16997
-
Kíváncsian várom az olcsó verziót mire lesz elég!
Core i5 760-at ha elverné ugyanolyan áron már örülnék! -
FGB #14214 Bocsánat a tudatlanságom ért, de a Bulldozer architektúrát nem szerverekbe szánják véletlen? Szerver gépet meg ugye nem szokás otthonra venni játékra, vagy tévedek? -
Solt #14213 Én játékon ( szimulátorok ) kívül semmi másra nem használom a PC-t, ergo nekem a Q9550-m is totál felesleges... ha amikor anno megvettem több eszem lett volna, akkor jóval olcsóbban vehettem volna egy AMD konfigot, amivel ugyanott lennék teljesítményben a játékok alatt, viszont maradt volna nem kevés pénzem mondjuk egy erősebb vga-ra...
Érdemes ahhoz gépet választani, amire használjuk... szerintem... -
Ja, ha ilyen célspecifikusan nézed, akkor igen. -
Solt #14211 Ugye a "HA" mond neked valamit!?
Mellesleg ez igaz az i7-re is... otthon ki használja ki? Mert játékra ( és ugye a többségnek ez a lényeg ) még mindig bőven elég egy PhenomII 955...
Tehát az a szegmens, akinek mondjuk az i7-t szánják, biztos érdeklődve figyeli, hogy egy 1,5X-s teljesítmény mondjuk milyen áron lesz elérhető!
Ha nekem ilyen teljesítményű processzora lenne szükségem, marhára nem érdekelne hány mag van benne, ha az ár/teljesítmény/fogyasztás mutatója jobb. Biztos nem fog kevesebbet enni mint az i7, de, ha másfélszer gyorsabb lesz valóban, akkor ehet másfélszer többet... és így máris csak az ár lesz a döntő! -
Ki mondta, hogy jobb? 8 maggal biztos nem fog kevesebbet zabálni, mint az intel 4 maggal. Ár/érték meg ott lesz jobb, ahol sokszálú a feladat, otthon mi a tököm használ ki 8 INT magot? -
Solt #14209 Nem mindegy hány mag van benne, ha az ár/teljesítmény/fogyasztás mutatója jobb? -
Gratulálok! 2x annyi maggal 1,5x akkora teljesítményt produkálni
-
-
Solt #14206 De szép lenne, ha ez igaz is lenne... :)) -
Bulldozer 50% Faster than Core i7 and Phenom II
-
Solt #14204 Jöhetnének már a cpu-k is... annyira kíváncsi vagyok mit tud majd felmutatni az I7K ellen... -
CES 2011: szivárognak a fusionös mobil masinák
"Az Acer, az Asus, az MSI és a Toshiba még több gépet épít az AMD Brazos platformjára."
-
Bulldozer-es deszka az MSI-tol
-
Ez inkabb szvsz az alaplaphoz kotheto driver hiba, semmi koze a CPU-hoz. -
Akuma #14200 Minimum annyi köze van hozzá, hogy nem képesek AMD-hez működő drivert gyártani. Ezt a több gépen való teszt bizonyítja. Nem kizárt, hogy van a vezérlő kártyában egy korlátozás, hogy csak Intel chipsettel működjön. De a lényeg, hogy 3 AMD gépben sem lehetett életre kelteni. -
Ez inkább valami szoftver gond, semmi köze az AMD-hez. -
Akuma #14198 Ezt inkább a szervizestől kellene megkérdezned, mert ő fogalmazott így általánosítva. Amúgy csupán egy kártyaillesztő program nem települt, felismerhetetlen és használhatatlan volt, míg más nem AMD alap gépben működött. A gép dolga biztonsági kamera felvételek gyártása és tárolása lett volna. -
De az már X6, nem X4!:P -
Inquisitor #14196 "Es a legujabb 4 magos csucsmodell: AMD Phenom II X4 975 BE 3.60 GHz"
Nanana, már dec. 20 körül voltak japán, kínai, orosz tesztek az X6-1100BE-ről :)
Igaz attól függ ki mire használja. -
"Hallottatok már olyanról, hogy riasztórendszereket nem támogatja az AMD??"
??? -
Nem volna utolsó, ha specifikálnád, mit értesz riasztórendszerek alatt. Az AMD processzorai ugyanazokat az X86(leszámítva néhány kiterjesztést) utasításokat tudja, mint az Intel, szóval a hiba máshol lesz. -
Lehet, hogy pont ez volt a cél az intelnek!;)
De mi az ami nemtámogatott?
-
Akuma #14192 Hallottatok már olyanról, hogy riasztórendszereket nem támogatja az AMD??
Nekünk ez nagy csalódás volt, kidobott pénz új gépre, és mivel "semmi baja" a gépnek, ki sem cserélik.
Szimpi volt az AMD a játékokban nyújtott kedvező teljesítménye és ára miatt, de legközelebb ha komoly feladatra kell, akkor inkább Intelt veszünk. -
Solt #14191 kínos -
AMD Phenom II X4 840 3.20 GHz: 3.20 GHz, 95 W TDP, $102. Nem rossz...
Es a legujabb 4 magos csucsmodell: AMD Phenom II X4 975 BE 3.60 GHz -
Hoppsz... -
Cicabajt? Mi ez a gay szoveg? 
"Úgyértem rossz az nekem, ha van +1 videokártya a deszkán?"
+1 jo kis hasznos ficsor neked rossz? Donts el... Amugy IGP, nem videokartya.
Huto: link.
-
Solt #14187 Cicabájt? Ne csináld ezt velem, mert mindjárt eladom minden gigabyte termékem! :D -
Cicabájttól a GA-870A-UD3 vagy GA-880GA-UD3H vegyem meg? Úgyértem rossz az nekem, ha van +1 videokártya a deszkán? Mivel ugyan annyiba kerül..
Hűtőt milyet vegyek? Most csak Athlon II X4 3.00 GHz re lesz pénz, de későbbiekben majd beújítanék X6ra, ha megéri. Így kellene a hűtőt méretezni. Nagy tuningos nem vagyok és szeretem ha halk a gép..
Üdv! -
-
Megkezdődött az AMD fúziója
-
Talan annyi ertelme van hogy nem kell mondjuk kulon IGP-s deszkat gyartani vagy akinek eleg a grafikus teljesitmenye, nem kell kulon VGA-t vasarolnia. Amugy tenyleg ellatta a feladatot egy IGP-s deszka is, es relative olcson hozza lehetett jutni... Persze azert tortentek komolyabb fejlesztesek, a Sandy olcsobb verzioi is kituno HTPC alapok lesznek (HDMI 1.4 pl.).
Az AMD megoldasa joval komolyabb teljesitmenyt iger, olyan 4670 szintrol beszelnek...
"csak én gondolom azt,h igy van egy jó kis CF/SLi és a beépített GPUnak meg kellene dobni a teljesítményt egy kicsit?
V hogy milyen jó lehetne Physix-hez v egyéb fizikai motort számolni?"
Igen, ezek tok jok lennenek. Vagy akar ha osszedolgozna a kulon VGA-val. -
Hátha akkor leszállnak az intelék a földre?!:) -
Ötletes. Kár, hogy ezzel csak beérik az Intelt. -
elrajtolt a Sandy Bridge a maga beépített GPU-jával és mindenki azon izél,h mi értelme...
csak én gondolom azt,h igy van egy jó kis CF/SLi és a beépített GPUnak meg kellene dobni a teljesítményt egy kicsit?
V hogy milyen jó lehetne Physix-hez v egyéb fizikai motort számolni? -
Célegyenesben második generációs Fusion? -
-
Nincs mit. -
bul83 #14176 köszönöm!