Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
szal egyelõre még hiányolnotok kell engem 😉 remélem még bírjátok 😄D
na, megnézem az eddigi termést 😊

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
-----------------------
Legyél te is Quake 4 modellezõ!
<2003-06-04 @ 20:59 - G-San>2003-06-04 @ 20:59 - G-San> (kommentek: 8)
A Raven Software high-poly modellezõt keres a Quake 4-hez. Egy olyasvalaki kell nekik, aki tud:
Sci-fi, fantasy elemeket keverni a modern katonákkal, az ûrlényekkel, bio-mechanikus lényekkel. Ezen kívül tud idegen és emberi fegyvereket modellezni, de még a Quake világ dolgait is sikeresen képernyõre viszi.
200,000-tõl a 4,000,000 poligonos modellezési tapasztalat szükséges, mindezt Maya-ban vagy Lightwave-ben.
Anatómiai ismeretek, a valósághûbb modellek érdekében.
Elõnyt jelent a mûvészi hajlam és a szép rajzolás, festés.
Aki úgy érzi, õt erre az állásra teremtették, az itt jelentkezhet.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

szal nem tudom hogy ZsK beszívott-e vagy csak alapból ilyen de szerintem egy kis vodka még kikupálhatja!
salalalal-sallalalaa...

Kicsit átvertem a fórumot és elapidae-nek álcáztam magam. Ne is kérdezzétek, nem tudom, hogy csináltam. Pedig milyen király lenne más nevében írni 😊))
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Légyszi azt a gayvideódat küldd el, amikor az indiai lovaspóló válogatottat amortizálod válogatott anális és orális csapásokkal. Csak a lovas részeket takard ki lécci, mert ha egy állat szenved, - mert épp péniszén keresztül kiszívod az agyát is - azt nem szeretem....
Szerintem vicces volt a dolog! De ne haragudj meg ezért rám, meg a többiekre sem (én annyit mondtam, hogy : "BESZÉLÉÉÉÉÉÉLJJJJ!!"
Senki nem utál hidd el, csak eléggé gyakran szopatjuk egymást ventrin egyébként is (természetesen hülyülünk) fõleg, hogy te nem is köszöntél, mégcsak azt sem mondtad, hogy hanyas vagy, így hát el kellett viselned kollégáid enyhén savas beszólásait...
Ha mélyen érintett volna, akkor részemrõl sorry!
Üdv:
gEc
Ilyeneket írjál gyakrabban légyszíves, mert eléggé uncsi a fórum. De nyugodtan engedd el magad és fogalmazz meg valami hosszabb költeményt.
Tudod, a FloWa úgyis örül neki!!
Zsíros csináld te is a mûsort!!!!
jejejejjejeeee
üdv:
gEc
No tears, please. It\'s a waste of good suffering.
No tears, please. It\'s a waste of good suffering.

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
ja nem az a lábszagom
ebbõl csak azt akartam kihozni hogy végre, talán kezd beindulni a fórum újra? mert eddig uncsi olvasmány volt 😊
teljesem meghülytem?

https://grentmedia.hu
Milyen az mikor 56k-s modemmel 28k a max és a matáv azt mondja sorry nállunk minden rendben.
https://grentmedia.hu