79689
-
#75647 Az a "Tá-tá tárárárá rátáttárá".......? :D :D :D -
#75646 nekem van ilyen server stats nevű de az elég béna...csak effectit meg killt ír ki...tudok még ilyen bonyolultabbról is de azokhoz "állítólag" több programozási nyelv kell, de én 1et sem vágok lol -
#75645 Üdv skacok a Koleszből...sajnos majd leghamarabb csütörtökön vehetek ismét Ak-t a kezembe de addig is 1 kérdés: Ha lan servert szeretnék csinálni OSP-módban...akkor meik sebzéseket hagyjam bent vagy vegyem ki h Normal Damage legyen?.....ja és ilyen szerver statisztika csináló progikat nem vágtok? ami mindent ki ír...milyen fegyverrel mennyit és mit lőtt meg ilyenek...Amennyiben vágjátok, akkor linket is elfogaok:D -
#75644 Csalódni fogsz:(
zrest powaa -
#75643 Hmm de nagy punnyadás van a servereken -
#75642 Tök véletlenül nem tudja senki,hogy mi a cirkusz indulójának a címe? -
#75641 Igen -
#75640 -
#75639 gondolom mindenki leszarja, de visszatérőben vagyok!! -
#75638 Engem a Zrestre nem akart felengedni, mert nem volt meg a zrest2.pk3 file... És a szerveren ki volt kapcsolva az hogy le lehessen onnan tölteni, de netről le szedtem külön :D Azaz, lehet neked is csak hasonló a baj :D -
#75637 Nézd meg vazze hogy milyen osp-t használ a szerver, vagy milyen hibát ír ki, és aszerint cselekedj. -
PuLZeN #75636 hali
szerintem az auto downloadot vedd ki(vagy megkeresed optionsban vagy /cl_allowdownload 0 paranccsal a konzolba mielőtt szerverhez csatlakoznál), ha a gold patched megvan és a PB-d is friss akkor gond nem lehet, javítsatok ki ha tévedek:)
www.soffiles.com
itt meg megtalálsz minden mapot, modot stb. -
#75635 Mennék én mennék, de nem szeret a server a download feladatnál szopóka nyalóka van, másképp egyáltalán nem kalács valami. autodown load on. Hmm talán valami patch kellene? A gold full már felmágnesezve figyel a winyón. Mi kellhet még? Pozitív kisugárzás nem segít, ez igy nem menő. Szóval miért nem jön a dróton a sok maps adat nulla meg egyes? Várom nagyon jó 5-leteket. -
#75634 *****Magyar serverek:^1KuRVa BazMeG|^7Jor1andShop2|^1CTF RD|ClassiC|6ms|62.112.194.67:20101****(és nem 20100) -
#75633 Magyar serverek:^1KuRVa BazMeG|^7Jor1andShop2|^1CTF RD|ClassiC|6ms|62.112.194.67:20100
^,NSS^7|^1HQ ^,RD|6ms|62.112.194.67:20103
^5M^7ad-^5H^7unt ^5Clanserver|7ms|84.21.11.243:20100
KuRVaBaZMeG LaDDer|*matchserver2*|ZresT|8ms|62.112.194.67:20102
LQrtuK | Realdamage Infiltration Server|7ms|88.151.100.242:20100
-
#75632 EmberZ: ha már mindenki felrakta a gammét, és kongnak a KurvaBazmeg Jor1&Shop2 kivételével a magyar serverek mi lenne ha egyet megtömnék, mondjuk kedd szerda vagy péntek napján???----> -
#75631 Na kérem tisztelettttel hölgyeim és uraim. Felinstalllláltam a gyönyörűséget, semmi akadály minden oké nagyon menő. CSAK serverkeresésben elbuktam, bár találtam csak sajnos mint a jó öreg Ramnó teljesen egyedűl uraltam a mapot, hát szó-szó igy sem rossz bár emlékeiben másképp volt.....
Tehát hol van némi életképes server????????? -
#75630 Rockmod-os részt annyival még kiegésziteném, hogy megváltoztatj a fegyverek szórását is, és a damage-t is, gyakorlatilag realdamege lesz. Legjobban az obishoz tudnám hasonlitani. -
#75629 Hű, wazze, lebuktam.....
-
#75628 Uploader's Comments:
[ Find More at http://www.torrentportal.com ]
Directory: Soldier of Fortune II - Gold Edition
Files:
SoFII-key gen/fdx-sfkg.nfo
SoFII-key gen/SoFIIKG.exe
SoFII-key gen.rar
SoFII-NOCD v1.3/SoF2.exe
SoFII-NOCD v1.3.ZIP
sofii_1.mdf
sofii_1.mds
sofii_2.mdf
sofii_2.mds
torrent neve: Soldier of Fortune II - Gold Edition
uploader neve nincs megemlítve. Nem hiszem hogy meglett volna hackelve (valami beépített csít). Persze nincs kizárva.
De én normálisan szeretek játszani, remélem továbbiakban nem lesz problémám. Ugy tettem fel ezt a játékot, hogy hátha egy olyan game, amiben ha valakire rálövök meghal. Erre az első tapasztalatom ez volt. LOL.
(Egyébként azért nem vettem meg potom 3500ft, mert nem voltam biztos benne hogy a gépemen fut, mivel a videókarim elég új, és a régi játékok nem ugy futnak ahogy kéne) -
#75627 mi volt a torrent neve?
Am meg ha kicsit ment le az életed,hogy tudtál meghalni? -
#75626 SZVSZ a SOF2 amit leszedtél megvan hackelve... véletlneül nem Flowa töltötte fel?
-
#75625 Megveszem a géped ugy ahogy van. -
#75624 Szerintem az lehetett amúgy, hogy a pluginokat félig meddig tőltöttem le. És ez annyira bezavarhatott hogy halhatatlan voltam kb. Vagy símán kész átverés show. -
#75623 Tegnapi sofos élményem nagyon dúrva volt.Elmesélem hátha tud valaki valami magyarázatot adni.
Címe: Azt mondták csítelek, pedig nem, de mégis.
Tök kezdő vagyok, keresem a szervereket hova tudnék belépni.A a sof2 goldom van meg, és torrentről tőltöttem.Belépek pár serverre és elkezd tőltögetni pluginokat meg hangokat stb...Legtöbbjét mind meguntam félbeszakítottam.Majd egy serverre sikerült töltögetés nélkül bejutni.Kb 14en voltak.Első meglepetésemre baromi jól ment a játék.Iszonyatosan haltak körülöttem.De mindvégig volt olyan érzésem hogy ezek ilyen lámák?
Mindig mellém lőnek? Aztán látom saybe irogatják hoyg ezt nem hiszem el meg stb.valami admin kiállt a spectbe és mondja nekem hadjam el a servert, meg veszi rólam a fraps a videót.Olyan 70/10 volt a statom.
Ezután ugy döntöttem visszaírok hogy ártatlan vagyok, én csak most kezdtem, csak lövök arra aki mozog.Aztán miközben ezt akarom megfogalmazni észre vettem hogy lőnek engem, és nem akarok meghalni.Időnként lement egy kicsit az élet energiám, de a lényeg az hogy tényleg észre vettem hogy szinte halhatatlan vagyok.Most volt egy admin aki velem szórakozott valami pluginnel, vagy ez valami bug, vagy mi?
A lényeg hogy ezután kiléptem a játékból, letőltöttem minden modot, feltelepítettem, és azóta azt hiszem minden normális.Jah és a pingem is normális volt. -
#75622 Nem az a lényeg, hogy miben lesz más, hanem ÚJ. Mivel új játék, jönnének gémerek ezerrel és még azok is visszanéznének rá, akik már nem nyomják a kettővel és lenne magyar scene.
Ezért lenne jó a 3... -
#75621 szerintem egy magyer inf szerver sosem fog úgy pörögni, mint egy külföldi. csomóan azért nem jönnek magyar szerverre, mert szar a ping. Én is többek között ezért nem megyek mostanában kurva bazmegre, mert 150 a pingem, pedig nekem ismerőseim játszanak ott. gondolj bele, ha nincs is miért oda menjél, csak az inf meg a 150 ping miatt, akkor tuti nem fog felfutni (főleg, hogy inf port, nem ctf).
vote német f1. -
#75620 ha osp mod-ban vagy, akkor az osp demo menüben be tudod kapcsolni, hogy vegyen demot automatikusan.
Másik megoldás, hogy a konzolba beírod: /startrecord (s ha nem akarod hogy tovább vegye, akkor /stoprecord -asszem)
rocmod kicsit másabb, mint az osp, de lényegi különbség nincs, ha jól tudom. más hangeffektek, talán kicsit pörgősebb, ilyesmi.
OSP mod a legelterjebb ha jól tudom, ez az alap sof2-re egy kiadás, amiben finomítottak több dolgot a játékben.
szerintem nem csak osp-ben tudsz demot venni, bár ki tudja:) -
#75619 Hogy lehet demót felvenni? Mert odáig még nem jutottam el.
console shift+0 oké, azt is tudom hogy kéne majd lejátszani...
Még ez a server modok nem világosak.Csomó public serveren a rocmod van, ez olyan jó?
Osp mod az milyen?
Csak osp modos servereken tudok demót felvenni?
Bocs ha hülyéket kérdezek, csak rohattúl nem értek hozzá. -
#75618 hogyn és milyen progival lehet palyat csinalni? érdekelne a game ezen része is... -
#75617 Pengés kétoldalas c64-es floppyn van:))
1lemezes dual kiadás:)
-
#75616 Nekem mindegy honnan, csak fusson...
Csináljátok ott, ahol gyorsabban kész van, 'mer én már teljesen kész vagyok.... xDDDD -
#75615 köszi köszi... -
#75614 nem találom nem találom.....kölcsön addddtam esetleg? :( nem találom.....megyek felforgatom a pincét + kell lennie -
#75613 Brutal ha felraktad a gamét akkor most felrakom én is.
Ez a játék már lemezen jött ki vagy még floppyn. Hol keressem?? -
#75612 Mit szolnatok ha a 20106os INF szerver helyett inditanank egy ugyanolyan OBI RD INF-et csak nemetorszagbol, vagy egy standard mapok OBI RD-t. A nemet szerverhost jobb lenne a kulfoldiek miatt. -
#75611 Mekkorák a fájl méretek? Csinálunk belőlle egy videót, a nézhetőbb warokból. 1 az 1 ben. vágatlanul. -
#75610 Jah pl ez lett volna a neve :D -
#75609 mp_melohely?:D -
#75608 Illetve akad itt még egy félkész map is, ami a volt melóhelyemen lehetett volna játszani :D