AMD

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ehhhh
nem fogod elhinni, az MSI oldalán...

http://www.msi.com.tw

KT4 Ultra Pure verzió. kb 33-35 ropi bruttó. király cumó

barret
láma kérdés...mit bir egy amd duron 1200-as proci tunningolva?

Bérbe vehet? reklámfelület...

petee
oké.köszi

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

petee
köszi.hát ha jól tudom akkor kb. egy 60 W-os izzólámpával egyenlõ.Vagy nem? Ja meg még vmi a GF3 ti200-asnak mennyi a fogyasztása?
Összeakarom számolni mer kiváncsi vagyok elég-e a gépnek a 300 W-os táp.

petee
Szasztok! AMD rajongó vagyok!
Megtudná nekem vki mondani hogy XP 1700+ -as hány wattot fogyaszt? Mer egész nap megy a gép,mert ez a szerver.Érdekelne a fogyasztása,meglátszik-e a villanyszámlán.

Megnéztem most 15 perc UT2003 után: 47fok. Nem nézegetem gyakran, mivel nincs vele probléma.
Nálam az 1800+ XP unlock nélkül megy 2100+on (11,5x150)teljesen stabilan egy coolink U2L hûtõvel.
MSI KT3Ultra + 2x256mb DDR333 Samsung ram.
Nem lehetne az egész gépet desztillált vízbe meríteni?

nézz be az ATHLON XP 2000+ UNLOCK HELP vagy hasonló topicba ott van link..Vagy kérdezd TheZsenyka-t:-)
A hûtõd kevés viszont
Ha megkérlek leirod,hogy mit hogyan kell csinálni??
Nekem csak wbk68 hütöm van hozzá elég??

Nekem 2000+on megy de hûvösebb közegben-11fok:-) -már sikerült 2100+ként meghajtani-12x144-
Ehez persze unlockolni kellett:-)
De anélkül is megy 2000+ on
Van ilyen ficsörje 😊 De csak emiatt ne ezt vedd meg. Nagyon penge, nekem szépen röfög.

Remelem karacsonyig en is az AMD-sek kozott leszek... 😊
1800+ xp lehet huzni??
És ha lehet meddig és hogyan kell?
Természetesen,hogy müködjön is a dolog!
MSI Ultra2 Kt333 alapom van

nem rád :-)
Soha emiatt. Mindig a WinFOSra fogom.
Ja nekem is TB 1.3 Ghz 61 fokon...
Nekem is ugat az alaplap, de én is leszarom.
:-)
Nor
Homerseklet problemakkal kuzkodoknek:
Nezzetek meg, hogy a ventillator ne legyen semmi altal eltakarva (ne legyen felette a tap!), valamint hogy kello nagysagu szabad terulet legyen a gepedben a proci korul.
Ugyanis.

Ha nem tud a levego cserelodni, akkor hiaba veszed meg a legbikabb hutest, akkor se fog lehulni a procid. Nekem van olyan duronos gepem ami egy 233 mmx-rol megmaradt globalwin-el megy, es vigan 40 fok korul.

Tehat celszeru atvizsgalni a szellozeset a gepnek, mert nagyon sokat szamit.

A masik gyakori hiba ami miatt melegszik a proci, hogy a 133-as FSB-t ugy erik el sokan, hogy a 100-as alapot biosban atirjak 133-ra.
Ez NAGYON teves felfogas! Ugyanis ettol meg a chipset 100-as modban marad. Altalaban minden alaplapon van egy jumper, ami 100/133 allasban valtoztathato. Ezt at kell tenni 133-ra, es akkor mar alapon fog jarni az alaplapi chipset is, es a proci is, es nem lesz huzva. (gondoljatok bele, 100->133 az 33% huzas!)
Nekem is XP2000,fridgerock,asus lap hármasom van és ugyanúgy 60fok volt játék után a proci.A pcprobe és az iPanel szerint is!!
Úgyhogy most jön egy Falconrock.
Ams
gbyte is szar?
nyugtass + 😄D

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Ams
nekem is 60-70... ez gáz?

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Pheel
Más érzékelõt használ a két lap a méréshez, úgyhogy elképzelhetõ.
Egyébként ha használsz Y kábeleket nézd megy hogy mûködés közben ha megmozgatod õket, nem e durrannak le a cuccok. Én még egy winyámat is eladatam, annyira szerencsétlen módon jött elõ egy Y kábel hibája (nevetséges, de így van). Ennél intelligensebb, ha multimétert használsz és jól meghajlítgatod a kábeleket. Még az alaplap kábele is cinkes lehet (alaplapi tápcsatlakozó, ilyennel is szívtam már.) Másik lehetõség, hogy a videokártyád nem akar 100%-ra passzolni a foglalatba és idõnként nem teljes az érintkezés. Csomó lehetõség van.

Te Rablacan, ugye földelve van a hálózati konnektor amihez a tápod csatlakozik?

1.,
Mekkora a tápod? Esetleg próbáld ki, hogy mindent lehúzól (alaplap, cpu hûtõ és videokártya hûtõn kívül) ilyenkor indul-e?

2.,
Próbáltad-e már, hogy a
videokártya hûtõjét lehúzod a kártyáról és a tápra kötöd közvetlenül?

3.,
Indul-e stabilan a gép, ha az FSB-t leveszed 100-ra? (mielõtt beletennéd persze a videokártyát?

Evil
esszel kell csinalni ,megfeleloen lecelluxocni.Nekem az elso kb 3 orat vett igenybe a masodik mar csak 30 percet.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

mi elbasztuk párszor s mégis él és vérül....s 1800+ helyett 2000+.......
Dehogynem 😊 lehetetlenné válik a további unlock ha feltöltöm a bypass ellenálláshoz csatlakozó réztüskéket.

Elbaszni nemnagyon lehet veszteni nem tudsz vele semmit ha nekiesel
Én az MSI KT4 ultra-t javaslom. Mikland környékén kutass (www.mikland.hu).

Ha mindenképpen Palomino magot szeretnél, akkor tegyál bele Morgan magos Duront, az csak 100 MHz fsb-t igényel a mûködéshez (más kérdés, hogy megéri-e). Ebbõl szvsz alaplapcsere lesz.
Lapozz el az apronetre, mostanában elég sok Soltek SL75 Drv4/5-ös lapot kínáltak ott eladásra 16-17.000 körüli áron. Vagy vegyél egy K7S5A mobót (ebbe átteheted az SDRAM-odat is) és utána lépésenként cseréled a procit XP-re, a memóriát pedig DDR-re.

Laalee
kt133 nemmegy 133 as fsb vel szoval xpt nem tudod hasznalni, max valami fel megolsassal, hogy 100mhz en jaratod... de ide is kell valami bios ami lekezeli oket, es nemhinnem hogy letezik...

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Elnéztem, a rev 1.05 nem az A7V-re vonatkozik! De az oldalt feltétlen nézegesd meg mert egy rakat infó van róla. Nagyjából arról van szó, hogy lockfree-re kell varázsolnod az XP proccot és 100-as FSB-vel kell hajtanod (ASUS hivatalosan nem garantál semmit) a gond az, hogy nem tudsz elég nagy szorztót belõni így - ha egyáltalán megy stabilan - csak jóval alacsonyabb frekvecián fog röfögni. De mondom, olvasd el.

A rev-et elnéztem, de az oldalt olvasd át. Szerintük nem érdemes hekkelni a cuccot.

http://www.a7vtroubleshooting.com/info/cpu/index.htm

ezt nézegesd meg

Nem tudom, neked melyik verzió van. Ha Rev 1.05 akkor támogatja, az alatt nem.

Blasta
ÁÁÁÁÁ!
60-at nem adok egy prociért!
Max 40-et!
A 2400+ -os jöhet esetleg szóba, ha AMD lesz!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Tudtok valakit aki pengén tud szorzó lock-ot feloldani XP-n? Én inkább nem vágnék bele az egy tized miliméteres agresszorkodásba... PLÍZ HELP!

nem megy XP-vel

AMD ATHLON XP 2,13GHZ 2600PR SOCKET A 60.000
elgondolkozhatsz rajta.....
Ha kinyitnád a szorzót akkor tudnád rendesen tuningolni...a Tbirdet elég könnyû kinyitni
Ez részben chipset részben ramfüggõ. A sima KT133 nagyon ratyi volt ebbõl a szempontból, a 133A már jobb.
Nekem most egy KT400-as MSI van és a RAM miatt csak 151 MHz-en tudom tolni az XP-t (152 MHz-en feljön a Win, de az Explorer végzetes hibával azonnal fagyasztja a gépet, még 1,80 V Vcore, CAS 2,5 mellett is).

[Walaki]D`Lair
Nekem összesen 107MHz-et sikerült összehozni a 100MHz-bõl!!!! Ezért nem szeretem az AMD-t. Meghogy néhány szoftver ami P4-re van optimalizálva... Marhaság! Minden P4-re van optimalizálva! Majd ha az AMD piacvezetõ lesz (nem lesz) akkor lesznek maj AMD-re írt szoftverek. addíg nem.

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

asysoft
A 166-os FSB-t meg tuninggal is elõ lehet állítani...

/*WTF?!*/

PeTTi
De úgy ám.Én is részben emiatt vettem amd-t.
pga-ppga-fcpga itt tellett be a pohár.3 ujj deszkát kellett vennem és még mindig 800 Mhz-en voltam.És amikor megjött a fcpga2 akkor nagyon örültem ám.Fuj intel. Egyébként szerintem idén már nem lesz nagy verseny mert karácsony elött sokan darabra veszik a számítógépet.Majd januárban p4
Laalee
max annyi hogy a 166 os fsb miatt a regi lapokkal nem megy, de ha ezt is nezzuk akkor intelnek mar a 4. foglalat tipusa jelent meg...

Laalee
az amd szerint meg a barton jo a mostani socket a foglalatba.

Laalee
hat p4 ez meginkabb zsakbamacsek 😄

ugya maita az athlonnal 1 alaplap eleg volt p4 ez mar a 3.