Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dud [OBI]
Ma Piluval a hattyúk halálát mutatjuk be a szigeten. Minden érdeklõdõt szeretettel várunk... Agyhalál juhééééé!

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

[HUN]PAStheLoD
nah spigi! ennyire nem gondoltam komolyan gyere mert be kellene hozni a MoHAA fórumot 😊

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
persze.... dolgozzál inkább! 😊)

Grave Digger
nahh én most fexem le aludni, yo8 mindenkinek...😄

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

[HUN]PAStheLoD
ok mehetünk tapi 😄

Taptarap
áhhh már megvették a francba...

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Taptarap
de most mért üresek a szerverek???

Taptarap
lol irány a munka???

csabawarchief
hmmm nem rossz darab 😊)

Kojiro

Kojiro ergo sum.

ReTeK
com_maxfps 120
r_displayrefresh 120
ja és vid_restart

persze ez lehet már configodban van, akkor sorry

Pano
LOL! 😊

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

sajna segíteni nemtok, de nekem is mûxik a reforce atival (aztán én adtam csabának 😊 )

Kaszi46
driver install emgvolt ennek ellenére bazsik müködni vele

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
szhenksz kiproszálom

*Posse*T.W.D*

Taptarap
uniszex csak az xp szarakszik néhány vidokártyának a frissitési frekvenciájával és azért nem fogadja el a nekem ugy oldodot meg a reforce-ál, hogy telepitettem a monitorhoz a legujabb drivert és utána állitottam be a reforca-al a kivánt felbontáshoz a kivánt HZ-et.

csabawarchief
nekem a reforce rendesen muzsikál atival azért ajánlottam neki is, én ugy tudtam egyébként is hogy unisex😄

[HUN]PAStheLoD
kaszi a reforce nvidiához van 😊 legalábbis amit én használok 😛 de keress ati fix utility-t mert olyan is van

hi there😊))) nem német szám volt😊 mármint én tudok néhány magyar 06-70- nel kezdõdõ számról is😉és a KLCS klánt és az ATS klánt és éltettük vala, az SL mellett, de azt csak a phanta mijatt, de ti nyomtátok a szalacsis baromságokat is?
Kaszi46
a probléma részben megoldodott, hála Vórcsíf testvérünk kitartó segítségének! az volt a gond hogy powerstrippel fixáltam a 120hz-et 1024*768 as felbontásban(mindent abban futtatok)éshát ugylátszik ez nem tetszett neki és emiatt fagyott, bár az elég érdekes hogy csak a sof fagyott és csak multiban. na mind1 most még az a gondom hogy amit Csaba ajánlott refreshrate progit az vmiert nem müxik sof alatt vagyis 60 hz-n fut a gamma. a neve reforce szal valaki elmondhatná hogy mit tegyek annak érdekében hogy meglegyen a 10 hz vagy ajánlhatna egy jo rfix progit. amugy powerstrippel meg lehet azt csinálni hogy mindent 120-on futtasson csaka sofot nem(sofot megprobálnám másik progival fixálni)? ha jol tom a kkor asof opengl-s ugyi? a tobbi gamma amit proszáltam 120 hz-n az pedig d3d-s sztal lehet hogy az opengl alatt akad össze a 120 hz?
ja igen és valaki aki atis és van olyan minimizre mi müxik is faszán az elküldehetné mert én amit eddig proszáltam az elsõ asztalra váltásnál leállitja a sofot( a program szabálytalan müveletet halytott végre dumával

*Posse*T.W.D*

[HUN]PAStheLoD
öreg 😊

[HUN]PAStheLoD
azt mondta az öred kiss ne csak együnk igyál is!

Grave Digger
enni kell!!!!!

R@in

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

GSXR
De csúcsidõ aaaz kell

csabawarchief
Szokásos véleményem van:

Különbözõek vagyunk, izlések és pofonok.

[HUN]PAStheLoD
de flowa szereti a spermát 😊))

NaNoKuTyA
nem mindenki szereti a Szigetet, ahogy a spermát se!😊

\':..:\'

ev1l FlOwEr
Nem tudja mit beszél az a pöcs.

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

csabawarchief

Pano
ennyi barom embert:

Egy orosz férfi Hitler mumifikálódott péniszét kínálja eladásra 4,3 millió forintnak megfelelõ rubelért.

Ivan Zudrupov közölte, hogy engedélyezi a DNS-vizsgálat elvégzését a "szerszámon". Zudrupov azzal állt elõ, hogy az apja, Vaszilij a Vörös Hadseregben szolgált, és részt vett Berlin elfoglalásában, sõt az elsõ volt, aki a náci parancsnok testét megtalálta. A férfi szerint a katonák rugdosták és ütlegelték a holttestet, mielõtt összedarabolták volna, az apja pedig elhatározta, hogy megtart egy darabot szuvenírként. Az apa elõször a diktátor fejét szerette volna, végül a hímvesszõ mellett döntött - adta hírül a Express Gazeta címû napilap.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Gugger
Hát Õ volt kint úgyhogy talán tudja mit beszél...

Dud [OBI]
Ez meg egy baromság... Az dumáljon aki volt is kinnt.

Dud [OBI]
Piluval lefeküdtünk és már fel is keltünk. Hamarosan indulunk vissza a mocsokba és a hányásba... ehh.

Gugger
Sziget! Egy haveromat kérdeztem tegnap a Velencei tó partján, hogy BP-i letére hogy-hogy nem a szigeten eszi a fene!? A válasz : "3500Ft-ért mászkáljak a szanaszét locsolt piában meg a hányásban, miközben mezitlábas punk-ok percenként kunyerálnak sörre meg cigire, ez nem embernek való!" Hát ez LOL! Valahogy beletalált a lényegbe a csávó!

batman
köszi!

[...] Te romboló állat! Te sátán!

Mr.Grent
Hmmm egy kérdés kaszi esetleg nem melegszik túl a géped. Mással is igy jársz, mármint gámával? ott is fagy?

https://grentmedia.hu

ReTeK
k=m

ReTeK
az I.C.S. Mod mapjai is elég jók, nem úgy mint ezek a new-just-hent mapok, szerintek

csekdisz--> I.C.S.

http://www.planetsoldier.com/ics/

[HUN]PAStheLoD
www.evenbalance.com meg obi.servegame.com

[HUN]PAStheLoD
mi A Gond?

Grave Digger

batman
Pls adjátok meg a címet, ahonnan a multihoz szükséges cuccokat le tudom szedni újfent... 😊
Nem sokára jövök céltáblának 😊
Köszi

[...] Te romboló állat! Te sátán!

ReTeK
mi is az IP-d ?

ReTeK
Ez a Mod elég jónak tûnik:
--------------------------

http://www.nachos.net/vbull/content/topic/34739-1.html

Majd egyszer, ki lehetne próbálni...

Stotoo
joreggelt 😄

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Mr.Grent
Hi kaszi! Ma még elgondolkodok a dolgon de most dög fáradt vagyok, épp most értem haza egy megaactivity partyról és pffff.... na.

https://grentmedia.hu

csabawarchief
nálam INSOMNIA van

Grave Digger
Nahh lassan alszom gyerekek, yo8 mindenkinek. Holnap (ma) találkozunk, oszt kapjátok a fejeseket😄

Grave Digger
vagy a szûzfalat?😊))