16997
  • Panzermeyer
    Szakik! Egy A10-es AMD procival megáldott gépnek valóban kell 500-550W-os erősségű tápegység?
  • PLaci #16073
    Az alaplapodon USB 2.0 van, azt a Windowsnak ALAPBÓL fel kéne ismernie, mindenféle egyéb driver nélkül!
    Legalább is XP SP2+, vagy újabb Windows esetén. Nincs fent az SP2?
  • Adam Jonas
    Értem, köszi! :)
  • Solten
    Hi. Csak a Giga honlapjan, ha a 2009-es a "legfrissebb", akkor ez van... :)
  • Adam Jonas
    Sziasztok!

Szeretném egy olyanban a segítségeteket kérni, hogy van egy Gigabyte MA785GT-UD3H típusú alaplapom, s szeretném felrakni hozzá a legújabb chipset driver-t. Rákerestem az AMD honlapján, ott letöltöttem egyet, de azt írja telepítésnél, hogy egy USB driver kivételével minden telepítve van , amit nem értek, mert még nem raktam fel chipset driver-t az alaplaphoz. A VGA kártyám egy Radeon HD 5830, lehet, hogy ezzel együtt rakta fel a chipset driver-jét?

Ha nem, akkor meg tudnátok mondani, hogy honnan tudnám leszedni a legújabb alaplapi chipset driver-t az alaplapomhoz? (Gigabyte honlapját már néztem, ott csak egy 2009-es van)

Előre is köszi a segítséget! :)
  • Freeman16
    Na ez gyors volt remélem 2-3 hét alatt lemegy elfogadhatóbb ára majdnem 10000ft-vel drágább az 5800k-nál. Amúgy elég jónak tűnik remélem még az ezután megjelenő játékokat is tudom rajta játszani alacsonyabb grafikán. Néztem videókat amiken ilyen procin játszottak külön vga nélkül elég elfogadhatónak tűnt nekem.
  • grebber
    Néhány teszt!
  • Solten
    link

• Freeman16
    Mit gondoltok olyan 3-4 héten belül megjönnek a Richland apu-k? Akarok majd gépet venni eddig A10-5800K-ban gondolkodtam 2400MHz-s Kingston RAM-mal ASRock FM2A75 PRO4 alaplappal. Ha megjönnek menyivel lesznek drágábbak kb mint a mostaniak?
  • grebber
    Engem sem érdekelt soha a melegedés/fogyasztás!
    Bár szerintem ez az 5gh is kevés lesz az alap intelek ellen is
  • Solt
    Engem ezek hidegen hagynak... :) Egy valami érdekel, a nyers erő... kíváncsian várom a teszteket! :)
  • grebber
    Megfelelő kialakítással a lakás fűtése is meglesz oldva + ráfordítás nélkül
  • Solt
    UPSZ! :))
  • broman191
  • hundredeyes
    ez szép volt! ott a pont. :D
  • Blum
  • Solten
    Gondoltam leulok egy frissito ital mellett atbongeszni a forumot, ide kilkkelek, erre felrenyeltem a rohogostol meg a billentyuzet is kapott.
  • Gyöször
    Mamádnál falun biztos van kert. Menj ki kapáld meg, rotáld fel és permetezd meg a fáit, aztán edd meg a munkád gyümölcsét és segíts mamádnak leszedni, elrakni, hogy télen is csemegézhess belőle. Told le a füvet, mélyítsd ki az árkot stb. Nem fog kelleni a kocka fejed a tabletoddal, sokat nőnél nagyanyád szemébe ha csinálnál valami értelmeset a heréskedés helyett. Pont.
  • Solten
    Ja, mert lehetetlen feladat egy vekony 15-os laptopot beletenni egy taskaba/hatitaskaba igaz a mamihoz menet belehalsz a 2.5 kg teherbe.
  • grebber
    Miért nem? Elutazok mamámhoz falura viszem a tabletet a perifériákkal és tolom a játékokat nem kell a bőszbe gépet cipelni monitorral stb.
  • Solten
    Ertelmesebb jatekokhoz nem igazan, idetlen fruit ninjakkal valo kepernyo kaparaszasra alkalmas egy tablet.
  • grebber
    Egy ilyen amds win8-as tabletet de vennék a játékok miatt.De 150+ ezret nem vagyok hülye kiadni érte.
  • Solten
    Ráígérnek a riválisokra az új AMD mobilprocesszorok
  • grebber
    Teljes mobil letámadás az AMD-től
  • kill3r21
    Jaja gyárival!
    A 12Voltos xbox360prociventi mellet ez mind ha aludna....nah az süvít mint egy hajtómű...:D
  • Gyöször
    1 éve minden szellőzőre és ventillátor elé raktam házi barkács porszűrőt. Nem látszik, viszont azóta nincs por a gépben és a tápban. Organza zsák. Naggyon jó :DD Annyit kell vele tenni, hogy néha leporszívózni róla a vastagon összegyűlt retket. Valahogy így néz ez ki 2-3 hónap után a táp alatt.
  • benőmenő
    Ez még simán jó gyári hűtővel.
    Porra nagyon kell figyelni mondjuk. Az én aerocool házamat olyan évi 5x minimum ki kell retkelni, és olykor 5 fokot simán számít.
  • Gyöször
    Gyári hűtővel? Az teljesen jó! Ha a hangja nem zavar minden rendben van.
  • V43 1105
    Bele, ha nagyon zavar az alant látható procihűtőből szerezz be egyet! :)
  • kill3r21
    Hali!
    Srácok nem rég óta, van amd procim, aláirásba látható milyen....
    everest CPU stress teszten 58-59fokra melegszik....
    Ez még belefér?
  • Gyöször
    Nekem egy verzióval régebbi fajta van, de ez a hűtő gyakorlatilag nem hallatszik, hogy megy.
  • bakkerman
    köszi,elég jó az ára. Jelentősen csökkenti a zajt egyébként?
  • Blum
    CM Hyper 212 EVO
  • bakkerman
    X4 965-höz milyen ventit ajánlanátok? a gyári van rajta,de baromi hangos már ha olyan játékkal játszom,ami rendesen terheli a cuccost...(tomb raider,cry3)
  • Solten
    Hi. Nem.
  • torok6
    Sziasztok! Azt akarom kérdezni hogy a Cool n quiet ha be van kapcsolva akkor akadhatnak a játékok? a gép veszít az erejéből?
  • atcq
    Köszönöm a gyors választ!
  • Blum
    Athlon 64 X2 6400+ megy bele maximum. (P 2.50 BIOS-al)

9.500.-
  • atcq
    Srácok! Én analfabéta vagyok a gépekhez. Talán ezért is, de lenne egy olyan kérdésem, hogy egy ASRock ALiveSATA2-GLAN öreg kis alaplaphoz, melyik AMD proci a legjobb? Itt ajánlanak egy párat, de nem tom melyik a legjobb.
    http://www.asrock.com/mb/VIA/ALiveSATA2-GLAN/?cat=CPU
    Jelenleg egy Sempron 3000+ van benne. De van ennél gyorsabb?
    Előre is köszönöm a választ!
  • benőmenő
    Nem rég feltettem az alaplapomhoz kapott dvd-ről az easy energy saver nevű progit.
    Az most létezik, hogy 20 nap alatt megspórolt nekem egy kilowattot?