Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
*Posse*T.W.D*
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
lenne 1 kis problémám amiben töletek szeretnék segitséget kérni. szal ujitottam a gépemet és azota egyszereüen neten fagy a sof, mégpedig ugy hogy ezután teljesen befagyasztja a gépet is és csak a restart segít. Windows, sof ujonann lett felrakva, a konfigom: msi865neo-lsr,P4-2.4GHz,R9800pro,512mbkingston, 3.6-os catalyst driver,dx9,osp és pb frissítve obi-rol. más szervereket is probáltam ott is ue. a helyzet. ennek ellenére lanba müxik a sof, kivétel ha én csinálok szervert mert akkor szintén fagy az egész rendszer.aztán most itthon megprobáltam azt hogy a régi gépemen csináltam szervert az ujjal csatlakoztam és megintcsak fagyott minden. szolval igy "röviden" ennyi lenne a kis problémám, ha valaki tud pls segitsen! köfi
amugy multhét csütörtökön jöttunk haza egy kis lanpartirol, résztvevök😊: *GBS*Nano,Gecc,Sis,Akármi(csak benézett😊 és < PS >Penge(ezennel meg is ragadnám az alkalmat hogy penge ugyanugy játszott mint itt a szervereken éshát egyikünk se látta hogy csitelne szal a kétkedõk mostmár igazán megnyugodhatnak
),ZBF,Marc28,Toco,Pupek,Kume, és jomagam. elég jóra sikeredett az 1 hetes kis összeröffenés bár a végén többet kvékeltünk mint sofoztunk de mind1😊 remélem nem felejtettem ki semmit a kis szöszenetböl na csá

*Posse*T.W.D*
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
/ 24268 ra
megyek bulizni, pár rég nem látott haverral. végre vmi szín ezen a szürke napon 😉
ti meg csak jáccatok... 😄D
ez így nem fer. nemhogy jáccani nemtok, még a fórum is pang.... :/
😊)
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Egyszercsak német telcsiszámról jött az üzenet:
OBI suxx, Qnosi suxx, stb....
Híres vagy, baze !!!!
Mindenesetre én megnézem az õrült bõgõsöket ! 😊))))
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Pedig Apocalytpica egyik kedvencem :///
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)
Ma Apocalyptica lesz !
Nem indul el a soldier. Mikor el akarom inditani a játékot kivág egy hibaüzenettel...: Error Coudnt load ambient sound sets from sound/sound.txt
Legyszi sürgõs lenne. Csá!!