Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LSC
Én azért kíváncsi vagyok a felfogásukra,de nem válaszol amit kérdeztem.

dikki*yysw
Mondom, chellos.. 😊

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

dikki*yysw
Wazz... 😊) Azért kicsit finomabban 😊

Grave Digger
Gladiátor Ehhhh.... nagyon nagy film

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Sáska
Hát te ilyen buzi lehecc, tesókám.. Nagy arc vagy, hogy elismered, hogy csitelsz, de azért akkora nem vagy, hogy a nevedet is kiirjad... De mind1, elbasztad, hogy felvállaltad...

Pano
most jut eszembe, bekéne linkelnem egy-két shotot is

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Taptarap
Kapja be mindenki a sittes néger turos faszát nem igaz ennyit irni .Szegény modemessel szorakoztok.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

LSC
õõõ helló.

Dikkma
Ahaa.
LSC
Ja, mert ha halálod után öl meg valakit a gránátod nem kapsz %-ot csak - pontot.

dikki*yysw
Próbálok.. csak sokszor lövöm a sarkot, mert tudom hogy ki fog hajolni vki, 2-3 lövéses sorozatok, aztán csávó elsprintel elõttem és persze hogy beleakad a feje a lövésbe 😞
Meg ha megyünk vkivel többen egy folyosón, és betoppan egy ellenfél, jó hogy lövöm, hiszen ha lemészárol mindenkit az nagy dicsõség oszt tuti beszteppelnek elém.
Most meg aztec ment, teljesen tisztán eldobtam egy gránátot, és nem tudom mirõl pattant vissza -de két társam is sikerrel felrobbantottam. 😞
Érdekes két TK után mindig kibasz. Másik mapon volt hogy csávó -huszonakármennyiben volt aztán semmi ban.
Hm, na mindegy.

LSC
nincs.

ReTeK
Ja igen a csalók mi a faxért nem indítanak 1 saját szervert, beraknak maguknak pár Bot-ot, oszt csaljanak 1000L,soksok hecsot, no meg lesz sikerélmény, mindíg on top, örûlhet is, mi kell még... ez az igazi TOP csalás, EZ KELL NEKED IS ! naponta többször is ! valósíts meg önmagad ! frí jor májnd ! minden faszagyerek álma ! legyél te a topon !

Pano
nem ám elhiszed .) 5 perc a bann. De próbálj óvatosabb lenni 😊

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

ReTeK
b*sztál megvenni mi ?

kisficege
Van a Soldzsõrhöz kiegészítõ?

Gyérek vagytok mint Auschwitzban a reggeli!!!

R@in
Szal a tiéd õszinte korrekt vélemény nyilvánitás, az enyém meg intellektuális mélyrepülés. Nincs vmi elfogultság ebben?
Ha nem kerültem képbe akkor biztos csak álmodtam mikor egyszer kérdõre vontál ventrin (miután lelõttelek), hogy hogy nézhettem pont oda ahova...(és a Kaszi is csak képzelõdött hogy fikázod a PS-t).Múltkor pedig nem emlegetted anyámat, csak mert vettem a bátorságot egy swapteams-hez...
Szent vagy Mapo. Mért bánt mindenki téged ...?!

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Stotoo
en meg az 5 percet se szoktam kivarni bann===>> CD key csere 😄

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

dikki*yysw
Ajjaj, második volt 😞)

LSC
5 vagy 10 perc.De ha egy nap 2* banolódsz akkor végleges lessz😊.

dikki*yysw
#&@%+*ß$#@@ mennyi idõ a ban?

LSC
Ja úgy védi a zászlót mint a jeles kemper mestert Carlos,hogy elviszik a zászlót lõle és ha ne sikerül lelõni akor nem sikerül ûl tovább a fa tetején az mp5-el.Saját szememmel látom.Ezt hívom én kemperlésnek és nem zászló védésnek.

LSC
Nem férsz mert én vagyok ott😊.

Grave Digger
most kezdõdik a J.A.G. megnézem😄DDDD BWUHFPHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAAAAA!!!! (a'lá Skiper)

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

[HUN]PAStheLoD
nah megyek fejlõdni (mivel most kikaccsoltam a SuperANTIhunBotom)

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
hát a görényt talán nem kéne... inkább valahogy máshogy kell levezetni ezt a túl sok(k) energiát

Mr.Grent
OBI-t ne keress szétkergették magukat nyaralni, egyikmásik a balatonvizét melegíti a másik meg Osamáékat üdvözli!

https://grentmedia.hu

[DCF]SkipeR
😄D

\"Nem érdekel, csak kiváncsi voltam\" / Erasmus, 2004. január 17. /

ev1l FlOwEr
Pano skizo lett. LoL. Legalább segít magán!

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

ev1l FlOwEr
Srácok, azt hiszem, kicsit sok a feszültség a csapatban. Úgy hallottam, a passzív szex segít ennek a levezetésében. Beszéljetek barátnõtökkel, feleségetekkel (esetleg mindkettõvel). Akinek nincs, forduljon Görényhez ! Bár az kóros kimerültséget okozhat.......õ profi ebben.

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Pano
wááááááááá!! Bazzeg, most ugrott be! 😄DDDD Tegnapelött csináltam egy default konfigot és nem állítottam át ADSL-re 😄 Megnézem, lehet, hogy ez a hiba...

Pano
OBI! Mi r ák van a szerverekkel? 😞 Állandóan 70 fölött van a pingem, szinte mindíg 90-100! A netkapcs semmi bajom, mert ugyannyival töltök le és fel...

Palleon_home
Nekem az furcsa, hogy tekintet nélkül campernek nevezik az embert, amennyiben az pl. távcsövessel leszedi. Tök egyértelmû, hogy nem közelharcra fog koncentrálni azzal a fegyverrel. Ha pedig már van a játékban, akkor azt lehet használni. A másik, hogy ctf-ben védik a zászlót. Szerintem ezzel nincs probléma, bár itt valszeg nem egészen azért, mint a BF-ben (bocs hogy megint ezzel jövök), hanem inkább könnyû fragvadászat céljából. De ez van, nem szoktam anyázni, mert ott kuporog a sarokban shotgunnal és megvárja míg a zászlót felveszem és akkor lõ le. Majd legközelebb kerülök.

Col. Rommel
Nano-t imadom leloni!!!
Penge tud kiakasztani egyedul a PS-bol mert vagy nem jaccottam akkoriban amikor o vagy nemtom de az atmenetet a fejlodeseben nem lattam. Mert kurva jol jaccik mostanaban es kurvara idegesit ha nem ferek oda az ELSO helyre!

[email protected]@860MHz1.25TBHDD(750+500)GigabyteHD5850-1GB-AEROCOOLAeroEngineII

Mapo
Balhé van! Mondta a Totya! 😊
Mapo
Teso!

Tisztelem a bátorságod! Viszont arra kérlek, amikor már elérsz egy szintet akkor kapcsold ki.
Egy idõ után zavarja a játékot.
rohadtgec
kira vagy😉)

Pano
Egy napot nem vagyok, mert kiég a tápom, erre mivan? Arra jövök vissza, hogy a fórumon 4 oldanyi tömény értlmetlen fikázás van, ami teljesen felesleges! Eddig olyan jól megvoltunk egymásal, most muszály ezt csinálni? NEM! Szerintem, mindenki fogja be innentol a száját, nyeljen egy nagyot, mennyen ki a teraszra vagy erkélyre, üvöltsön egy nagyot, vagy törjön össze valamit (csak ne a gépet és a kiegészítoit .) ) szívjon el egy cigit, csak ne legyen már balhé! Legyünk olyanok mint régen, teljessen felesleges itt a tüzet szítani! Aki csal, az majd lebukik, nem kell vele törodni. Mert addig jár a korsó a kútra.... Én csak annyit mondok, ahelyett, hogy lecsíterezitek a kaszit, a raint, inkább vegyétek fel Qket játékközben demora, nézzétek meg a demot és tanulmányozzátok a mozdulatokat, taktikákat és próbáljátok meg elsajátítani, meghozza majd az eredményét. Szal, elég legyen!

Mapo
Azoknak a játékos társaknak akikel megbeszéltük ezeket a dolgokat:
Igazatok volt, hogy azt modtátok "Hiába ez a véleményem, nem érdemes feszegetni mert csak a sértõdés meg a balhé van belõle."

Tévedtem, hogy az õszinte vélemény nyílvánítás a korrekt. Igazatok volt. Bocsi.
rohadtgec
baszódj meg kis buzifaszú féreg!!! Játszál a pöcsöddel, az is jó!
A magadfajtával futnék egyszer össze az utcán és fejelnélek telibe te paraszt!
Szopj, a többit pedig költsed gyógyszerre!!

Pano
nálad egész más a helyzet haver! Te szimplán béna vagy, hogy miért? Mert meg sem próbálsz fejlodni, tanulni a jobb játékosoktól, hanem egybol a csíthez nyúlsz! Egyet mondok, gratulalálok, örök vesztes maradsz!

Mapo
Általánosságban!

Ha nekem valami böki a csõröm én azt kimondom.
Akinek ez nem tetszik az tehet egy szivességet.

Mellesleg a téma Penge kapcsán indult, akivel kapcsolatban itt mindenki elõtt elmondom, hogy komoly fenntartásaim vannak.

Kaszi a te stilusod meg olyan alpári, hogy egy olyan embert enged feltételezni aki nincs azon a szinten, hogy érdemes legyen vele vitatkozni.

Amit nem értek. Ha bejössz egy szobába miért nem köszönsz? Ha köszöntél akkor pedig nem a hátad mögött beszéltem.
Mr.Grent
LOL

Mapo
Hi Kaszi!

Ezt a szakáll dolgot gondold át! 😊
Mr.Grent
Mindenkinek szól kerestetik a legtõbb diszes halált elérõ múvi lehetõleg gránáttól legyen és nem fröcsitõl, megrendezett kizárva. A múvin nem a megjelenõ halálok száma( Flowa Powa kizárva) hanem maga a robbanás legyen rajta. Persze lehet ez akár egy sorban menetelõ hadsereget leirtó AK74 is csak a múvi a lényeg. A dm filet küld el nekem és megszerkesztem. Na fragra fel!!

Mapo
Hi Rain!

A stilus amit használtál megdöbbentett. Egyrészt te nem is kerültél képbe, másrészt az eddigi beszélgetéseink során nem feltételeztem rólad ezt az intellektuális mélyrepülést.

Na de! Tévedni emberi dolog.
[DCF]SkipeR

[DCF]SkipeR
Inteligens hozzászólást láthatnak, Skip úrfitól: BWUHFPHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAAAAA!!!!

[HUN]PAStheLoD
szerintem is! aki csal az lehet akár milyen király csávó egy multi gamaban ne csaljon má senki mert pont arról szól hogy egymás ellen mindenki a legtöbbet hozza ki magából!

[HUN]PAStheLoD
én csak a super marioban csaltam mert már kíváncsi voltam a 642343-ik pályára és a 321134-iken lévõ sárkány mindig megölt.