Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NaNoKuTyA
nem is rád gondoltam!

\':..:\'

Grave Digger
én nem is csítereztem le senkit név szerint, aki ezt mondja az hazudik. Én csak annyit mondtam, hogy sztm vannak néhányan, akik nem tisztán játszanak. Általában azok sértõdnek meg az általánosításon, akik magukra veszik, errõl viszont én nem tehetek.

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

csabawarchief
Nekem az a szerény véleményem, hogy annak idején, még ugy kb. fél éve ment a játék rendesen, csít nélkül, vagy legalábbis nem tudtunk róla. Aztán lebukott néhány igazi csíter, és ez elinditott egy lavinát. Mostmár mindenki gondolkozás nélkül azt csiterezi le, aki épp egy adott szituban jobb volt, vagy egy jo f/d arányt hozott össze. Szvsz: a normális, skilles playerek hátán csattan az ostor.

NaNoKuTyA
engem arra nevelt anyám: "Kisfiam, PB shot nélkül ne csíterezz le senkit, mert azt nem illik!"

Grave Digger
te sem tucc aludni?😊))

Grave Digger
loooooooooooool, a görény tudna mirõl mesélni mi te kis perverz?😊)))))

LSC
És ez nem a legrosszabb álmom😊.

LSC
hát ne tudd meg.

Grave Digger
szegény LSC te éjszakánként miket álmodhatsz?😊))))

LSC
erre az egészre csak annyit hogy aki csal, azt basszon segbe egy éces nigger aki nem látott mõt 3 éve.

Grave Digger
jajj még dolgoznom is kéne, erre ide irkálok, ahelyett, hogy a sporttal foglalkoznék, ebbõl megint három-négyórai fekvés lesz😞((

Grave Digger
egykutya, fegyver-fegyver😄DDD

Grave Digger
hidd el Tapi én ugyanúgy figyelem a külföldieket is, köztük is van nem egy gyanús, olyan is akivel sokat is beszélek játékon kívül, de bizonyíték hiányában nem baszhatom csak úgy simán ki a játékból. Néha egy-egy "izgalmasabb" helyzetben árszólok, hogy ez biztos nehéz lövés lehetett, vagy ez nagyon szép volt, hátha attól észreveszi magát, de akkor meg az lenne az átlátszó, úgy, hogy én csak a pb-ben bízok 100%-ig. Én a magam részérõl igyexem rendet tartani a ctf-portokon, de nem könnyû, mert egyre több az új arc. A külföldi-magyar összehasonlításhoz meg csak anyit, hogy engem teljesen hidegen hagy, hogy ki magyar, ki nem az, mert ha nem tisztán játszik akkor nem lehetek erre tekintettel. Ráadásul vannak bizony olyan külföldiek, akikkel jobb vizonyban vagyok, mint egy-két magyarral.

LSC
Már vagy egy hete AK-zom ha nem vetted volna észre.

LSC
azt megköszönöm.THX.

Grave Digger
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Most mi van Rain???? Ezexerint magadra vetted. Nah errõl nem tehetek. Épp ez az, hogy nem csalózom, mert nincs rá bizonyítékom. Ha lenne akkor csalóznék. Én csak leírtam a véleményemet, arról, hogy én hogyan látom a helyzetet. És igenis, akármennyire is ideges valaki, minõsíti az, hogyan beszél, mit gondol a másikról. Lehet, hogy ezt beléd nem így nevelték, belém igen, sajnálom igazán és elmegyek a picsába, de nem bántódom meg. A ködös baromság meg nem is annyira az, amilyennek gondolod.
2. én nem írtam, hogy kérjen bocsánatot a Kaszi, azt csinál amit akar, de ezt a széttépem mert énvagyok a keménygyerek dumát talán nem itt a fórumon kéne lebegtetni, vannak erre más helyszínek is.... az +, hogy engem mi minõsít talán megmagyarázhatnád oké?

Taptarap
LoL lsc ezt nem is neked akartam válaszolni.....

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Taptarap
Jah és éljenek a modemesek.

Taptarap
Hát ez kibaszott jó most, hogy a külföldieket nem cheaterezi senki egymást kezdtétek el nagyon ügyesek vagytok csak igy tovább.Érdekes én soha nem akadok össze cheaterrel meg szerintem ennek a játéknak csak a fele a tudás másik fele szerencse nekem is sokszor volt már olyan eleresztettem egy lövést csak ugy, erre pont eltalált valakit.

SZVSZ ilyen baromságon kár is vitatozni mert csak harag lesz belõlle.

Mr.Grent
Khmm, ez a dolog egy mák kérdése, a heccsót csak egy érdekeség a játékban, nem ez a lényeg, mindenkinek lehet mázlija.
És kéretik az ilyet abbahagyni, megláccik a magyar virtus, nehogy segítsük egymást még véletlenül se, inkább csalózzuk le. Manapság aki huzamosabb ideje játszik az már azt is tudja hogy a következõ sarok után hol van ember, és ezt nem a hires wallhackel éri el!! Tudjuk mindannyian hogy a mai világban sok a bizalmatlanság, na de itt nyomjátok már közel 5 12 18 hónapja együtt nem gondoljátok hogy most fog hozzáálni. Na ennyi, és igen vannak fura dolgok - de én váltig állítom hogy ezek a dolgok gyakorlat kérdései és nem csitek!!

https://grentmedia.hu

LSC
Te sem az idei napon barnultál haver:

R@in
Tényleg a Kaszinak kéne bocsánatot kérni...
Nem bántásból, de menj a picsába.
Meg a hülye ködös baromsággal is.
...és téged is minõsít, hogy csalózol.

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Grave Digger
aztán téged is, te m60-as láma😄DDDDD

Grave Digger
De LSC, ha kéred a gerbont akármikor kivágom a kedvedért. 😊)))

Grave Digger
te ilyen kis buzi lehetsz😊))))))

Grave Digger
Jahh és már az is lassan kezd idegesíteni, hogy ha bemegyek egy szerverre egybõl jön a sírás, hogy figyeljem már meg ezt és ezt, mert éppen 20 perc elteltével 41-15-ös frag aránya van.
Nekem is volt ilyen, tudom mi kell hozzá. Egy közepes játékos (/me) és egy csipetnyi mák😄DD
Szal legyetek azért egy kicsit ti is türelmesebbek, nem mindenki csal, még akkor sem, ha nagyon úgy néz ki.

LSC
Én nem tom mennyit kell beírni mondjad csak.

Grave Digger
sajnos én olyan vagyok, hogy nem mondom meg a véleményemet sohasem, mert senkivel sem akarok összeveszni, de... Bizony elég sokat vagyok fenn álnéven figyelgetni, és nem egy olyan magyar játékost láttam már, aki sztm (ez csak az én véleményem, tehát nem 100% és amúgy is amíg nincs pb kivágás addig asszem azt lehet mondani amit akarunk) csal. Neveket télleg nem akarok mondani, mett bizonyítani nem tudom, de bizony vannak az én véleményem szerint olyanok, akikkel már nagyon régóta együtt játszom. Nem kell itt qwa nagy aimbotokra meg wallhackra gondolni, csak éppen olyanra, hogy a orágán, vagy a kam5-ön valaki egy lövésbõl fejest lõ úgy, hogy én spectelve el sem látok odáig. Tudjuk sztm mindannyian, hogy mennyire kell beleírni az exe-be ahhoz, hogy eltünjön a köd, tehát ezek sztm alap dolgok és mivel a pb nagyon lassan frissül sajnos mindig vannak új próbálkozók. Én csak annyit szeretnék kérni (és akinek nem inge ne vegye magára), hogy aki csal a legyen szíves hagyja abba, mert egyszer lebukik és elõtte lehetett akármekkora yo fej, meg haver onnantól nincs pardon és nem csak magát, de a klántársait is leégeti. Ha csitet akar használni menjen olyan szerverre, ahol nincs pb (voltam már én is, ott aztán lehet próbálkozni a sok láma mellett) Én csak ennyit szerettem volna elmondani. Kaszi benned azért most csalódtam azért picikét, mert hiába csalózott le téged a mapo, akkor sincsen jogod ilyeneket mondani róla. Vagy ha te ezt így is gondolod ahogy leírtad akkor ajánlom, hogy találkozzatok és akkor tépjed le a szakállát és dugjad a seggébe, nem ígérhetem hogy túl könnyû lesz. Nem szokásom ezzel együtt mást fikázni, de az ilyen hangnemû hozzászólások (még akkor is ha ideges vagy) téged minõsítenek.

Egyebet nem tok elmondani, kérem kaccsolja ki.....

=FDI= GraveDigger

Taptarap
THX.

Mr.Grent
Na egyszer és mindenkorra lezárom a dolgot aki engem lelõ az tuti csiter és készz!

https://grentmedia.hu

R@in
Gyorsan belinkelek neked pár 1600*1200 es pikcsört

Taptarap
LoL már irni is elfelejtettem olyan rég volt netem.

Taptarap
Bazz ne irjatok má ennyit mert mé xsak modemem van és azzal mire behozza behalok.Örülök neki azért nem unatkoztok ittamig én szenvedek ezzel a köcsög net szolgáltatokkal /még a végén kiderül, hogy vissza kell térnem a chellora/

R@in már csak azért is puta cheater mert bal kézzel jáccik.

ev1l FlOwEr
Komolyra fordítva a szót, szerintem nem kell a dolgot mellre szívni. Néhányan az fdi-bõl hisztisek. Ez van. Kibírható. Ennyi.

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

ev1l FlOwEr
Szerintem is ilyen csíter buzik lehettek !

De a réjn az tuti !

Átküldöm a lémbotomat, installállyátok föl aztat, oszt megnézhetitek magatoktokat !!!!

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

rohadtgec

rohadtgec
Én is láttam 1,5 évig a kaszit játszani. Ügyes kezû gyerek volt már egészen kis korában is. Kb 1 éve döntöttem úgy, hogy elkezdek 46-al komolyabban foglalkozni. Hasznos tanácsokkal láttam el a célzást illetõen, korrigáltam a mozgáshibáit, stb, stb.
Szóval srácok! Nekem ez egy megtisztelõ pillanat az életemben, hogy nebulóm, Kaszi46 ilyen híressé vált a cyber világban.
Neked is köszönöm Kaszi!

Nem hinném hogy csal!

De eza rain, meg ez a pange... hmmmm...

R@in
Te ilyen buzi lehetsz...

NaNoKuTyA
a rainrõl már nem tudnám ugyanezt elmondani!

NaNoKuTyA
jah, télleg így volt, én is hallottam az egészet! Csak annyit, hogy a Kaszit 1,5 évig néztem játszani, így nemcsak állíthatom, hogy nem csal, de az összes PS taktika is a birtokomban van!

R@in
Mapo egy jellemtelen nulla.

NaNoKuTyA
nembaj, gyere sokszor!

dikki*yysw
Kircsi ez a játék. Elején lemészároltak benne, de az ember vmiért újra elindítja, másnap is.
Mármint a multit, a sziglit anno sem a bétával, majd a fullal sem bírtam 5 percnél tovább.
Szal ha vki látott már egy gyik nevû õslámát, az én voltam 😄 Most úgy kb. = a f/d, néha több frag mint death, de van hogy nagyon mínuszban 😄

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Gugger
Jó a PS, de ha õk csíterek akkor a GBS legjobbjai akik tényleg jók (Sisere, Gec, Nano, GSXR, Pano, Axe-man, Õk miért nem kapják az ívet!??? Azért ezen is el lehet gondolkodni!

Gugger
Félre a tréfát én is tiszta ideg vagyok néha, mert kapok a pofámba gránátot meg heccsátot, meg minden mást! Mondok is néha olyat, hogy ezt nem hiszem, meg ilyen nincs, meg puttacsiter, meg stb... De gyerekek legalább mi magyarok bízzunk meg egymásban feltétel nélkül! Tudjuk elfogadni tisztelt idõsödõ korosztály, hogy vannak itt olyanok akik jobbak mint mi! Azért mert jobb a gépe, mert jobbak a reflexei, többet játszik és nagyobb tapasztalatokat szerzett a pályákról, stb... sorolhatnám, de "nincs értelme" !

Kaszi46

*Posse*T.W.D*

Gugger
Hát én megértem a Mapo-t, szerintem is csíter az egész PS klán, kivéve Pupcikát mert Õt néha ellenõrzöm otthonában, és oda nem merték feltelepíteni a "PS SOF2 patch" -et!

Kaszi46
jah és ami lemaradt:a seggedbe te szõrös köcsög

*Posse*T.W.D*

Gugger
Mindenkinek csak itt a fórumon nagy a szája, most, hogy nincs semmi liga az összeg puttacsíter baszik warozni !

Kaszi46
.Nya szal történet amit most el szeretnék nektek mesélni kb 2-3 hete kezdödött, amikor is valaki azt mondta nekem hogy
Mapo kemper lamer és Boltboy ventrilon éppen arrol bezsélgettek hogy a ps mekkora 1 csiter klán stb stb.
nem is nagyon foglalkoztam a dologgal bár eléggé idegesitett! mind1 gondoltam majd ha valami gondjuk van szolnak
végtére is már vagy 1.5 éve együtt játszunk. aztán tegnap ventrin voltam egész nap de nem voltam gépközelben csak este
ekkor már bent volt a szobában mapo és Brutál meg még Nano. fogtam magam bementem arra a szerverre játszani ahol ök.
kb 10 perc telt el amikor elkezdek a delikvensek beszélgetni, és akkor most megprobálok idézni: szemét csiter ps,
igen ez a ps becsület, persze jobban lö ak val mint én távcsövessel, hááát itt gugolok a sarkon aztán 1gyböl lelö,
honnan tudta hogy ott vagyok, és egyéb nyalánkságok. persze nem tudták hogy ventrin vagyok aztán 1 olyan eksönnél amire
én is gyanakvo lennék(italyn kékbe rusholtam é elöre löttem hátha kinéz valaki, persze ki i nézett Brutál és lefejelte az 1ik golyot)
betelt a pohár mert ismét jött a csiter duma felfedtem hogy végül is ventrin vagyok és hallottam mindent. veszekedés vitatkozás stb..
szal akkor ezb a sztori most pedig az egészröl a véredényem:
azt mondták ne szivajam mellre de ez lehetetlen mert alaptalanul vádolja Pengét Raint és jomagamat mapo a fököcsög aki le sem tagadhatná
hogy rendõr(bocs stoto akinek nem inge..). aztán a másik hogy miért nem mondja a szemünkbe ha valami gyanus neki( persze az egész után
mapo azt mondta hogy de ö mondta nekem ,persze azután amiután kiderült hogy és is hallom amit ventrin vakernak szal erröl ennyit)
amásik meg mapo te nemtom mit hiszel hogy a vén fejeddel faszán fogsz játzsani, vagy nem fognak porba alázni a fiatalabbak, föleg hogy
mindig valahol kuporodsz mint a szarogalamb? hát elárulom hogy nem söt te a korosztályodhoz képest is gyengén muzsikálsz!! nézd meg papit
kevesebb ideje játszik mint te, de 2szer annyit fejlödött! még kempelni sem tudsz normálisan bazze akkor meg hogy jössz ahoz hogy másokat
lecsalozol meg ventrin terjeszted az igét?
a másik szerinted jazért játszunk a tuci ban mert olyan faszán tudjuk használni a csiteket?
szal jo lenne ha kicsit elgondolkoznál azon amiket mondasz mert már Qnot is csiterezted joideig aztán mire jutottál? jol leégetted az fdi-t mint most idiota
amugy a többiekkel nincs semmi gond talán még boltboyyal bár az ö szájábol még konkrétan nem hallottam, mind1.
tehát a lényeg a lényeg fejezd be a csiterezést mapo mert 1gybe letépem azt a kibebaszott szakálladat és a seggedre hegezstem te láma pocs!!
Jah,és azt mondta mapo kjollegina hoyg másoknak is ez a véleménye rolunk csak nem merik elmondani, tehát ezennel kérnék mindenkit aki csalonak hisz minket
szoljon tölem irhatja álnéven is csak kiváncsi vagyok. 1enlöre ennyi jutott ezsembe az egész kis dologrol
na csá

ui: ha keszekuszának tünik irományom az amiatt van hogy 3szor abba kellett hagynom a fogalmazást szal lehet 1,2 dolog meg van keverve

*Posse*T.W.D*