16997
  • Gibor
    Hmm én most találtam @Bios al az F7es biost de azt már feltettem, weboldalon van egy beta bios F8b, szerintetek megéri kipróbálni? x)
  • Solt
    A Gigának meg ott a @Bios... win alól, egyszerű, tökéletes...

Mellesleg aki úgy frissít bios-t, hogy az nincs előre letöltve, az megérdemli! :D
  • grebber
    Nem tudom ezt a zöld hályog dolgot vagyis Nvidia pártiságot honnan szedtétek.Mikor írtam olyat hogy az Nvidia az isten?
    Max akkor amikor kijött a 8800-as széria mert akkor tényleg ott volt a szeren.És szerintem a GTX 260,275 sem vallott csődöt.
    Most az Ati jobb ezt a vak is látja.Nem kell semmi pártinak lenni hogy belássuk Nvidia le van maradva.Most meg kijön a drága szarjaival ami alig lesz jobb az atinál pár %-al.
    Elvileg augusztusban jön majd a javított Geforce az talán már az lesz mind aminek a most jövőnek lennie kellett volna,DE baszhatják mert ati addigra olyat kiad hogy NV csak kamillázni fog.
    De az nem ár nem elfelejteni hogy nvidiának a pc már csak sokadlagos.

Az meg hogy mire meddig várok az az én dolgom.
    De nézzük meg hogy állok:

Azt se tudom hány éves a procim - Ja hogy még mindig tudok vele játszani. Ergo egy mostani váltás felesleges pénzkidobás lenne. IGEN!
    VGA-m "elavult szar" meglehet.Tudok vele játszani.IGEN. Ha váltottam volna mit nyertem volna? Semmit sok fps.De az a sok fps nem ér meg 100ezer ft-ot.

Szóval amíg tudok játszani rendesen felesleges váltani.Nem is értem miért nem lehet ezt megérteni,pedig kurvára nem bonyolult!

Az hogy valaki fél évente költ alkatrészre mert juj de trendi az az ő dolga.Kell a pénz lakásra, saját életre.Bármennyire is gépfüggö vagyok és bármennyire is szeretném megvenni a legjobbakat (megtudnám mivel szülőkkel élek még fizum szinte egész része megmarad szal 5 év alatt nem kevés gyűlt össze) nem teszem ,mert másra kell a pénz.

• pxxl
    pazzeg asusnak van inteligencs bios ápdéter progija, vindóz alól frissít, és el sem tudod paszni, mert autómatikusan a jót szedi le :D
  • ajem kisa
    Igen, olvasom egy ideje a topikot itt is meg az atit is...dehát kinek nemváltozik a véleménye?;)
    Amit pozitívan látok tőle az az, hogy legalább már a zöldhályog mintha múlna el, és javul a látása ezáltal (bocs Grebber, ezt jóindulatból mondom:))!
  • rumkola
    ez így van én is félévente cserélek vga, proci, lapot...
    de gebber mindig mindenre azt mondja hogy naaa, akkor most ilyet vesz, amikor meg kijön és kiderül az ára akkor meg már szar, megvárom a következőt című előadás megy :D
  • pauly
    Hali

Meilyk éri meg jobban játékok szempontjából?
    Athlon II X3 440 vagy Athlon II X4 620?
    Köszi!
  • ajem kisa
    Én úgy vagyok vele, hogy addig kell cserélni, amíg ellehet adni amim van!:)
    Most van giga790x am2+, athlonII x4 630, 4gb ram, 5770...
    2-3 hónap múlva lehethogy feladom hirdetésbe, vagy nemtudom, és akkor beszállok egy új konfigba, mert szerintem így kevésbé ráfizetéses!
    Egyébként jogos a kérdés, hogy minek 6 mag...de ha csak kicsivel kerül többe mint a 4magos...és ha sikerül jól ellőni a mostanit, miért ne?
  • grebber
    Mert ha 6 magos van jó áron akkor mi a ráknak csak 4 magosra váltsak?
    Megveszem azt elleszek vele 5 évig nekem bőven megéri.
  • rumkola
    7-esek is tudni fogják, de új stepping új bios ez alap
    kérdés hogy minek a 6 mag, pláne gebbernek? :DDD
  • Solten
    7xx-esek is tudjak (BIOS frissitessel). Az emlitett 890GPA UD3H-nak is szukseges a frissites (F4 BIOS) hogy kezelje az X6-ot.
  • ajem kisa
    Szerintem már a 8xx-as csipszettel szerelt alaplapok tudni fogják, vagyis illene tudniuk!
    És "nálunk" csak 120€ a Gigabyte 890GPA UD3H (raktáron)!
    Ha kifizettem a tévémet, akkor lehet bejátszik egy uj konfig valami jó x6, mert ugye olcsóbb a drágábbnál, addigra meg szerintem lesz új bios oszt lehet updatézni, vagyis ápdétozni!
  • Solten
    Jelenleg tudtommal nincs.

Ugye ez most vicc? 4 klikk kb.
  • grebber
    Most jelenleg van olyan AM3-as alaplap amibe ez belemegy és működik normálisan biosfrissités nélkül??
    Csak mert közöm nincs az biosfrissitéshez!
  • Solten
    $295 az induloara, balkani arra atszamolva saccperkabe: 77-78e Ft! A 2.8 GHz-es ~52k HUF.
  • grebber
    Nagy esélyt látok rá hogy a következő procim ilyen lesz!
  • Solten
    Az AMD Phenom II X6 Black Edition-on munkalkodik

3.20 GHz, 125W TDP...
  • lee56
    Régebben is voltak, most is lesznek energiagazdaságosabb processzorok, azoknak van egy e-betü a nevében a tipusszám után..
  • Zoli007
    Nem kötekedésből, de nem lehet olyat venni. Esetleg tévedek?
  • bgreg
    sziasztok
    valaki össze tudna rakni alaplap plusz proci párost,5770-hez, ddr2-es ramokhoz kéne azok maradnának.
  • grebber
    X6 várható árak?

Itt a Core i 7 930-nak írják az árat ami kegyetlen jó lenne mert az nálunk 70 ezer ft alatt van!
  • lee56
    Jah ezek "csak" 100ezres nagyságrendűek lesznek :) persze még így is sokkal felhasználóbarátibb ár

Zoli007 : Hát ha nem veszel olyat akkor valóban nem lesz :D
  • grebber
    Új 6 magos árak

Phenom II X6 1055T 2,8Ghz 220 euró!
    Phenom II X6 1090T 3,2 GHz 300 euró!

Hehe azért ez nem 250 ezer ft lesz!
    AMD
  • Zoli007
    Kössz! Ezek szerint nem lesz keveset zabáló 4-magos AMD procim á la Intel.
  • rumkola
  • Dark Angel 666
    szerintem már nem lesz ilyesmi
  • Zoli007
    Várható, hogy lesznek 32 nm-es procik a K10 architektúrából?
  • Gibor
    Engem se hagyott ki.
  • Solten
    Engem is molesztalt priviuzikkel. Bar fogalmam se volt rola hogy ennyire fogalmatlan... :)
  • readswift
    Ezmiezez? Más is kapott? Ngeri, szerintem lapozgass inkább kacsa meséket , dagobert bácsival! A homok titkai sorozatot a radeon topicban vetítik , oda is benézhetsz! :D

Szóval ezmiezez?

readswift írta, 2010. 03. 17. 07:42
    vegyél amdt , köszi

Ngeri írta, 2010. 03. 17. 06:41
    Szia.
    Tápom: FSP SAGA II 500 erröl mi a véleményed? tuninghoz jó lesz vagy semennyire?
    tudnál ajánlani egy alaplapot 20k környékén ddr2-eset tuningra q8300hoz? köszi.
  • grebber
    Az alaplapgyártók leplezték le a hatmagos Phenomok órajeleit
  • balcsi70
    Celeron 2GHz -es
  • balcsi70
    Akkor úgy látom jobb ha vissza teszem ezt az alaplapot
    alaplap
    ezel a procival
    proci
  • BIZ0906
    Akkor jó. Teszem hozzá egy ASUS K8N alaplapon is müxik így a bios frissítés. Csak az asus oldaláról kell leszedni a biost meg egy Utilities fájlt "Afudos BIOS update tool V2.11" ez volt a neve és ezt a biost tettem fel hozzá "K8N Release BIOS 1011" és ez is megy faszán. Úgyhogy ez a dosos módszer szerintem mindenhol megy csak legyen meg az új bios és az az exe ami meg csinálja a frissítést.
  • ajem kisa
    A legegyszerübb, ha elinditasz egy gémet, és a vindóz gombbal kilépsz és megnézed a cpu-z-vel!
    Persze a játék elött inditod a cpu-z-t!
  • balcsi70
    Na jó de akkor hogyan lehet elővarázsolni ebből azt a legalább 16667 MHz-et?
  • ajem kisa
    Jaja, kilehet bogozni, de nekem most giga lapom van, ugyhogy ha kell valamelyik ismerősömnek biosfrissités msi-hez...majd csak odaadom az oldaladat!:D

Balcsinak nemlehet, hogy csak azért annyi az órajele, mert "nyugiban" van, lehethogyha meghajtja, akkor felugrik az órajele?
    Nekem is 800Mhz a 2.8Ghz helyett link!

Amúgy Balcsi ha neked Asrock deszkád van, akkor az az msi link amit küldtem Protectornak, az nemlesz jó neked!
  • balcsi70
    Hogyan csináljak ebből boot flopyt? boot flopy
    Odáig eljutottam hogy letöltöm kicsomagolom de nem jutok egyről a kettőre. :(
  • balcsi70
    Sziasztok.Szeretnék tőletek egy gyors választ.
    Adott ez az alaplap alaplap
    Aztán van rajta egy AMD Sempron 2400+ - SDA2400DUT3D (SDA2400BOX)
    2400 MHz (rated), 1667 MHz (actual)
    333MHz FSB
    Organic PGA proci és egy Bios P1.10-es. Néztem az Everest-el meg a CPU-Z vel és mégis csak 998 MHz et ír.Szerintetek? (leszedtem a proci hűtőjét és azon is az a gyári felirat van rajta mint a képen látható)Az a kérdésem hogy hogy lesz ebből 2400 MHz (rated), 1667 MHz (actual).Előre is köszönöm a gyors választ. Ha valahogy megoldható akkor leírnátok a részletes folyamatot? Gondolom kizárt dolog a Bios 1.80 as frissítéstől 1.6 proci legyen nem? Köszi.
  • BIZ0906
    Remélem ki tudod bogózni mert kicsit gyatrán írtam le :) De nincs mit. De ovatosan ne legyen áram szünet!