Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Meg ha megyünk vkivel többen egy folyosón, és betoppan egy ellenfél, jó hogy lövöm, hiszen ha lemészárol mindenkit az nagy dicsõség oszt tuti beszteppelnek elém.
Most meg aztec ment, teljesen tisztán eldobtam egy gránátot, és nem tudom mirõl pattant vissza -de két társam is sikerrel felrobbantottam. 😞
Érdekes két TK után mindig kibasz. Másik mapon volt hogy csávó -huszonakármennyiben volt aztán semmi ban.
Hm, na mindegy.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Ha nem kerültem képbe akkor biztos csak álmodtam mikor egyszer kérdõre vontál ventrin (miután lelõttelek), hogy hogy nézhettem pont oda ahova...(és a Kaszi is csak képzelõdött hogy fikázod a PS-t).Múltkor pedig nem emlegetted anyámat, csak mert vettem a bátorságot egy swapteams-hez...
Szent vagy Mapo. Mért bánt mindenki téged ...?!
\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)
Always remember you\'re unique, just like everyone else.
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
https://grentmedia.hu

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Penge tud kiakasztani egyedul a PS-bol mert vagy nem jaccottam akkoriban amikor o vagy nemtom de az atmenetet a fejlodeseben nem lattam. Mert kurva jol jaccik mostanaban es kurvara idegesit ha nem ferek oda az ELSO helyre!

[email protected]@860MHz1.25TBHDD(750+500)GigabyteHD5850-1GB-AEROCOOLAeroEngineII
Tisztelem a bátorságod! Viszont arra kérlek, amikor már elérsz egy szintet akkor kapcsold ki.
Egy idõ után zavarja a játékot.
Igazatok volt, hogy azt modtátok "Hiába ez a véleményem, nem érdemes feszegetni mert csak a sértõdés meg a balhé van belõle."
Tévedtem, hogy az õszinte vélemény nyílvánítás a korrekt. Igazatok volt. Bocsi.
A magadfajtával futnék egyszer össze az utcán és fejelnélek telibe te paraszt!
Szopj, a többit pedig költsed gyógyszerre!!
Ha nekem valami böki a csõröm én azt kimondom.
Akinek ez nem tetszik az tehet egy szivességet.
Mellesleg a téma Penge kapcsán indult, akivel kapcsolatban itt mindenki elõtt elmondom, hogy komoly fenntartásaim vannak.
Kaszi a te stilusod meg olyan alpári, hogy egy olyan embert enged feltételezni aki nincs azon a szinten, hogy érdemes legyen vele vitatkozni.
Amit nem értek. Ha bejössz egy szobába miért nem köszönsz? Ha köszöntél akkor pedig nem a hátad mögött beszéltem.
https://grentmedia.hu
A stilus amit használtál megdöbbentett. Egyrészt te nem is kerültél képbe, másrészt az eddigi beszélgetéseink során nem feltételeztem rólad ezt az intellektuális mélyrepülést.
Na de! Tévedni emberi dolog.

\"Nem érdekel, csak kiváncsi voltam\" / Erasmus, 2004. január 17. /

LOL