AMD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ok, kösz. NEki elég bõven.
"Stabil lap viszont nem tuningolhato nagyon.
Egy kicsi pluszt ellehet erni vele a Cheepo fele tuning BIOSsal de nagy tuningolast ne varj tole."
Szuper, tuning nem érdekli abszolúút!
"Amugy SiS chipset a lelke a lapkanak."
Igen-igen ez a másik aggodalmam... megnéztem én is az ecsusa-án
"Amugy mar egy Abit KD7 (KT400)-as lap is kurva olcso Br. 18000Ft.
Inkabb ilyet erdemes venni es a RAMokat lecserelni DDRre."
Na pont errõl beszéltem, a 18 qrva sok!!! a srácnak ez tökre jó lenne... a DDR meg qrvára nem érdekli, mert nem tuningfreak, hanem csak használja, ahogy van... Mindig engem is megmosolyog amikor hintem neki az igét, 'multkor meghúztam a gépemet storykra...' 😊
Köszi szépen, akkor az lesz valszeg...
JA és a pénz az elsõdleges ezerrel!
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Br. 17490Ft
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
De visszaterve a K7S5Ara.
Stabil lap viszont nem tuningolhato nagyon.
Egy kicsi pluszt ellehet erni vele a Cheepo fele tuning BIOSsal de nagy tuningolast ne varj tole.
Amugy SiS chipset a lelke a lapkanak.
Amugy mar egy Abit KD7 (KT400)-as lap is kurva olcso Br. 18000Ft.
Inkabb ilyet erdemes venni es a RAMokat lecserelni DDRre.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
FÁK, de sajna nem tom megnézni, nem otthon vagyok.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
B0csi a kérdésért, ha már volt, de a chellobácsi stabil 6K-s okossága miatt, most nem igen van kötélidegzetem visszalapozgatni...
NA:
Havernak szeretnék osszedobni egy LAP+Proc+Cooler kombót minnél ÓLCSÓBBAN+azé' legyen is teljesítménye!
öööö ötlet: K7S5A Pro+1800 XP telivér+valamelyik Falcon hûtõõ
1 picikét félek az ECStõl, nekem gyanúsan olcsó! remélem az elõitéletem nem igaz...
Írjatok plz, kösz!
jelszó minnél olcsóóbb, de menjem azé' 😊
UI:Az SD fontos ment a spannak van 2X256 SDje...
Köszi.
Lammer.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Egyébként a cas 2,5-ös beállításnál sokkal jobb a 2-es, ha lehet, ezen használjátok. Tehát mondjuk úgy, 150 -es FSB cas2-vel gyorsabbnak kell lennie, mint 160-as FSB cas2,5 -el.
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
De most sikerült elérnem, hogy 12*190 @ 1.75V-on elinduljon a WinXP. Ha ME lenne a gépen, akkor 12*195-ön is bejött volna, de ezt az XP nem bírta, és bootolás közben kékhalállal kifagyott.
Most bebootolt 12*180-on.
A haver procija feszemelés nélkül megy ennyit, igaz az övé 2700+-ról lett visszaminõsítve 2100+-ra.
TBred A vagy B az a proci ?
166MHz*12
CPU Interface: Agressive
Memory Frequency: 100%
Memory Interface: Agressive
6
3
3
2.5
AGP Frequency: 66
A proci így is 58 fok és magasabb feszültségen se tudom jobban meghajtani. Még 185*12-rõl is csak álmodok. Gyanítom, hogy a Samsung RAMok a bûnösek, illetve a FalconRock II is kevés lehet hûtés céljából.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
Mivel van vízhûtõ-rendszerem, így nem nagyon tart vissza ez a része a dolognak 😊
Jakuza: kösz. Ezt persze én is megtehettem volna, csak modemmel gyûlölök árlistákra várni.
Asszem egy 2200+ -ra beújítok, kinek kell Palomino 2000+? 😊
Bar nem biztos hogy frissites utan is tudja.Ezert kell tajekozodni.
Azert en meg olyan 1700+t meg vizhutessel se lattam ami ment volna 3200+kent.
CPU AMD Athlon XP 1700+ (1466MHz) T-Bred 10.392 Ft 12.990 Ft
CPU AMD Athlon XP 1800+ (1533MHz) Palo. 11.492 Ft 14.365 Ft
CPU AMD Athlon XP 1800+ (1533MHz) T-Bred 10.892 Ft 13.615 Ft
CPU AMD Athlon XP 2000+ (1666MHz) T-Bred 11.792 Ft 14.740 Ft
CPU AMD Athlon XP 2100+ (1733MHz) T-Bred 14.992 Ft 18.740 Ft
CPU AMD Athlon XP 2200+ (1800MHz) T-Bred 14.292 Ft 17.865 Ft
CPU AMD Athlon XP 2400+ (2000MHz) T-Bred 18.592 Ft 23.240 Ft
Szal hogy vannak most az árak?
Azt hiszem ezzel Stinger is bekerült az AMD rajongók növekvõ táborába. 😊
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Raadasul a szorzolockjat is fel kell hozza oldani.
Viszont a Tbred kevesbe melegszik, mert kisebb a mag (0,13 micron) es a felhasznalt feszultseg.
A masik ami miatt nem erdemes Palominot venni, hogy egy Tbred B 1700+ kb. 600-700 MHzel feljebb tuningolhato.
Mert az en konfigom ugyanazokon az orajeleken amiken teszteltek kozel ezerpontos tobbleteket hoznak.
Raadasul meg erdekesen kismillio Q3 teszteket nyomattak nem veletlenul.
Jo hogy nem a P4re optimalizalt Bapco fele Sysmarkal teszteltek csak.
Az Intel túl sokat kér már a teljesítményszegény rendszereiért(Celeron) is.
AMD inside INTEL outside.
EPoX 8RDA3+ | Barton 2500+@3000+ | GlobalWin Cak4-88T | 2x512MB Infineon DDR400| Seagate SATA 160GB | MSI Geforce 6600 256MB VIVO | PLEXTOR 48/24/48A + PIONEER DVDROM 16X | DTK 400W PS
AMD Athlon XP 3200+ Intel P4 3 GHz összehasonlito teszt !!
http://www.hwtesztek.com/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=274&mode=thread&order=0&thold=0