Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mr.Grent
Na azthiszem akkor már be is fejezhetjük, mindenki hagyja a témát annyiban, bár még a másik oldalt nem hallottuk! Lécci hanyagoljátok a témát.
Sajnos annyiban a Kaszinak igaza van hogy ha valakit megvádolnak akkor annak kell gebedni hogy tisztára mosssa magát és nem annak akinek be kellene bizonyítani a tényt, miszerint a másik csalt. Sajnos ilyen világot élünk, én aztmondom ha csitel hagycsiteljen, hisz úgy is kihullik elõbb utóbb a tag, ezeket meg nevegyétek komolyan.
Az elsõ waromon én is le voltam taglózva, hogy milyen helyekrõl és honnan kaptam lövéseket, utólag is sorry SWAT!! De azokután amin a Boltboy-al az uccsó CB-s Waron átmentünk én már aztmondom hogy van profizmus fok is. És tényleg jó lenne warozni össze vissza mindenkivel akár csak funból is, de ha nem hát nem..
Az ilyen trágár dolgokat lécci hanyagoljátok, ezzel nem segítesz az ügyön, tudjátok akinek nem inge....

https://grentmedia.hu

Tibre
Sztem hasonlat akart lenni.

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Pano
Nah, visszatértem! Jee!! Csak tápot kellett vennem, mert beadta a kulcsot, így megúsztam 3 ropiból 😉

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

[DCF]SkipeR
Mit jelent az, "takrítani" ???

\"Nem érdekel, csak kiváncsi voltam\" / Erasmus, 2004. január 17. /

csabawarchief
tesó: érdekes dolog hogy felvállalod hogy csiter, de nekem az a véleményem, hogy egy játék akkor igazán jó, ha magad kitapasztalod, gyakorlod keményen, és élvezed hogy jó játékos lettél. pl.: kitakaritod a szobád, és a végén nyugodtan lefekszel, körbenézél és waaaooh, de szép rend van.

[DCF]SkipeR
Jól szólsz.

Kaszi46
szerintem ide se nagyon irogassál mert senki nem kiváncsi egy aljas csalo véleménére. és itt nem arrol van szo hogy ki milyen hangnemben válaszolgat!! de ne csodálkozz hogy egy lofaszjoska csaloval nem a legszebben beszálnek!!
szal hogy hü maradjak magamhoz és ismét tanubizonyságot tegyek szellemi retardáltságomrol a jo büdös kurva anyádat te csalo looser

*Posse*T.W.D*

Dikkma
Loool... chellos... (viszonylag) fix ip, el lehetne intézni egy bant 😄
Kaszi46
na igen ezaz amikor olyan dolgok jönnek össze hogy magam sem hiszem imádom az iylet😊)) tényleg sokszor van olyan hogy utáána azt gondolja az ember ha most nem csitereznek le akkor soha. de tényleg sokat számit arutin, hogy mennyire látod át a pályát mennyitre vagy ravasz milyen a skilled , rá tudz e érezni az ellenfél reakcioira!!
a leggyakoribb példa a rérzésre az amikor mondjuk spawn után az elsö helyen ahol jöhetnek ellenfelek anélkül hogy látnád ténylegesen hogy jönnek e lösz és a sok birke beleszalad, vag sarkon kihajol az ember habisztire lövök pár sorozatot, nem töltök direk de hagyok kis szüneteket hogy azt higgye hogy töltök és amikor ráharap töltös csalira az utolso pár golyoval már kapja is a heccsátot!! de rengeteg iylen dolog vn még amikbölmás arra következtethet hogy az ellenfél csal, pedig nem csak 1szerüen érzi a gammát

*Posse*T.W.D*

dikki*yysw
Csalni szánalmas. Még életemben nem próbáltam semmit, semmilyen játékban. 11 éve a wolfban nyomkodtam haverral az mli -t, 10 éve a doomban beírtam hogy iddqd, aztán annyi.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

LSC
Erre az egészre a LAN party a legjobb érv.Ott ugye senki nem csalhatott mert láthatta a körülötte ûlõk,és senki nem maradt el az addigi teljesítményétõl amit tõle megszoktunk.Qnosi,kaszi,Rain is ugyanúgy lõttek ilyen ugrós hedsotot.

LSC
Én sose gondoltam hogy mákod van

LSC
Ja,és a kiugrós hedsotról annyit,hogy te még nem lõttél olyat hogy ha ellened csinálnák azt hinnéd csalnak?Néha én is szinte égek néha amikor füstön keresztül vagy kiugrásból fejbelövök valakit mert már látom elõre erre a reakcióját.Ez mind csak szerencse és rutin.De így biztos nem lessz elég rutinod soha.Na sok szerencsét.

Kaszi46
a másik ami még kurvára idegesit hogy alaptalan vádaskodások miatt nekünk kell kepeszetni hogy ne essen csorba ps becsületén!!
és az a baj hogy 1 idiota kitalálja mondja a másiknak és ezáltal már ugy fogja nézni az embert hogy vajon csitel nem csitel? perzse ahogy adodik egy kéátes helyzet akkor már nem azt fogja mondani az a másik személy de nagy mákja van hanem a befolyásoltság miatt azt hogy csiter!!

*Posse*T.W.D*

LSC
szerintem nem kell túl lihegni.Ha neki ez az élmény hagy csinálja.

LSC
Gondoltam hogy a CS-bõl jöttél.Ha nem mondtad volna akkor is.Ott lett ez természetes.Gondolom ott is "tisztán" játszottál.

Kaszi46
ez egy ronda ugy lesz én máér látom😞(

*Posse*T.W.D*

LSC
Ilyenkor úgy érzed milyen fasza jó jétákos vagy amikor pl. engem lelõssz a WH-d segítségével?Vagy mit érzel ilyenkor meséld már el plz.Nem érzel szánalmat magad iránt hogy egy loser vagy?Azt merem állítani hogy a játékosok több mint 95% nem csal.Ha az 50% csalna akkor megérteném valamilyen szinten a hozzáálásod bár én akkor sem csalnék mert nem szeretem köpködni magam.

LSC
ezért lett elbaszva az a map.

LSC
a faszod.

Kaszi46
te féreg okádnom kell az ilyenektöl!!
amugy milyen közelröl netán itt ültél a mellettünk vagy a te monitorod elõtt megállapitottad rutinos tapasztalt vén roka létedre hogy ki whzik ki nem ?? gratula

*Posse*T.W.D*

dikki*yysw
De látszik hogy egy-egy jobb ember nagyon elkenné a szám. Na most mohaa 😊

dikki*yysw
Elsõ voltam éppen a kékeknél, 74 pont a második a csapatból 55 körül, 7-8 a pirosaknak (elején ott kezdtem, csak teams 😊 ) megyek a zászlóért erre beugrott elém vki és heccsátoltam. ban 😊)

dikki*yysw
Nem, GF4, csak másik gépembe kell egy nvidia kártya.

rohadtgec

[HUN]PAStheLoD
erre van a colvertigo... ott csak az a láma aki nem kempel 😛PP

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
nekem asus v7700 deluxe -om van és friss win XP vel 90FPS de már megint xarozik :'(
mellette egy 2000+
epox 8kha+
512 ddr
sp1 nélküli XP
44.03 WHQL detonator
optikai egér 😄DD
és winamp 😄D (ossian, metallica, slipknot...)
ez a SoF II játék állandó kisérõje

[HUN]PAStheLoD
te ilyenko' még fennt vagy?? Jöttél vóna dolgozni a mezõre mint én!! má fél 11 kor aludtam 😄D

[HUN]PAStheLoD
nah aki csítel az csítel van lelkiismerete és remélem szájbabassza ha nincs akkor jelentkezzen mert már rég raboltam bankot!

[HUN]PAStheLoD
azkell!! Pancserfaust 😄DD

[DCF]SkipeR
Ez hasonlított az én hozzászólásaimhoz 😊 Mákod van, hogy nem védtem le õket, mert most perelhetnélek!

Mr.Grent
Õ tényleg ez a másik sokan sirnak-e miatt meg az usas lama- és a m4 noob miatt, ha nemtetszik akkor ne játssz vagy használj te is ilyet, ez is a választható fegyverek listájában van nem? Tényleg mi lenne ha pl az RPG és a BAZOOKA is választható lenne, na akkor lenne itt sírás csak igazán!!

rohadtgec
hmm.. kempelés... szeretem
Srácok ha mûködik, akkor miért ne?
Itt az nyer, aki életben marad. Más szabály nincs!
Én pl utálom a rushereket is, mint pl a Rain. Úgyhogy õt pl kempelve várom, mert õ meg azt utálja

LSC
meg akkor amikor rám mondják pedig tényleg épp akkor érek oda és látom hogy respawn-olnak.Vili hogy nem megyek eléjük,és jön a duma fucking camper stb.

LSC
Csak akkor bosszant a kempelés ha az illetõ akkor sem mozdul ki ha éppen a zászló 5 méterre van.

LSC
neked mégszarabb van?

Grave Digger
Ez a kemper téma is már lerágott csont, de azért annyit még hozzátennék, hogy ez is pálya és játékosfüggõ. Ha nem megy a lövés, vagy olyanokkal kerülök szembe, akik mindig lelõnek csak nem fogok ott ugrálni elõttük, hogy megint megtegyék. Emellett az orvosom is mondta, hogy keveset rohangáljak, ezért néha én is szoktam kempelgetni, de azért annyira nem jellemzõ

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Mr.Grent
Gugg a klán most nem ér rá kiáltok ellenem is? És akkor melegithettek a többi verésre amit a többi klántól kaptok!!

Mr.Grent
Khmm ezt azért kikérem a klán nevében és a magaméban is, igaz egy pár embert még nem láttam játszani de, én ritkán campelek, sõt inkább soha..
én ficergek próbálok jó pozícciókat felvenni stb.. de nem campelek, ha mégis akkor azt meg is mondom. Akit már láttam játszani azok közül is csak 1-max 2-ember aki folyton várakozik, a többi taktikázik. Te mikor védesz akkor rohansz és megkeresed az ellent??
Oké meghalgattuk a sirámokat, mindenki véleményét tudjuk, de kérlek attól még ne álltalánosíts, vannak itt még jó páran az FDI-bõl akik nem állítják ezt a véleményt.

dikki*yysw
Bunny? 😄 Mint régen a CSben? Nem vettem még észre.
A GF2Ti-d pedig megveszem óccsóé, ha éppen le akarod selejtezni 😊

Grave Digger
De nem csak te, ahogy olvasom Evil sem 100-as😄DDDD

Grave Digger
Görény te mentálisan beteg lehetsz😊)))))

Allatgoreny
😄DDDD

No tears, please. It\'s a waste of good suffering.

Allatgoreny
Hmmm. Kezdje el mindenki szidni Radi-t mert ugylatom unatkozik. A makkodra kotok egy monitort, majd kihajitom a tetorol.

ev1l FlOwEr
Irigy is lettem, mert az egészet felszürcsölted !!!!

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Allatgoreny
😄DDDDd Jaj tenyleg! Meg mikor az ezust etkeszletetet toltam fel az anuszodba, neked meg kockakban esett ki a szadon az elvezettol a hetekig tartogatott ertekes sperma! Regi szep idok.

ev1l FlOwEr
Vezeti. Nem emlékszel, amikor a ménesnél (amelyet análisan és orálisan kielégítettél) a makkodra kötöttem a villanypásztort ?!?!?!?!?!!?!

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

rohadtgec

Grave Digger
OLYAN MÉG VAAAAAAANNNNNNNN???????????

rohadtgec
gef2 ti😞