Kell 1 nagyon erős mágnes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
,,harmat55" NEK üzi, mágnes ojannyira állitja meg a gáz áramlását,mint autót az,ha ránézek kézifékre. Baromságokat ne írkáljatok. Ha megállitod ketyerét,gáz ugyan úgy áramlik,semmi befojással nincs rá. Az meg,hogy leálltak a gáz üzemû cuccaid,röhejes. Egyáltalán nem igaz,mert ha blokkolod órát,attól minden még ugyan azon a teljesítményen megy. Szóval én ki kisérleteztem a tuti 2db hasábot,ami kárt semmit nem okoz,nem befojásolja gáz áramlást sõt semmit,csupán a SZÁMLÁT de azt erõteljesen
,,Szikviz" Nem tudod a tutit,azért nem sikerül.Ki lett kisérlertezve igaz,hogy 2db kell rá,de nem az amit te teszel. Ha gyenge a hasáb,nem állitja meg,ha erõs,úgy esetleg szétrántja ketyeréd,és alkatrészek a ház aljában landolnak. Ha valaki meg akarja állitani,írjon nekem.
Akkor mekkora kellene?
az gyenge nagyon....
Hogy áll ez meg nektek? Nekem két darab 100-100 kilót bíró mágnes volt rajta. De nem áll meg...
Hello!Nekem is egy Gallus 2000 G4-es oram van,es ugyanaz a gondom mint Devil-nek (1113).Az 50*50*25-os magnes teljesen leallitja az orat,de ugyanakkor a gaz aramlasa is megszunik az oran keresztul es teljesen leall minden fogyaszto:kazan,vizmelegito,tuzhely.
Erdemben tud valaki valami magyarazatot ra vagy esetleg tanacsot?
Elore is koszonom.
Erdemben tud valaki valami magyarazatot ra vagy esetleg tanacsot?
Elore is koszonom.
Én egy 1976 német G4 -es órával rendelkezem. Azon próbálta már valaki?
Új Neodimium hasáb mágnes, ha valakit érdekel írjon!mindenféle méret és erõsség.akár több darab is!
Gallus 2000 G4 és a régebbi tipusokhoz,sokak meg elégedésére ajánlok megoldást. A Mágnest sok területen használják Pl:gyógyításhoz,de nem csak arra jó. Akit érdekel írjon
Sziasztok! Tud valaki megoldást INVENSYS MR-8 G4 típusú gázórára? A mágneses megoldás mûködik? Sikerült már valakinek eredményt elérnie ilyen órával?
ok de mégis mekkorával probálkozzak?vagy ud valaki tipust mondani? Vagy esetleg nincsen valakinek eladó?
mivel elég réginek tûnik, valszeg jó rá,de a 75kg-t tartó az nagyon gyengus lesz😄😄
sziasztok. Én azután érdeklõdnék,hogy a képpel megegyezõ óra ketyeg a lakásomba. nem tudná valaki megmondani hogy pontossan milyen mágnes lenne jó ehhez?
. Már szereztem egy bazi erõs mágnest ami valami 75 kilot kepes emelni, de nem csinal semmit vele... nem tud valaki esetleg tipust mondani???Elõre is köszönöm P
. Már szereztem egy bazi erõs mágnest ami valami 75 kilot kepes emelni, de nem csinal semmit vele... nem tud valaki esetleg tipust mondani???Elõre is köszönöm PSziasztok!
Actaris G4 RF1-MM tipusú gázóránál mûködik még a mágneses trükk?
Vagy esetleg más megoldás?
Válaszokat elõre is köszönöm!
Actaris G4 RF1-MM tipusú gázóránál mûködik még a mágneses trükk?
Vagy esetleg más megoldás?
Válaszokat elõre is köszönöm!
Sziasztok!
Lecserélték az órámat és az új órát/ITRON G4 RF1/nem fogja.
Van valakinek erre valami ötlete????
Egyébként eladó a kör alaku szuper erõs mágnesem ami a hasáb mágnes 3X-osát tudja.A régi órámat tökéletesen fogta.
Lecserélték az órámat és az új órát/ITRON G4 RF1/nem fogja.
Van valakinek erre valami ötlete????
Egyébként eladó a kör alaku szuper erõs mágnesem ami a hasáb mágnes 3X-osát tudja.A régi órámat tökéletesen fogta.
ja és ha szállítás kell az is csak 700 ft.
Neodimium hasáb mágnes 8e ft-tól!ha valakit érdekel írjon!akár több darab is!
,,Actaris" beszélnünk kéne,nincs meg mobil számod
Neo mágnes...A 2db Spec Mágnes elkelt,de ha valakinek még kell írjon. MEG TUDOM SZEREZNI,A DIREKT ERRE A CÉLRA (lentebb olvasd) ki kisérletezett hasábokat.
,,Omega1" el indult a cucc feléd
Tudja valaki, hogy hol lehet Debrecenben mágneseket kapni? A www.supermagnet.hu-n nézegettem, de nekem kicsit drága a postaköltség meg a minimumrendelés.
,,Actaris" mobil számát,ha tudja valaki,légyszi írja meg Privátomra.Jó ügyben kérem. Köszi
kell a magnes mind a nyavaja
3-darab emailt irtam a telefon szamom itt van eloted cao
,,Omega1" csáó,nem tudlak meg csörgetni,nem tudom az emailod. Enyémre írj,és válaszolok
csorges meg vissza hivlak nem kamu
csorges meg vissza hivlak nem kamu 06706303253
erdekel a magnes Az e mail-ra vallaszoij ha van lehetoseged cao
2db Neodin mágnes OLCSÓN eladó.
Meg van még a 2db mágnes.....Minõ buták az emberek,sajnálnak egy kis befektetést,utána majd tavasszal KIGÚVADT szemmel nézik majd gáz számlájukat,és szaladgálnak szomszédba panaszkodni,hogy milyen sokat számlázott ki a Tigáz a téli fûtés után. A buták még nem tudják,ez a kutyát nem fogja érdekelni,ki kell majd fizetni a több 100ezret
Rombach G4 RF1, 2002-es évjáratú gázórával van vkinek tapasztalata? sikerélménye?
Gallus 2000 (G4) Hez van 2db direkt erre ki kisérletezett Neodin. Garantáltan környezet,és felhasználó barát. Ezt egyszer kell megvenni,és megszünik fejfájásod a magas gáz számlák a múlté. Annyit fizetsz amennyit [email protected] nem adom drágán
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Tudok olcsón Gallus 2000hez (G4) 2db alkatrészt,ami hasáb alakú,és ,,Vigyázzba állítja órát" akit érdekel írjon privátot. Nem okoz óránál semmi féle egészség károsodást,óra úgy megy tõlük,mint aki jön
Csá mindenki. VALAKI SEGÍTENE???????????? Az egyik ismerõs Regisztrálna,de én már nem emlékszem hogyan is kell azt???? Írjátok már le légyszi
Szia most Szerda 09.10kor próbállak hívni,ha nem érlek el úgy holnap este 19h körül.
Hello mindenkinek sorstársak tanácsát,véleményét várnám.Használtam mágnest,de falfestékes és picit karcos volt(nem ott)az óra ez volt a bukta oka.Fénykép, doboz, szakértõ csekk:300ezerõl itt járok.Kifizetném ha lenne mibõl, de akkor a mágnest se raktam volna fel.Szerintetek érdemes azzal érvelni hogy a leszerelés után is mágnesezhetõ dobozon keresztûl?vagy hogy nincs a gázórához kezelési használati utmutató amiben tiltják a mágneses teret?vagy a kimutatott mágnesesség nem bizonyiték mert nem rajta kapták?lehetet volna hútõmágnes is disznek.milyen szankciokra számithatok ha nem fizetek?Köszi elõre is.
Csõ,megkérlek fojtasd keresést az órámra. Addig is,ha erre jársz mivel tudod ,,el van mosódva" blomba,megkérnélek nyomj rá eredetit normálisat..Kérném válaszod
Nagyon igazad van nerobolbébi,ezek ha valami indokkal le tudják szerelni az órát,a szakértõi vizsgálaton ha abszolút semmi beavatkozás nem történt,vagy mágnesezés akármi,úgyis büntetnek,koholt vádak alapján. Ha szakértõ esetleg nem tud válaszolni kereszt kérdésedrte úgy azt mondja ,,Valahogy,talán,esetleg így -úgy" és érdekes módon ez is elég a büntetéshez.Nekik nem kell 100%bizonyossággal bizonyítani az ill.vételezést? Ha van eszed,és nem mindeggy mire költöd a pénzed ,,anlasser" írj az Energia hivatalnak egy panaszos levelet a Tigáz ellen.
Szia anlasser!Azért arra kiváncsi lennék mennyire voltak veled toleránsak azok az áldot jó szolgáltatói emberkék?Forint mennyire sikerült.Ellenben nem merült fel benned ha tényleg nem okositottad a gázórádat mágnessel,hogy miután bedobták egy egyszerü kartondobozba és lepecsételve elvitték,a szolgáltatóig sétakocsikáztatott óra dobozának tetejére elég volt csak rátenni egy ipari mágnest.Büntessünk mindenáron felkiáltással.Én biztosan nem hagynám annyiban,feljelenteném õket az Energiaügyi Hivatalnál.Van három ismerõsöm aki pozitivan jött ki az ügybõl.Nem mindegy a végösszeg amit fizetni kell,fõleg ha nem vagy sáros.A lakókörnyezetemben van egy idõs nénike akinek elvitték az óráját egy ellenõrzés során mert az elõlapja össze volt karcolva.Azt állitották ,hogy illegális gázvételezés történt.A mami azt sem tudja mi az ipari mágnes vagy az óra visszapörgetés.Méltányosságból csak 400 ezer forintra büntették.Az a méltányos TETÛ szolgáltató,ilyenkor érdemes volna rájuk gyújtani a szép nagy hivatalt......Nekem is van édesanyám aki 70 éves és életében nem vett el két forintot ha nem az övé.Na sziasztok4
A bünti az elég érdekesen alakult . De mivel ezen a fórumon senki nem tudott igazán segíteni , Úgy döntöttem hogy leléptem . A gázszolgáltatók részérõl eléggé toleránsak voltak velem szemben .Köszönöm nekik a közremûködést.Aki meg ezután megy bevizsgálásra ,annak csak részvétemet tudom mondani. Mindenesetre tanulságos ez a dolog .Vigyázzon mindenki az órájára ,mert ha csak kibaszásból is ráteszik egyszer ,már az a vég kezdete.üdv: az aki valóban nem mágnesezett(saját szándékból).
Folyamatban van az ügy .A bünti még nem konkrét .Jövõ héten kell menni eggyeztetésre.Abünti elég húzós.Nincs egy ügyvéd sem aki nyugottan elmerné vállalni az ügyemet.Csak azt mondják hogy tul sok a kuszaság ami ebben a bevizsgáláson történik .Az órám oda van 2 hónapja és ez alatt külsõ ráhatás is történhetett.Mondja az ügyvéd . kérdeztem egy külsõ független szakértõt ,és azt mondta hogy ez egy uj dolog ,és még nem tisztázott az egész,hogy is lrhet ezt bizonyitani. Egyébként az óra is tartalmaz némi mágnest a számlálónál .Ez szabájozza hogy ne pörögjön tul.Érdekes hogy pont azon a részen mutatták ki hogy mágneseztem. A vonalkódnál ami elvolt mosódva ,ott meg nemm . Ugy hogy mágnesezõk ,és nem mágnesezõk hajrá ,én már benne vagyok .
anlasser! Csõ fiúk, Mennyi büntit kaptál?
Tényleg megbüntettek???
Nem te voltál az aki azt mondta hogy tényleg nem mágnesezett??
Mivel bizonyították rád azt amit nem követtél el?
Ha nem követted el akkor ne hagyd annyiban, vidd tovább az ügyet!
Amúgy szerintem nem nyaralnak a többiek sem, csak a szokásos máról-holnapra emberek, majd csak akkor fognak itt kapálózni hogyha didereg a család...
Nem te voltál az aki azt mondta hogy tényleg nem mágnesezett??
Mivel bizonyították rád azt amit nem követtél el?
Ha nem követted el akkor ne hagyd annyiban, vidd tovább az ügyet!
Amúgy szerintem nem nyaralnak a többiek sem, csak a szokásos máról-holnapra emberek, majd csak akkor fognak itt kapálózni hogyha didereg a család...
Mindenki elment nyaralni? Jól megy ,a bünti mellett.Már amit a nyakunkba sóztak. Senki nem irt már egy jó ideje.
,,anlasser" MIKOR lessz a szakértõi vizsgálatod??
Mi ez a kimérõsdi? Csak ojat írjatok,amit tudtok ne írjatok hüjeségeket.
Szia! Ez tényleg frankó ötlet csak van vele egy kis bibi ki tudnak mérni a házad elöl,hogy csapolod!!
ÜDV Mégegyszer . mindenkivel eggyet értek abban hogy fogjuk meg a kölcségeket ahol csak lehet . Én is azon vagyok de ez már tulzás ami itt folyik. Mégegyszer kérek mindenkit aki át esett egy ilyen gázóra bevizsgáláson az jelezzen akár privát is mert meg akarnak szivatni. KÖNYÖRGÖM irjon már valaki konkrétat is hogy mi folyik egy ijyen bevizsgáláson ui: egy valóban nem mágnesezõ
Helló ,,nerobolbébi,,beleolvastam 2utóbbi fórumra írt leveledbe ide utóbbiba is kell egy ,,n,, No de,nem is ezért írok. Teljes mértékben osztom véleményetek,húzzunk bele had pörögjön az a Qrva óra visszafelé.Nekem lizingelt kocsi van 44 rõl 51re ugrott a törlesztõ,mellette volt pár kölcsön.Fizetésem a béka segge alatt,mibõl tartanám el kiskorú gyermekem és fizettem volna a havi kiadásokat? Mégis valahogy sikerült ki egyenesíteni az anyagi dolgokat legalábbis nagy részét. Hogyan? Csakis úgy lehet ebben az országban,ahogy írtátok.