Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

boltboy
Oksa atlokom ha jon...........

Qnosi otletet pedig tamogatom...

Az elozo beirasert soryy, ez nem hardver forum, de en csak veletek trecselek neten...

Csak a campereknek jok a regi mapok, mert ok meg sose lattak a teljes palyat, igy nekik minden map nyujt valami ujat :D

boltboy
Na tenyleg !!! Ha tudod mond mar el hogy miert van az, hogy en ez idaig minden LCD-t DVI-n csak 60Hz-en lattam futni, es megsem 60Hz az amit latok... Sehol nincs leiras errol, csak mindenhol irjak...

Csak a campereknek jok a regi mapok, mert ok meg sose lattak a teljes palyat, igy nekik minden map nyujt valami ujat :D

Q@Work
ba'zeg igy laccik? 😛
Q@Work
Ja-ja! Legyen minden nap magyar porton jatek .. a tobbi public ugyis kalapszar :]
ev1l FlOwEr
Nem is tudom mire vágytam mindig is ....
Talán egy nõre, aki minden vágyam kielégíti....
Talán egy kocsira, amelynek csodájára járnak az emberek....
Talán egy házra, ami maga a tökéletes otthon ....

Azt hiszem, igazából Görény szopós szájára vágyom újból. Skacok, nem tehetek róla, hiányzik....

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

boltboy
Gyere aztan megdumcsizzuk....

Egyebkint kibaszoxx jo a moncsi, en nagyon imadom, erre vagytam mindig is..........Minden gameban tokeletesen uzemel

Dud [OBI]
Az! De ezen már senki nem lepõdik meg...

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

[HUN]PAStheLoD
mekkora, pfff ez hülye !

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

ev1l FlOwEr
És-sel nem kezdünk mondatot !

LoL ! Én is úgy kezdtem !

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Dud [OBI]
És van jelentõsége nem is kevés. Gondold csak végig...

Dud [OBI]
Rosszul tudod. DVI -n megy és 75...

ev1l FlOwEr
Szia.
Jó étvágyat !

[HUN]PAStheLoD
nah mivan Bolt ? itt tûtöd a KV szünetet ?
és az LCD-vel kapcsolatban , milyen szép jó mûxik és ? $$ ? :o) majd bemenjek bótba vagy hogy megy ez ?

(jót olvastál remélem 😊)

boltboy
Kuld mar el legyszives : [email protected]

Elore is koszonom.

boltboy
Varom az ebedem, es kozben nagyon unatkozom.......alig van itt valaki........

SZIA EVIL !!!!!!!!!!!!!!

Stotoo
Ha akarok elküldöm neked az enyemet, én is sokat szenvedtem vele amig Birka elküldte ezt és ez flottul megy.

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

boltboy
Sot !!!!!!!!!!

Aki az FDI-bol barkit is lelo, az CHEATER

ev1l FlOwEr
Mi van kispofám nem küldesz vinyót a filmekért ???
Tudod: aki lemarad, kimarad !!!!!

boltboy
Tajekoztatas keppen mondom, hogy matol aki engem lelo az CHEATER

boltboy
Tegnap du-an olvasom a Forumot, hat latom hogy 500 beiras volt reggel ota. En rendesen vegig olvasom mint 1 jol nevelt kisfiu, de semmirol nem szolt , mint ez is itt.........

boltboy
Na mit irjak meg ide??????????

boltboy
Ocsecskeim tegnap este egesz jot harcoltunk.......de egyszeruen nem fejlodok semmit, a tobbi magyar LAMA meg 1re jobban nyomatja a dolgot. Jo volna ha tobb ilyet rendeznenk, mert a kulfoldi majmokkal nem sok kedvem van mar jatszani, allandoan fikaznak meg TK-znak ha lelovod 2x.

boltboy
Hat ha analogon hasznalja valaki............De DVI-n csak 60, ott meg nincs jelentossege...Vagy nem ? .........DE !!!!!!!!!!!

boltboy
Fiukak !

Valaki arulja mar el hogy mi a retkes budos fasX-t csinaljak ezzel a buzx Radeonnal hogy a minimizer mukodjon rendesen ???? Mert mar nagyon unom a dolgot, es regen nem volt vele gondom.
Vagy senki nem talalt ra megoldast ?

Koszonom a valaszokat...............

Ui: nem adom el,,, mielott valaki irna

Dud [OBI]
Általában a 100fps a stabil csak ugye LCD -n 75 fps -t érdemes fixálni, hisz ennyi a fissítési freki is (Viewsonix VX-900).

[HUN]PAStheLoD
nekem stabil 90 fps 😊 mert az van max_fps be 😊

Timber
az a 76 FPS stabil? ^.^

mert ha ugyan a kepminoseg nem is a legjobb akkor legalabb a sebesseg kompenzalja ^.^

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Timber
nem eleg neked a poenra a sok hujeseg meg itt is osztod az eszt? ^.^

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

[HUN]PAStheLoD
hát biztos vette a józsefvárosin a papírt 😊

ev1l FlOwEr
Sikerült feltölteni a logót a másik nickedhez is ????

Te valami informatikus vagy, nem ????

[HUN]PAStheLoD
jóreggelt 😊 ma is korán kelünk ? 😊)

Dud [OBI]
Ügyi vagy! 😊

Q@Work
teszt 😄
Tökjó az a kép. Nincs vele semmi gond, én csak azt nem értem, hogy miért horgászbottal mész az ellenfelek ellen?
Pupcika
a rohadt életbe, hogy elmossa a képet és külömben is olyan büdöset fingottam hogy majd holnap este folytatom a lógómat.

Pupcika
elküldtem a freemailos címedre hogy röhögj 😊))))

Pupcika
egy srõrõs manuszt
de nem tudom megszerkeszteni normálisan és hagyom addi míg lenyugszom 😊
majd utánna Kaszinak adom hogy vegye kezelésbe de ha vállalja valaki azt megköszönném

NaNoKuTyA
mit ábrázol a logód Pupci??

\':..:\'

Pupcika
ja télleg
te ki is vagy?

Pupcika
plüsz
a pedálokat is néha felcserélem 😊

Pupcika
mostanában nálam kicsit balra húz a kormány.
nálatok is?

Pupcika
persze
plüsz
nálam a kormány is beszart sajan 😞

Kojiro
Srácok már bocsi, de ennek nem így kell kinéznie? Csak azért kérdezem, mert nálam mindig ilyen. Na jó bevallom ennyire azért nem éles a kép, de azért elmegy...

Kojiro ergo sum.

Petyus_
Az enyém pont így néz ki ha túlhúzom a RAMot. 😊

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

CSOCSO
lol
ev1l FlOwEr
Szerintem azért van, mert egy istenkirálycsászár van a közepén, és körülötte már a tér is görbül....

CSOCSO
?
CSOCSO
az szép? hány hz-n futtattad a gamezt? 200?
ev1l FlOwEr
Csinos.
Amúgy mi a baj vele ???

Pano
szép 😊

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit