AMD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a márka miatt akarok P4-et venni, csak azt látom, hogy az AMD esik vissza és kitudja meddig...
Ki tudja meddig lesz jó az új lapom ha AMD-t veszek és a "valamikor" megjelenõ Barton milyen foglalatba fog menni....
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Igen azt!!!!!
:-DDDDDDD
Itt röhögök magamon!
Majdnem mint CSOCSO....
:-DDDDD
amugy persze talalsz szoftvert ami intel optimalizalt, illetve alkalmazast amiben a sok cache nagyon megdobja a gepet, de amire te hasznalod elsodlegesen arra az amd siman pont ugyanolyan jol teljesit, mindezt olcsobban. par het es nalunk is lehet kapni a nagy frekis amd ket, szerintem jobban megeri azt kivarni, mint lecserelni az egesz gepet.
Számít az 512 L2 catch is, ugye? Nem is keveset ugye?????

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Már nem is azzal egyenlõ az AMD proci, mint amit ráírnak névelegesen?????
Na ezzel meg marhára nem értek egyet!
Azon még csak-csak elmorfondírozok, hogy egy 2000+-os XP (ami 1,67 MHZ) egy 2-es P4-es szintjén van. Oks, nézem a teszteket, néha igaz. Ezt azért ne akard már megetetni velem!!!!
A 2200+ -as tényleges frekije 1,8 Mhz....
2.4-es P4-est tuti nem ver, ebben biztos lehetsz!
Amd|Intel
2000+=p4 2.2
2200+=p4 2.4-2.56
Októberben kerül elvileg a piacra, de nem biztos, hogy novemberre itthon is lehet majd kapni....
És mibe fog kerülni?
Egy 2200+ kerül nagyker nettóban 36e-be.
Ugyan ennyi most a 2 ghz-es P4. Mire kijön a 2600+, meenyi lesz a 2-es P4????
kinek a pap, kinek a paplan :DD
Olvasgass egy kicsit a témáról és majd rájösz, hogy az a 2-2,5-szer drágább dolog már egyáltalán nem annyi, és a 70-80%-nyi telj. sem!
De én nem akarok itt senkivel vitázni, szóval barátom nyugodtan megspórolhatod a válaszodat, mert a témával kapcs. több úgysem érdekel!
Az INTEL most nagyon diktál és kurvára érezhetõ, hogy az AMD ezt most nem tudja tartani....
(bár ne így lenne)
F_L!
Ez a program figyeli a dolgokat és bele is tud avatkozni? Be lehet állítani mit tegyen?
Köszi mindenkinek!
Friss AMD-sként volna egy olyan kérdésem, hogy létezik-e valami kis progi ami figyeli a proci melegedését és közbelép ha gázos a hõfok? Az alaplaphoz adott PCAlert csak figyeli és jelez, de elég gyakran nem vagyok gépközelben amikor pörög rendesen. Érdemes-e ilyet használni? Csak a biztonság és a megnyugvás miatt kérdezem.
Elõre is köszi a segítséget!
AMD-t amúgy sem tudod tuningolni..:-)
Röhelyes..1800+osom 16 fokos szobába vígan elment 2100+on..de 2000+on minden körülmények között stabil HALK léghûtéssel
SoftFX
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Amúgy az extrás gigabyteon is ott a raid..
A 8x AGP,s ez mindenképp a KT400 mellett szól
A GigaByte csupasz lapja 22 extrával tûzdeltje 28...el lehet gondolkodni kell-e az a baszottsok ide csatorna valaha is.
és meddig hogy ne menjen tönkre?
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nõkkel és halott emberekkel!
De ez nem a léap hibája..sõt...ha hozzátesszük hogy a lap megmaradt, akkor kimondhatjuk nem is rossz lap az ecs.
gog :...lesarkazás az annyit tesz hogy lezúzod a mag szélét/peremét/sarkát pl amikor teszed fel a coolert. lesarkazásvédõ körülöleli a magot kb 3/4 magasságában, hogy ez ne fordulhasson elõ. XP re nem ajánlatos. cuspacer a neve ha jól tom.
That\'s All Folk\'s
ECS 2/3 áron van!
vélemény?
Mikor vetted és elõtte mikor cseréltél alaplapot?
van szerintem ennél jobb megoldás
nem akarok tökéleteset, csak jót
ECS?
Abit?
Acorp?
Melyiket, és miylet?
Ti milyen idõközönként cseréltek alaplapot?
mert fölösleges drágát venni, ha 1-1,5 év után lecseréled!
R
Ha nem muszály akkor a raid nem kell itt pénzt spórolhatsz. Asus alaplapot ajánlhatom bátran.A7s333 ha nem akarsz tuningolni akkor ezt ha szeretnél akkor a7v333 a favorit.Ezek már el vannak látva hõvédelemmel ,illetve szabályozzák a ventik fordulatát.(csendesek).
Duront szerintem már ne vegyél mert csak csalódnál és nagyon hamar egy másik proci után néznél. Szerintem Xp 1800+ árban ,teljesítményben otimális.
Lehet hogy nem érné a lábad a földet ,és sok embert haragítanál magadra.
Üdv.
AMD procit szeretnék venni
szerintetek ha takarékosságból most csak Duront vennék, és késõbb állnék át XP-re megéri-e?
szerintem most nem használnám ki az XP adta lehetõséget
Milyen alaplapot ajánlotok hozzá
abból sem kell extra, csak valami olcsó, de megbízható, fejleszthetõ.
Köszi
Nálam xp1800+ cpu 41 alaplap 27 ,igaz vízzel hûtöm a cpu-t és a chipsetet is.
Az alaplap pedig jóval magasabb: 34 fok. Nem varázsoltam semmit, csak a Titan D5TBA-3 hûtõ és megfelelõ magas torony ház és kész punktum. 
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!