AMD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Saor Alba
-Biostar TA790GX A3+ 5.1 AM3 alaplap
-AMD Athlon2 X4 620 Box AM3 cpu
-Arctic Cooling MX-2 4g 8year hõvezetõ paszta
-G.Skill Trident F3-16000CL9D-4GBTD 2x2GB 2000MHz CL9-9-9-27 1.65v ram (késõbb jön www.rambazar.com-ról)
Iponon 1k diffi van, ennyit megér szerintem. Remélem minél hamarabb meg is tudom venni.<#smile>#smile>
és aligkapni
ゾルターン
Saor Alba
Saor Alba
Van egy olyan problémám hogy a notimban lévõ HD3650-e feltettem a 9.9-es Katit. Az óta, ha youtube-ot vagy valami olyan oldalt nézek ami teli van flash tartalommal akkor egy idõ után bekockásodik a kép, majd elmegy és HA visszajön akkor azt írja ki a Win7 hogy a videókártya driver elszállt de sikeresen újraindult (nem ebben a megfogalmazásban). Eddig csak a windows driver ment, és úgy nem volt probléma, csak égetõ szükségem lett a Catalyst Control Centerre, az meg ahogy tudom csak catalysttal megy.
Szóval ki tudnátok segíteni 1-2 jó tanáccsal?
Ha jol emlékszem az NV-nél volt ilyen hogy külön lehetett választani a driverbe a progikhoz profilt itt csak olyant láttam amit külön manuálisan kell bekapcsolni, nem automatikusan áll be a megfelelö értékekre .
Saor Alba
Saor Alba
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Amúgy egy 5870-be hány csatit kell beletoszni? Mert már a 8800GT-be is 2 darab hatos csati megy. Vagy a PCI-E 2.0 aljzatból jobban kapja a kakaót?
Saor Alba
Amúgy meg asszem jövõ héten fogom az utolsó Ft-okat rákölteni erre a gépre, akkor kapja meg az AC Freezer-t a cpu.
Utána már ddr3-as rendszer jön, 58xx-as vga-val, hatmagos Phenommal. Majd. Nagyon majd...😊
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Nem feltétlen vagyok márkahû. A bestbuyokat kedvelem.
Szóba jöhet, hogy a dual core-ról lépjek, belépõszint környéki am3 x3-x4 a szimpatikus (a c2q szvsz túl drága). Egy 3 ghz környékén üzemelõ cpu-val meghajtott 4850 / 5750 lenne számomra ideális megoldás, ez alá nem érdemes mennem, e fölé meg felesleges.
(Az x2 nagyon jó áras. De nincs már akkora differencia, hogy dual core-ról x2-re váltsak, akkor már inkább a négy mag ~3ghz-nek van értelme)
Nem biztos, hogy most így alakul, de az elvi lehetõség megvan.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Ahogy elnézem csak a sok GPU-s VGA-kal érheti el a rendszer a 400W+ fogyasztást. Azzal az 550-es tápoddal jó darabig elleszel, feltéve ha nem építész Quad CPU-s, Quad SLI rendszert 30 terányi 80 gigás vinyókkal<#idiota>#idiota>
Én beszari vagyok, 550-est vettem, de majd Solten azt fogja mondani, hogy a 400W-os is tökéletes. Valószínûleg igaza is van.😊
Mikor még 15k-ért megvettem a Chieftec 400W-ost akkor az még minõségnek számított.
Ahogy elnéztem azt a listát, akkor a HD4890 még pont benne van. De még egy HD5870-is szûk keresztmetszettel. Úgyhogy nyugodt lélekkel fogom megvenni a VGA-t ha már lesz rá $$$.
Radeon HD topikból.😊 Ez a teljes rendszer fogyasztása, gondolom ha 5850CF akkor valami combosabb 4 magossal.
Persze ezek az értékek ahogy mondani szokás minõségi táppal értendõek.
Amúgy meg a hõtermelés miatt is jó dolog a kisebb fogyasztás, ha nem akarod húzni jó eséllyel megfelel majd a gyári hûtõ, én meg éppen hûtõt nézegetek a procihoz.😊)
Amúgy természetesen nagyon jó dolog az, ha azonos teljesítmény mellett valami kevesebbet fogyaszt.
Igazából ahol ez nagyon komolyan számít az szerintem a szerver gépek piaca. Ott nagyon nem mindegy pár watt, mivel eleve nagyobb kihasználtság mellett mennek mint otthon, és napi 24 órában, ráadásul általában nem egy gép, hanem jó sok.
A másik ahol sokat számít az a hordozható gépek, ott sem a megtakarítás, hanem az akku miatt.
Oldalon azért az érdekes hogy a 125W-os 62 fokra van hitelesítve a 95W-os pedig 71-re. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Nekem HDZ940XCGIBOX.
Most néztem, hogy ez a view detail-re kattintva látható és az "OPN PIB" sorban keresd.
(Vagy leszeded a hûtõt és megnézed a proci kupakját.😊)