AMD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem azért vannak a forumok h pár b*lfasz ember belinkelje a GOOGLE a barátod témát...
kicsit unalmas már
inkább ha nem akarsz rá válaszolni akkor ne olvasd el...ennyi
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Athlot, szerintem újonnan boltban már nem kapsz, csakis használtan.(s462)
s754 --> amd.com????
Sempron: 3400+
a64: 3700+
Ja és az amd keresõje
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
-s462-es foglalathoz lehet e még procit kapni?
-s754-hez melyik a lenagyobb kapható processzor?
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Lehet tudni mikor jon ki az AM3? Ha meg iden, akkor varok meg egy ideig!
Mondjuk eleg idegesito 10-20 fps-sel Supreme Commanderezni. De megeri!😄
én is most akarom cserelni
Szeretnék váltani amd re és lenne 1 kérdésem!
s939 AMD Athlon64 3800+ ha ilyet vennék jobb lenne tõle a gép?
Jelenlegi proci az aláírásban.
köszi!
!Forza Ferrari!
Van egy gigabyte ga-m61vme-s2 alaplapom, egy amd 64 bites procival meg egy sata vinyó,
Valamit elálíthatott a setapban a Vista, amikor a rekkbe bedugtam egy hagyományos vinyót, természetesen lekapcsolt állapotban. Bekapcsolás után nem indult el. Amikor kivettem és ujra akartam inditani akkor meg újra akart települni.
Azóta a vinyóhoz nem férek hozzá. A Pista elkezd települni, de amikor a vinyóhoz ér drivert kér. Persze az ami van hozzá nem jó neki, sõt azt mondja, az nem is driver.
Gondoltam nem, veszõdök vele vissza az XP t. De a Partition Magic Nem látja a partíciót, hoppá az egész vinyó helyén egy nagy errort lát.
Van valakinek ötlete ?
http://kromek.hu/blog/ -apu-
nemmind1 ki csinálja a biost
amúgymeg az offal el lehetne fáradni Zoolee
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Há bakker, legalább nem olyan végbél kúpokat gyártott mint mostanság minden gyár...
on/
ha kijön örömmel.
<#wink>#wink><#mf1>#mf1>
Akkor vegyél 234566767843676 magos intel core 35465547.55767-os procit
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Hülye vagy?????
Nemsokára meg lessz az amcsi vasunk...(chevy 86 os.)
(utámmom a macket)
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Rájötté???<#taps>#taps>
This disk has been set as Read -Only in preferences.
Köszi mmegnézem rögtön.
De mielott szétszedem az online szótár ezt irta a hibaüzenetre "szép Magyarsággal"
Ez lemez lesz beállít mint Olvas -only ban kedvezés.
mit is akar ez jelenteni tudja valaki ?
Van egy AMD duál 64 bites 4600+, gigabyte alaplappal egy gépem sata vinyóval.
Widows Vistát futattam rajta, de elötte XP t. Van bent egy rekk , már másodszor fordult elõ, ha bele dugog a rekkbe egy vinyót, akkor elszáll a gép. (Természetesen lekapcsolt állapotba dugom bele. ) Most addig jutottam, hogy a Particion Magic 8 is csak egy Errort lát a vinyó helyén. Mit kell tennem ?
Bukarest..Xd..akkor se leszek amd s...>(
Inkább akkor az intelnek a Tukvila 4 magosát 32 mb l3 cache -el.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Ezt azért csak most olvastam el, mert annyira utállom az AMD -t, hogy akkor nem pazaroltam rá az idõt...
És most jó beteg vagyok és kerestem egy-két olyan cikket amit nem olvastam el...
No a lényeg.
Az, hogy van, hogy az ATI az AMD tulajdona, de azon az alaplapon ami a 4x4 ban van nVIDIA chip van???
azt tom, hogy sok rosszat nem mondtak nekem rola, élõbe sose tapasztaltam, ez jutott eszembe
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
de neked kell dönteni
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Meg szeretnek varni a proci es alaplap cserevel karacsonyig. Tudom, hogy nincs sok ertelme mar befektetni egy 939-es foglalatu prociba De ha megis vennek egyet, akkor melyiket lenne ertelme beszerezni? Elegge hanyagoltam mostanaban a hardver temat, le vagyok kicsit maradva! Pls help!😊
Egy ASUS a8n5x lapom van.
Ja es nalam is van a 2 amg kozott homersekletbeli elteres, nem sok par fok.
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Vagy mért volt neki ilyen alacsony a hömérsékletû?
cpu átlag 41
1mag 41-42
2mag 38-40
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Nekem 800 es 1200 kozott szokott forogni terhelestol fuggoen. A homesreklet meg 32-45 kozott szokott ingadozni.
3200+A64