16997
  • Vood
    köszi! Ebbe a lapba belemegy a 2500+os barton, ugye? Más kérdés a többiekhez: vélemények az nf7-ről, és mi a különbség a sima és az "s" változat között?
  • izb
    Enermax-ból bármelyik jó,élettartam garanciális mind!
    M***nál van 300w Zalman,ami jó vételnek tűnik (15.000ft)!Ez is élettartam garanciás!
    Asus A7N8X alaplapról meg annyit,hogy jó kis lap,vagy 4 gépet összeszereltem már vele,és semmi gond nincs vele!Abitot nem ismerem.
  • Vood
    Hi! Most gondolnánk össze egy új gépet, és kis dilemma áll fenn: Abit Nf7 (esetleg -s) VAGY Asus A7N8X. Azt tudom, hogy mindkettő jó, csak melyik a jobb!? :) Még valami: Melyik tápmárka a megbízható?(codegen eleve kizárva ugye:) Köszi előre is!
  • Punkerwork
    Sempron procikat kerüljétek gagyik nagyon
  • ZaJanga
    ja most látom az alaplapod...
    az nem v.mi tunying barát
  • ZaJanga
    ha bírja a ram akkor 10 x 220
  • ZaJanga
    11 x 200
  • Roligyilok
    ja az alaplap:MSI kt4 ultra(MSI-6590)
  • Roligyilok
    Sziasztok!Az a kérdésem lenne hogy milyen beállitásokkal lehetne felhuzni egy csöppet a prockom(AMD Athlon XP-A 2500+ Barthon)hogymég stabil legyen?fsb + szorzó beállitás kéne.jelenleg 11*167 please help..
  • ZaJanga
    ha lúd legyen kövér...
    vegyé 3200-es bartont vagy az aproneten mazsolázz egy húzható 2500-öst
  • Narancs
    ATI Radeon 9800PRO -t garanciálisan kapsz már 40 körül aprón, újonnan 50K körül.
    Barton 3000+ úgy 30-32K körül van...
  • Tojesz
    Hali!
    Le szeretném cserélni a procimat(Athlon XP2400+),egy kb. Athlon XP3000+-ra(Barton)
    Az alaplapom elméletileg bírja(MSI K7N2 DeltaL).
    Szóval ha valaki otthon van ezen a téren meg tudná mondani mennyibe kerül most egy ilyen darab?
    Ja és milyen video kártya javasolt mellé 1Gb rammal,mert a mostani Gef 4Ti42000 finoman szólva sem acélos.
  • Punker
    cerkák nagyobb FSB-t bírnak.
  • ZaJanga
    szerintem a celeroncsokat verik a sempronok
  • Punkerwork
    Sempron lesz az új AMD procik legalja és tényleg cerka színvonal pont most szereltem 1 2,6-ost sulinetes gépbe.
  • Devids Pro
    aham köszi
  • Narancs
    Több féle Sempron van: K7 -es sempronok mind 256Kb L2 cache-esek, és 333Mhz az FSB -jük...míg barton procik 512Kb L2 cache -el nyomják, 333Mhz ill. 400Mhz es FSB -vel.
    A64 es sempronok az Athlon64 procik lebutított változatai, 32bitesek csak, és asszem a cache is kevesebb bennük.
    Szal sempron az celeron d ellenfél leginkább...
  • Devids Pro
    A Sempron az egy új mag típus? vagy miben különbözik a barton magos amd-ktől?
  • Narancs
    már sehol sincs?

Amúgy a mobil verziót még gyártják, nem?
    Vagy mobil Sempron váltja föl azt is?
  • Punkerwork
    azt már max használtan :(
  • Narancs
    AMD 2500+ barton...
  • jerome
    Sziasztok. Azt szeretném megkérdezni,hogy milyen procit vegyek. Egy Intel P4 2.4Ghz-t vagy AMD-t. Ha AMD akkor melyiknek van kb. ugyanolyan teljesítménye/ára mint az Intelnek. Köszi előre is a seggggitséget. Amúgy most AMD Athlon XP 1700+ van és amióta megvan semmi gáz nem volt vele.
  • ZaJanga
    nem hiszel nekem mi?
  • Narancs
    Vszínű eltűnik, mivel Sempron konkurencia lenne...:(
    Szal Bartont még most vegyetek amíg van!
  • Garrett10
    thx
    remélen igazad lesz mert már csak 1 hét garanciám van!
  • [Jakuza]
    Nem.
  • Garrett10
    csa
    ha a procim magfeszültségét 1,6v ról 1,7 re felhúzom szerintetek nem fog meghalni a proci v. az alaplap
    amd 2000+
  • Punker
    Barton magos procik eltünéséről tudtok valamit? ma az tmondták nagykerben hogy lehet már nem lesz
  • bandia
    A vidkártyacsere még várhat, mert jobb lenne egy 6600 GT, de annak gondolom még elég borsos lesz az ára egy jó darabig...
  • bandia
    Értem...Amit most kinéztem az egy ABIT KV8-as alaplap, egészen jó áron is van...nem tudom milyen? 6600 ból lesz agps is nem? Az lassabbb lesz? köszi szépen
  • Zsoldos
    Barton illetve thoroughbred xp 2600+ valos orajeleket tudna valaki mondani? (esetleg linket)
  • Narancs
    Hamarosan itt az nForce4 és a K8T890 is.
    Ezeken lesz PCI-E is. Én várnék pár hónapot, mivel 6600 sincs még nálunk...
  • bandia
    AMD Athlon 64 hez milyen alaplapot javasoltok? A depo. hu-n nem találtam valami sokat, és amúgy sem tudom mi lenne a jó...Ja meg egy Geforce 6600 at tervezek hozzá...annak mindenképpen kell a pci express interface?
    Segitsetek légyszives...

Köszi
  • Punkerwork
    Sempron procik milyenek? van valakinek vele tapasztalata?
  • Zsoldos
    Oks, most letoltok majd este shutdownkor megnezem. bar igazabol nem sokat ersz azokkal a beallitasoknal amik nalam mukodnek, nalad nem biztos. neked kene raszanni 10 percet es kiprobalgatni.
  • AmcsiGyilok
    Ha megnéznéd konkrétan hálás lennék szerintem nekm sem jobb minőségüek a ramjaim de ha te majdnem 333-as szintjére húztad remélem nekem is menni fog azt már megnéztem hogy a pőroci simán viszi a 400mhz FSB-t 3200+-on:D
  • Zsoldos
    Kicsit mas a szitu, nekem egy osi 133/266 fsb-s alaplapom, es rossz minosegu 133(266)-as ram modulom van. Alapesetben mar 137(274)-nel is szepen odafagy. Eggyel magasabb feszen magas idozitesekkel (ha akarod megnezem majd konkretan) stabil 160(320)-ig jutottam el vele. Mondjuk ezutan visszavettem 158(316)-ra, had pihizzen :) Eleg szepen megtaltosodott, sokkal tobbet szamit, mint az idozitesek.
  • AmcsiGyilok
    Kösz a választ!
    A memók időzítése most: 2.5---3---3---6
    A feszt csak 2.6-ról 2.7-re tudom növelni az jo lesz?
    Ha jol értem akkor neked is 333mhz-es memóid vannak mennyit tudtál kihozni a procból?
  • Zsoldos
    "proci nem birna" - marmint az elobbiekkel elert magasabb orajelet :)
  • Zsoldos
    Ha alacsonyan vannak, novelj kicsit a ram idoziteseiden es probald ugy a tuningot. Sokkal tobbet nyersz vele, mint veszitesz. Esetleg a ramok feszultsegen is emelhetsz egy picit, de abbol tenyleg csak nagyon minimalisat szabad. Ha ezt a proci nem birna, akkor a proci fesz eseten szinten ez a helyzet.

Nekem igy kijott meg +27 mhz fsb es a sebesseg sokkal nagyobb.

Igy nem is lenne szukseges a szorzot tovabb emelni. De azugyben egy bios frissitest ajanlok, elofordul, hogy update-lt biosok magasabb szorzobeallitast tesznek lehetove.