Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Haladni kell a korral! most például, úgy kellett volna hozzászólnod, hogy Pupci@Gugger!

\':..:\'
Elmentetek vhova ?
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
\"Nem érdekel, csak kiváncsi voltam\" / Erasmus, 2004. január 17. /
No tears, please. It\'s a waste of good suffering.
No tears, please. It\'s a waste of good suffering.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)
A Defacers´ Challenge névre keresztelt eseményrõl a Zone-H (a világszerte megtörtént deface-elések egyik legnagyobb archívumakén) tudósított - volna, ugyanis a nagy érdeklõdés miatt nem volt folyamatos a website mûködése. Körülbelül 500 darab weblap feltörését tudták regisztrálni a verseny ideje alatt, ám ennél jóval több történ(hetet)t. Egy átlagos vasárnap ugyanis körülbelül 1000 és 3000 deface-rõl szokott értesítés érkezni, közölte Preatoni, aki egyben azt is elmondta, hogy a kihívás eredményei (szerencsére) messze elmaradtak az elõzetesen vártaktól. A nagy portálok mind folyamatosan mûködésképesek maradtak a hétvége folyamán.
Egyesek ugyanakkor hevesen kritizálták az eseményre figyelmet felhívókat. Azt rótták fel ugyanis a tájékoztatókkal szemben, hogy ezzel csak népszerûsítik az online vandalizmust, így a jövõben több, hasonló esemény ½megrendezésére½ kerülhet sor - holott pedig a Defacers´ Challenge lényeges problémákat nem okozott.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

LSC: nem, nem személyre gondoltam, character = skin, erre
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Hamegfigyelitek, ezt minden map elején kiirja, éppen kérdezni is akartam az OBI-t, hogy mi ez, csak valahogy mindíg elmaradt 😊
https://grentmedia.hu
ezt berakod a settings-ben a public hub adress-hoz és a public hub-oknál nyomsz egy refresht.Ami még jó az a:
Én már eleget papoltam neked,úgyhogy cak annyi a diagnózisom rólad:::depressziód van mert nem nõtt ki a pöcsi és most azon filozól, hogy buzi legyél-e /bár ez fix/ és ha igen köcsög vagy szopóka!!! Szerintem ez feszélyez téged!!Fordulj orvoshoz!!

-FDI-Brutal-Hooligan