1528
biza kell az a mágnes
-
bobinagyi #1328 Borg18754 tudtommal,egy felhasználó-egy email cím nem így van? Most végeztem a nagymosással,hogy egymás után írunk mi 3an az véletlen. Borg IP: alapján igazam van? -
bubuka02 #1327 Igaza van borg18754 és rajzadinak.Aki olvassa,és egyet ért írjon ide véleményt -
rajzadi #1326 ja egészből azt akartam kihozni,mindeggy ha te 100%ig tudod,nem nyultál órához,általad megbízott személy sem,úgyis valamit találnak ami alapján fizethetsz büntetést. Ezt sokan mondják,akik át estek ilyen vizs... -
rajzadi #1325 ,,Borg18754" ezt qevára jól mondod. Nem szólva,az oxigénnel dúsitott gázról,ami pörget de nem fűt. Nem szólva arról,hogy gázművek minden indok nélkül leszedheti és beviszi órád,aztán útközben kicsit meg mágnesezik,vagy benn műhelyben csinálnak arra utaló nyomot rajta,hogy mahináltad. Ha esetleg nem tudnak,mert ugye előtted lezárják dobozt,akkor amikor behivatnak szétszedéses átvizsgálásra,valamire ráfogják EZ NEM A GYÁRI vagy stb. MI A LÉNYEG? A kinn lévőségeiket valahogy kifizettetni Pl:sok gyár,nagyobb fogyasztók milliókkal tartoznak... -
Borg18754 #1324 és a magas gázárral való kizsákmányolás???
a gázműveket is csak a pénz érdekli azt leszarják hogy hányan fagynak halálra télen... -
#1323 Miért az áramlopás és a gázlopás az tiszta szívre vall? -
Faferi #1322 Hali mindenkinek. Legyetek óvatosak. Attól tartók nem csupán tisztaszivű jaakaratú emberek vannak itt ebben a topikban.
Ferenc -
Borg18754 #1321 te mit játszod itt az eszed????
a modik nem hazudni járnak ide
ha valakinek van 1 kis esze már rég rájött hogy mind a 3 reg te vagy
elég átlátszó hogy itt ajnározod a 2 alreggel a rajzadi nevű fórumnevedet... -
bubuka02 #1320 Most olvasom eszmecserétek, MODERÁTOR A LÁTHATÁRON. Meg szabad kérdezni,ha te látod fórumozók IP.címeit azt még ki látja rajtad kivül? Esetleg Tigáz-Elmü? -
#1319 A fórum moderátora!
http://www.sg.hu/moderatorok.php
Egyéb kérdés? -
Borg18754 #1318 moderátor.... -
rajzadi #1317 Vajon ki lehet az,aki mindezt ,,TUDJA,,? IP felelős? -
#1316 bobinagyi
(82.***.***.**.pool.invitel.hu)
rajzadi
bubuka02
Ne szórakozz,én pontosan látom az IP címed,hogy mind a 3 nick te vagy! -
predator24 #1315 hagyjuk a vitát,nem egymás kell dolgozni, én is árulok mágnest meg rajzadi is, és elmondom mindkettőnké ugyanolyan jó, lehet h más az ár, azt nem tudom..mindenki vegyen onnan ahonnan szimpatikusabb;) -
rajzadi #1314 predator24 fontos üzi privátodon -
predator24 #1313 csakhogy egy példát mondjak, múlthéten ukrajnába kivitt 400 db mágnessel is úgy állnak mint a cövek;) -
bobinagyi #1312 rajzadi mágnesei már bizonyítottak. ŰGY ÁLL AZ ÓRÁM,MINT A PAPA PAJSZERJA 10éve.Kazán majd fel robban űgy fűt,óra áll mint Katiban a gyerek -
predator24 #1311 egyébként meg a mágneseket mindenféle célra árulom,ugyanis nemcsak órákra jó, és igen nagyonis jól tudom,hogy melyik kell gázórára...csak ezt inkább privátban beszélem meg és nem ország világ előtt... -
predator24 #1310 :):) szerintem kár vitázgatnunk, sokkal nagyobb tapasztalatom van mágnesekkel kapcsolatban mint nektek. És nem gondolom, hogy egyáltalán átgondoltad bubuka02 amit írtál...pl ha van két mágnes, tegyük fel amit rajzadi árul 50x50x30 as pl 140 kg tartóerővel N42 erővel és én adok neked mondjuk egy 70x40x10 es mágnest aminek az erőtere meg az ereje is ugyanolyan akkor szerinted az neked nem lesz jó???:Pazért gondolkozzunk már egy kicsit, vagy megértem,ha nem értesz hozzá annyira,de akkor meg nem kell ilyeneket írni.És elviszek neked egy mágnest 7500 ft-ért és fogadjunk,hogy megállítja az órádat és még el se fog romlani?? -
bubuka02 #1309 EZT MINDENKI OLVASSA EL,AKINEK MÁGNES HIÁNYA VAN...... ,,predator24" Te,milyen használatra,célra árulod a mágneseid? Tudod,melyik mire jó? Mert lehet,hogy fejből el sorolod,az összes létező méretű,erősségű Neo mágnest,de EGYETLEN ÍRÁSODBAN NEM LÁTOM,HOGY Gáz órához PL: mejiket ajánlod? Vagy te mágneseid mire alkalmazhatók? ,,rajzadi" csupán 2fajta méretű és erősségűt ajánl,de az arra jó amire hirdeti. Akinek gázhoz kell vegyen rajzaditól, más célra vegyen predator24 től -
rajzadi #1308 ,,predator24" csak azért írok,nehogy el kalandozzanak gondolataid rossz irányba. Barátom az én mágneseim,vagyis aki nekem szállít kínából rendeli.Nem itt vaterán szedem össze,amit ott árulnak kb.100ból 1jó arra amit itt keresnek,azis azért kerül piacra mert gazdája Pl:nem tudja mire jó -
rajzadi #1307 ,,tranl" irtam privátodra -
tranl #1306 Elster órára létezik vmi megoldás(megállításra) :)? Vagy felejtős? -
nerobolbébi #1305 Istenem! Sok idióta van a világon,mágnesezzétek csak a villany és a gázórákat majd ha bekrepáltak akkor tudok segiteni,vagy válasszátok a 600.000 ft-os birságot.A villannyal is lehet buherálni a koporsót már nem Ti fizetitek.Sok sikert! -
predator24 #1304 csak annyit szeretnék ehhez hozzátenni, hogy Magyarország legnagyobb mágneses cégétől(és a régióban is a legnagyobb) árulom a mágnest, közel 20 éve foglalkozunk mágnesekkel, és nemhiszem, hogy Rajzadi jobban értene hozzá...én nem ellene dolgozom, de ő is veszi valahonnan itthonról és azt adja el, mi pedig külföldről hozatjuk és sokkal olcsóbban tudjuk adni emiatt...ennyi a titok. És Rajzadi neharagúdj,de butaságot azért ne írj, hogy csak két méret jó arra, mert kapásból mutatok neked 5öt is akár ami semmi kárt nem tesz az órákban és meg is állítja őketÿ;) -
Borg18754 #1303 Regisztráció időpontja: 2010. 11. 04
kicsit se reklám szaga van.... -
bubuka02 #1302 Gallus 2000 g4 re rajzadi adta nekem a 100%os meg oldást gyerekek. Lehet kisérletezni olcsóbbal,csak nehogy ráfázzatok. Amúgy drágák,és ritkák rajzadi mágnesei,utána néztem nem is árulják. -
bobinagyi #1301 Predator árulja a mágneseket,de nem tudja mejik mire jó. Amire esetleg nektek kell azt rajzadi árulja,és azok arra tökéletesek amire hirdeti. Ennyit tudok hozzátenni,nyerő ,,RAJZADI" drága pofa -
bobinagyi #1300 ha -
rajzadi #1299 Én nem csupán ,,Mágneseket" árulok. Ezek speciálisan erre vannak ki kisérletezve,nem gyengék(az nem éri el a hatást) de nem is erősek,(nem tesz semmi kárt) PREDÁTOR TUDJA MIT-MIKET ÁRUL? Meg lehet venni tőle olcsón,kisérletezzetek csak nehogy nagyobb kárt okozzatok mint hasznot.Amúgy ezek a mágnesek,amit én adok,nem nagyon árulják legalábbis ritkán találsz ezt a méretűt. ,,Negyedével olcsóbb?" Én is drágán veszem,nekem nem az a lényeg,hozzájussak valamilyen akármilyen mágneshez,s azt áruljam. Kimondottan 2fajta mérettel fogl,nem 100fajtával amiről azt sem tudom mire jók -
vigege24 #1298 hehe csak predatornál negyedével olcsóbb:D:D:P -
bubuka02 #1297 Gallushoz rajzaditol vegyetek,ezek tényleg 100%ban blokkolnak. Nekem sikerült,ez tényleg a tökéletes meg oldás -
vigege24 #1296 Vettem predatortól 2 mágnest és nagyon nagyon király!!köszönöm.ajánlom mindenkinek!;) -
snake77 #1295 Tudod.."nagyon sok a meló" :DD -
rajzadi #1294 Általában a Gallus 2000 G4hez,de sok más fajtához is kiváló.Be tudom szerezni,a nektek tuti hasábokat akinek kell írjon. -
bobinagyi #1293 Rajzadi féle mágnesek ,,isten hoztak" ez egy hihetetlenül jó dolog,felteszed meg áll,leveszed elindul. Köszönöm drága -
rajzadi #1292 ,,snake77" írtam privátodra. Lentebb itt lapon megtalálod mail címem. -
Borg18754 #1291 -
Borg18754 #1290 ezeknek nics jobb dolguk mint hülyeségeket kitalálni? :D
-
snake77 #1289 Tegnap hallottam még egy nagy okosságot, a negativ polust a konnektor helyett a vezessem a földbe, és akkor nem lesz az órán átfolyó áram.. :D
A kollégáknak igen nagy a fantáziájuk :D