Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
A vórcsiff féle videóhoz milyen codec kell, hogy képet is lássak ?????
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Na mindegy, majd kiirtom.
Köszi Dali.

Linket kérek !!!

SOF II & OBI SERVER REKLÁM !
Töltsétek le gyorsan, mert néhány órán belül letörlik, sõt lehet, hogy a tárhelyem is rámegy!

Valaki nemtud?
https://grentmedia.hu
Mer' úgy látom, a szolgáltató leszedte...
Szemrevételezném.
Kûgye el lécci valaki !

\"Nem érdekel, csak kiváncsi voltam\" / Erasmus, 2004. január 17. /

Khm a D..i nézze meg szerintem meg lehet oldani.
https://grentmedia.hu
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Sajnálom ha félreértetted, én becsüllek amiért ott írkálsz és az elõzõ hozzászólásomban épp te melléd álltam!
. De most hülyeség ezen tovább rágódni, mint az óvodábanLenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
zsk: te meg befoghatnád a pofádat.
Nekem miért nem jön le a csaba videója? Ez számomra rejtély
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit