AMD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De most mindenki lazára vette a figurát és a kis fogyasztásra mennek rá.A jelenlegi cpu erő bőven elég,főleg az új apik miatt is.
Next PC upgrade: 2022
Van valami infó arról, hogy készül valami korszerűbb mint a már koros 970-990 darabok?
Jó lenne ha a rebesgetett 12 magos FM2+ proci már így jönne ...
http://wccftech.com/amd-developing-20nm-ps4-xboxone-apu/
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
kérdésem az lenne hogy normális e a 150W valamint a cpu vdd és cpu vdd nb 1,2V-ot kap.
a cpu vdd 115Amperos ez normális ? természetesen fullon terhelve
a cpu vdd nb pedig 15 amper , nem sok ez ?
ASrock P4I45GV / 2x512MB DDR @ 333MHz / MSI NX Geforce 6600GT 128MB GDDR3 OC / Intel Pentium 4 Prescott @ 3.5GHz / Maxtor 40GB HDD / Mercury 450W / LG 560N / Windows XP SP3
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
amd athlon 5000 proci + integrált gt210
amd athlon 64x2 6000+ + integrált 6150se nforce 430
mondanom sem kell fullon megy minden 1080P-ben.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
ehhez a procihoz milyen hûtést tudnátok ajánlni, lehetõleg jó csendes legyen
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
-Alaplap: asrock 970 extreme3 r2.0
-VGA: MSI R9 270X OC GAMING 2GB 256bit DDR5
-memória 8 giga 1333MHz ami le lesz cserélve 8 giga 1866MHz vagy 1600MHZ-re
-550W táp
a processzorhoz hûtõt is vennék Cooler Master Hyper 212 EVO erre godoltam.
Tanács kéne milyen procit lenne érdemes venni ezek mellé? Az fx6350 3,9 GHz vagy 4,2GHZ, 8230 3,5 GHz egyéb lehetõségeket is szívesen fogadok. Köszi szépen a leendõ segítségeket.
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
biost mindenképp frissítem mert ebben HT beállítási lehetõséget sem látok(vagy csak vak vagyok)aztán megpróbálom úgy ahogy írtad..Köszi! <#vigyor2>#vigyor2>
Megnéztem a bios verziókat, valóban nem a legújabb a 2.1 de nem látok olyat a frissítésekben ami miatt azt mondanám, hogy azonnal frissítsd.
Nem tudom a szorzó zárva van? Megpróbálni esetleg azt, hogy nem az "FSB"-t emeled, hanem a szorzót, vagy pedig a szorzót is, meg az fsb-t is, csak az fsb-t kisebb mértékben. Vagy pedig ha nem lehet a szorzót piszkálni, akkor mindenképp vissza kellene tenni a HT szorzót eggyel régebbi generációnál ez 4rõl mondjuk 3ra volt, ennél a chipsetnél nem tudom. Lehet, hogy a hyper transport nem bír el ezzel az FSB-vel, sõt valószínû, hogy nem szereti. Aztán a memóriákra is rá kellene nézni, ott is visszavenni DDR800ról DDR667 ra, majd everestben/aida/ cpu-z ellenõrízni minden ilyesmit, hogy mennyi lett.
F13nak elégnek kell lenni sokmindenre, pláne ha feszültséget nem emelsz és nem is ajánlom elsõ körben. A hûtésre azért figyelj oda, futtass prime 95öt mindhárom módot egy jó ideig, kiderül stabil-e és hogy melegszik-e.
Dübörög a 965ös x4
The Gamer's Graphics & Display Settings Guide Graphics Settings - Antialiasing & Anisotropic Filtering
HBAO -t az nVidia kártyák
SSAO meg egy ~ elfogadható középút, annyira nem is szebb, mint HBAO/HDAO, nincs annyi erõforrásigénye de mindkét kártya egyformán preferálja! <#eljen>#eljen>
Azt szeretném tudni,h AMD vga-ra milyen élsimitás típust használjak.
Köszöntem!
jatter
Kaveri-OC: A10-7850K overclocking
RCA/S-Video/SCART: Analóg TV képátvitel
A kettõ nem ugyan az, és nem igazán kompatibilis.
Tudom, hogy léteznek VGA -> RCA/S-Video/SCART kábelek, de ezekrõl fingom sincs hogy mely videokártyákkal mûködnek. Állítólag tudnia kell a kártyának VGA porton kiadnia az analóg TV adást.
7k-20k HUF között találsz olyan konvertert, ami 100% bizonyossággal mûködik.
Amit leszûrtem ezalatt a pár hozzászólás alatt:
DVI-I-t össze tudom kötni D-Subbal.
Ha nekem van egy D-Sub - RCA kábelem, akkor ezzel a két összekötési réteggel a DVI-Ibõl tudok RCA-t csinálni?
(Gépet néha összekötném a tv-vel és scarton illetve RCA-n kívül nincs más rajta.)
A vga-m pedig ezeket tudja:
1 x HDMI (with 3D)
1 x DisplayPort 1.2
1 x Dual-Link DVI-I
Tehát a kérdés inkább az, hogy a VGA-t össze tudom e kötni a TV-vel.
Tudom, hogy vannak sok sok ezer forintos átalakítól amik analóg és digitális jeleket alakítgatnak át. A kérdés kitétele, hogy 2-3 ezer ft-ból megoldható e a konvertálás.
Köszönöm a segítséget elõre is! 😊
DVD-D <-> Sub
DVD <-> D-Sub
Az a lényeg, hogy van 3 (5) féle bekötése a DVI -nak.
DVI-A: csak analóg
DVI-D: csak digitális
DVI-I: Mind digitális, mind analóg jel átvitelére alkalmas.
Nézd meg a kártyád, vagy írd meg a pontos típusát, esetleg fotózd le a kimeneteit és linkeld be ide a képet.
Ha a monitorod D-Sub (köznyelvben: VGA) csatlakozású, akkor csakis DVI-I -rõl fogod tudni kikötni. (A DVI-A ritka holló)
Léteznek "HDMI-VGA" átalakítók, de az olcsóbbaknak általában fos a képe.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Mi lehet probléma az új videokártyával vagy régi monitorral?
Most vettem egy gigabyte r9 270x es videokártyát berakom a gépbe ugy ahogy kell minden kikapcsolva stb... kelett hozzá dvi-vga átalakító mivel régi a monitor és mikor elinditom a monitor kiirja hogy no signal és kilép takarékos módba.
A gépet persze lehet hallani hogy bejelentkezik a windowsba de nincs képernyõ MOST MI AZ ISTENT KEZDJEK??? a monitor tipusa Flatron l1753s
Ja és most éppen a régi nvidia kártyámmal látom a képernyõm xD
http://netrino.hu/i/1795.jpg ilyen az átalakító
az alaplap meg Asus M5A97 PRO
Meg se tudom nézni a biosba mert nincs masik monitorom meg másik átalakító se és nem csinál semmit a monitor!!!!
Miért?
Mert a mostani egy õsöreg nforce4 alapú chipset -tel rendelkezik, és még csak PCIe 1.0 -t tud, meg SATA II -t.
Miért gond ez?
Nem gond, de messze menõkig nem tudja a mostani lapod a mostani egyéb alkatrészeidet teljesen kihajtani. Én a helyedben egy SATA III -as és min. PCIe 2.0 -ás lapra cserélném a mostanit.
Mért, mit tudnak az alkatrészeim?
- OCZ Agility 3 SSD 64GB = SATA III
- Sapphire HD7870 2GB OC PCIe = PCIe 3.0
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci