Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rohadtgec
ahhoz nincs, de az ugrásokhoz, meg a bunny-hoz igen. Ja és dikki csak emelkedõn és tereptárgyakon lehet bunny-zni, de gondolom már észrevetted

Allatgoreny
Kedves Evil Flowa! Te, mint Spermaevo Grandmaster (e megtisztelo cim azutan szuletett, mikor sajat tapasztalatbol rajottel, hogy a spermaeves elveszi a szomjad, kellemesen kenegeti a belbolyhaidat, es meg hanyni sem fogsz, ha kergetnek a niggerek, de ez eddig nem volt publikus), megondhatnad hogy a sperma vezeti-e az elektromossagot.

No tears, please. It\'s a waste of good suffering.

ev1l FlOwEr
Pedig azt te szereted csinálni.....
A sliccem mindig nyitva áll elõtted....

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Allatgoreny
Nem ertem mi ertelme van itt vitatkozni, kar is az energiat ide pazarolni, nemhogy elmennetek inni bazmeg, vagy lojjetek szet a TENYLEG csiter spanyol pocsoket. KHM...

Allatgoreny
Sztm az egesz sof2 scene nyalja meg a makkom.

dikki*yysw
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOL 😄DD

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

dikki*yysw
Ok. Ahhoz nem is gondoltam, de találatszámításhoz kell a gép, though.

Allatgoreny
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Gugger
Erennel = Ezennel

Gugger
Szerintem az a baj, hogy nincs liga, és mindenki kurvára beleunt már a tét nélküli hentelésbe! Abba, hogy a szervereken semmi team munka nincs, hogy baszik a társára figyelni a sok paraszt! Miért nem warozunk néha egy kicsit,akar liga nélkül, mi magyarok! A GBS kész a harcra! Ti miért nem vagytok kész? Erennel kihívok minden magyar klánt egy kis warocskára! Az elsõ kettõ jöhet egyszerre a többi addig melegítsen! Muhahaaaaaaaaa

Gugger
muhahaaaaaa! Hát ez a Mapo vs. Kaszi csíter dolog még mindíg téma! LOL

ev1l FlOwEr
OOOOOOOOOOOOOOPS.
Ma este megy.

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

LSC
ja,és szerintem semmi köze az fps-nek a futáshoz.

LSC
Hát ez nem mindíg volt így.Sajnos az utóbbi 3 hónapban lett így amióta egyre több fasz senkiházi jön fel a szerverre(pl:Gerbon)tisztelet a kivételnek a sok bunkó CS-s és MOHAA-s és bevezették itt is a rohadt geci,kurva anyád,fasz kemper és hasonló kedves beszólásokat(mondom tisztelet a kivételnek).Sokat azt hiszik hogy jók voltak Q3,BF,MOHAA, vagy CS-ben akkor majd itt is nagy májerek lesznek.Eddig ez a legtöbb odafigyelést és legjobb reflexeket igénylõ játék amit láttam.Gyakorolni kell és nem csíterezni.Mai napig is nap mint nap tanulok új dogokat pedig nem ma kezdtem én sem.Tehát nem csíterezünk,hanem gyakorlunk.

dikki*yysw
Hm nekem sztem minden full, 1024ben. Majd lejjebb veszem kicsit 😞)

LSC
lehet hogy hülye vagyok de ezt nem értem:"2. Az egyetlen magyar a Mapo akit már rég "kikergettek" volna a szerverekõl, ha nem veti rá magát a fél magyar brigád az Osamara. Emellett lassan már nincs olyan aki jobb nála és még nem csalózta le. Nehogymár szépirodalmi stilusban kelljen felhíni a figyelmét rá, hogy paraszt!"

LSC
õõõõ.Mi a helyzet a maillal?

NaNoKuTyA
1024*768 32bit, picmip default, minden medium detail

\':..:\'

ev1l FlOwEr
Mi van baze, a kávédarálóról nyomod ????
Ennél a 7zenés karórám többet nyom....

ev1l FlOwEr
Akkora vákuumot produkál, hogy gecbõl kiszívta a második u betût......

dikki*yysw
Más játékban azért nem szokott ennyire leesni. Konfigod?

NaNoKuTyA
"De kétségtelen, hogy hetek óta csak nyelt, nyelt... ...most kibukott belõle." mesélj! jól nyomja?

NaNoKuTyA
azért mozog a fps-ed ilyen nagy skálán mert közel se mindegy hogy egy szûk folyosón mész vagy mondjuk egy teljesen nyitott területen küzdesz! nekem azért masszív 125!

Mr.Grent
Ja állítólag aki ballal nyomja az alapból csíter??

https://grentmedia.hu

Mr.Grent
"több idõt töltök veletek, mint bárki mással, és most ennyi idõ után elkezdeni ezt a csiterezést.... "

<------ Biztos meguntak téged és dobni akarnak

Na ez itt a kert...

Öregem hogy már itt is mi megy...

Grave Digger
én hatkor keltem és kurva álmos vagyok😊)) Ez noooormális????

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Én ugyan csak vendég vagyok a Battlefieldes szerverekrõl, a SOF2-t mellékgaménak szántam (untam a Mohaa-t), bár lassan annyit játszok rajta, mint a BF-en😊) Azt viszont megfigyeltem, hogy ennyi ugatás, amennyi a sof2 szervereken van, nincsen máshol. Persze ez köszönhetõ a sok spanyol, meg Európa többi elmaradott részébõl származó játékosnak. Aztán nehogy má mi is elkezdjük.
dikki*yysw
Most kérdezek egy iszonyatos f*szláma kérdést 😊
Quake3-ban ugye a mozgási sebesség függ az fps-tõl. 125 fps-t kell konstansan tartani, hogy a lehetõ leggyorsabban haladjon a muksónk.
A sof2 is q3 engine, ennek ellenére 40 és 125 közt változik az fps-em, ez hátrány-e? Mondjuk nem tom minek hullámzik ennyire, ha 40 és 50 között ingadozik megértem, de nem tudom mi tudja harmadára csökkenteni az fps-t.
Érdemesebb lenne 800*600ban játszani? Mondom faszláma kérdés 😊

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

csabawarchief
én is 😊

Mr.Grent
És még valami, én sajnos születésemtõl fogva ilyen béna vagyok, tehát ha nekem jobb a f/d arányom mint =/= akkor már örülhetek. Ezzel csak azt akarom mondani hogy nekem is volt már olyan estém amikor tudtam 12/3-at csinálni, elég meglepõ módon, ÉS!!! engem is lehet csiterezni.

LEGYEN ELÉG MÁR NA!!

Mr.Grent
Srácok, rágjátok itt egymás f..át elmentek az adott illetõhöz, pl hétvégén meglátogatjuk a Rain-, aztán a Pengét hisz õk a rágalom tárgyai. Töröljük a sof2-õt a géprõl feltesszük az újjat, és meglessük még aznap este. És akkor meglátjuk hogy csitel-e. És belehetne fejezni kúrvára idegesítõ hogy itt szidjátok egymást, közben mindenki ugyanakkora puttacsiter itt a sof2-scenben.

Stotoo
most normalis vagyok? felebredtem 8kor hogy total nem vagyok almos 😄

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

ev1l FlOwEr
Egy dolgot sose feledjetek !!!
Jézus szeret titeket !
Tehát: szeressétek egymást ! ( De fõleg emgem !)

Aki ügyesebben szeret, mint görény, annak megadom a reserved slot jelszavát........

csabawarchief
Nah úgy látom ma én zárom a sort😊. yo8 mindenkinek.
----------------------------------------------------------------

inkabb csajokrol almodjatok mint ilyen baromsagokrol.

Grave Digger
nahh most viszont már fexem, yo8 mindenkinek....

Stotoo
kit erdekel ha csitel vki, sokkal hamarabb megunja a jatekot, ha meg nem akkor elobb utobb lebukik, én is rendszeresen csalozok le mindenkit aki lelo de ez csak a heves felindulas miatt van es sosem gondolom komolyan, ha ki is mondom kb 2 percen belul meg is szoktam banni....
----------------------------------------------------------------
na joccakat mindenkinek es inkabb csajokrol almondjatok mint ilyen baromsagokrol.

Grave Digger
én teljesen nyugodt vagyok. Csak leírtam a saját véleményemet, amit Rain úgy látom személyeskedésnek vett, pedig isten biz nem szerettem volna.

Grave Digger
irányában = igazolására

Stotoo
Ti meg nyugodjatok mar le mert beiizitom az aimbotomat meg wallhacket es orokre elveszem a kedvetek a jatektol 😄D

Grave Digger
sztd én jó fejnek akartam látszani, amikor leírtam amit gondolok? esetleg be akartam nyalni valakinek? Hidd el nincs rá szükségem... Játszani tényleg nem tudok, nem mindenki olyan profi mint egyesek, de hülyének azért nem tartom magam. Az meg, hogy te kit tartassz csalónak szintén nem az én problémám (mint ahogy az sem a tiéd, én kit gondolok annak), de ha bizonyítani tudod, ugyanúgy le fogod írni ide, ahogy én megteszem majd. Én továbbra is nagyon szívesen játszom mindenkivel fenn a szerveren, de csak addig amíg el nem veszti a bizalmamat 100 százalékosan. Onnantól kezdve vizont üldözni fogom teljes erõmbõl. a fix társaságról meg annyit, hogy "ki hitte volna például, hogy az fx-es fab csal például, hiszen olyan yo fej volt, törzstag a mindne porton, aztán mégis csak kiderült, hogy csalt. És még sorolhatnám. Tehát a gyanú bizony sok ember feje fölé vethet árnyékot, persze nem mindig (sõt nagyobb részben nem) jogosan, de azt sztm te is elismered, hogy a hiszem ha látom "szabály" bizonyíthat a legtöbbet mind a csalás, mind a csalás megcáfolásának irányában.

Stotoo
"le sem tagadhatná
hogy rendõr(bocs stoto akinek nem inge..). " nem is vagyok rendõr! kikérem magamnak ezt a sértegetést 😄 amugy Tapi volt rendor hogy most az-e vagy nem azt nemtom 😛

R@in
Sztem az FDI-ben van 1-2 csaló - nevet nem mondok mert nem vagyok benne biztos.

Most is úgy látod hogy nevek nélkül egy fix társaságon belül jófejség csíterezni?

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Grave Digger
Rain te nem igazán fogtad fel amit mondtam, de nem hibáztatlak, lehet, hogy tényleg bonyolult voltam.

Grave Digger
BWUAHAHAAHAAAAAWHAAHAHAAAA (a'lá Skiper)

R@in
1. Egy rakat embert lõttem már le úgy hogy nem láttam (ehhez nem kell csalás csak pályaismeret). Tanulj meg játszani!
2. Az egyetlen magyar a Mapo akit már rég "kikergettek" volna a szerverekõl, ha nem veti rá magát a fél magyar brigád az Osamara. Emellett lassan már nincs olyan aki jobb nála és még nem csalózta le. Nehogymár szépirodalmi stilusban kelljen felhíni a figyelmét rá, hogy paraszt!

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Grave Digger
Geci köszönjük elmés hozzászólásodat a vitához, holnap egy heccsátért bejelentkezhetsz a ctf-en😊))))))

Grave Digger
én se rád, csak, hogy nevesítsek is😊))

rohadtgec
IDIÓTÁÁÁKKK!!!