AMD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy írtad, hogy X4, de valahol olyat olvastam, hogy 6 magost akarsz. Vagy az csak arra vonatkozott, hogy az is belemegy majd az AM3-as lapba?
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Természetesen a cpu kihasználtságnál a %-ok ugrálnak, kicsit vadászni kellett arra, hogy mind a 4 mag 100%-on legyen, de a nagy ugrálásban asszem 81% volt a legkevesebb valamelyik magnál. Szóval a Sony Vegas nem hagyja pihenni a procit.😊
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
ゾルターン
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
ゾルターン
ゾルターン
Gurunak is kéne egy jó ASRock lap, hogy aktiválja a negyedik magot.😄
MaSzKa : 710-bol nincs BE .
ゾルターン
Saor Alba
csak fejbõl nem tudom mennyi
ゾルターン
Ez a 720-as OC csak rekorddontogetes miatt lett szvsz igy beallitva, mutatja is az esztelen 25-os szorzo.
Saor Alba
lehet elírás
amd x4 620-asból kevés amiben aktiválható az L3
itthon szinte nicns is
phenom2 x2 550 x3 710 black editionnal szopás van, mert + volt kell a magok bekapcsolásához általában és nem is 100% hogy sikerül
most jönnek az új steppinges phenom2 x2-k ezek jól néznek ki
jó lenne találni valami cpu-t ami nem fogyaszt sokat és kis tuninggal megfelelõ nekem passzívan
ゾルターン
Saor Alba
csak vga.ban
😄
ゾルターン
Saor Alba
Te...jóóó...ég!! <#ijedt>#ijedt>
Nekem már bõven sok lesz az a 3Ghz-s 4 mag is. Fõleg a 2ghz-s 2 mag után <#vigyor>#vigyor>
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
gigabyte m56s-s3/amd athlon64 x24800am2/ kingston 2x1024mb ddr2 800khz/ sapphire radeon hd 3850 256mb/ wd 160gb/ chieftec p4, atx12V 400W
Kb 1 órája van a gépben, majd megnézegetem mit tud.😊
http://www.fsplifestyle.com/en/booster_a.asp?pro_catId=20&categoryId=1&productId=60
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Jövõhéten megjön a pénz és rohanok boltba... már alig várom hogy 4 maggal futtassam a pasziánszt meg az aknakeresõt. <#idiota>#idiota>
"Akkor most már nem parázok attól hogy összedugom a rendszert és nem megy"
Nem lesz gaz, ne para.
Saor Alba
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Saor Alba
Csak a 140W TDP prociknak... Van egy csomo lap ami tudja ezt, olyan tapegyseg kell hozza aminek a 12V CPU csatlakozoja 8 pines.
Saor Alba