16997
-
Inkabb egy Hyper 212 (pl), Solt ur. -
buko20 #15552 Nekem B55 x4 4ghz-en 1.4 volttal 50-55 fok a max -
Éppen-éppen. [2 ventivel nálam] -
Solt #15550 Ok, köszönöm az infókat... -
Komoly célokhoz komoly lépések kellenek. Sztem épp bírná a tx3, de a biztosabb siker kedvéért inkább a következő kategóriát céloznám meg. Később többe kerül a csere, ha mégsem éri be egy TX3al. -
szerintem bírnia kell a tempót :D -
Solt #15547 Urak!
Egy COOLER MASTER Hyper TX3 elég egy PhenomII 955-re 4GHz-ig? :) -
Solt #15546 Vedd le, de ne ugyanúgy rakd vissza. Forgasd el valamerre...
Ha ez teljesen kivan zárva, akkor ki kéne próbálni másik lapban a procit... lehet, hogy tényleg valami érzékelő riaszt be tévesen... -
Az egyik haverom járt így, és ~3-4h keresés után kiderült, hogy a paszta épphogy becsorgott a lábakhoz, és kikapcsolódott pár perc után az is!
Mire megtaláltuk...pff!:)
Csekkold le, hátha!? -
Nincs mit! Nekem is így volt, addig uninstallálgattam, majd installálgattam amíg nem ment, logikát nem találtam benne... :) -
nadorij #15543 Nah. Újabb uninstall, és installal sikerült megoldani.
Köszönöm a segítséget.
Ez is az évszázad rejtélyei közé kerül. :) -
nadorij #15542 ez akkor csak a videókártyámhoz tartozó cuccokat tünteti el? Vagy mindent ami AMD -
Eltávolít mindent ami kapcsolódik a driver-hez, aztán frissen felteheted a legújabb driver-t, elvileg ez megoldja a problémát. -
nadorij #15540 Ez mire jó? Nem ismerem. :S
-
Driver Sweeper-rel próbáld meg esetleg, nekem is volt hasonló problémám régebben, csak a sokadik próbálkozásra lett újra működő control center-em, a mai napig nem értem mi volt a gondja...azóta is megy. -
nadorij #15538 Megtörtént, de semmi változás. -
Uninstalláld és telepítsd fel újra! -
nadorij #15536 AMD VISION engine control center nem indul. próbálkozik-próbálkozik, de nem indul. Ötlet? -
karajjj #15535 tökéletesen rajta van, többször levettem, ráraktam, újrapasztáztam, így is ugyanazt produkálja -
Én úgy nézem hogy a mostani gépemet akkor is kenterbe veri.
Azért várom a tesztetek majd más játékokban hogy teljesít majd! -
Csak nehogy megint sírás legyen a vége. /Nem rád értem/ Ha 3 dolgot 3 különböző modul csinálta a prociban, szóval rohadtul nem nagy dolog. -
Az a bemutató elég meggyőző volt hogy egy laptopal nyomatták egyszerre a Dirt 3-at tükörfolyékonyan, néztek HD filmet meg konvertáltak is!
Várom a teszteket ezerrel! -
Solt #15531 Fix, hogy nincs rajta rendesen a hűtő... én is jártam már úgy, hogy azt hittem faszán rajta van, aztán kiderült, hogy mégsem... első körben mindenképpen ezt nézd meg. Akár forgasd el másik irányba... nekem pl H80-nál ez segített. -
karajjj #15530 nem melegszik, párhónapos táp van benne, de gondoltam arra is, hogy lehet az lesz hibás, kicseréltem a sajátomra, azzal is ugyanez történt -
CES 2012: tavasszal érkezik a Trinity APU
-
Solt #15528 Szemetek... kár is volt megcsinálniuk! -
A táp nem melegszik? -
Ja, és hoz egész 2 százalékot. -
karajjj #15525 üdv, szeretnék tanácsot kérni, hátha tud segíteni valaki, kollégám rám bízta a gépét, hogy kezdjek már vele valamit, mert állandóan kikapcsol, ha játszik, először a videokártya túlmelegedésére gondoltam, de nem, a proci kúszik 10 perc után 100 fok fölé és kikapcsol a gép, amd x2 4200+ van egy gigabyte alaplapban, egy gagyi hűtő volt rajta, aminak a csatlakozója csak 3 tűs volt, és valamiért nem vette a feszültségalapú vezérlést és nagyon lassan pörgött, alig fújt, ez az alaphelyzet
vettem rá neki egy méteretesebb hűtőt, felraktam, tökéletesen üzemel, így most elértem azt, hogy 10 perc helyett kb 15 percig bírja és 100 fok fölött megint kikapcsol, a hűtő megfelelően van pasztázva, jó illeszkedik, mégis alig érzem melegnek miután kikapcsolt a gép, kb 30-40 fok lehet
mit lehetne vele csinálni? olvasgattam egy kicsit a témába, azt írták többen, hogy újra kellene pasztázni a procit a kupak alatt, vagy hogy elromlott az érzékelő, szerintetek mi lehet a gond? -
Kész a Microsoft javítása a Bulldozerhez
-
Rendben, köszi!
Inkább kihagyom ezeket, és majd összerakok 1x egy újat tényleg! Amúgy tényleg nincs semmi baj ezzel a mostanival, csak most jó(?) árban vannak!
A 965 és a 980 közt most van kb.~10€ különbség, de most akkor mindegy is!:)
Thx! -
Most szerintem ne vedd meg egyiket sem, tedd félre a pénzedet. Phenom II X4 980-at pedig ne vegyél soha, helyett inkább 965, 10e Ft-tal olcsóbb és ugyanazt tudja. -
ha jövőre nézve mindenképp X6 bár ki tudja ,de én nem cserélnék főleg ha nincs most gondod vele később mehet alá egy am3+ deszka+ddr3 -
Hello!
A mostani procim x4 630, és most vannak felénk leértékelések, és lenne phenom II x4 980 3,7Ghz vagy phenom II x6 1075T 3Ghz ezek kb. most 1árban vannak, természetesen a jövőre nézve lenne a fontosabb a döntés, de ami fontos, hogy még ezeket befogadja az alaplapom, de ddr2-vel vagyok még, kellhet nekem ez a proci csere vagy késöbb komplett inkább?
Gondolom W7 alatt még a 4magos jobban muzsikál, 6870 mellé kellene, nem mintha nem lenne elég, de gondolom most takarítanak és levitték az árakat, és késöbb ezeket lehet, hogy nem is lehet majd kapni...blablabla.
Szerintetek? Most vs késöbb komplett? -
hát ez nagyban függ hogy mire fogod használni gondolom nagyrészt játékra ott nem sok különbséget fogsz észrevenni max adsz neki pár mhz többletet ahol gyengébben muzsikál mint társai a tömörités,szerkesztésekben azaz pl.hd video enkodolás vagy photoshop munka most felmentek sajna az árak 30k alatt nem igazán kapni phenomot 640-es athlon is kb.10-esel drágább
http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/aii_640_aii_610e/
itt egy teszt róla -
attila0614 #15518 Igen elsősorban amiatt szemeltem ki hogy energiatakarékos. Interneten találtam egy oldalt 23-ért meg is rendeltem, szerintem elég jó ár érte. Teszteket olvastam sokat, több helyen írták hogy gyengébb a többi társánál és arra lennék kíváncsi h gyakorlatban ez mit jelent. :) -
tapasztalat nincs de az is egy energia takarékos proci ha nálad az szempont jó vétel teljesítményben gyengébb picivel+általában megkérik az árát inkább 640-es athlont ajánlom -
attila0614 #15516 Valakinek van-e esetleg tapasztalata az Athlon II x4 610e prociról?? -
Locna #15515 Uhh, iagazad van, félre olvastam :)
Már kezdtem ideges lenni...
Csak ennyi dönti el, hogy tudom-e több magosíítani? Hol találom ezt az opciót az alaplapoknál? Gondolom a bios-ban valahol. -
Nem magát a procit nem fogja támogatni, hanem a többmagosítását. :)