AMD

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Attól függ mennyire akarod húzni a gépedet.Ha húzni akarod akkor esetleg a FridgeRock2-t tedd be s durvább memtuning érdekében egy Kingston ramot/+4ezer/
VGA meg nem kevés ehez a konfighoz
barret
az alaplap nagyon gyors!többit nem ismerem,de nem lesz gond a sebességgel...esetleg egy erõsebb vidkártyát rakhatnál bele,ehhez a procihoz a 9500 pro kicsit kevés.persze csak ha van rá keret...

Bérbe vehet? reklámfelület...

Ez kell nekünk !! 25.000ft gyári !!!
http://www.hwtesztek.com/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=222&mode=thread&order=0&thold=0
ja ez a két év gari is bõven elég, amit "brand" mellé adnak
Jok ezek az örök garancia dolgok!!
Gyakorlatilag fél év után cseréli az ember,nem sok értelmét látom!!
Mondjuk ha szeptemberben vettem volna egy 266MHz memoriát már rég lecseréltem volna másra.

[Jakuza]
Ennek a hirnek a fele se igaz.
Eloszor is a L11 hid a magfeszültségének allitasara valo.
Masodszor ilyen steppingu XP nem letezik meg.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

hi arcok:
azért ez nem semmi !!! a www.hwtesztek.com -on mibe ütköztem 😊
http://www.hwtesztek.com/modules.php?op=modload&name=News&file=article& sid=210&mode=thread&order=0&thold=0

az L2 CACHE SIZE 512 KB ? ? ? ? ?

L11 Hidat átkötve 512Kb L2 Cache ???
És lényegében ez egy Infineon modul kingstone néven?
Nemtom én Miklandot néztem pont ott egész elfogadható az ára....de gondolom ott no örök gari....
Ami Corsairs memóriákra is megadják az örök garit
Davidus
Én nem tudom hogy ez most hogy van de sokkal halkabb a renszer mint a celeronos volt. Ráadásul a proci így netezés közben csak 37 fokos. 3dmark2001 után is csak 51 fokos volt. Simán nem szabad elhinni semmit amit az ember olvas. Meg kell tapasztalni a dolgokat és kész😊 Nem tudok ki az aki intelt vesz de tudom sajnálni😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
Mindjárt mérek egy 3dmark2001-et is😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
Na a biosban mindent a maxra állítottam most bedurvult a masina😊 Már a winyó is ok.

V9ykn8_TZL0

Davidus
Ja azzal nyitottam😊

V9ykn8_TZL0

[Jakuza]
VIA Hyperiont feltetted ?
Mert az nem art a gyorsabb vinyokezeles erdekeben.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Davidus
Ja és a biosban át merjem állítani a CPU fast command decode-t normalrol fastra? 3 lehetõség vanat normal, to fast és at fast.

V9ykn8_TZL0

Davidus
Na megvan a gép és minden fasza.... lenne ha a winyó nem lenne ilyen tetü lassú. Nemtom mitõl lehet mert dma módban van meg minden. Esetleg a biosban kéne valamit bohóckodni?(KD7)
Másik kérdés: A SpecTek memóriáról tudtok valamit? Márkás ramot kértem a gépbe erre kaptam ilyet. Nem mondom hogy szar mert 266-os de 333-on megy cas2-n. Csak még nem hallottam úgyhogy érdekellne hogy valami csoda no name vagy jo ram ez csak én vagyok tudatlan😊

V9ykn8_TZL0

Gerry
Olvass vissza! Segítek: #1798

Gerry
DE IGEN, csak megfelelõ helyen kell megvenni a dolgokat! Ahol én vettem (pl.: Quality-RAM), ott véllalják rá az élettartam garit, és ezt fel is tüntetik a számlán...

Spenser
JAja ez sajnos 😞 így van !

Gerry
Kingston, nekem is az van... Remekül tuningolható, és élettartam garis!

[Jakuza]
Na itt a link megegyszer, mert veletlenul lemaradt a http:// es ilyenkor a forum motor butan az SGre linkel.
E-CONNECT

[Jakuza]
TwinMos-t kapsz a E-CONNECT lapon olcson.

A tobbi tuning RAM lenyegesen dragabb.

TwinMOS 512 MB PC3200 DDR
Nettó ár Bruttó ár
(18708) (23385)

Az lenne a kérdésem melyik 512MB-os DDR400 modul a jobb:
-Samsung
-Winbond
-Kingstone nem HYPER-Xes!
Csak ezeket a modulokat lehet kapni emberi áron, nem akarok én Corsairs szintû ramot..
Illetve a Kingstone-on milyen memóriachipek vannnak?
TUNINGRA MELYIK A JOBB???
[Jakuza]
Akinek esetleg valami hasonlo ketyere kene , mint a C-BOX2 az latogasson el a www.e-connect.hu oldalra es nezzetek meg a Alkatreszek , coolerek , Thermaltake oldalt.
Javaslom a Thermaltake HardCano 10-et az ara se veszes csak Br. 8400Ft
Itt a termek honlapja HardCano 10

[Jakuza]
Cpuinfo.
http://www.amd.com/us-en/assets/content_type/utilities/cpuinfo.exe

Evil
wcpuid

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Gerry
Azon valószínûleg régebbi driverek vannak, úgyhogy a 4.46-os lesz az igazi!

DarkHorSe
oksa akkor azt veszem..

Swedish people are albino monkeys

Davidus
Na hívtak hogy volt minden cucc ami kellett és mehet holnap a gépért😊 A VIAHyperion4in1 akkor elég lesz? Mást nem is kell felraknom hozzá? Tehát az alaplaphoz kapott cd-t hanyagoljam?😊

V9ykn8_TZL0

[Jakuza]
Inkabb az Nforce2es lapjat vedd meg. A7N8X

DarkHorSe
Asus A7V8X (AMD/SocketA-Via KT400-AGP 8X-DDR400+5.1 Audio+LAN) paszzol egy amd xp 2200 sel ? meg ehhez 512ddr 333 as memória ..

Swedish people are albino monkeys

Gerry
Nem keverek semmit: 2 tû van bekötve, ami max egy LED-nek jó, ahogyan Te is írtad nincsenek kondik sem, sõt az elõlapon (C-BOX2) nincsen IrDA kivezetés, a többi stimmel alatt pedig (humorosan) azt értettem, hogy papíron van IrDA, meg az alaplapon rajta van a vezérlõ, és kész...

[Jakuza]
Te valamit osszekeversz.
En a Cbox2 http://www.extra.hu/agyhalal/3.jpg kepere mondtam a kivezetest.
Amugy a tobbi teleg stimmel.

Gerry
A memóriát szinkronba állítottad, vagy lehet, hogy az nem bírta... Elvileg eddig minden 2400+ amit láttam ment 166-es FSB-n, sõt valamelyik még CSÖKKENTETT (!) feszültséggel is (1.65V helyett 1.58V)!

Gerry
Az elõlapon pedig nincsen infra kivezetés, vagyis se tûk, se kondik, se kivezetés, de a többi stimmel!

[Jakuza]
AZ a kepen se 2 tus csati, hanem 5.
De ahogy nezem a kep szerint nem csak a tut hagytak le hanem a hozzatartozo kondikat is igy ketlem , hogy a tuk beforrasztasa utan mukodne a dolog.
Szoval marad az alaplaprol valo kivezetes.

agyhalál
Nincs valami nálad bevált érték, ami talán használható lenne nálam is?
FSB 166-nál meg se mozdult.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

agyhalál
Most próbálok meg mások által kipróbált értékeket összeszedni, hátha nálam is megy azzal.
Csak az idegesít, hogy amíg ASUSnál túl durva értékeket adva meg egy resettel visszaállította az eredeti értékeket, addig itt tápkapcsoló 0ra, jumper rövidre zár módszerrel tudom csak újraindítani a gépet.
Jól megettem ezt az infrás dolgot😞

Gerry
Ugyanilyen cuccom van nekem is, azt az IrDA-t sajna elírták, ahhoz nem elég a két tûs csati (mint az a képen is látszik még jónéhány láb nincs bekötve), az mindössze egy LED-hez való kábel amit adtak, és azt be is kötheted vele, és pl ugyanazt csinálja majd mint a Power LED...

A tuninghoz sok szerencsét!

agyhalál
A tuningon még dolgozom javában, majd írok ha valamit elértem, vagy elakadtam

agyhalál
Szevasz Gerry.

Itt van pár kép:
http://www.extra.hu/agyhalal/1.jpg
http://www.extra.hu/agyhalal/2.jpg
http://www.extra.hu/agyhalal/3.jpg
http://www.extra.hu/agyhalal/4.jpg
http://www.extra.hu/agyhalal/5.jpg

Gerry
Szerintem nForce2-vel jobban jársz! Nem részletezem miért, mert ezt már párszor kiveséztük itt a topicban is, meg másikban is!

lényegtelen mivel feszültség kellene neki.....
Elvileg L hidak vágásával be lehet álljtani a feszültséget csak azt annyi megcsinálni, mint egy külön panelt az alaplapra ahol DIP-kapcsolókkal magadnak tetszés szerint hangolod
Mert ha jól veszem ki akkor no fesz emelés.....
[Jakuza]
Szorzot vissza FSBt fel.
Mondjuk 10*200.
Ja es nem szabad elfelejteni a memoriat a proci sebessegevel szinkronban hajtani, mert ugy lenyegesen gyorsabb.
Es nem art ha a lap mondjuk Nforce2es, mert akkor a FSB allitas nincs hatassal a PCI frekire es az marad 33MHz.

Gerry
Így van, elvileg az összes T-Bred magos CPU gyárilag unlockolt!
Ha viszont Palomino, akkor nehéz dolgod lesz, ha unlockolni akarod!

Gerry
Elvileg ha belépsz a bios-ba a procira javasol default beállításokat, ahol megadhatod, hogy milyen procid is van valójában. Spec beállításokat csak overclock esetén kell eszközölni, pl manual FSB állítás, feszültség (vcore) növelés stb...
Ha valami nem világos, akkor szólj!

Davidus
Gerry még fárasztalak egy kicsit😊 Vannak valami speckó beállítások amiket intel procinál nem kellett megejteni? Pl biosban mást kell beálítani stb. Lehet hogy hülyeséget kérdezek de nem volt még AMD-m😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
thx

V9ykn8_TZL0

Gerry
INNEN Ja, és jelenleg ez a legfrissebb!

Gerry
De, az ugyanaz, csak ez az új 'divatos' neve neki...

Davidus
Még nem csak szerdán megyek a cuccéert😊 Ez a 4.46-os VIA Hyperion a legfrissebb VIA driver? És honnan lehet leszedni?😊

V9ykn8_TZL0