Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
En nem mint csalora ertettem, hanem mint idegesito egyenre. Es szerintem 1re gondolunk...vagy nem ? LOL
Csak a campereknek jok a regi mapok, mert ok meg sose lattak a teljes palyat, igy nekik minden map nyujt valami ujat :D
Csak a campereknek jok a regi mapok, mert ok meg sose lattak a teljes palyat, igy nekik minden map nyujt valami ujat :D
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Szerintem megilleti õt is a tiszta lappal való indulás joga.
Uff
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Én is jelentkeztem! Egyéniben.

Sokan biztosan észrevettek, hogy a rettenetes és hihetetlen tehetséges "*GBS* Gugger" mostanában nem játszódik az OBI szervereken! De fórumot azért néha olvas! (Ez lassan megoldódni látszik és visszatérek!) Többek így azt hiszik, hogy a SOF 2 már nem jó játék és itt a fórumon elõforduló emberek többsége már nem is szereti, nem játszik vele ,stb ...! Ezt szomorúan olvasom, fõleg ilyen "bélszín pali"-tól mint ZsK!!! <---Haver azt hittem Te jó arc vagy, de be kell látnom tévedtem, egyre unszimpi vagy! Figyelj! Nem kell SOF 2-t játszani, sõt nem is kell fórumozni, ha szerinted ez egy szar játék és mi, akik szeretjük, a fórumon értelmesen is meg tudunk szólalni, ellentétben veled, aki szinte csak fikázik, szóval, ha mi szarok, bénák, köcsögök, nagymenõk, stb... vagyunk, akkor ne barátkozz velünk, és kérlek, ne oszd itt az észt! Van biztos sokkal jobb elfoglaltságod is ennél! Úgyis fene laza gyerek vagy, meg idõsödõ :-) ember lévén az élettapasztalatod is tekintélyt parancsoló, de mindenesetre hozzászólásaid, jól tükrözik az IQ-d! Kérlek szépen, legyél jó fiú és próbálj meg segíteni, ha valakinek kell itt a fórumon, értelmesen hozzászólni, vagy hallgass és tûnj el...lazulni a haverokkal! A legjobb lenne számodra tanulni, vagy felnõni ez úgy gondolom rádfér!
Köszönöm!
Üdv! Gugger
OBI
GBS
FDI
PS
Összesen 10 klán kell, hogy beindítsák. Magyarok vagyunk 8 klánnal. A többiek nem akarnak indulni?
Te hova a jo picsbe tuntel ?
Mar nekem se koszonsz be mint regen az uzletbe, raadasul Ventire se jossz, raadasul INF-re se jossz.......most mi a "FASZ" lesz ? Meguntad a dumankat ?

Nem lesz ez igy jo

Tegnap este ventin olyat lattaq amitol mind ezidaig feltem, hogy egyszer megtortenik. MOST MEGTORTENT......... Illegal behatolo.........
Kinek volt a nagyszeru otlete hogy kozkincse tegye a Venti cimet-pass-at ?
Elore is mindenkinek koszonom.....

Fogadok, hogy 10dkg bélszín pali vagy, a faszért vered magad!Nagy élvezet a cybervilágba beszólogatni úgy ,hogy nem kapsz egy maflást??
Élõben meg vállas vagy mint vizisikló.

-FDI-Brutal-Hooligan

Heeelp 

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
ozst jóvan.Forrás ET fórum.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit