AMD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olvasgattam itt ezt is azt is, nekem most van eloszor x2 procim (korabban egy 2500+ os volt) gyari hutovel van szerelve alapban 31-32 fokos terhelve 38-40 fokos. es max 2100mpr -en gurul a venti, eppen hogy hallani. Ezek jonak szamito ertekek?
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Én edig nembántam meg ezt, csak anyi hogy most igy negyede akkora hangja sincs a gépnek mint az elõzönek volt,(tápban 12cm es, 8cm es házhütö, asus cpu hütö, videokarin gyári inno hütö,) és most is a házhütönek van hangja. Kihuztam házhütöt levetem gép oldalát odaáltam melé közben gép meg csinálgata dolgokat, de semmit se hallani igy...
Jó persze az már majdnem 4 éves lenne a celeron procim azal a hütövel, lehet a mostani intel is ott van mint ez az amd-s... de nekem ez akkor is sokal jobb mint az elõzõ komfig...
Igazábol fogalmam se volt mit vegyek, aztán ismerõsöm ottvan eléggé ezekben a dolgokban. Hát végülis neki már 3 honapja megy otthon gépe ugy, hogy nemvolt ujrainditva se, se kikapolcsa...
Mondta õ is, hogy igen régen 10 évvel ezelött voltak hüttés gondok amd-nél de ma már ningy ien gond.
Páran mondták még hogy nekik igazábol nincs vele gondjuk.
Mindenki aki eztmondta nekik heteket honapokat megy folyamatosan gép.
Még akik aztmondták, hogy semikép se amd-t vegyek azal jöttek, hogy olyan hüttés gondok vannak, hogy télen nyitott ablaknál tud gépezgetni majd hamar flemegy 60 fokra proci és ujraindul a gép...
Mondtam gyereknek hogy megvan a gép és edig nincs vele gondom azal jött majd két év mulva lessz...
Anyit még, hogy zalman hüt akartam rá, csak nemvolt jo hozzá, a másik két fajta meg elfogyott csak 14 ezres lett volna elado szerint meg felesleges akkora rá. Ami most van ez 2,6 ghz-ig jo, procim meg 2,1 en megy...
Ha meg majd késöb gondok lesznek vele, hát veszek egy zalman hütöt, de bizom benne hogy erre nemlessz szükség.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Next PC upgrade: 2022
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
nem kötekedésképp, de azért ahhoz képest, amit te írtál, bizony van különbség 😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Kíváncsian várom a Barcelona és Tsa. teszteredményeit, csak még sokára lesznek publikusak, de azt hiszem az AMD újra nagyot alkotott. Kérdés Intel nem e alkot "nagyobbat"? Vagy szokás szerint megint elnyúlnak pár évre és csak FSB/cache növelését csinálják?
Melegedés??? az én E6400-esem alapon 40fok terhelve max 50fok Gyári hûtõvel.Szerinted ez olyan sok ???
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
hát én meg ugyvagyok, hogy akinek 939 ben kell proci az vagy emgveszi igy, amin bukik azért, vagy vesz uj lapot és am2 est vesz...
OFF: néztem jön már a geeforce 8600 is ddr4 es ramokkal, és láz csodát odairták hogy AGP-s be is fogják gyártani, hát akinek van/ lesz rá péze anak szerintem PCIexpresses lapra is telne...
procinál meg ugye van 939 es de szerintem csak rendelésre meg joval drágább is...
hogy mindenki AM2-be fektessen már...
Most meg 27-30K között van az X2-4200, 22K körül a 3800+, 35-37K között meg a 4600+. Hogy itthon miért nem kapni a 4000+ és 4400+ verziót, azt nem tudom. Ezek az AM2-es árai, de mint fentebb írtam ennyiért kéne lennie az s939 verzióknak is, csak ahol ilyen áron meghírdették õket oda nem jött, csak AM2. 😞
megvenném én az am2-t csak akkor már a ramot is dobhatom a kukába mert az már ddr2😞
azért jópofa dolog ez a gépfejlesztés,eredetileg procit akartam fejleszteni de az alaplap kuka,az újba viszont nem jó az agp-s vidkarim tehát az is kuka,a ramok sem passzolnak=kuka,és lehet hogy már az új vidkari és proci miatt másik táp is kell ergo kuka😞
a maradék alkatrész kompatibilitása után már nem is mertem nézni
bocs hogy elsírtam magam de nem egyszerû a dolog az biztos!
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
lenne egy idióta kérdésem:az s939-es foglalatba bele lehet-e tenni 3800+X2-es procit?
vagy muszály AM2-es rendszerben gondolkodni
PS: a proci leírás igen informatív 😄
Lenne nekem is egy nagy problémám és a segítségeteket szeretném kérni:
Vettem egy új gépet: alaplap: Asus p5vd2-mx
proci: x86 Family 3106Mhz
Hangkártya: na ezt nem vágom azt írja: Soundmax HD
Szóval az lenne a problema, hogy nem ismeri fel a mikrofont, bedugom és semmi.Próbáltam Biost frissíteni, a vezérlõpulton beállítani, drivert cseréltem, operációs rendszert és semmi!!!
Egyszerûen nem értem! A legnagyobb baj hogy ha jól láttam az alaplapra van hegesztve vagy mi, cserélni sem tom...De a fejhalgatóból jön a hang!? Azt felismeri a miket nem...Segítsetek kérlek szépen!!! Please!
de sztem egy szavunk sem lehet, mert 2400 Mhz-ig bírta nekem gyári hûtõvel feszemelés nélkül, így én 2100 Mhz-en járatom minden gond és kockázat nélkül
100%os hajtáson sincs 42 fok fölött
a 3800+ egymagosra irtak elvileg 2,4 et...
hütövel együt 28 hufban megált
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
De mar nem adnek ki annyi peznt egy hutoert. Szerintem is inkabb Artic-ot vegyel. Igaz, havernak 1 ev utan nagyon(qrva) hangos lett, de szerintem ott o volta hunyo😄
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen