1528
biza kell az a mágnes
  • Borg18754
    ennek semmi köze a radiátoros diódás dologhoz..
    de erről még nem is hallottam :D
  • snake77
    Ha összeszedem a lét visszakapcsolják a gázomat, Rajzadi valahogy valamilyen elérhetőséget majd kérnék tőled. Érdekelne engem is a cucc, nekem is gallus 2000 G4 van. :)

"Borg18754" köszi a választ, sajnos sok az "elektro kontár" egy volt kollégám mondta, de én előbb kérdezek mint hogy hülyeséget csináljak.
  • predator24
    olcsó mágnes akár aznap,ha érdekel írj!
  • bobinagyi
    Srácok, ez nagyon jó. Vettem itt rajzaditól 2db mágnest,megfogja a Gallus 2000 G4 órám,mint a huzat. Meg sem nyekken... Ha leveszem elindul,felteszem meg áll. Kicsit féltem tőle először,de ez szuper. Megy minden gáz fogyasztó,ugyan azzal a teljesítménnyel,csak számláló ácsingózik. KÖSZÖNÖM RAJZADI
  • rajzadi
    ,,Borg18754" Próbáld a ,,Lopótök" meg oldást. Írd be Google ba, lopótök és nyomj entert
  • Borg18754
    ezzel a diódás baromsággal max annyit érsz el ha nem romlik el tőle a radiátorod hogy fele annyi lesz a radiátor áramfelvétele és így a teljesítménye

de ez azzal egyezik meg hogy letekered felére a hőmérsékletét....

ettől kurvára nem fog megállni a villanyórád....
    netudom ki mondta neked ezt a baromságot
  • snake77
    Hali!
    Valami épeszű megoldást tudnátok arra hogy a villanyóra lelassuljon? Sajnos kikötötték a gázomat, és muszály ezzel fűtsek, viszont nagyon pörög az óra. Régi áttetsző burkolatos óra van fent, a cimke szerint 97-es évjárat.
    Hallottam egy olyanról is hogy a villanyradiátor negativ polusához ha bekötök egy 20A-es egyenirányitó diodát akkor nem számolja a fogyasztást,ez igaz? Köszi a mielőbbi válaszokat!
  • nerobolbébi
    Egy-két elektrotechnika óra ráférne pár emberre és talán nem kell több százezres birságot fizetni a T szolgáltatónak.Tisztelettel egy sok csatát megjárt honvéd.
  • Borg18754
    ilyen "Rest in Peace"-es cuccot hol lehet kapni vagy kitől lehet kérni? :D tök jól néz ki :D

vagy ez azt jelenti hogy bannolták szegényt?
  • rajzadi
    Lejjebb megtalálod mail címem,egy hét alatt beszerzem hasábokat akinek kell
  • rajzadi
    ,,harmat55" NEK üzi, mágnes ojannyira állitja meg a gáz áramlását,mint autót az,ha ránézek kézifékre. Baromságokat ne írkáljatok. Ha megállitod ketyerét,gáz ugyan úgy áramlik,semmi befojással nincs rá. Az meg,hogy leálltak a gáz üzemű cuccaid,röhejes. Egyáltalán nem igaz,mert ha blokkolod órát,attól minden még ugyan azon a teljesítményen megy. Szóval én ki kisérleteztem a tuti 2db hasábot,ami kárt semmit nem okoz,nem befojásolja gáz áramlást sőt semmit,csupán a SZÁMLÁT de azt erőteljesen
  • rajzadi
    ,,Szikviz" Nem tudod a tutit,azért nem sikerül.Ki lett kisérlertezve igaz,hogy 2db kell rá,de nem az amit te teszel. Ha gyenge a hasáb,nem állitja meg,ha erős,úgy esetleg szétrántja ketyeréd,és alkatrészek a ház aljában landolnak. Ha valaki meg akarja állitani,írjon nekem.
  • szikviz
    Akkor mekkora kellene?
  • predator24
    az gyenge nagyon....
  • szikviz
    Hogy áll ez meg nektek? Nekem két darab 100-100 kilót bíró mágnes volt rajta. De nem áll meg...
  • harmat55
    Hello!Nekem is egy Gallus 2000 G4-es oram van,es ugyanaz a gondom mint Devil-nek (1113).Az 50*50*25-os magnes teljesen leallitja az orat,de ugyanakkor a gaz aramlasa is megszunik az oran keresztul es teljesen leall minden fogyaszto:kazan,vizmelegito,tuzhely.
    Erdemben tud valaki valami magyarazatot ra vagy esetleg tanacsot?
    Elore is koszonom.
  • szikviz
    Én egy 1976 német G4 -es órával rendelkezem. Azon próbálta már valaki?
  • predator24
    Új Neodimium hasáb mágnes, ha valakit érdekel írjon!mindenféle méret és erősség.akár több darab is!
  • rajzadi
    Gallus 2000 G4 és a régebbi tipusokhoz,sokak meg elégedésére ajánlok megoldást. A Mágnest sok területen használják Pl:gyógyításhoz,de nem csak arra jó. Akit érdekel írjon
  • i36
    Sziasztok! Tud valaki megoldást INVENSYS MR-8 G4 típusú gázórára? A mágneses megoldás működik? Sikerült már valakinek eredményt elérnie ilyen órával?
  • totalgsm
    ok de mégis mekkorával probálkozzak?vagy ud valaki tipust mondani? Vagy esetleg nincsen valakinek eladó?
  • predator24
    mivel elég réginek tűnik, valszeg jó rá,de a 75kg-t tartó az nagyon gyengus lesz:D:D
  • totalgsm
    sziasztok. Én azután érdeklődnék,hogy a képpel megegyező óra ketyeg a lakásomba. nem tudná valaki megmondani hogy pontossan milyen mágnes lenne jó ehhez? . Már szereztem egy bazi erős mágnest ami valami 75 kilot kepes emelni, de nem csinal semmit vele... nem tud valaki esetleg tipust mondani???Előre is köszönöm P
  • Beowulf
    Sziasztok!
    Actaris G4 RF1-MM tipusú gázóránál működik még a mágneses trükk?
    Vagy esetleg más megoldás?
    Válaszokat előre is köszönöm!
  • quitoo
    Sziasztok!
    Lecserélték az órámat és az új órát/ITRON G4 RF1/nem fogja.
    Van valakinek erre valami ötlete????
    Egyébként eladó a kör alaku szuper erős mágnesem ami a hasáb mágnes 3X-osát tudja.A régi órámat tökéletesen fogta.
  • predator24
    ja és ha szállítás kell az is csak 700 ft.
  • predator24
    Neodimium hasáb mágnes 8e ft-tól!ha valakit érdekel írjon!akár több darab is!
  • rajzadi
    ,,Actaris" beszélnünk kéne,nincs meg mobil számod
  • rajzadi
    Neo mágnes...A 2db Spec Mágnes elkelt,de ha valakinek még kell írjon. MEG TUDOM SZEREZNI,A DIREKT ERRE A CÉLRA (lentebb olvasd) ki kisérletezett hasábokat.
  • rajzadi
    ,,Omega1" el indult a cucc feléd
  • Kvarc
    Tudja valaki, hogy hol lehet Debrecenben mágneseket kapni? A www.supermagnet.hu-n nézegettem, de nekem kicsit drága a postaköltség meg a minimumrendelés.
  • rajzadi
    ,,Actaris" mobil számát,ha tudja valaki,légyszi írja meg Privátomra.Jó ügyben kérem. Köszi
  • omega1
    kell a magnes mind a nyavaja
  • omega1
    3-darab emailt irtam a telefon szamom itt van eloted cao
  • rajzadi
    ,,Omega1" csáó,nem tudlak meg csörgetni,nem tudom az emailod. Enyémre írj,és válaszolok
  • omega1
    csorges meg vissza hivlak nem kamu
  • omega1
    csorges meg vissza hivlak nem kamu 06706303253
  • omega1
    erdekel a magnes Az e mail-ra vallaszoij ha van lehetoseged cao
  • rajzadi
    2db Neodin mágnes OLCSÓN eladó.
  • rajzadi
    Meg van még a 2db mágnes.....Minő buták az emberek,sajnálnak egy kis befektetést,utána majd tavasszal KIGÚVADT szemmel nézik majd gáz számlájukat,és szaladgálnak szomszédba panaszkodni,hogy milyen sokat számlázott ki a Tigáz a téli fűtés után. A buták még nem tudják,ez a kutyát nem fogja érdekelni,ki kell majd fizetni a több 100ezret