16997
  • balcsi70
    Szia.Tudom kevés a file csak nem tudok vele boldogulni.Nem tudom hogy csinályk belőle boot cd-t. Innen szedtem le az 1.80 ast bios

THX.
  • ajem kisa
    Király, köszi!
    Mindíg tanul az ember (még én is)! :)
    Nekem 1x volt emesi lapom, azon nemkellett frissiteni, mert ment a levesbe!:(
  • BIZ0906
    Én most frissítettem a K9A Platinum lapom 1.9-es msotani új biosra win98 indító lemezes megoldással usb pendrive-ról. És faszán megy. Itt le írtam kb, hogy csináltam remélem segít aki pont bios frissítés elött áll.
  • ajem kisa
    Igen a bios-t!
    Nemtudom meddig futkározik a csík, Protector majd megmondja!
    Amugy a bios maga valami nagyon kevés fájl, a telepitése sem hinném, hogy gyanusan hosszú lenne!
    Nemtudom, hogy a deszkád támogatja-e ezt a funkciót (ha van ilyen)?
    MSI lapod van remélem!
  • balcsi70
    Core Speed 999.3 MHz gondolom ez kell
  • Solten
    Hello, nezd meg a CPU-Z mit ir rola.
  • balcsi70
    Szia.Ez a BIOS frissitést csinálja meg? Elég sokáig futkározik az a kék csik? Köszi.
  • balcsi70
    Sziasztok.Lenne egy kérdésem.Beraktam egy alaplapot egy gépbe és van rajta egy ilyen proci. AMD Sempron SDA 2400DVT 3D
    proci
    Az a kérdésem hohy most végül ez hányas mert itt a Tulajdonságoknál a gépbe csak 998 MHz-ir. Köszi a választ.
  • BIZ0906
    AMD 890GX: 785G újratöltve?
  • gabesz752
    Köszi a választ. Úgyis csak a jövőhavi fizuból tudom megvenni, legalább nem kell elkapkodnom...
  • Solten
    Szvsz erdemes, Az Intel is keszulget par "uj" CPU-val (orajelekkel varial), az is lenyomja talan majd az arakat.
  • Solten
  • gabesz752
    Szerinted, ha bejönnek ezek a procik mennyire fog leesni az ára a "régebbi" x4-nek? Magyarul érdemes várni a phenom x3-x4 vásárlással?
  • rumkola
    na majd kitesztelek párat, azt úgy árulom :D
  • Solten
    Négymagos CPU-ból kis szerencsével hatmagost?

• The Protector
    Köszi még 1x is.
  • Solten
    Marmint az a kerdesed hogy op.rendszer reinstall eseten ujra kell-e frissiteni a BIOS-t? :) Nem, az egy kulon flash memorian van a lapon.
  • The Protector
    Okés köszi.
  • rumkola
    nem kell újratenni most sem....
  • The Protector
    Lefrissítettem a BIOST.
    MOst ha újratenném a gépet akkor megint mindent le kell frissíteni benne vagy ez most örök maradt?
  • lee56
    Azért ha normális oprendszere van, akkor nem kell újrarakni :) Én nemrég vettem új procit, frissítettem hozzá bioszt, és megy minden :)
  • ajem kisa
    Én a gigabyte-omat hasonloképpen frissitettem mint ahogy ő az msi-jét!
    Innen csak követed a dolgokat, és megcsinálja!
    De van más módszer is, az floppylemezes, azt én nemvágom, majd valaki aki okosabb leirja neked!
    Amit linkeltem az pár klikk és egyedül megcsinálja!
    De ugye az egyértelmű, hogy utána egy rendszert kell rakni, más a proci miatt is!
  • Solten
    Hi, jaja, probalkozz meg egy BIOS-frissitessel.
  • The Protector
    És hogyan kell bioszt frissíteni?
    Nagyon hálás lennék ha elmondanád.Nem merek semmit sem letölteni magamtól mert nagyon nagyon fosok h elbaszom.
    Ez az alaplapom.
  • ajem kisa
    Az egyik ismerősöm nemrég egy ilyen deszkába rakott 5600+-t, neki is másként ismerte fel a procit, de a bios frissités után jó lett!
    Azelött neki 3500+ volt benne, meg gondolom régi bios, mert az uccsót rakta fel rá (2009/03), és minden jó!
  • The Protector
    Sziasztok.Elég nagy problémám van.Nekem egy régebbi alaplapom van.Tökéletesen passzol bele a processzorom(AMd X2 5200+).Viszont sztem emiatt mert nem tudja rendesen kezelni az alaplap a procit folyamatos gondjaim vannak.
    A játékok folyamatosan begyorsulnak majd lelassulnak.Egyszer 10 fps-egyszer 40fps.Ha olyan játék van ahol nagyon kell a proci majd megdöglik a gép a számításoknál.Élvezhetetlenül futnak a proci igényes játékok ahol fizika van.A windows 1Ghz-snak ismeri fel a procit hiába állítom a szorzót biosban X15.Hiába kapcsolom ki az amd cool and quit et,hiába teszek fel új drivert,hiába amd dual core optimizer.Semmi sem segít.NAgy tömegek és fizika megöli a gépet.
    Vki tudna esetleg vmi megoldást rá.Mert így élvezhetetlenek az ilyen játékok.A battlefield bad company 2,assassins creed1-2 mind pocsékul futnak.
    Az alaplapom:MSI K9 Neo f V2
    A többi része a gépnek.Nvidia 9800GT Oc,2Gb ram,Amd x2 5200+,PQI 2 Gb ram(2x1Gb),táőegység elég erős de noname.NAgyon nagyon hálás lennék ha vki tudna segíteni nekem.Köszönöm előre.
  • Solt
    Nyílt fizika...
  • lee56
    Hát jah, az úgy túl szép lett volna :) Na mindenesetre a 3 mag is több mint a 2, és L3 nélkül is van élet, szóval írhataod át a logómat plz, mert megvettem :D
  • Solten
    Hi, tobb mint valoszinu hogy ez nem mukodne.
  • lee56
    Halihó, lenne egy kérdésem. Szeretnék venni egy Athlon-II 440es X3at, viszont az alaplapom régebbi, no acc és még csak nem is amd chipset, de az működhet hogy egy modernebb amd-s lapban aktiválnám a 4edik magot meg az L3at, és aztán úgy lenne átültetve a régi lapban?
  • Gibor
    Boltokban általában az újjab generációt adják... bár én pont a c2 est fogtam ki dehát akkor még csak 2hetes volt a c3.
  • Madmano
    Azon gondolkodtam,érdemes lenne-e a 6000+-os két magosom lecserélni egy első generációs Phenom 4magosra....
  • Gibor
    Kevesebbet fogyaszt, és valamivel jobb a teljesítménye is.
  • Madmano
    Mennyi a különbség egy első illetve egy második generációs Phenom között?
  • Solten
    Ez mar tulmegy az irrealison.
  • rumkola
    a legcsúcsabb proci mindig is irreálisan drága, ez nem gyógyszer kérdése...
  • Gibor
    Igen az AMD robbant... vegyük példának a 965be-t most. én 36k ért vettem, és megveri a 100k s i7 et, igaz nem mindenben, de amire én használom abban igen. És szerintem nem mindegy hogy 100k vagy 36, maradék 64k ból elég jó ruhákat vásárlok magamnak :D
  • grebber
    Sajnos igen.Nem értem mire föl ez az árazás.Kötve hiszem hogy ennyibe lenne előállítani.Ezért hajlok majd szerintem AMD felé proci ügyben.
  • Solten
    A 6 magos Core i7 980, 1.049 Euro... Inteleknel nagyon elgurult a gyogyszer...
  • grebber
    CeBIT 2010: asztali fronton hatmagosít az Intel és az AMD

Abban bízok hogy a 6 magos fronton is ugyanaz lesz mint most a 4 magosoknál-Hogy az intel elmegy a jó anyjába a 100 meg 200 ezres szarjaival addig AMD meg 50 ezer alatt robbant majd