AMD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
En siman... <#alien>#alien> <#alien2>#alien2>
Saor Alba
Egy ilyen rendszert lecserélnél 4 magos procira DDr3-as RAMokat kezelõ AM3-as foglalatú alaplapra?:
alaplap: GigaByte GA-M57 SLI S4
cpu: AMD dualcore Athlon 64 X2 5600+ (2800 Mhz)
4 Gb DDr2 RAM (Geil Black Dragon 800Mhz)
gpu: NVidia Geforce 8600 GT (256mb)
a videokártya fos, azt ne értékeld.
A többit hagynád idénre, vagy cserélnéd?
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
All hail the double x!
Saor Alba
Én most gondolkodok egy Asus Crosshair IV Formula+x6 phenom II-n, de akkor komplett csere kell...(ene)!
De ugyanakkor magambanézve rájövök, hogy mi a faxnak, mikor van kb 3h-m naponta a géphez, akkorsem játszok (najó 1 kicsit)!<#idiota>#idiota>
All hail the double x!
Saor Alba
Aki játékra vesz ilyen intelt az nem normális.
Next PC upgrade: 2022
Saor Alba
Játék teszt meg 2 -3 db game és 800*600-ba.
Jó ez mutatja melyik a jobb proci de ki a tököm tolja ilyen felbontásban?
A másik ami meg volt maxon teszt ott meg olyan egyenes vonal hogy arra szavak nincsenek.Tehát tökmindegy hogy 2xx ezres 6 magos intel vagy 40 ezres 4 magos AMD ugyanúgy megy a game.
Asszem ebbõl nem lesz 6 magos AMD-m.Akkor inkább maradok ennél még ami van.
Saor Alba
Saor Alba
"elképzelhetõ mondjuk h az egyik a flopyé"
Ugy van...
"a leírás szerint viszi az AM3-as foglalatba tervezett procikat is o.O, csak álmodom vagy tényleg viszi ?😄"
Az AM3-as CPU visszafele kompatibilis, van benne DDR2-memoriavezerlo is, igy AM2+ -os deszkaval is mukodik.
Saor Alba
elõre is köszönöm a válaszokat 😊
Valamint kezdododik az X6-k forgalmazasa: link. Hivatalos start a heten varhato.
Saor Alba
ez a 6,6 ez nitrogénes hûtéssel volt
All hail the double x!
All hail the double x!
😄
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
fotográfik kolomp edisön :D
Saor Alba
Saor Alba
Elõre is köszönöm a választ!
Mindig ugyan az a kerdes kerul eloterbe amikor uj dogok kerulnek a polcokra .... szukseg van e ra a megfelelo teljesitmeny eleresehez ( game performance etc. ) ha ar/teljesitmeny aranyban godolkodunk akkor egy jo darabig az elozo generacio visszi a palmat . Bar ez csak szigoruan csak maganvelemeny .
ゾルターン
eredeti.
Nem vagyok mélyen a témában (gondolom látszik) ez az elsõ jogtiszta oprendszerem, csak vásárlásnál felhívták a figyelmemet erre (alaplap (serial??)-hoz kötött licensz).
<#nemtudom>#nemtudom>
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.