Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezek a megyek cikket írni,meg a befejeztem a gamestarnak írt cikkemet kijelentések szerintem nem tesznek jót az image-dnek.Én sem írom hogy épp megyek körmöt vágni vagy a dógomat végezni.Nem sértésnek szántam.
"Na itt a kert..."
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Pilu lehet sztárok leszünk, fokusz jövöhétre kért interjuhot, mi legyen?😊)
*Posse*T.W.D*
Oh yee..
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Tárhelyproblémák miatt csak most érhetõ el, ugyanis freeweb partnere a feltötés után egy másodperc töredéke alatt törölte a videót. A videó témája: a sof2 és az obi serverek reklámozása, figyelem felkeltése, érdeklõdés ébresztése a kedves játékosok felé. A videó mérete mindössze 11 Mb, hossza 1 perc 23 másodperc.
Letöltés: a href="http://warchief.cjb.hu/sof2_obi.avi">SOF II & OBI SERVER REKLÁM
Véleményeteket kérem írjátok be a fórumba.
Always remember you\'re unique, just like everyone else.

*Posse*T.W.D*

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Jah...
Ezt a minden napos magyar porton való összejövetelt én is támogatom 1000L!
Bolt: megértem: én is így vagyok, én már egyre jobban lefelé fejlõdök a SoF II-ben

. Meg kell hozzá proci ezerrelLenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
https://grentmedia.hu
/ez egy mellékes kérdés csak a minimizerek kapcsán/
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Este kiprobalom..
Csak a campereknek jok a regi mapok, mert ok meg sose lattak a teljes palyat, igy nekik minden map nyujt valami ujat :D
Nekem Radeon 9500am van, és elõször gondok voltak a SoFII-vel, (60Hz-en ment + nem ment a minimizer). Majd feltettem ezt a hertz javító programot, és megoldódott, mostmár 85-100 Hzen megy. Nálam ez volt a gond, utána több minimizert kipróbáltam, és végül EZ jött be.
Próbáld ki, remélem segítettem.
Csinos darab

Csak a campereknek jok a regi mapok, mert ok meg sose lattak a teljes palyat, igy nekik minden map nyujt valami ujat :D

Gámában viszont észre lehet venni. Míg 60 -on hagytam, zavart kicsit (ugye ilyenkor fix 60fps -el ment a gáma). Ahogy bevágtam 75 -be a monitort sokkal jobb lett. Élesebb kép, kevesebb "elmosódás", gyorsabb frissítés... stb.
Egy LCD -t nehéz jól beállítani fps -re és nehéz hozzászokni is de hozzá lehet. Én egy cseppet sem bánom, hogy váltottam.
De ezt majd este beszéljük tovább ventin.
Na mindegy, ja és hunport rulz, ennyi magyar lámát egyhelyen
.
Gondoljatok bele ha csináltunk volna egy csoportképet mekkora tér kellett volna hogy mindenki jól beleférjen!!
https://grentmedia.hu