Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gugger
Én viszont Gugger vagyok, és kiváncsi vagyok mikor lesz végre az a nap mikor a GBS összecsap a PS-el!???

GSXR
Mivan veletek putták nemmeritek feltolni a mastermogul seggeteket a serverre?

LSC
ma például az egyik pöcs elküldte a fenébe CTF-en.

R@in
Nem elõször

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Kaszi46
ne röhögj te neved is emlitve volt

*Posse*T.W.D*

NaNoKuTyA
Haladni kell a korral! most például, úgy kellett volna hozzászólnod, hogy Pupci@Gugger!

\':..:\'

Gugger
jah Pupci vagyok

Gugger
na ez volt a nagyképû 😄DDDD
Kaszi@work és alatta "Nano@füvetnyír" 😊)))))))))

NaNoKuTyA
ki az a Görény??

ev1l FlOwEr
Mé' ???
Elmentetek vhova ?

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

[DCF]SkipeR
upsz bocs, beszart az ie:\

\"Nem érdekel, csak kiváncsi voltam\" / Erasmus, 2004. január 17. /

[DCF]SkipeR

[DCF]SkipeR

[DCF]SkipeR

[DCF]SkipeR

Allatgoreny
Sorry, buta goreny reven nem tom hogy kell belinkelni😊

No tears, please. It\'s a waste of good suffering.

Allatgoreny
Saska mediasztar lett : http://shamalt.wbteam.com/hirkepek/gumino.jpg

Allatgoreny
Mi az a GBS?

[HUN]PAStheLoD
kérem kaccsoja ki 😄DDD

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

LSC
Ez nem új.Mindenki tudja.

[HUN]PAStheLoD
örüjjé hogy megemléxem a porbafingó életed nevenapjáról!

NaNoKuTyA
nincs értelme!!

GSXR
Gugger:

GSXR
A Mátrix és a Koli a legnagyobb ergo ittvan a legtöbb cucc. Szvsz ezknél jobbat nemnagyon találsz...

R@in
Looooooool...mondtam meg fogtok dõlni, ha jobbak lesztek a legjobbnál 😊)))))))

R@in
/adm ban *GBS*

Pano
Egy felhívás miatt nagyszabású online vandalizmus lesz úrrá az Interneten a hétvégén - jósolták az Egyesült Államokban. Ekkorra idõzítették ugyanis az a ½versenyt½, melynek nyertese az lehet, aki a legtöbb pontot szerzi meg website-ok deface-elésével. Roberto Preatoni, a Zone-H alapítója és szerkesztõje megpróbálta megbecsülni a támadásoknak áldozatul esõ weblapok számát: az esemény elõtt Preatoni 20 és 30 ezer közé tette a hétvégén feltört website-ok várható mérlegét.

A Defacers´ Challenge névre keresztelt eseményrõl a Zone-H (a világszerte megtörtént deface-elések egyik legnagyobb archívumakén) tudósított - volna, ugyanis a nagy érdeklõdés miatt nem volt folyamatos a website mûködése. Körülbelül 500 darab weblap feltörését tudták regisztrálni a verseny ideje alatt, ám ennél jóval több történ(hetet)t. Egy átlagos vasárnap ugyanis körülbelül 1000 és 3000 deface-rõl szokott értesítés érkezni, közölte Preatoni, aki egyben azt is elmondta, hogy a kihívás eredményei (szerencsére) messze elmaradtak az elõzetesen vártaktól. A nagy portálok mind folyamatosan mûködésképesek maradtak a hétvége folyamán.

Egyesek ugyanakkor hevesen kritizálták az eseményre figyelmet felhívókat. Azt rótták fel ugyanis a tájékoztatókkal szemben, hogy ezzel csak népszerûsítik az online vandalizmust, így a jövõben több, hasonló esemény ½megrendezésére½ kerülhet sor - holott pedig a Defacers´ Challenge lényeges problémákat nem okozott.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

LSC
Látod melyiken mennyien vannak,abból tudsz következtetni.

Gugger
LSC: Kösz a címeket, bár én nem az összesre voltam kivancsi, csak a jobbakra! Köszi! Most jojózhatok egy darabig a címek között !

LSC
Pano-nak szólt.

LSC
kár hogy nem maradtál a köv. pályán akkorát banzaioztunk Görénnyel hogy beszarás.Col1-en hátsó átjáróban 3-4 kemper figyelt mindíg.Mondanom sem kell mindíg arra mentünk.

LSC
nekem nem volt lagos.

[DCF]SkipeR
Tök egyszerû. Japán túrista Kamcsatkában. Otthon hagyta a fényképezõgépét, és ettõl úgy megijedt, hogy összeesett, ezután szívrohamot kapott. (De látom, egy honvéd, illetve egy amerikai férfi is így járt)

Pano
kurva lagosak a portok 😞

LSC: nem, nem személyre gondoltam, character = skin, erre

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

NaNoKuTyA
???

LSC
nem banolt senkit.

Pano
tudom, ez velem is elofordult már. Ha jobban megnézed, ha betöltodik egy pálya, az elsQ startnál a konzolba kiirja a PB: Non standard character banned on this server!

Hamegfigyelitek, ezt minden map elején kiirja, éppen kérdezni is akartam az OBI-t, hogy mi ez, csak valahogy mindíg elmaradt 😊

LSC
Nektek nem érdekes valami ezen a képen?Ez nem kamu.

Grave Digger
az anyjával nem is beszél ilyen szépen😊)))

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

[HUN]PAStheLoD
bódog csaba napot te kis pöcs!

[HUN]PAStheLoD
kussoljá el! 😄DD

[DCF]SkipeR
Az mi? Hát hogy kuss van!

R@in
Nemtom.

Mr.Grent
Rain! Kedden van meccsetek cb-n? 22 re kell a port! Thx Esetleg ma este egy gyak meccs?

https://grentmedia.hu

R@in
Muhahahaaa

LSC
http://dcinfo.sytes.net/hungaryhublist.config
ezt berakod a settings-ben a public hub adress-hoz és a public hub-oknál nyomsz egy refresht.Ami még jó az a: Alliance, alliance.udgnet.com csak itt elég nagy a megosztás asszem.

fdi-brutal
Üdv Harczos!!!!re😊

-FDI-Brutal-Hooligan

fdi-brutal
Zsir!!
Én már eleget papoltam neked,úgyhogy cak annyi a diagnózisom rólad:::depressziód van mert nem nõtt ki a pöcsi és most azon filozól, hogy buzi legyél-e /bár ez fix/ és ha igen köcsög vagy szopóka!!! Szerintem ez feszélyez téged!!Fordulj orvoshoz!!

-FDI-Brutal-Hooligan

Gugger
valaki lökhetne nekem néhány jó DC hub címet!

NaNoKuTyA