79689
sof2.jpg
  • DragonX
  • ChMx
    Görény írja, csak neki meg 100ezer dolga van az oldallal is meg mással, legyetek türelemmel plz.
  • Clint EastWooD
    Csak egy kérdés:
    Mikor kerül fel a hétfő játszott Cefc & Rem reportja?
  • MuayBoy
    Nővérem gyereke is 13 éves és Tokio Hotel rajongó :D
  • Allatgoreny
    Hat en ezt nem birtam vegignezni.
  • mooo
    Mi az beszívtál?
  • mooo
    istenem
  • Erasmus
    HAahAHAhAhAahAhahaahaAhAHAHAhahahaHAHaah
  • Pano
    na az ilyeneket kell pofán rugdalni.
    Egy-két atyai pofon nem ártana ezeknek a kis ribancoknak.
  • MusA
    :DDDDD kösz ez kellet így szilveszter fele, hát kegyetlen. Le merem fogadni hogy 2 éve még a hupikék törpikére részegedtek kölyök pezsgővel mostmeg már úgy kármomkodik mint a kocsis. Ide jutunk, ez a mai világ élvezzétek.
  • Pigo
    "kettő 13 éves kis kurvákból áll,akkor ne mondjáék már azt hogy ő a legjobbak,meg ők a királyak mikor a TokioHOtel a király"
    "Dagadt csaj:Csak azért csinálják mert nem jutottak el addig amíg ők,és csak ezért szivatják őket"
  • Pigo

MÁS:
    Buzi TokioHoteles Picsák
  • RIZLA
    mp_finca / 62.112.194.111:20106

A fostalicska KergeBirka vezette No "Kékeres Méteres" More Heroes kezdett Red-ként. Az vadvalagú első frag Kalóz nevéhez fűződött, aki visítva vetette magát az seggnyaló ellenfélre a segg pufi skinjével, nincs kétség affelől, hogy Rambo filmeken nőtt fel. Sajnos minden próbálkozásunk ellenére, nem sikerült a szarcsimbók támadásainkat megfelelően kontrollálnunk, köszönhetően Ex-nek, aki identitászavarral küszködve gyógyult be a picsafüst virágágyásba türelmesen várva a pöcsszaggató heves környezetvédőket, illetve Tibré-nek, aki főzerge módjára szökkent fikázik helyről a buziláda másikra habzó szájjal lesve az öreg alkalmat az újabb skalpok begyűjtésére. Közben megérkeztem TS-re, ahol az faszfej előzőekre még beszopott Kalóz, akinek hangját 5000 decibel erősségű zaj kísérte, ijedtemben majdnem ki is fejeltem az balfék ablakot. 5-0 -át szomorkodott az pöcsarcú eredményjelző, mikoris Csery ragyogó ötlete bunkózta gyümölcsét: a pöcsmag rózsaszín tangájának látványától annyira fosott az görény ellen, hogy sikerült egy, azaz EGY pontot szereznünk.

Kicsit hálásabb feladatnak bizonyult, hogy mi védtünk. Az gecinyaló AHCs emberhátránya ellenére remekül védte le a spot-okat, komoly fejtörést okozva ezzel az szarszájú NMH-nak. Miután kielemezték gyenge pontjainkat, az ősparaszt alvilágban csak Player3 néven ismeretes tag harmadmagával egy öreg oldalról genyázott, alaposan meglepve ezzel Csery-t, aki unalmában már graffitiket karcolt fel a seggbekúrt falra. A faszarcú taktika jónak bizonyult, körről-körre lőtték ki a valag pöcsömet a seggbekúrt piszkafa lábaim közül, majd küldték el a vadvalagú csapat többi tagjának email-en, mintegy elrettentésül. Az faszvakaró NMH 5-2 -es hátrányből nyerte meg a seggnyaló fordulót 7-6 -ra.
  • RIZLA
  • hohesC
    yaka skoda !!!
  • Clint EastWooD
  • Clint EastWooD
    wahahahaha
  • Erasmus
    mióta anyád pilóta
  • Erasmus
    miota?
  • Lest4t
    emesenre felvehetnél.. [email protected] A mi csapatunkban vagy.
  • Pano
    nah mivan era.... nyomja vmi a szívedet? Akarsz beszélni róla? :D
  • Kaszi46
    ki mondta hogy abban játszhatsz?
  • Erasmus
    klános kupa/ladder mikor kezdődik? vagy lesz-e ilyen egyáltalan... hamár a mostaniban nem jacchatok
  • Erasmus
    n00b
  • Sáska
    öö mégis jó lesz, csak picit kések, 17:15kor már leszek. kk np sry tyty
  • Sáska
    ha jól tudom, ma lenne cup warunk a CEFC-bal. Nem tudom, hogy a CEFC tud-e a mai warrol, viszont mivel senkit nem tudok most elérni mondom nektek, meg a Rémeknek is, hogy nekem ma sajnos nem jó .

Viszont holnap este 8-9 magasságában már az lesz. sry all
  • Erasmus
    vki 3 v 3 now? LoLoL!
  • Pano
    ezt rövidebben is össze tudtad volna foglalni!

.|..

:D:D
  • Erasmus
    sise majd ha vagy msn msg me pls knp
  • X P A
  • Allatgoreny
    Kutyakok, kesz a komment rendszer, ha barmi hibat eszleltek szoljatok jol. Koffi.

REM vs Sk warreport hamarosan!
  • RIZLA
    nm :)
  • Taptarap
    Kalóz egy isten!! Én is köszi az új logót.
  • RIZLA
    nemgyo..? :) leszkapsz :P
  • Clint EastWooD
    Szerintedigen?
  • Clint EastWooD
    ezgyó?!
  • RIZLA
    :) k, tudsz munkát.... :D
  • ev1l FlOwEr
    Kalóz, Te logókészítésből királyul megélnél....
  • RIZLA
  • Erasmus
    félrekúrklára