Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dud [OBI]
Van még pár szabad ember. Miért nem vontok be valakit?

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Dud [OBI]
Lehetséges, de tudtommal csak a Gold Rush mod alá.

LSC
4-en vagyunk abból 1-nek nincs most net,a másik dolgozik estig,a harmadik meg vizsgázik.

LSC
hát mi nam vagyunk annyian magunkban.

boltboy
A tiszta lapra megjegyzesem zavart meg ?
En nem mint csalora ertettem, hanem mint idegesito egyenre. Es szerintem 1re gondolunk...vagy nem ? LOL

Csak a campereknek jok a regi mapok, mert ok meg sose lattak a teljes palyat, igy nekik minden map nyujt valami ujat :D

boltboy
Egyebkent a ventin azt is szeretnem elkerulni, hogy csak ugy felkusszanak emberek es hallgatozzanak. Raadasul az meg plane zavarna hogyha egy jo kis 5vs5 os WAR szervezesebe illetekteleneket is be kellene vonni, mert az meg hogy jonne mar ki hogy mondjuk ott van es azt mondom hogy fiuk gyertek WAR-ra, de te Evil ne gyere lollol lolololo lololol

Csak a campereknek jok a regi mapok, mert ok meg sose lattak a teljes palyat, igy nekik minden map nyujt valami ujat :D

Dud [OBI]
Bakker most akkor kirõl is van szó? Mert lehet hogy két külön emberrõl beszélünk...

boltboy
Ja meg annyi, hogy a Tiszta lappal indulas joga megillette ot anno, de azt eljatszotta (nalam legalabb is).

boltboy
Akkor majd szoljatok ram ha eldontodott a dolog es VISSZATEREK !!

ev1l FlOwEr
Rendicsek.

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Dud [OBI]
5 ember kell összesen. Annyi van nem?

LSC
mi kevesen vagyunk.

Dud [OBI]
Itt van helpsite is.

Dud [OBI]
Itt mindent megtalálsz:
OBIoldal

Ha mégse, szólj és segítek.

Dud [OBI]
Jó. De ha gáz, szólj és azonnal intézkedem.

Dud [OBI]
Király...
Kár hogy 5 fõ / csapat a téma.

ev1l FlOwEr
Szerintem egyelõre maradjon. Amíg nincs folyamatos sniper floodolás a ventin is. Legyen próbaidõs a srác. Ha bárkit zavarni fog, kirakjuk.

Szerintem megilleti õt is a tiszta lappal való indulás joga.

Uff

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Dud [OBI]
Legyen akkor új csati? Vagy csak jelszavazzuk le a mostanit?

Hey!
Én is jelentkeztem! Egyéniben.
ev1l FlOwEr
Igen, igen. Én is meglepõdtem. Bár szerintem mikrofon nélküli akció volt, mert hangot nem hallottam.

Gugger
Bocs még annyi, hogy az elöbbit nyugodtan magára veleti minden gyökér aki fikázik itt a SOF2 fórumon!

Gugger
Hi!

Sokan biztosan észrevettek, hogy a rettenetes és hihetetlen tehetséges "*GBS* Gugger" mostanában nem játszódik az OBI szervereken! De fórumot azért néha olvas! (Ez lassan megoldódni látszik és visszatérek!) Többek így azt hiszik, hogy a SOF 2 már nem jó játék és itt a fórumon elõforduló emberek többsége már nem is szereti, nem játszik vele ,stb ...! Ezt szomorúan olvasom, fõleg ilyen "bélszín pali"-tól mint ZsK!!! <---Haver azt hittem Te jó arc vagy, de be kell látnom tévedtem, egyre unszimpi vagy! Figyelj! Nem kell SOF 2-t játszani, sõt nem is kell fórumozni, ha szerinted ez egy szar játék és mi, akik szeretjük, a fórumon értelmesen is meg tudunk szólalni, ellentétben veled, aki szinte csak fikázik, szóval, ha mi szarok, bénák, köcsögök, nagymenõk, stb... vagyunk, akkor ne barátkozz velünk, és kérlek, ne oszd itt az észt! Van biztos sokkal jobb elfoglaltságod is ennél! Úgyis fene laza gyerek vagy, meg idõsödõ :-) ember lévén az élettapasztalatod is tekintélyt parancsoló, de mindenesetre hozzászólásaid, jól tükrözik az IQ-d! Kérlek szépen, legyél jó fiú és próbálj meg segíteni, ha valakinek kell itt a fórumon, értelmesen hozzászólni, vagy hallgass és tûnj el...lazulni a haverokkal! A legjobb lenne számodra tanulni, vagy felnõni ez úgy gondolom rádfér!

Köszönöm!

Üdv! Gugger

Mr.Grent
Szerintem legyen új pass.

https://grentmedia.hu

Dud [OBI]
A CB -s realdamage ladderre eddig jelentkezõk:
OBI
GBS
FDI
PS

Összesen 10 klán kell, hogy beindítsák. Magyarok vagyunk 8 klánnal. A többiek nem akarnak indulni?

Dud [OBI]
Nem tudom, de cseppet minket is zavar... Miért kell a fél világnak kiadni??? Szerintem marha jól megvoltunk úgy, ahogy voltunk. Most csinálhatunk új csatit... Vagy ne legyen? Döntsetek!

boltboy
Spigi !

Te hova a jo picsbe tuntel ?
Mar nekem se koszonsz be mint regen az uzletbe, raadasul Ventire se jossz, raadasul INF-re se jossz.......most mi a "FASZ" lesz ? Meguntad a dumankat ?
Nem lesz ez igy jo

boltboy
Elnezest, hogy igy szolaltam fel, hiszen nem is az enyem a Venti.....vegul is az jon aki akar.....de nem igy emlekszem a megallapodasra......

boltboy
Fiukak , igen melyen Tisztelt Barataim akikkel estenkent Venti-n szoktunk uldogelni !

Tegnap este ventin olyat lattaq amitol mind ezidaig feltem, hogy egyszer megtortenik. MOST MEGTORTENT......... Illegal behatolo.........

Kinek volt a nagyszeru otlete hogy kozkincse tegye a Venti cimet-pass-at ?

Elore is mindenkinek koszonom.....

fdi-brutal
Zsirodeszak!
Fogadok, hogy 10dkg bélszín pali vagy, a faszért vered magad!Nagy élvezet a cybervilágba beszólogatni úgy ,hogy nem kapsz egy maflást??
Élõben meg vállas vagy mint vizisikló.

-FDI-Brutal-Hooligan

Dud [OBI]
Én már bennt vagyok... Haza akarooooook menniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!

Nemakaróók dógoznimenni Heeelp

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

Grave Digger
ugyanaz😊

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

csabawarchief
az SWAT Omega volt

csabawarchief
mi??

LSC
ez a büdös csíter Micky Mouse megind fönt bassza az anyját a CTF-en.

LSC
RT=ET.

LSC
Az empty CD-key üzenetre itt a megoldás: RT elindít,konzolba: pb_cdkeyreg
ozst jóvan.Forrás ET fórum.

Pano

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

LSC
De a bringád nélküled biztos királyabb

namentem aludni veled még köteketdni is dögunalom na yo8

ahelyett hogy keménykedsz itt velem csinálhatnál vmi értelmeset is mondjuk uninstallálhatnád a sof2-t vagy leszophatád magad nekem mindegy csak várom már mikor döbbensz rá hogy SZAR vagy..

a bringám nélkül is király vagyok..

pancseeer

észre se vetted és már válaszoltál is a feltett kérdésedre!

LSC
Minek?Minden OBI portra be lehet menni kamu kulccsal.Én eladom neked az enyémet 4-ért is.

MAFLA
ok, köszi

Pano
azért, mert a szerveren rendelkezik valaki oylan cd kulcsal amilyen a tiéd, generálj másikat, aztán no problem

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

játékra 800Ft-nál többet? nane még viccnek is rossz haver!

mer mafla vagy

MAFLA
Mér lehet az a nem kulcsos obi-n, hogy jáccok, jáccok, jáccok, eccer csak a Punkbuster duplikált gui/cdkey miatt kivág?