Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
42 éves leszek és még mindig feszélyeztetett korban vagyok Muhahahahahahaha
vagy már nyár van?
teljesen meghülyültem és te is Pupcika...
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
en mindig is ilyen voltam max nem vetted eszre..
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Pontosan még nem tudom hol.
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Az elsõ beszólás, a "Na itt a Csaba, nemtom mi hiányzott" pont tõlem volt ! Ne szívd mellre....
A tiszta lap meg úgy gondolom neked sem másért jár, hanem azért, mert mindenki másnak. Ezért nem jár köszönet. Ha nem törsz borsot mások orra alá, még akár jóvá is tehetedd az eddigieket.
Üdv a klubban.
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

UGYHOGY gyertek legyetek L.A.G. tagok (lehet ADSL
is ).
A LÉNYEG, hogy JÁCCUNKH

Hallom kellene még 1 klán a WARokhoz. Hát legyen egy kis toborzás.
!!!Ha elmultál 8 éves ,egyedul ektudod inditani a Windowst és van internet hozzáférésed (LEHETOLEG 56k-s MODEM)AKKOR LÉPJBE a L.A.G. -ba!
A LAG szeretettel vár minden PINGert,LAGzot, PANchert !!!!!!
Gyertek LAGozzunk (WARozzunk) eggyütt!
U.I.:A jó dolgokról mindig lemaradok..

Csak a campereknek jok a regi mapok, mert ok meg sose lattak a teljes palyat, igy nekik minden map nyujt valami ujat :D
En megmondom oszinten csak 1 okom van amiert nem szeretnem hogy a tarsasag felhiguljon (sorry Csaba). Ha tul sokan leszunk igy egyutt akkor mar elveszik az a szemelyesseg ami kezdi jellemezni most a kapcsolatot a Ventin. Bocsi sracok, de nekem sokat jelent az, hogy itt jatszom veletek nap mint nap, beszelek veletek, talalkoztam veleletek, es szemely szerint pld. teged Evil megkedveltelek nagyon (a tobbieket se kevesbe) es nem szeretnem, ha ugy alakulna a dolog, hogy fellepek a ventire es 48 ember koszon vissza, de mar csak megszokasbol. Ha nem erre lett kitalalva a dolog mint amire en gondolok akkor mindnkitol elnezest kerek. Persze 1 ember nem csinal nyarat, nekem semmi bajom a Csabaval, felteve hogy benott a feje lagya....csak nehogy szetessen a csapat......
Csak a campereknek jok a regi mapok, mert ok meg sose lattak a teljes palyat, igy nekik minden map nyujt valami ujat :D

Csakhogy legyen még egy klán.
Jut eszembe a KBC-s utolsó emberke valszeg szívesen váltana ha van akihez beállna. Majd megemlítem.
https://grentmedia.hu
Na mindegy én eddig sem voltam velük fasirtban, és ha szoltam is akkor vették a lapot. Bár tényleg a bindeket vegyük el töllük meg a rádióüziket és akkor nincs gond:

.
Csaba a venti azért van hogy jól érezzük magunkat, ezt akár teheted kussban akár beszélgetve, üdv a klubban. Bár ez nem az én tisztem. Én is úgy kaptam a passt. THX.
https://grentmedia.hu
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Ami a Venti-t illeti. Itt is, mint mindig tisztán, nyíltan beszélek: =FDI=
...Ezután este megyek INF serverre (nem tudták, hogy bennt vagyok) már hallom is (nemtom kitõl): "Na itt a Csaba, nemtom mi hiányzott" mire másik: "a kedves Csaba?" "igen" !
Mondom OK, np, következtek a játszmák, semmi gond, játszogattam, és ezután még Kaszi és többiek felszólítására sem voltam hajlandó megszólalni (egy büdös kukkot sem), nem hogy megamtol!
Evil: Köszi a tiszta lapot.
Többiek: hazutoljon meg Kaszi, rohadtgec, Sisere, Mr.Grent, Marcellino28, meg az az élelmiszernevû, akik résztvevõk voltak ebben, ha hazudtam volna!!!
... Ennyi

http://www.mohaa.hu/forum/images/smiles/yeahh.gifAlways remember you\'re unique, just like everyone else.
Szeretettel várom a jelentkezõket!
Az érdeklõdõktõl kérek egy rövid ismertetõt a klán eddig elért eredményeirõl! Amennyiben ez a klán az OBI, FDI, PS, vagy GBS lenne, ettõl eltekintek.
"Klánt örökbe fogadok" jeligére.

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Negatív: ZsK. Hát, baze, errõl inkább nem írok semmit.
Köszi a türelmet.