AMD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
egyébként a 166-os és afeletti FSB eléréséhez le kell venni kicsit a szorzót, és akkor menni fog, ráadásul kevesebb feszültség is elég lesz neki, vagyis kevésbe mlegszika CPU!
Nálam nemhogy a hivatalos 1.65V-on, hanem alatta: 1.57V-on is stabilan üzemel ugyanez a proci, sõt haverom folyamatosan 12*166-on nyomatja a gépét, és neki is stabil 1,57V-on, ja, és neki FalconRock II-je van!
Ja mégvalami, a gumitappancsokat le ne szedd, mert akkor könnyen lesarkazhatod a CPU-t, nomeg nem fog olyan stabilan állni rajta a hûtõborda!!!
Szorzot vedd lejebb es ugy emeld a frekijet a procinak. Memoria idoziteseket meg vedd vissza.
PL 6,3,3,2.5
Ugye szinkronban hajtod a memoriat a procival ?
Es a gumikorongokat meg hagy beken. 😊
1,85V pedig szvsz nem is kell.
Es lehet a ventid nincs rendesen a procin mert szvsz a 69 fok nagyon magas nekem az 1700+ ugyanazzal a hutovel 1,7v-on 2200MHz felett sincs 55 foknal melegebb.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Végre volt egy kis idõm tuinggal foglalkozni, de elég siralmas eredményt kaptam.
Ugye a proci 2400+, a cooler pedig Spire Falconrock II.
156MHzx15=2340MHz
CPU Interface: Agressive
Memory Frequency: 100%
Memory Interface: Agressive
3
2
2
2
AGP Frequency: Auto
DIMM: Def.
AGP: Def.
CPU Voltage Reg.: 1,85 V
Mindezek mellett a proci lazán 69 fokos egy nagy Chieftech házban dupla ventillátoros 420W-os táppal és egy hátsófalra szerelt ventillátorral.
A többieknél jól bevált 166 és 185MHz-es FSB nálam sajnos nem vált be.
Van valakinek valami ötlete, esetleg hasonló paraméterü géppel rendelkezõ embernek jól bevált tuningadata amivel jelenleg is stabilan fut a gépe?
A procin lévõ 4 szivacskorongot nem kell eltávolítani ugye?
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

1700+ TBred B JIUHB stepping.
Feljebb nem merem mert a hutesem eleg szar.
Kene egy jo vizhutes.
Nektek az AIDA mennyit ír ki maximális órajelnél ?
nálam: 2250Mhz
Vagy inkább egy 2400+ 166-os vagy afölötti FSB-n?
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
Igaz az enyim JIUHBs
#1902-re:
Más kártyát mindet kivettétek? Táp milyen? (teljesítmény, márka, stb...)
Ha jol latom ez a huto nem rezmagos ,ezert jobban melegszik a proci.
Nagyon sok helyen le volt mar irva , hogy a TBred magos XPknek nem art mar rezmagos coolert adni, mert a kisebb magfelulet miatt a gyorsabb holeadasu rez a megfelelobb anyag.
Ha rateszel egy FridgeRockot, vagy FalconRockot
lejjebb fog menni a homerseklete a procinak.
Vettem egy 2100+os T-Bredet, de nem sikerült AIUHB-s, hanem JIUHB lett. Így is alapfeszen elindul 2000MHz-en, de terheletlenül 52 fokos egy Titan D5TB5(TC) hûtõvel, ezüstpasztával.
Normális ez?
There\'s no replacement for displacement
Szerintetek egy ABIT BX6 rev2.0-ás alaplapon segít egy bios update? Az a gond, hogy ha belerakom az újjonnan vett Chaintech USB 2.0-ás PCI kártyát, akkor nem akar bebootolni a gép, csak áll némán (se kép, se hang). Viszont az A7N8X-emben pedig megy normálisan.
Ragd fel mégegyszer figyelmesen,és szilikont is rakj rá!!
Repatarurgyán
That\'s All Folk\'s
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ma csereltem le az 1800+os Palomino magos XPmet egy 1700+os TbredB steppingu XPre.
Egy szaros aluminium Titan D5TBA hutovel, Abit NF7 rev1.2es lapban ebben a kurva nagy hosegben kicsit felpiszkaltam es lasd 12,5x178 azaz 2225MHz-et sikerult kisajtolni 1,75 procifesz mellett.
Feljebb mar nem nagyon mertem huzni ezzel a dzsunkahutovel, de velemenyem szerint vizhutessel es +0.5Voltal siman elerheto vele a 2400MHz ami bizony igen csak megszorongatja az Intel P4-es zaszloshajojat ami ugye 130ezer brutto.
Tizedeert azonos sebesseg asszem ha igy folytatodik , akkor nem igazan lesz nalam egy darabig platform csere.
Infineon ddr400-at nem láttam emeddig még sehol sem infineon néven
Na mindegy akkor ez olyan mint a 8500-as memóriája...meg kell nézni vásárlás elõtt:-)
V9ykn8_TZL0
Vagyis a Kingston memóriákon is ugyanúgy Infineon, Hynix, Samsung (ez ritka), MT, stb chipek vannak, csak a Kingston adja hozzá az élettartam garit!
Max a videoteszteken jottek ki hasonlo eredmenyek.
Egyszeru huzd a VGAt is.
A 9500Pro boven megfelelo az ilyen gepnek.
barret: 8500-at egy 1600+os XP kihajt szóval nem értem ezzel mi a gond...viszont 9500/9700nak már a határ úgy 3-3.4 körül van