Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]PAStheLoD
pano te tuti el vagy átkozva 😊 mint a mccoy az is 2hét / windows... most leégett a geforce-ja meg a tápja elõtte azelõtt meg az alaplapja... szal ti ilyen átkozottak lehettek 😛P

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Birk@
LOL, amúgy Pano gyere MNSre, hátha tudok segíteni, ha még nem megy a dolog

Birkus Maximus

[HUN]PAStheLoD
el vagy átkozva 😛P

[HUN]PAStheLoD
jól látom lesz ISC port??? 😊

[HUN]PAStheLoD
spigi: mé nincs impresszumtok? 😊)

[HUN]PAStheLoD
sziasztok!
(együtt alszotok?? 😊))))

Dud [OBI]
Jó reggel!

Piluval elmentünk aludni. Majd jövünk egy hét múlva... ehhh.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Grave Digger
nahh végre az istenit😄DD

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Grave Digger

Grave Digger
nahh mégeccer😄

Játékot ígért..

Grave Digger
nekem ez sokkal jobban tetszett😄DD

Egyébként ismerõs ez a lap valahonnan😄DD

csabawarchief
Valaki sokat Postal -ozott😊), íme:

Ásóval támadt a szomszédra

Egy szellemi állapota miatt közveszélyes férfi támadt ásóval szomszédjára, ám az szerencséjére el tudott menekülni.

Kora délután egy fiatalkorú dunaújvárosi fiú tett bejelentést, miszerint kedden este kilenc óra tájban Mezõfalva-Szõlõhegyen lévõ telkükön a telekszomszéd ásóval fejen akarta ütni. Idõben észrevette a szándékát, kitért az ütés elõl és elmenekült.
A bejelentést kivizsgálták a rendõrök, és megállapították, hogy az 55 éves telekszomszéd megalapozottan gyanúsítható súlyos testi sértés kísérletének elkövetésével, ezért elõállították. A beszerzett adatok alapján kiderült, hogy a férfi már korábban is megtámadott minden ok nélkül békés állampolgárokat, tehát közveszélyes, valamint szellemi állapota miatt gyámság alatt áll. A rendõrök intézkedtek a kórház pszichiátriai osztályára való felvételére. Az eljárást ma folytatják.
Perkátai lakásáról - igazoltatását követõen - állítottak elõ és vettek õrizetbe egy asszonyt, aki ellen a Pápai Városi Bíróság körözést adott ki lopás miatt.

(Dunaújváros Online Hírek)

csabawarchief
sztem meg harmat gyenge volt, jobb is ha aludsz, te, te ... nem is tudom mi

Grave Digger
sztm is nevetséges volt😄D nahh megnéztem négy filmet, amit tesóm hozott át (Mean Machine, Bad Company, Ballistics Ecks vs. Sever, Bourne Identity) és most már egy kicsit álmos vagyok. yo8 mindenkinek😊)) A legrosszabb az egészben, hogy 8-kor kelni kell, mert menni kell dolgozni😞((

csabawarchief
Nah elég volt mára, menjünk aludni Pano :-)). Te is holnap friss fejjel neki eshetsz a gépnek (nem ököllel) és rájössz hogy benned volt a hiba nem a készülékedben.
Kérem kapcsoljja ki.

csabawarchief
Nem, de biztos magyarosan izgalmas volt

Pano
Hallodtatok errõl a túszdrámáról, ami itt volt Gyõrbe? Megjegyezném, hogy ott van 10 méterre a rendõrség, hát lol 😄

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
Megtaláltam a megoldást, akárhányszor játszani szeretnék egy negyed órát, elötte újrarakom a windowst

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
😄

Taptarap
bazz felébredt a család akkorát röhögtem

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Taptarap

csabawarchief
Meguntam, mentem BF42.

Pano
ettõl függetlenül igazad van 😊

Pano
én meg már másfél napja nem tudok, na? 😊)) Sõt, hétvégén sem fogok tduni, szerintem. Hétfõn elviszem szervízbe ezt a szutykot -akko rmég egy hétig tuti nem-, nem sznvedek tovább vele, nem éri meg, hogy csak idegeskedjek.

csabawarchief
Szegény magyar ember

fél órája nem jutok játéklehetõséghez, mert tele van külföldiekkel a server. játszanak a saját országuk serverén, õk ugyis simám megengedhetik maguknak az eredeti game-t!
huuuuh. nagyon felhuztam magam

Grave Digger
Pano gondoltál már arra, hogy esetleg elkaphatátl valami vírust, vagy hardverhibád lehet?

Taptarap
vagy beszart az IDE kábeled nekem még akkor csinált ilyen érdekességeket

Taptarap
😄DD

Stotoo
aztan ha ezse segit akkor szedj le új bios a lapodhoz format bios flash ha ez sem segit akkor akaszd fel magad meg vagy atkozva 😄

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Pano
ja.. és ezt próbáltam már 😊

Pano
thx

Taptarap
de ezt innen az életben meg nem állapitjuk a hibát cserélgesd a két gépben az alkatrészeket, hogy megtud mi a hiba.

Taptarap
XP-je van ha jól tudom....
ez hardware hiba nem virus. Valoszinû, hogy vinyo.

Nem tudom, hogy a norton utilities-ben van e vinyo tesztelõ de ha megvan ajánlom van benne egy windoctor azt futtasd le Pano.

Mr.Grent
Ha még mindig bajvan akkor vinyó a ludas!! Esetleg egyet tudsz kölcsön kérni?

https://grentmedia.hu

Mr.Grent
Tapikám nem minden hiba derül ki egy formázás során, és ha win98ról van szó és ezt még nem írta akkor a memoriahibával is települ a winfos, xp-nél vagy NT-nél ez tényleg kiderült volna.
szvsz..
Pano ha most virusról van szó akkor egy kérdésem volna formázáskor esetleg kikapcsoltad a géped??
Mert hiába formázol ha a memcsiben ott csücsül a virus ! Próbáld meg ezt:

FDISK - partició le, mindet.
gép kikapcs. kb 2 perc huzz ki dugót és gép bekapcs. ok. dugó be és start.
Fdisk partició fel.
Winfos install.
és töltsd le ami kell ne használd a régit amit mostanában töltötél.

batman
scandisk?

[...] Te romboló állat! Te sátán!

Pano
Minden jól mûködik, kb negyed órági vagy fél óráig és sorba elkezd minden tönkremenni,

Pano
nincs

Pano
ezeket én is próbáltam, a memóriával no probléma, itt szerintem a vicnsivel van a gond

Pano
pls, most beírtam ezt az üzenetet és az ie hibát okozztt és leállt, pedig nincs fél órás a windows

Pano
nekem az a bajom, hogy egy csomószor formáztam, újratelepítettem a winfost és sorba sérulnek meg a fájlok, leállnak hiba miatt, pedig egy frissen feltett windowsnak nem szabadna ezt csinálni, fõleg úgy, hogy a windows fájljai az elsõk a frissen formatált vinyón. Eddig sose csinálta, de nekem már az is eszembejutott, hogy a vinyóm adta be a kulcsot és azért sérülnek meg állandóan a fájlok, szrintetek ez lehetséges?

Amúgy én sm tudom, hogy hogy a rákba kapok én mindíg vírust, nomeg, hogy honnan? E-mail vírusokat mindíg megfogja valami antivir, az idegen e-maileket, amelyekhez csatolva van valami azt meg nem nyitom meg...

batman
bocs, faszságot kérdeztem, azt akartam kérdezni, hogy a gyári cd-vel való telepítés alatt nincs hibaüzenet?

batman
a gyári cd-vel sem megy fel?

GSXR
Te is sofozol? Még sose láttalak itt. Ha akarod szívesen átsegítelek a kezdõ lámaságokon

sorry, mégis eltévedtél, ez a sof2(!) fórum

GSXR
Aszittem a HWSW fórumját nyitottam meg de örülök hogy ez még a SOF fórum

Taptarap
De ha formatálta és particinonálta a vinyot ki kellett volna irnia ha hibs, ha meg szar a memoria akkor a winfos be sem töltödött volna neki.Szvsz.

Mr.Grent
Pano az elsõre aztmondtam volna hogy kérj kölcsön egy optikai drive-t hogy hátha ott a gond. De igy már inkáb aztmondom hogy nem-e hibás a memoriád esetleg badsectoros a vinyód.
Ha két memoria modul van akkor eggyenként próbáld, a vinyót pedgi dos alól próbáld vizsgálni.

Taptarap
PANO kedves én annyi szarral kisérletezgetek a netrõl, hogy kéthetente kell újra telepitenem a winfost mégse parázok. Azt meg eccerûen végkép nem értem , hogy a rákba kapsz ennyi virust mert ha jól emléxem te legalább 2 havonta kapsz virust.
Nekem napi 24 órát fut a neten a gépem lassan 2 éve és csak 2* kaptam virust azt is mobil vinyoról pedig se tûzfalam se viruskeresõm nincs és én tényleg minden genyát letöltök és kiprobálok.
Ennyi.
Kérem kapcsolja ki.
Kevesebb szex oldalt kellene nézni.