79689
-
#75607 Van egy movie-m, azt megtudom osztani.
Illetve valahol hánykolódik még a HK2-ről egy kép, ahol a STOP-táblán 4 ember kihajol és 1 ember(Qnosi) a fejükön DZSesszel.
Jah meg mikor felrobban egy gránát rajtuk :D -
#75606 Mér nem tudsz egyben kommentezni vazz: _D -
#75605 CS1.6 ás cs source között alig van különbség, más a fizika és televan faxságokkal a pálya. Semmi különbség. Csak játszani kellene. -
#75604 Nem értem mit vártok a sof3-tól? Miben lesz más? Fizikában? Fegyverekben? Mapokban? Ezek csak kiegészítések. Akkor már sof2 és arra egy mód. Sokka l jobb lenne nem? -
#75603 Alap, hogy bánhatod. A legjobb dolgok közé sorolom az életemben :D
Jöhetne már a Sof 3, újra összekovácsolódhatnánk. -
#75602 jaja, fel vagyunk háborodva! Sárba tiporják honfitársunk származását, ez olyan, mint ha lecigányoznád István királyt :D:D:D
Megjegyzés: mielőtt félre értés lenne, nem a posse-t minősítem, csak hasonlat volt :D -
#75601 Kérem, ha már meg gyalázunk egy kultusz számot, akkor legalább stílusosan
- Hány fogad van betmen, 40 vagy 70?
- Egy sem, egy sem.
Köszöntem:D -
#75600 Hány fogad van Betman 40 vagy 1 sem -
Alkohol sveda #75599 EZT MINDENKINEK MEG KELL NÉZNIE XD 2,30 TOL A JÓ DE A KÖZEPÉTŐL A KIRÁLY -
#75598 Koijiro:DDD -
#75597 azért Guggerről GBS-ses shotot linkelhettél volna -
#75596 na gyűlik a nép...HELYES -
#75595 esténként CS:S
:( -
#75594 CSá mindenki!
Rakjátok fel a Sofot kiváncsi vagyok rátok -
#75593 :))naná -
#75592 persze majd jössz hátulról mint a fodrász :D Emlékszel még a zacsi helyedre Prágán a csatiban a létráról? :D -
#75591 MA Este RetRo SoFII party? -
#75590 fél évtizedes archiv, lol
:) -
#75589 Felraktam...hogy én milyen béna vagyok....lol
xDD -
#75588 Mapo:))Istenem de rég volt:)
-
#75587 Jííí! Rakjátok csak fel a sofot! :) Hadd vadásszon egy újabb kor nemzedéke a ti "ELIT-őskövület" fejetekre! -
Aki nem látja magát rajta annak bocs, de nem volt rajta a screenjeimen. -
#75585 Őskövületet módosítom: ELIT :))
-
#75584 Lehet, hogy elcsábulok.:)
Jól esne egy-két fejet szétdurrantani, főleg Flo nagyfejét:))
Sőt......fel is teszem, hátha...
Remélem nem kell sok "szemetet" feltenni hozzá.
-
#75583 Őskövület????
Anyu hogy van?
,l,,
Rég láttalak, wazze! -
#75582 Szevasz Brutál :)
Te nem rakjuk fel a gamet egy kicsit?????
-
#75581 Üdv zacsekok, jáccatok még?:)
Látom még vannak őskővületek is.:)
-
#75580 béeszex -
#75579 fogalmam sincs, auto screenshot nincs neked bekapcsolva? 2004 11. hónap előtti mert nekem onnan vannak meg a shotok/demok a régiek mentek a levesbe egy winfos reinstallnál és ezekben nincsenek benne. -
#75578 csak nem a csak a farkasok vadásznak?:P
Red Team Blue Team ellen,rC Posse ellen,szomjúság éhség dögvész,földrengés,fekély sötét,Hiroshima atombomba,imátkoznak Esztergomba
sokáig volt már béke,közeleg a Világvége!!! -
#75577 *
zrest nem köll, az elég ha a szerveren fut, rohan, menekül, én futok gyáván! Itt mindenki fél, dús fü nö a kaszásnak.... lol kitört belölem egy akela idézet:P -
#75576 zrest nem kő, az elég ha szerveren fut, rohan, menekül, én zrest nem köll, az elég ha a szerveren fut, rohan, menekül, én futok gyáván! Itt mindenki fél, dús fü nö a kaszásnak.... lol kitört belölem egy akela idézet:P -
#75575 kell: * GoldFull
* osp (amit a KB-ről letudsz szedni ha felcsatlakozol)
* Pb frissítés
* zrest(szintén KB)
* meg ez meg ez(nem tudom hogy a MINDENT LÁTÓ tényleg lát-e még... -
#75574 okey hát legyen estére előkotrom azt a poros megsárgúlt sof cd-t. gondolom sok patc file fog hiányozni......nem baj egy hét alatt biztosan lejön -
#75573 Kéne valami idöpont támpontnak, mert a demok 99%-ának a neve RedTeam vs BlueTeam. -
#75572 Ti.E/immortals vs Posse warokat feltöltenéd valahova? -
#75571 Nekem 2003.04.20.-tól, az összes játékomról megvan a demo, összesen 8,9GB. -
#75570 Nekem már vagy 10 éve van netem, mégsem játszottam sofot... Jah, egyébként régi demókra én is kíváncsi lennék! -
#75569 most h így olvasom a "legendák" kommentjeit, baromira sajnálom, h kimaradt az életemből(Rácalmáson akadozott a távközlés a 21.században)a Sof2 fénykora,de nem gáz...lehet akkor nem 1etemista lennék...ha vannak régi shotok, demok, relikviák, akkor please osszátok meg velem -
#75568 The first full-body exoskeleton ballistic suit of armor: Shadow Armor