141
szeretnék megváltozni.4-en utálnak az osztályban és ez néha kihat a többiekre.Nem vagyok gyenge egy hónapja megvertem vkit és akkor békén is hagytak osztálytársaimnak eléggé hülye humorukvan ami szeri
-
tomcs #71 ize...
LOL
ha ezeket nem direkt irod akkor megertem a meno osztalytarsaidat :DDDDDDD -
#70 jaj-jaj.Azt hiszem a vissza vonulási taktikát választom inkább ne legyk menő de ne is cseszegessenek.Mert ma kint ülünk a padon ott az a köcsög majom tudjátok a menő(de hailyen a menő akor nem akarok inkább lenni)na szóval kint vagyunk négyen és ott egy csaj mit csinálnak ilyenkor,hát azt hogy cseszegetnek valakit hogy a csaj azt higyje hogy milyen jó fejek.Erre elkezdtek cseszegetni nem vagyok egy vicces gyerek mert sajnos volt egy korszakom amikor elfelejtettem hogy mi az hogy nevetés.És mondtam annyit hogy két hangya megy a metróban,én nem viccnek szántam de mindenki azt mondta hogy jaj de hülye vicc volt,és ezek után mingíg ezt mondták nekem hakérdeztem 2 hangya megy a sivatagban.Na ennyit a viccről ezzel is baszogattak.Sajnosnem tudtam megvédeni magam igazán semmivel(max annyihogy amikor röhögtek akkor az egyiknek mondtam hogy jaj de vicces csak meg ne fulladjak a nevetéstől.)Ez mind lyukas órán volt és teljesen kikészített nemsokára becsörgött doga volt nyelvtanból de én csak a menő ellen esküdtem bosszút mint a kutyához hozzávágtam a lapot és mondtam neki:nee.
Jól van földrajz doga megírva jön a kémia,tanár elmegy menőnek meg odaadta a kulcsot hogy nyissa ki az ajtót.Erre nagy poénja volt hogy a falba dugta a kulcsot és mondta hol a zár "halálra röhögtem magam" erre megy bezárja magára.én meg mondtam hogy a a ...menő bent van ateremben és hokizik.Na ez nekem jó poén volt ;) Erre megy hozzá egy nyalis amikor kinyitotta az ajtót hogy mit modtam oda jön hogy üssem meg hát sajnos innentl már katasztrófa.Nem mertem megütni mert most nem voltam már annyira ideges hogy meg is tudjam majd verni.Szóbelileg azért valamennyire megvédtem magam,aztmondja hogy suli után a homokozóban.Mondom nekei hogy én nem vagyok buzi ő a buzi és menjen csak oda.Aztán órán dobált én meg anyáztam egyet aztán kicsörgött és reménykedtem hogy nem leszek megverve hhh... szerencsém volt nem vert el -
Garrett #69 de ezt magyarázd meg egy 12 éves gyereknek akinek ott lebeg a szeme előtt az akkor is menő leszek és én leszek a legkirályabb rózsaszín felirat! -
#68 miért került a gumiszbába? sztem ne oda valo topic -
#67 és azoknak, akiket nem szerete senki mesélnék vmit:
az osztályomban volt egy srác, akit már az első tanítási naptól kezdve mindenki cseszegetett, akármit mondott, akármit csinált vmelyik "hangadó" mindig kritizálta. két-három évig iszonyatosan szar volt neki, aztán lassan kezdtünk rájönni, hogy nem is olyan hülye (pedig nem nagyon tett azért, hogy megszeressük) és tök értelmesen lehet vele dumálni! azóta semmi gondja sincsen!
tényleg csak azt tudom ajánlani, hogy legyetek önmagatok! -
#66 nem akarlak ismeretlenül kritizálni, de ha még egy másik iskolába átmennél akkor sem óldodna meg a helyzeted! miért akarsz te olyan nagyon menő lenni? -
#63 engem nem cseszegetnek csak szavakkal.Amúgy az hogy az egyik menő a haverom annyit tesz reggel hello,délben csá utcán szevasz merre.Hát kb ennyi
Van nekem igaz barátom,diszkóba eggyütt megyünk mindíg jól becsajozunk stb.Tavaly nagyon csesztettek akkor nagyon utáltam mindenkit mert akkor mindenki ellenem volt aztán valahogy sikerült túlélnem:-).Mostilyen baj nics is.CSak mint márleírtam szeretnék jó fej menő népszerű közkedvelt egyén lenni. -
Garrett #62 ez már nem küzdés nemküzdés kérdése... képzelem milyenek lehetnek azok a srácok vagy csajok... Küzdhet ő akárhogy nem fog tudni beilleszkedni ha a többiek eleve be vannak oltva ellene...
Fölösleges kínozni magát, ha másik iskolában befogadják, így talán nem lesz annyi negtív élményi a gyerekkorából! -
#61 minden ember szeszélyes! ez szinte minden iskolában, minden osztályban így van! (sőt a munkahelyeken is) ez egy "csoport-elmélet". -
#60 vagy inkább az osztálytársai szeszélyesek. sztem azért kéne tenni vmit hogy ne igy gondojanak rá mert nem hinném hogy csakugy megváltoznának... -
#59 amúgy meg egyik nap te vagy a kis senki akit mindenki bánt, másnap meg már a többiek a menőt cseszegetik és te vagy a jó fej! hidd el az idők változnak! -
#58 miért kéne más suliba mennie?
így még senki sem tanult meg küzdeni! ez gyávaság! ha még rosszabb lenne a helyzet, akkor még úgy-ahogy megérteném; de amit Trade itt leírt még korántsem a "vég"!
nekem ennél volt sokkal rosszabb! és túléltem! olyannyira, hogy most már úgy gondolom, hogy a világ legjobb osztályát fogtam ki otthon! (és a legviccesebb az, hogy bizonyos dolgok miatt most már örülök, hogy kritizáltak, mert igazuk volt és ezért megváltoztam! szal, minden cseszegetésnek van alapja...)
amúgy Trade! nem értem, hogy mi a gondod! azt írtad, hogy az egyik menő srác a haverod. akkor mi a baj? ki cseszeget és miért?
-
#57 nekem még volt 1 osztálytársam régebben, aki úgy beszélt, mozgott, járt mint 1 buzi. akkoriban még elég bunkó voltam (most még bunkóbb vagyok :) ), 1-2 haverommal folyton csesztettük. volt olyan, hogy óra közben meggyújtottunk 2-3 rágót, és ráolvasztottuk 1 száraz kenyérre, amit beledobtunk a hajába...elég szar lehetett neki...szegénynek tiszta dzsuva lett az egész haja, a hátára is ment 1 kicsi, először kiabált, aztán sírva kifutott a teremből (bazeg akkorát még életemben nem röhögtem szerintem)...
hna a lényeg, hogy 4.-ben már 1általán nem csesztettük, mer nem volt már akkora móka, mert ő is eléggé megváltozott (mi is), nem járt buzisan, és szart bele, hogy mit csinálunk, beszélünk róla. még majdnem a haverom is lett...
tehát 1 jótanács: mások jelenlétében ne viselkedj másképp, ne erőltesd, ami nem te vagy, légy laza (de ne vidd túlzásba) és te leszel a legjobb csávó az osztályban :) -
#56 16éves vagy? akkor még legalább 2 éved van érettségiig. a szeptembert kezdd el másik suliban... -
Garrett #55 én se hordok mindig bőrdzsekit meg bőrgatyát... különösen nyáron mert qrwa meleg van benne... a converse tornacipővel meg nem tom mi a baj...
amúgy én sem vagyok az az elvadult pUNk :) -
#54 16 -
#52 amúgy nem is szoktam az osztállyal lenni max sorakozásnál az órára várva hiszen egy menő nincs az osztállyal:) -
#51 szóval egy ált leírás az osztályomról.két menő többi amolyan csöcselék.Na szóval egyik menőhelybéli ő jó haveom másik nem és utálom szerintem ő is engem.Többiek divat deszkások csüngő gatyával.Én nem vagyok deszkás amolyan farmeros panama jack-as tip vagyok szóval inkább komolyabb.Ez nem nagy képűség de én nagyon jó tanuló vagyok szoktam is segíteni nekik dogánálha kedvem tartja de nem mindíg hiszen nem felejtekmert aki geci volt azzal én is az leszek.namid1.Szóval nemakarok én senkire hasonlítani csak olyan lenni akit mindenki jó fejnek tart megilyenek. -
#50 amugy az öltözködés sokat számit mert noha nem ruha teszi az embereket(tcs rulla) azért nálunk mindenki olyan divatdeszkás akar lenni. tudod bőgaatya deszkas cipo, es egyik sem hallga t olyan zenet vagy deszkazik stb. egy deszkazik de ő meg punk szoval bordzseki és tornacipo:)2ember van aki az ugymond normalis. nem agressor nem deszkas, casak a normalis. ne akarj hasonlitani másokra sztem. elég gáz nálunk a helyzet ezzel a stilussal... -
#49 nekem i svannak hülye fasz osztálytársaim akik nem szállnak lerólam. hagyd őket a faszba hitesd el velük hogy te jobb vagy, te különb vagy, és békénhagynak.. keress másokat. egy ido utan megunják ot is mert csak cseszeget., és utana baszd le. ennyi:) -
Garrett #48 szerintem SÜRGŐSEN VÁLTOZTASS ISKOLÁT!!!
komolyan mondom el se hiszem hogy ez valóban megtörténik/het valahol! pf... -
#47 ha kicsit bővebben kifejtenéd...
mi az hogy kezdesz menő lenni? kik tartanak menőnek? mitől lettél hirtelen ilyen menő? és miért zavar, ha egyszer ezt akartad elérni?
a beképzelt majommal meg ne foglakozz, ő csak irigykedik!:-) -
#46 jajne segítsetek már kezdek menő leni de ezt nem látjajó szemmel az osztály beképzelt majma aki népszerű is.Na szóval űlök a padon nagy meleg ugy nézek mint aki gondolkozik erre a köcsög:mivan trade(nem ezt mondta) azon gondolkozol hogy miért utál mindenki.De nem utálnak de ténleg.(pl 2 osztálytársam azon vitatkozott hogy kit utálnak legjobban kettőjük közül na mind1 de még se!).szóval mit csináljak ilyenkor segítsetek. -
#45 na ez lehet !!
tényleg ugy lenne a legjobb , ha saját erővel próbálna megváltozni -
Garrett #44 jarl: szerintem meg a " segítség" a változáshoz könnyen rossz irányba változtathatja az embert! -
#43 szerintem bárki meg tud változni , csak akarnia kell , és segitség kell neki -
DannyBoy #42 hmm...
hat nem is tudom:-)) -
Garrett #41 Danyboi: szerinted??? -:) -
#40 punkok (nem az anarchisták, a normálisabbak) rulz :) nagyon értelmes életszemléletü(n)k van... -
DannyBoy #39 Rancid: te ugye punk vagy???
Trade: nem kell mindenben másnak lenni, de azert legyen par jellegzetes vonasod! szerintem ettol nem fogsz a csurhebe tartozni, de nem is leszel olyan 'egyeni', mint a pánkok. asszem ennyi. jah, es ha vegre valakit betalalsz, utana is legyel nyugodt, ne kezd el verni a melled, hogy 'dejolmegvertem' es keresre osszeutni mast is, egyeni keresre... csak nyugodtan! akkor engedd ki magad, amikor jol esik! -
Garrett #38 Trade több átka van a népszerűségnek mint azt hinnéd...
én például ált. iskolában elég népszerűnek számítottam, mert tudtam gitározni, és sokat hülyültünk így, meg benne voltam minden marhaságban amit csak meg lehetett csinálni.. voltak ott durva dolgok is...és sok konflikusba keveredtem szüleimmel!
aztán mikor gimibe kerültem megváltoztt a helyzet 36 an vagyunk az osztályan és ebből csk 6 fiú :))!
nagyon megváltoztak így a körülmények ált isk. val szemben... kikerültem a figyelem középpontjából. a 6 fiúból 4 gyel nem vagyok valami jóban... azok mindig engem szivatnak az öltözködésem// stílus stb miatt. a másik gyerekkel szimpatizánsak vagyunk, együtt tűrjük a " megaláztatást és SZARUNK BELE mit gondolnak rólunk... az a 4 ember ok hogy népszerű meg állandóan a suli legjobb csajaival vannak de ELVESZTETTÉK IGAZI EGYÉNISÉGÜKET! nincs bennük semmi! egyszerűen üresek! Nekem is van barátnőm
de ő olyannak szeret amilyen vagyok, nem kell a legújabb legdivatosabb dolgokat csinálni!
visszagondolva lehet hogy én is ijen voltam ált. isk ban és most kívülről ltom magam! és nem tetszik amit látok! örülök hogy megváltoztam és magamra találtam!! Tedd Te is ezt! nem kell sok barát 1 kell akire mindig számíthatsz!
jah még valami és ha jó beszólásokat akarsz akkor ROKKER ZSOLTI a megoldás a problémáidra!!!! -
#37 nagyon köszönöm ezeket az írásokat holnap ezeket mind meg is valósítom.Amikor elvertem mostanában egyrohadt tetű akkor valóban menő voltam sajna csak egy darabig:Az egész iskola jött nyalni meg én voltam az akinek verekedni kelllett menni mert hívtak hogy verjek meg vkit.4.es lányok is mind jöttekmeg hát ismert lettem.De mostanra elmult még baszogatninem kezdtek el de már nem is fognak múlt héten már csak annyit voltam az osztályommal amíg a terem előtt vártuk a tanárt.Hát nagyon köszönöm a jóhozzászólásokat de még továbbra is várok. -
DannyBoy #36 :-))
Vazz, FearEffectnek igaza van!
En is kibaszottul leszartam, hogy ki utalt, meg ki nem... Most is allandoan "feltunoen" utal par lanyka, en nem is ertem, hogy miert;-)) Az a lenyeg, hogy engedd el magad! Csinalj olyan dolgokat, amit masok nem mernek! En pl egyszer egy iskolai balon olyan reszegre ittam magam, hogy allitolag a tanari asztal alatt fekudtem:-)))
Autan kovetkezo hetfon meg jotek a hatbaveregetesek! Komolyan! Olyan kozimert es kedvelt ember lettem, illetve maradtam, hogy csucs! Elni jo! Ne vedd olyan sulyosan a dolgokat, mert nem azok! -
FearEffect #35 Amúgy meg ha erős vagy, akkor brutálisan hangzik, de használd ki! Más szóval erőltesd rájuk a stílusod a szó szoros értelmében. Azok a szivatógépek, akik egy-egy embert szivatnak általában gerinctelen kis férgek. Egyet-kettőt odacsapsz és máris a seggedet nyalja... Egyébként szerintem nagyon súlyosan látod a helyzetedet! -
FearEffect #34 Amúgy osztom Freak véleményét: ha akaratlagosan meg akarod változtatni a stílusodat (mert amiről szó van, az nem a személyiséged!) abból csak nagy hülyeség sülhet ki... -
FearEffect #33 Érdekes, hogy én soha nem akartam menő lenni. Az igazság az, hogy alapjáraton én egy abszolút normális, kultúrált ember vagyok. De az iskola kihozza belőlem az állatot... olyannyira, hogy néha még magam is elcsodálkozok azon, hogy mit engedek meg magamnak. Mindenkit szivatok, ahol érek (persze nem gázolok egyiknek sem a lelkébe, csak csipkelődöm), és rá se baszok arra, hogy mi történik körülöttem (szó szerint értendő!) csak ott vagyok és mindig azt csinálom, ami jól esik. Ha úgy tetszik hátbaverem, aki előttem áll, káromkodok, máskor felborogatom a padokat, székeket, van, hogy lányokat basztatok, minden hülyeséget beszólok a tanároknak + minden ami kell (többször is voltam kirúgás szélén :-))). Mint egy idióta, eszét vesztett kretén. És mit várna az ember? Hogy utáljanak, mint a szart! És pont az ellenkezője történt! Szeretnek a fiúk is, meg a lányok is, ha úgy tetszik ebbe a "menő" körbe tartozom. Pedig én soha, de soha nem akartam ebbe tartozni, egyszerűen csak nem érdekelt - és tévedés ne essék ma sem érdekel - hogy ki mit gondol/gondolt rólam az iskolán belül. Egyébként számomra is megmagyarázhatatlan, hogy iskolán kívül miért vagyok értelmesebb... általában azzal szoktam magyarázni, hogy a suliban szoktam kiengedni a fáradt gőzt... -
#32 ne akarj beleolvadni a tömegbe. -
#31 15 -
Shrike #30 Hany eves vagy? -
#29 zerintem meg mindenki menő szeretne\akarna lenni nem.Nekem meg érne egy kis áldozatot