AMD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Saor Alba
De azért a procinak az a 7.3 durva szerintem. Nem számítottam ennyire. Fõleg nem a 4,8-as régi Athlon X2 után <#idiota>#idiota>
Érdekesség: Notim HD3650-ese 6,1-et kapott. A 8800GT-m meg 6,8-at. Itt viszont több különbségre számítottam... nah mindegy.
ゾルターン
Aztán majd kiderül, hogy mi merre, mert ha véletlenül (sajnos kis hazánkban ez nem vicc) kapok fizut akkor lehet nézek valami drágábbat. Persze a drágább alatt jobbat értek, elvileg ez együtt jár. Ha mégsem akkor jó az olcsóbb is.
Mindjárt nyomom a képeket.
ゾルターン
ゾルターン
Egyenlõre gyanús hogy milyen lassan vánszorog fel rá a cucc. Laposra 25 perc alatt fent van, használatra készen. Ezen már 20 perce megy és még csak a fájlokat csomagolja ki... Bár lehet az ATA-s cuccok amiket beleraktam lassítják le ennyire. Majd lehet benézek a BIOS-ba hátha van valami beállítás amit ON-ra ENABLE-re kell állítani hogy hasítson az egész...
Nyomok majd CPU-z sreen-t meg Win7 élményindexet is...
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
rev 5.1es már
és van rajta vrm hûtõ is
+2db-al több satakábelt és 1dbal több sataáramkábelt kaptam mint amennyit ír a manual
lesz kép majd mindenképp
Saor Alba
amúgy + megjött a biostarom
csak cpum nincs még<#taps>#taps><#falbav>#falbav>
Asus M5A99X EVO, AMD 955 BE 3.8GHZ OC,4x2 GB G.Skill 1600 MHZ kit,Gigabyte GTX 560ti OC(950mhz/2150mhz),Gigabyte Super-B E570 Windows 7 x64
gigabyte m56s-s3/amd athlon64 x24800am2/ kingston 2x1024mb ddr2 800khz/ sapphire radeon hd 3850 256mb/ wd 160gb/ chieftec p4, atx12V 400W
Asus M5A99X EVO, AMD 955 BE 3.8GHZ OC,4x2 GB G.Skill 1600 MHZ kit,Gigabyte GTX 560ti OC(950mhz/2150mhz),Gigabyte Super-B E570 Windows 7 x64
Saor Alba
All hail the double x!
gigabyte m56s-s3/amd athlon64 x24800am2/ kingston 2x1024mb ddr2 800khz/ sapphire radeon hd 3850 256mb/ wd 160gb/ chieftec p4, atx12V 400W
jövõre meg 6 magvasra cserélem a cpu-t 😛 ha olcsó lesz
Apunak mindig igaza van! Most is.
Saor Alba
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
ゾルターン
ゾルターン
Viszont van bennem egy kis félelem is. Nem lenne jó, ha az Ati teljesítménye ahelyett, hogy a technológia kihasználására ösztönözné a fejlesztõket inkább csak lustává tenné, és a programozók mindent elintéznének annyival, hogy ha normális sebességgel akarsz futtatni egy játékot vegyél 5870-et, de inkább kettõt.
ゾルターン
ゾルターン
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -