141
szeretnék megváltozni.4-en utálnak az osztályban és ez néha kihat a többiekre.Nem vagyok gyenge egy hónapja megvertem vkit és akkor békén is hagytak osztálytársaimnak eléggé hülye humorukvan ami szeri
  • sz4bolcs
    Remek. :)
  • salsoul
    Senki sem mondta/állította, hogy nem spirituális materializmus.
  • sz4bolcs
    Számomra egy külön kategória van fenntartva ezeknek a tanításoknak, amit spirituális materializmusnak hívok. Majd egyszer megfogalmazom a kritériumait, hogy pontosan mi szerint kerülnek ebbe a tasakba, addig lehet rajta elmélkedniük másoknak is. :)
  • salsoul
    Én ebben a nulláról indulóknak szóló szájbarágós ezerszer elmondom ezerféleképpen, hogy megértsd anyagban nem látok new age-et.

A szerző csak egy példát közölt arra, amiről beszél.
  • sz4bolcs
    Az én olvasatomban ez úgy hangzik, hogy: "Mivel Teslát nagyon foglalkoztatta az elektromosság, feltalált egy olyan eszközt, amivel házát ellátta elektromossággal."
    Ha a szövegből kiveszem a (számomra) sallangot, akkor annyi marad, hogy valakit minél jobban érdekel egy téma, minél többet foglalkozik vele, annál sikeresebb lesz benne. Meg még pár hasonló következtetés, amit én tudnék közölni virágnyelv, és allegória nélkül is.
    A new age-es szövegekben azt látom, hogy misztifikálva közölnek ilyen egyszerű dolgokat, mert az jobban eladható, ez viszont a félreértések melegágya.
  • salsoul
    Most akkor szó szerint vetted ami a Tesla-s résznél le volt írva? És a szöveg környezetet sem vetted figyelembe?
  • Anaid
    Igyekezz "sikerélményeket" begyűjteni. Tuti van olyasmi, amiben jó vagy. Nem kell a "legjobbnak lenni, de ha bármiben jó vagy és fejleszted elismerést kapsz és az növeli az önbizalmat és a bátorságot talán más területeken is. A kritikákra meg igyekezz nem odafigyelni, ha nincs bennük igazság, mert totál rombolják az önbizalmat és egyre inkább "befelé fordul" miattuk az ember, főleg, ha "sokat kap".
    Szal szerintem először találd meg amiben jó vagy.
  • sz4bolcs
    Hát, elegendő ilyen kommentárral az UFO-magazinból is kihozok neked bármit.
  • salsoul
    magazint >>> magazin
  • salsoul
    Utána néztem alaposabban.
    A Tunguskás történettel nem voltam tisztában.
    Így öngól a #129.

A sok UFO magazint viszont magyarázza hozzászólásod.

Ha szó szerint vetted a dolgot: az gáz.
    A szerző [szerintem] arra akart utalni, hogy Tesla elméjével megalkotott egy készüléket, amivel aztán házát ellátta árammal, így házát közvetetten az elméjével látta el árammal.
    Az egész anyagnak az egyik mondanivalója: használd az agyadat, annak erejét.
  • sz4bolcs
    ...attól persze még lehet igaz, sőt ...az előadó merengő stílusából valószínűsíthető.
  • sz4bolcs
    Ezzel arra célzol, hogy hibás a következtetés, miszerint Tunguskán is ezzel robbantott?
    Csak, mert mást nem nagyon állítottam az idézett mondattal kapcsolatban.
    Megütötte a fülem ez a mondat, mert kis koromban sokat olvastam ufo magazint, és erről nem írtak.
  • salsoul
    1. nem tudjuk hogyan
    2. Amit művelsz kb olyan, mintha kiragadnád az értelmező kéziszótárból azt az egy szót, hogy meleg, miközben ráadásként torz elméd társítását hozzátennéd, és azt mondanád: a magyar nép értelmező szótára csak a buzikról szól.
  • sz4bolcs
    'Nikola Tesla az elektromosság zsenije képes volt ezzel a tudatfeletti energiával házának világítását és készülékeit működtetni, nem tudjuk hogyan..' :/ Ja, meg Tunguskán is ezzel robbantott, stb..
  • Narusco
    ez full így van. én is most akarok elkezdeni futni, mert bőven javulna a közérzetem, meg sokkal jobban érezném magam a bőrömben.
  • salsoul
    Tessék
  • Willenbrock
    Én is kicsit hasonló alkat vagyok,szerintem leginkább valamilyen sporttal lehet csak felülemelkedni ezen az állapoton.Én egy ideig súlyzóztam és fekvőtámaszoztam,javul tőle a közérzet és nő az önbizalom is.
  • Jrex
    Én is szeretnék megváltozni,de nagyon....
    Alapvetően kedves vagyok,meg vicces is,de nem tudok ismerkedni.Ősszel kerültem egyetemre ahol senkit sem ismertem(gólyatáborban sem voltam),és azóta se sok vkit ismertem meg,és akkor is inkább ők kezdeményeztek,v "kötelező" volt.Azzal nincs baj mikor kezdeményeznek,de ez a ritkább:s-hanem az amikor én szeretnék,olyankor azt érzem h zavarnék,és nyomás alatt teljesen megváltozok,nem jut eszembe szinte semmi,és nemtom h hogy fognak fogadni,főleg ha olyan lánynál próbálkozok aki ráadásul tetszik is...
    A korábbi suliaimban sem voltam annyira közkedvelt(de megvoltunk)csak sokszor cikiztek azzal h nincs önbizalmam,én is azthittem h majd kinövöm,de kb 1 hónapja tudtam meg h hiperérzékeny vagyok,így valószínüleg ezen a téren nem nagyon fogok változni,de én nagyon szeretnék érte tenni(főleg az említett lány miatt),ezért minden építő kritikát megköszönnék:)
    és bocsi h ilyen hosszúrasikeredett az önsajnálatom,de ezeket úgyéreztem tudnotok kell rólam ha tudtok segíteni.
  • TothLaci
    Nekem csak élettapasztalat kellene, de abból nem kevés...
  • mikike
    szóval a film szerint egyszerű a dolog,
    ha sejt szinten tudod befolyásolni a testedet, írányítsd úgy a neurotranszmittereidet, hogy olyan szinapszisokat generáljanak, amik a génszerkezeteben megfelelő mutációt hozzanak létre és a személyiséged megváltozik
  • mikike
    ááá
    most van a spekrumon, hogy a személyiséget a gének határozzák meg

hopp
    most épp nem, mert azt mondják, hogy a külső inger, meg az agyban a szinapszisok, meg a neurotranszmitterek is meghatározóak

hát én nem tudom, hogy lehetne megváltozni
  • mikike
    menj pszihólogushoz

persze csak ha hiszel benne
  • Mike
    ez egyre zavarosabb
  • Trade
    na szóval mindenkijófejnek tartott nem gondolkozotak rajta hogy szivassanak.Még a 2 menő is havernak mondott.
    Na szóval szerintem nem is itt az osztályomban lenne a gond hanem:van egy kis köcsög az szokott odajönni és akkor azt hiszi hogy akkor ő a nagy ha engem cseszeget pedig annyira utálom hogy szétverném,csak sajna olyan nagy nyali, mindgaz aktuális nagy menők után loholt így hát engem szétvernének.Szóval őt szavakkal kell lealázn.Amikor elvertem azt a bizonyos vkit akkor azt mondta hogy ő bizony neki szurkolt akkor mondtam neki hogy én is utálom.
  • magus
    de meddig?

sztem nem érdemes azért otthagyni. mondom kérdezd meg mi bajuk van veled. mint mar mondtam ha nem tudjak primitivek és kész. amugy ha csak ideig a barátaid és ilyen rövid ido alatt akkor az nyilvan az hogy kell vmi nekkik...
  • Trade
    dehogy hagyom ott az osztályomat a 3 nap alatt szinte mindenki a haverom volt.!!!!!!!!
  • ipszilon
    ha egyszer elbasztad, attól még lehet újrekezdeni! szerintem, igenis egyik hónapról a másikra változik a közösség, persze, nem drasztikusan, de változik időről időre!
  • magus
    amugy én most odamentem a csávóhoz és megkéreztem mit tudok tenni hogy leszálljon rólam. javaslom neked is ezt. ha meg nem tud válaszolni akkor nem veled van baja hanmem csak vkit baszogatni kell. ha me gigy van akkor meg nem baj hogy nem hasonlitasz erre a primitiv csurhere.
  • DannyBoy
    Trade: van magadrol keped?
    Kivancsi lennek, hogy hogy nezel ki...
    Amugy melyik suli ez, ahova, ehhh, ilyen fura egyenek jarnak?
  • Garrett
    Szerintem is! barátkozz inkább a lányokkal!
  • ipszilon
    szerintem magasról szard le őket!
  • Trade
    ma szerencsére nem volt semmi az a majomhozzám se szólt egész nap.Lehet hogy csak kellet már valaki aki vissza mer szólni neki na mind1.Nem is mondtam hogy holnap 3 napos kirándulás lesz.......
    segítsetek mit tegyek hogy békén hagyjanak mert úgy érzemmegint cseszegeti fognak vagy igyam le magam és verjek beléjük egy jót?
  • Garrett
    én 17 vagyok most , de asszem 16 évesen sokkal érettebb volt az én osztályom és én is... nem hokizott benn senki a teremben (ilyen 7. ben volt) meg nem ilyen volt a hozáállás itt nálunk

Trade:

Maradj olyannak amilyen vagy légy önmagad és szard le hogy egy pár seffej mit gondol rólad, ezek a srácok (ha igazat mondassz akkor nem csak hogy nem menők, egyenesen balfaszok! mondd meg nekik hogy ezt ÉN üzenem!!!!!!!!!!!!!!! :)
  • ipszilon
    és ne feledd! tiszta agy!!!!! ha elborul az nem jó!:-)
  • Trade
    igen!!! ezt fogom tenni:köszi Ipszilon várok a megfelelő alkalomra
  • ipszilon
    azt hiszem, ha azt akarod elérni, hogy tiszteljenek és ne bántsanak, akkor próbálj tiszta aggyal gondolkozni! ne vágj hozzá, olyan kliséket mint: "jaj! de vicces, csak meg ne fulladjak a nevetéstől!"
    az nem visszavágás!
    inkább várj meg több alkalmat és amikor egy olyan adódik, akkor frappánsan vágj neki vissza. már most gondolj arra, hogy mit tudnál benne kritizálni (de csak olyan dolgot, amely alátamászható, hiszen nincs okozat ok nélkül!) és amikor ott van a megfelelő alkalom, amelyhez illik a te visszaszólásod, akkor vágj vissza!
  • ipszilon
    16 éves!
  • Trade
    én szeretnék normálisszóval átlagoslennide mostanában szivóznak velem.Persze nem állandó jelleggel hanem hasonló esetekben
  • tomcs
    bocsi de most komolyan
    nekunk is volt az osztalyban 1 igen idiota gyerek, csak remelni tudom hogy semmiben nem hasonlitasz ra :))) bar o eleinte volt normalis aztan meg elkezdett meghulyulni, de 4edikre hot kesz lett, akkora 1 befordult ember lett belole
  • Trade
    csak 2 van