Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
\':..:\'

, ebbõl megint három-négyórai fekvés lesz😞((Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Most mi van Rain???? Ezexerint magadra vetted. Nah errõl nem tehetek. Épp ez az, hogy nem csalózom, mert nincs rá bizonyítékom. Ha lenne akkor csalóznék. Én csak leírtam a véleményemet, arról, hogy én hogyan látom a helyzetet. És igenis, akármennyire is ideges valaki, minõsíti az, hogyan beszél, mit gondol a másikról. Lehet, hogy ezt beléd nem így nevelték, belém igen, sajnálom igazán és elmegyek a picsába, de nem bántódom meg. A ködös baromság meg nem is annyira az, amilyennek gondolod.
2. én nem írtam, hogy kérjen bocsánatot a Kaszi, azt csinál amit akar, de ezt a széttépem mert énvagyok a keménygyerek dumát talán nem itt a fórumon kéne lebegtetni, vannak erre más helyszínek is.... az +, hogy engem mi minõsít talán megmagyarázhatnád oké?
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Érdekes én soha nem akadok össze cheaterrel meg szerintem ennek a játéknak csak a fele a tudás másik fele szerencse nekem is sokszor volt már olyan eleresztettem egy lövést csak ugy, erre pont eltalált valakit.
SZVSZ ilyen baromságon kár is vitatozni mert csak harag lesz belõlle.
És kéretik az ilyet abbahagyni, megláccik a magyar virtus, nehogy segítsük egymást még véletlenül se, inkább csalózzuk le. Manapság aki huzamosabb ideje játszik az már azt is tudja hogy a következõ sarok után hol van ember, és ezt nem a hires wallhackel éri el!! Tudjuk mindannyian hogy a mai világban sok a bizalmatlanság, na de itt nyomjátok már közel 5 12 18 hónapja együtt nem gondoljátok hogy most fog hozzáálni. Na ennyi, és igen vannak fura dolgok - de én váltig állítom hogy ezek a dolgok gyakorlat kérdései és nem csitek!!
https://grentmedia.hu
Nem bántásból, de menj a picsába.
Meg a hülye ködös baromsággal is.
...és téged is minõsít, hogy csalózol.
\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)
Nekem is volt ilyen, tudom mi kell hozzá. Egy közepes játékos (/me) és egy csipetnyi mák😄DD
Szal legyetek azért egy kicsit ti is türelmesebbek, nem mindenki csal, még akkor sem, ha nagyon úgy néz ki.
Egyebet nem tok elmondani, kérem kaccsolja ki.....
=FDI= Grave

https://grentmedia.hu

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)
Örülök neki azért nem unatkoztok ittamig én szenvedek ezzel a köcsög net szolgáltatokkal /még a végén kiderül, hogy vissza kell térnem a chellora
/
R@in már csak azért is puta cheater mert bal kézzel jáccik.

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
De a réjn az tuti !
Átküldöm a lémbotomat, installállyátok föl aztat, oszt megnézhetitek magatoktokat !!!!

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Szóval srácok! Nekem ez egy megtisztelõ pillanat az életemben, hogy nebulóm, Kaszi46 ilyen híressé vált a cyber világban.
Neked is köszönöm Kaszi!
Nem hinném hogy csal!
De eza rain, meg ez a pange... hmmmm...

\':..:\'
Mármint a multit, a sziglit anno sem a bétával, majd a fullal sem bírtam 5 percnél tovább.
Szal ha vki látott már egy gyik nevû õslámát, az én voltam 😄 Most úgy kb. = a f/d, néha több frag mint death, de van hogy nagyon mínuszban 😄
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Mapo kemper lamer és Boltboy ventrilon éppen arrol bezsélgettek hogy a ps mekkora 1 csiter klán stb stb.
nem is nagyon foglalkoztam a dologgal bár eléggé idegesitett! mind1 gondoltam majd ha valami gondjuk van szolnak
végtére is már vagy 1.5 éve együtt játszunk. aztán tegnap ventrin voltam egész nap de nem voltam gépközelben csak este
ekkor már bent volt a szobában mapo és Brutál meg még Nano. fogtam magam bementem arra a szerverre játszani ahol ök.
kb 10 perc telt el amikor elkezdek a delikvensek beszélgetni, és akkor most megprobálok idézni: szemét csiter ps,
igen ez a ps becsület, persze jobban lö ak val mint én távcsövessel, hááát itt gugolok a sarkon aztán 1gyböl lelö,
honnan tudta hogy ott vagyok, és egyéb nyalánkságok. persze nem tudták hogy ventrin vagyok aztán 1 olyan eksönnél amire
én is gyanakvo lennék(italyn kékbe rusholtam é elöre löttem hátha kinéz valaki, persze ki i nézett Brutál és lefejelte az 1ik golyot)
betelt a pohár mert ismét jött a csiter duma felfedtem hogy végül is ventrin vagyok és hallottam mindent. veszekedés vitatkozás stb..
szal akkor ezb a sztori most pedig az egészröl a véredényem:
azt mondták ne szivajam mellre de ez lehetetlen mert alaptalanul vádolja Pengét Raint és jomagamat mapo a fököcsög aki le sem tagadhatná
hogy rendõr(bocs stoto akinek nem inge..). aztán a másik hogy miért nem mondja a szemünkbe ha valami gyanus neki( persze az egész után
mapo azt mondta hogy de ö mondta nekem ,persze azután amiután kiderült hogy és is hallom amit ventrin vakernak szal erröl ennyit)
amásik meg mapo te nemtom mit hiszel hogy a vén fejeddel faszán fogsz játzsani, vagy nem fognak porba alázni a fiatalabbak, föleg hogy
mindig valahol kuporodsz mint a szarogalamb? hát elárulom hogy nem söt te a korosztályodhoz képest is gyengén muzsikálsz!! nézd meg papit
kevesebb ideje játszik mint te, de 2szer annyit fejlödött! még kempelni sem tudsz normálisan bazze akkor meg hogy jössz ahoz hogy másokat
lecsalozol meg ventrin terjeszted az igét?
a másik szerinted jazért játszunk a tuci ban mert olyan faszán tudjuk használni a csiteket?
szal jo lenne ha kicsit elgondolkoznál azon amiket mondasz mert már Qnot is csiterezted joideig aztán mire jutottál? jol leégetted az fdi-t mint most idiota
amugy a többiekkel nincs semmi gond talán még boltboyyal bár az ö szájábol még konkrétan nem hallottam, mind1.
tehát a lényeg a lényeg fejezd be a csiterezést mapo mert 1gybe letépem azt a kibebaszott szakálladat és a seggedre hegezstem te láma pocs!!
Jah,és azt mondta mapo kjollegina hoyg másoknak is ez a véleménye rolunk csak nem merik elmondani, tehát ezennel kérnék mindenkit aki csalonak hisz minket
szoljon tölem irhatja álnéven is csak kiváncsi vagyok. 1enlöre ennyi jutott ezsembe az egész kis dologrol
na csá
ui: ha keszekuszának tünik irományom az amiatt van hogy 3szor abba kellett hagynom a fogalmazást szal lehet 1,2 dolog meg van keverve
*Posse*T.W.D*