Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pupcika
húúúúúúú de várom a nyarat (doldozhatok reggeltõl estig és esténkén hent, már ha valaki lesz egyáltlán gép közelben) és akkor már elmondhatom hogy 1 diplomás vagyok 😊
42 éves leszek és még mindig feszélyeztetett korban vagyok Muhahahahahahaha
vagy már nyár van?
teljesen meghülyültem és te is Pupcika...

Pupcika
akkor ideje lenne megkomolyodnod

Qnosi [OBI]
Az ember addig gyerek, amig annak erzi magat, es nem addig amig gyerekesen viselkedik 😊

nade azt hogy ennyi idosen meg magyarul se tudok rendesen mark ifejezetten szegyellem😊

ja egyébként pano benned mindig túlzottan komoly voltál, kicsit lehetnél "lazább"..én nem akarok megváltozni és szeretek gyerekes lenni hisz már úgyse sokáig lehetek az..

Pano
néha én hiszem azt, hogy bennem van a hiba, ha néha látom a korombeliek vagy a koromhoz közeli emberek viselkedését

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
az is lehet

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

LSC
vagy csak most bújt ki a szög a zsákból.

LSC
Én sem ilyennek emlékszem rád.Emlékszel?a hos pályán nyomtuk együtt anno és dumáltunk.

Pano
egyáltalán nem ilyen voltál

??pano?
en mindig is ilyen voltam max nem vetted eszre..

Pano
bazz zsk, annyira egy elbaszott személyiség lettél mint az állat

LSC
ez zsír.Kibaszom az ADSL modemet és csatlakozom hozzátok😊.

aki esetleg indittatast erezne hogy belemkosson eloben is az megtalalhat juni 13.-15. kozott a sportszigeten a moutainbike parkban!muahahah sztem johetnetek tobben nyomhatnank egy sof2 scene Vs. ZsK paintball meccset!leccgó múvmúvmúv!

böff

Dud [OBI]
Na na! Azzal csak óvatosan!

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

[HUN]PAStheLoD
jah és már most gyúrok a 20K-ra 😄

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
clanbasen fenn vagyunk de má vagy 3 hónapja nem néztem el arra 😊) mivel nem volt kihívás nem jött mél se .D

Dud [OBI]
Jelentkezni nem kell sehol csak majd regisztrálni, valahol itt: Clanbase

Pontosan még nem tudom hol.

[HUN]PAStheLoD
qnosinak hol kell jelentkezni? mélben gondolom hogy megmaradjon vagy elég itt is a fórumon??

[HUN]PAStheLoD
amikó messengerbe jön akkor is ezt halja 😊) szal má' mexokta! ugye?

ev1l FlOwEr
LoL !
Az elsõ beszólás, a "Na itt a Csaba, nemtom mi hiányzott" pont tõlem volt ! Ne szívd mellre....

A tiszta lap meg úgy gondolom neked sem másért jár, hanem azért, mert mindenki másnak. Ezért nem jár köszönet. Ha nem törsz borsot mások orra alá, még akár jóvá is tehetedd az eddigieket.
Üdv a klubban.

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Kojiro
Ûristen 😊

Kojiro ergo sum.

SOKAN(1) VAGYUNK DE MÉG NEM ELEGEN,GYERE LÉPJBE A L.A.G.-BA ÉS HOZZ MAGADDAL MÉG EGY EMBERT!
SOKAN(1) VAGYUNK DE MÉG NEM ELEGEN,GYERE LÉPJBE A L.A.G.-BA ÉS HOZZ MAGADDAL MÉG EGY EMBET!
Sory de elvakult vagyok#szomoru1] és ha a WARnak csak egy ujabb klán az akadája hát legyen én megprobálom.
UGYHOGY gyertek legyetek L.A.G. tagok (lehet ADSLis ).
A LÉNYEG, hogy JÁCCUNKH

Pano
mondom, te vagy az egyetlen (meg asszem még egy magyar) akinek magas a pinge 😊)

Pano

Hali mindenki!!
Hallom kellene még 1 klán a WARokhoz. Hát legyen egy kis toborzás.
!!!Ha elmultál 8 éves ,egyedul ektudod inditani a Windowst és van internet hozzáférésed (LEHETOLEG 56k-s MODEM)AKKOR LÉPJBE a L.A.G. -ba!

A LAG szeretettel vár minden PINGert,LAGzot, PANchert !!!!!!

Gyertek LAGozzunk (WARozzunk) eggyütt!

U.I.:A jó dolgokról mindig lemaradok..
boltboy

Csak a campereknek jok a regi mapok, mert ok meg sose lattak a teljes palyat, igy nekik minden map nyujt valami ujat :D

csabawarchief
miattam ugyan nem... de ha utban leszek szolj, azt lépek ...

Kojiro

Szeressük egymást gyerekek!

Kojiro ergo sum.

[HUN]PAStheLoD
enniyt még nem kellett olvasni egyszerre! De azért csak átrágtam magam 2 oldalon 😊

boltboy
EVIL !

En megmondom oszinten csak 1 okom van amiert nem szeretnem hogy a tarsasag felhiguljon (sorry Csaba). Ha tul sokan leszunk igy egyutt akkor mar elveszik az a szemelyesseg ami kezdi jellemezni most a kapcsolatot a Ventin. Bocsi sracok, de nekem sokat jelent az, hogy itt jatszom veletek nap mint nap, beszelek veletek, talalkoztam veleletek, es szemely szerint pld. teged Evil megkedveltelek nagyon (a tobbieket se kevesbe) es nem szeretnem, ha ugy alakulna a dolog, hogy fellepek a ventire es 48 ember koszon vissza, de mar csak megszokasbol. Ha nem erre lett kitalalva a dolog mint amire en gondolok akkor mindnkitol elnezest kerek. Persze 1 ember nem csinal nyarat, nekem semmi bajom a Csabaval, felteve hogy benott a feje lagya....csak nehogy szetessen a csapat......

Csak a campereknek jok a regi mapok, mert ok meg sose lattak a teljes palyat, igy nekik minden map nyujt valami ujat :D

boltboy
Nem kell valtoztatni semmit, reszemrol is OK minden.

Pano
elsõre a törzsgyököres SoF II Fanok kapták meg a passt, majd jöttek a nagyon jó arcok vagyis clanok és utánna aki megérdemelte kapott passt

Pano
Tiszta Ady - Léda asszony viszony kezd itt kialakulni. Békés és viharos váltakozva... Nah bammeg, jók jutnak nekem is eszembe, mi? Kurva vizsga... 😄

Mr.Grent
ÕÕ én nem vagyok egy túl jó sof2-õ player de ha lehet akkor én szivesen játszanék veletek, kivéve az FDI ellen. Ha lehetséges ilyet megoldani, bár szerintem kóriczálnak még itt atagok akik beállnának hozzátok. (tudom marhaság de hátha) Csakhogy legyen még egy klán.
Jut eszembe a KBC-s utolsó emberke valszeg szívesen váltana ha van akihez beállna. Majd megemlítem.

https://grentmedia.hu

Mr.Grent
Lol tényleg egy szót nem tudtunk belõle kihúzni.
Na mindegy én eddig sem voltam velük fasirtban, és ha szoltam is akkor vették a lapot. Bár tényleg a bindeket vegyük el töllük meg a rádióüziket és akkor nincs gond:.
Csaba a venti azért van hogy jól érezzük magunkat, ezt akár teheted kussban akár beszélgetve, üdv a klubban. Bár ez nem az én tisztem. Én is úgy kaptam a passt. THX.

https://grentmedia.hu

Dud [OBI]
Ok. Akkor béke van? Semmit nem kell változtatnunk?

LSC
Csabára gondolsz?

GSXR
"meg az az élelmiszernevû" LoL
Szegény Zöldborsófõzelék mit kellett megérned

csabawarchief
Igen látom megint én vagyok a téma. Mint már mondtam, megjavultam, nincs több Sniper sem, idáig is volt egy másolatom és az élvezte azt és a kötekedést... mindegy ez most...

Ami a Venti-t illeti. Itt is, mint mindig tisztán, nyíltan beszélek: =FDI= Fulop -tõl tudom a cimet és a jelszót. Nem én kértem tõle, õ mondta, hogy menjek be. Miért tagadtam volna le?... mondom thx, kipróbálom...

...Ezután este megyek INF serverre (nem tudták, hogy bennt vagyok) már hallom is (nemtom kitõl): "Na itt a Csaba, nemtom mi hiányzott" mire másik: "a kedves Csaba?" "igen" !

Mondom OK, np, következtek a játszmák, semmi gond, játszogattam, és ezután még Kaszi és többiek felszólítására sem voltam hajlandó megszólalni (egy büdös kukkot sem), nem hogy megamtol!

Evil: Köszi a tiszta lapot.

Többiek: hazutoljon meg Kaszi, rohadtgec, Sisere, Mr.Grent, Marcellino28, meg az az élelmiszernevû, akik résztvevõk voltak ebben, ha hazudtam volna!!!

... Ennyi

GSXR
A *GBS* -t örökbe fogadhatnád amennyiben jelnetõs mértékû szponzori támogatással tudnád segíteni klánunkat!

Stotoo
jujj ez laman jott ki szoval:

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Stotoo
lol Kojiro 😊) ha te nem lennel mindenki csak fikazna a forumon http://www.mohaa.hu/forum/images/smiles/yeahh.gif

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Rendben. Akkor csak annyi a teendõ, hogy egy 4 tagú klán csatlakozzon hozzám....
Szeretettel várom a jelentkezõket!
Az érdeklõdõktõl kérek egy rövid ismertetõt a klán eddig elért eredményeirõl! Amennyiben ez a klán az OBI, FDI, PS, vagy GBS lenne, ettõl eltekintek.

"Klánt örökbe fogadok" jeligére.
ev1l FlOwEr
www.sof2files.com

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

ev1l FlOwEr
Tökéletesen megértelek, de az aggályaid személy szerint engem nem aggasztanak. Ha csak ott ül és nem állandóan az õ hangját lehet hallani, illetve ha megszólal annak információtartalma van, akkor felõlem maradhat. A war szervezésénél meg ha egy csoportból kiemelsz embereket és a maradék megsértõdik, az az õ bajuk. Volt már rá precedens, hogy már ment a vór és visszamentünk és elhívtunk 2 vagy 3 embert, de a maradék nem tûnt sértõdöttnek. Ráadásul egy közösségben az elfogadottságnak vannak szintjei, amit a különbözõ megnyilvánulásokkal lehet elérni. Aki még nem túl népszerû, az lemaradhat dolgokról és nem illetik meg olyan íratlan jogok, amik másnak már a birtokában vannak. Természetesen ez változhat pozitív és negatív irányban is. Mondok 2 példát is, hogy személyeskedjem mindjárt. Pozitív: Mapo. Egész megkedveltem az arcot az FDI-vel együtt, pedig eleinte nem a szimpátia dominált...
Negatív: ZsK. Hát, baze, errõl inkább nem írok semmit.

Köszi a türelmet.

ev1l FlOwEr
Csaba the Warchief a téma.