16997
-
amúgy pont ilyen cuccost akarok összerakni ami az aláírásodban van,csak nekem hd7770-el lesz :) -
EnxTheOne #15953 Yo,
arrol van valami info hogy lesz e majd alaplapra itnegrált kabini?
Mert ugy tudom hgoy brazosbol is csak az elsö szériábol volt ilyen. -
zritya #15952 Szerintem is felejtős ez a boltos téma, nagyon nyomot árakon számolnak be. Meg némelyik annyira pancser hogy az hihetetlen. Saját magad el adod aztán úgy raksz össze másikat.
-
Ezt csak megerősíteni tudom.Az előző pc-m is egyszerűen nem kapcsolt be többet egyik napról a másikra, szintén 5-6 év után.
-
Pontosabban huzamosabb idő eltelte után sz4r az összes, a gyártó által vállalt gari lejárta után 1-2-3 év elteltével nem kell csodálkozni, ha valami kukagyanús viselkedést mutat, vagy csak gondol egyet és megmurdel "egyik este kikapcsoltam a gépet, másnap már nem kapcsol be" módon. A gyártó okos, okkal ad annyi garit bizonyos termékeire amennyit, nem csoda hogy pl. bizonyos a konkurenciánál jóval magasabb órejeles OC videokariknál 2 vagy 3 év helyett csak 1 év gari szerepel...avagy a gyártó szerint 1 évet esélyesen elmegy, azt ő garantálja, aztán minden további év ajándék. :)
Az AMD és Intel ugyanolyan sz4r műszakilag x év után, mivel nemes egyszerűséggel bizonyos elhasználódó elektrós alkatrészek [amelyek egy termékosztályban sokszor ugyanazok márkától, gyártótól függetlenül]elkezdik megadni magukat, aztán lehet hogy még évekig lesz havi rendszerességgel BIOS beállítás elfelejtődés az alaplapi gombelem cseréje után is, meg gépszétszedés-összerakás fél évente mert tegnap még ment, ma már be sem kapcsol, összerakom megy újra megint hónapokat, de semmi sem egyértelműen kuka, érezhetően mégsem f4sza valami... A kb. 6 évet nyúzott szegény P4-emmel így éldegéltem pár évvel ezelőttig, többek között azért is cseréltem konfigot. Nem kell mondanom, S478 Intel volt. Két napja barátnőmék asztali S775 C2D gépe elkezdett hasonlókat művelni, szintén a bővös 6 év környékén jár az a konfig is...az ismerősi körömben az AMD-s PC-k tulajai sem járnak másképp ~5-6 év után. Mindezek ellenére úgy veszem észre, hogy többnyire Intel+nVidia fanság terjedt el itthon az felhasználók körében, akkor is, hogyha a pénztárcájuk kevéske tartalmából kijövő olcsóbb hardverösszetételű gépecske inkább ATi-AMD fronton érné meg... Részemről amolyan "leap of faith" volt az ATi-AMD konfigra váltás Intel-nVidia után, de eddig különösebben nem bántam meg...csak a vga driverek időnként valóban sz4rabbak az nVidia-tól megszokott színvonaltól, ez nem csak az nVidia tulajok badarsága.
-
Solt #15949 Egyértelmű, hogy a sztori nem rólunk szól... :) Én csak azt nem szeretem, amikor az üzletekben kihasználják, ha valaki nincs képben... -
Én annó jártam be szervízbe. Mutatta a srác, ez a hegy intel,ez AMD ,a másik ASUS lap,egy másik halom Giga , stb stb. Ugyan úgy szar az összes ,ne legyenek illúzióink:) Tömegtermék ,oszt ez van. -
Solt #15947 Azért nem árul amd-t, mert azon kisebb a haszonkulcsa! :D Ez a 10-9 amd-s gép a szervizben meg hülye duma... nem azért megy valami a szervizbe, mert az amd, vagy intel alapú, hanem azért mert szar a gyártója! :D
Egyébként ha nekem lenne üzletem, akkor ezen logika alapján csak amd-t árulnék, ugyanis nekem az a jó, ha hozzák szervizelni, mert ugye az is bevétel! :DD -
Aztán értelmesebb embereknek nincs munkájuk, ilyeneknek valahogy mindig van...de minek?
-
telibetrafáltad,ugyanis jártam egy másik üzletben is a napokban,letettem eléjük a kis cetlimet,hogy ezek kellenének nekem,a csávó meg nekem esett,hogy már rosszul indul a dolog,ugyanis AMD-t akarok venni,és ez nagy hiba,vagyis úgy fogalmazott "TÉVESEK AZ ELKÉPZELÉSEIM A SZÁMÍTÓGÉPEKRŐL" :DDDD végülis 30 percet elvitatkoztunk (cirka 15 évvel idősebb volt nálam a faszi),én felhoztam neki érvként,hogy mindigis AMD-sek voltunk faterral,mondhatni fanboy-ok vagyunk,ők meg jöttek azzal,hogy hozzájuk 10 szervízes gépből 9-ben AMD van,ezért nem is ÁRULNAK egyáltalán AMD procit,mert szerintük ezek max power pointra jók. Elég hidegvérű ember vagyok,szóval minden nagyobb szócsata nélkül elegánsan távoztam :) Az ilyenekre rákell hagyni ezeket a dolgokat. -
Solt #15944 :DDD -
Mért? Jó?
-
Persze, jobban belegondolva boltos fejjel, i7 alatt nem érdemes vásárolni netezésre sem...
-
Solt #15941 Csoda, hogy nem valami intel cuccot akartak rád sózni, mondván az amd szar... -
más választásom mostmár nem lesz,az elveimet nem adom fel,alaplap csere meg abszolút kizárva,szóval ezt az utat fogom választani. -
Ki van ez találva valóban, szerintem hagyd ezt a "beszámítják a régi cuccomat" alapon vásárlást, úgyis csak áron alul vesznek be dolgokat, másképp nem éri meg nekik, add el a régi procit mint magánszemély normális áron pl. hardveraprón, mondjuk 10e Ft utánvétes postával benne, aztán vedd meg az új procit... :) -
szvsz xp-t használni is felesleges már.
ja,sajnos ez így van -
64bite xp-t nagyon köpködik, szvsz felesleges, mert ami olyan régi, hogy nem megy win7-en az valószínűleg a 64 bit-ből sem látna sok hasznot.
bakkerman: még ezen az oldalon volt szó ezekről a boltokról, ezért nem akarom újrakezdeni az off-ot, de sajnos ha nem vagy résen, vagy ha nem értesz hozzá minimálisan: ott b@sznak át ahol tudnak. -
egyik szaküzletbe benéztem ma,és érdeklődtem hogy kapható-e phenom x4 965 be,és mondja nekem a srác,hogy nincsen,5 nagykert is megnézett,már nem kapni,én mondtam neki,hogy ez kurvaérdekes,mert ipon-on 23k-ért rendelhető,csak én azért akarom a szaküzletben megvenni,mert akk beszámítják a régi athlon x2-met,na mind1 nem ez a lényeg. A lényeg az,hogy rám akarna sózni egy A8 X4 3850-et,mert hogy szerinte jobb,csak annak FM1-es a foglalata,nem menne bele az AM3-as lapomba. Hazajöttem,megnéztem a teszteket,és lófasz amit magyarázott a csávó,mert gyengébb a cucc. És most kiakadtam,mert tudom,hogy van még az országban jócskán X4 965 is,csak nem akarnak lerendelni,hanem inkább az újabb,de szarabb procikat akarják rásózni az emberre,persze kurvára más foglalattal,hogy a hülye még vegyen alaplapot is...kivan ez találva... -
steweee #15935 olyan kérdésem lenne, hogy ez mi ?
http://fileforum.betanews.com/detail/AMD-Athlon-64-X2-Dual-Core-Processor-Driver-for-Windows-XP2003-x64-Edition/1117652743/2
nem is tudtam egyáltalán, hogy létezik xp 64 bites verzióban.most volt nálam gépfejlesztés, és két vincseszteren akarok egy XP-t és egy Win7-et telepíteni. 1x az egyiket, máskor a másikat használom majd. xp azért kell, mert több régi játék csak azon fut stabilan.
viszont X2 dual core procim van, ezért eszembe jutott, hogy van ilyen program ami rásegít xp alatt.
namármost érdemes beszerezni 64 bites Xp-t, vagy azzal csak a gondok leszenk ha játszani akarok vele. illetve van érteleme, jelent vmi teljesítménynövekedést feltenni ezt a kisegítő programot ? -
Nem kell annak robbannia, csak hozza az i5-ös ivy-k szintjét olcsóbban és kisebb fogyasztással. Ha van már ilyen cuccuk, akk szóljatok :D -
Ami nem megy ..
-
Az AMD inkább a processzorpiacra robbanjon be... -
Az AMD berobbanhat az SSD piacra? -
Helló!
A Core temp(ek) szerintem a procin belül mérő érzékelők adatai, a cpu temp meg az alaplap érzékelője, ami ebből kifolyólag valahol az alaplapon/foglalatban van, tehát messzebb mint amiket a prociba raktak. Ezáltal nyilvánvaló, hogy cpu temp mutat kevesebbet.
Ha az x4 965ömet ha prime95el izzasztom 3,93 GHz-n akkor 50-52C-osak a core tempek. 1,4625 re van beállítva a fesz, de droppol az asus lapom, ha nincs bekapcsolva a saját "turbo unlocker" tuningos dolga, ilyenkor 1,404V-ot ír a CPU-Z fesznek. CM 212+ hűtővel. -
Eleg jo lett tekintve hogy joval olcsobb mint a 3570k. -
Blum #15928 Terheles alatt a 67 °C teljesen rendben van. -
Devil093 #15927 Raidmax Sagitta 2 az oldala nincs fent, elől van 1,+1 hátul. -
Blum #15926 Te megis mit tartanal realisnak 3.8Ghz-nel?
Milyen hazad van? Ventik? -
Devil093 #15925 Sziasztok! Van egy 2es stepping-ű 955-m, túlhajtottam 3.8-ra 1.45-s feszkó mellet viszont azt nem értem ,hogy a core temp-nek elvileg kevesebbnek kéne lennie a cpu temp-nél és ez nálam totál fordítva van.
Linx-et futattva 20x 2gb-os memória mellet kapok core tempnél 67C, cpu-nál 63-t a hűtőm egy Antec Kuhler H2O 620(már többször is leszedtem és újra felraktam Arctic Mx-3as paszta van rajta),+az értékeket is elég irreálisnak tartom. -
Blum #15924 AMD Vishera: A lánctalpas cölöpverő
-
BIOS ban? DDR1600 at nem lehet átrakni nagyobbra?
Régebben a K8as A64nél a proci szorzóval változott. -
Naka #15922 Hali!Dram:FSB aranyon hogy lehetne javítani?Anno szomszéd álitotta be mindig,de most külföldön vagyok..
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_10_22_tuv93d63q5.png -
Igy van, a szokasos hwsw szinvonalu cikk... a mobil eszkozok piaca jobban porog a PC-nel ennyi, arra kell fokuszalni. -
Infók az AMD harmadik generációs APU egységeiről -
Nem szállnak ki a PC szegmensből a jövőben sem, csak egyszerűen a jövőre koncentrálnak, ami főleg a mobil eszközök & cloud gaming részükről. PC nagyon sokáig lesz még. :) -
valóban mint maga pc-k hamarosan évek kérdése és kiöregednek mert nagyok,sokat esznek és a teljes integráltság megöli őket de ha csak egy szereplő lesz a cpu iparban még drágábbak lesznek a procik. -
Amd: Nincs keresnivalónk a pc-s piacon. -
Mármint unganged maradhat. -
Szerintem az jó lesz.
De ha jobban érdekel, olvasd át ezt.