AMD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Saor Alba
-Akkor hogyan tudom megnézni hogy mennyi Wattot eszik?
Saor Alba
BIOS-ban néztem hogy van Virtualizáció, ami nekem alapból Disabled. Az mi a pék, és mire jó?
Saor Alba
Remélem nem káromkodtam nagyot <#idiota>#idiota>
<#fejvakaras>#fejvakaras> Ugyanaz az architektura mint a Phenomm II csak L3 cache nelkul.
Saor Alba
nekem ez lett a cpum: cacyc ac 0933GPMW athlon2 620
már csak ram kell
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
ゾルターン
Segítséget kérnék, most állok gépújítás elõtt és a procival vagyok bajban. Két procit néztem:
1.AMD AM3 Phenom II X4 810 2.6GHZ, 95W, L1: 4x128KB, L2: 4x512KB, L3: 4096KB, 45nm, AM3, System Bus: 4000MHz
2.AMD AM3 Athlon II X4 620 2.6GHZ, 95W, L1: 4x64KB, L2: 4x512KB, 45nm
Én személy szerint a Phenom II -re hajlok, de más fórumban le akarnak beszélni mert az Athlon II sokkal újabb fejlesztés de a mûszaki specifikációk nem ezt mutatják. Melyiket tudnátok ajánlani? Teljesítményre lennék kíváncsi nem pedig a jelentõs ár eltérésre.
A konfiban lesz még:
CSX 4096Mb DDR3 1333Mhz CEC FAN KIT
POWERCOLOR HD4870 512MB DDR5 PCIE
GIGABYTE GA-MA785GT-UD3H, Phenom II 925, KINGMAX 2x2Gb+1x4Gb DDR3 1333Mhz, GIGABYTE GV-R577UD-1GD 1GB DDR5, Seagate 500GB+Samu 500Gb, CHIEFTEC CTG-500-80PB 500W, Thermaltake V3 BE, Benq G2220HDA
Akárhogy is, a notit már nem használom játékra, már van sokmagos asztali gépem 8800GT-vel <#idiota>#idiota>
kb minimum fél évig
Saor Alba
<#idiota>#idiota> Grat. Azert futott sz@rul, mert az egy 120SP-s noti VGA, nem pedig eromu... <#vigyor>#vigyor>
Saor Alba
Így is mondhatjuk. <#idiota>#idiota>
Ezt amúgy abból szûrtem le hogy a notimban lévõ 3650-en néhány játék indokolatlanul szarul futott. nV-vel meg sose volt bajom ilyen téren. Illetve hogy nem egy játékkal játszottam az utóbbi idõben amin ott virított az a bizonyos Zöld krikszkraksz hogy "The Way It's Meant to be Played." Vagy egyszerûen csak pont belenyúltam a lecsóba? Megeshet.
Saor Alba
Persze most is jön ki nV-közeli játék, de már közel sem tömegesen vannak ezek jelen. Sõt, egyre több az Ati-s játék.
Szóval a játékipar pénzpárti. Ha kaptak pénzt az nV-tõl akkor arra fejlesztettek. Most kicsit másabb a helyzet. Sok Ati van, így az eladások miatt érdemes arra fejleszteni. Így talán a technológia sem marad kihasználatlanul, és talán nemcsak a naptárban látjuk majd, hogy 2009 vagy 2010 van, hanem a játékok grafikáján is.
All hail the double x!
A 4890 még a pénztárcámmal is jóban van, nem csak az elképzeléseimmel. Tesztek szerint magasan veri a 8800GT-t (amim most van.), szóval majd befizetek egyre. Öhmmm... tudom hogy ilyet AMD topikban nem szabad kérdezni, de mindig is lázadó természetû voltam: nVidia-ból van esetleg valami hasonló árfekvésben és teljesítményben?
All hail the double x!
Phenom II 945-höz milyen VGA-at tudtok ajánlani aminél se CPU se VGA limit nem lesz (tehát kb egálban vannak.)?
Gondolom bios-ban kell ügyeskedni..
All hail the double x!
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
AMD Sempron, 1800 MHz (9 x 200) 3200+ processzorom van ASUS lapon. Szerintetek lehetne húzni rajta valamit?