AMD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az meg, hogy mi szar és mi nem...ha jól emlékszem valamelyik topikban a G25-öt is leszaroztad, de ha nem te voltál akkor bocsi.😄
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
szóval akárhogy akarom mondani 1 szar az a legmegfelelõbb szó
ez miért nem jó?
Abit A-S78H AMD780G+SB700 AM2+ 2év 11500Ft

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Na szóval. Ár. Sajna nekem szempont, mivel nem kimeríthetetlenek a forrásaim. Az alaplapon sokat agyaltam, és olvasgattam is. Eddig Abit volt, jó volt. Az Asus-t újabban lehúzzák. Hogy miért nem tudom. Viszont amiket olvastam ASrock tulajoktól az jónak tûnt, ráadásul ennyiért majdnem ez adja a legtöbbet...papíron. Aztán majd az idõ eldönti, hogy jó ötlet volt-e vagy sem.
Ha jól tudom ez nem 2*1, hanem 2, bár lövésem nincs, hogy ez mit számít, vagy mit jelent a gyakorlatban.
Igen, lehetett volna, csak az elsõ 4850 pont egy tizessel többe került volna mint a 3870, ráadásul szerintem pont a vga az ami a leggyorsabban veszít az árából, vagyis ott tudok a legkönnyebben nagyobbat lépni felfelé, a legkisebb idõ alatt. Vagyis szerintem 2-3 hónap, és lehet, hogy ennyiért 4870-est veszek.
alaplap más pl Abit
CSX OC ram
- asrock helyett giga abit vagy asus lap
- 2*1gb kingmax helyett geil vagy corsair 2 gigás kit
- 3870 helyett 4850
Minden esetre legalább megtudtam, hogy itt mindenkinek fele ennyi pénzért minimum dupla ilyen jó gépe van, vagy még annál is jobb. Nem baj, a mostaninál biztosan jobb ez is.😊
Észrevehetetlenül lesz lassabb, viszont jóval olcsóbb....
fotográfik kolomp edisön :D
mert neked jó lesz 😄
Majd ha legközelebb veszek valamit ígérem megkérdezlek mindenrõl, hogy vajon az jó-e vagy sem. Amúgy holnap valószínûleg a reggelihez fogok venni egy túró rudit, melyiket javaslod?
Amúgy meg az a helyzet, hogy nekem ez tökéletesen megfelel, aztán ha majd véletlenül fejleszteni akarok akkor fogok is. Majd, egyszer...talán. Biztosan van ennél jobb, sõt, gondolom nektek ennél jobb van, de nekem az aknakeresõhöz ez elég.
ezt magyarázd meg?
miért vennél szarabbat?
Jövõ hét hétfõn hozzák a cumót (elvileg holnap itt lenne, csak nincs aki átvegye).
Természetesen AMD, meg sem fordult más a fejemben. Még akkor sem, ha az egyébként Intel pólóban lévõ helyi számítógépész nagyon le akart beszélni.😄 Ezért, meg persze az árkülönbség miatt nem is tõle veszem a dolgokat.
Mint említettem korábban, az ár elég lényeges, úgyhogy némi kompromisszumra volt szükség, hogy jó is legyen a gép, de nagyon drága se legyen.
Tehát akkor ez lett a befutó:
AMD Phenom 9850 X4 Quad-Core AM2+
ASRock A780FULLDISPLAYPORT AMD780G
Chieftec DT550A2 550W
Gigabyte Radeon HD 3870HP 512MB PCIe
Kingmax 2GB DDR2 (800MHz)
NEC AD-5200S-01 dual layer SATA OEM
Western Digital 250 GB SATA2 7200 8MB
Azt hiszem jól mutatja a jelenlegi állapotot, hogy DVD-m sem volt.😄
Aztán ha a mostani gépet sikerül valamennyiért eladni akkor kap még 2GB RAM-ot.
Ez így 116K (DVD nélkül, ami mondjuk filléres, ugyanez a helyi boltban 140K lett volna). Az mondjuk más kérdés, hogy nagyjából 100K-val több így a végösszeg annál mint amit eredetileg szántam a gép fejlesztésére.😊)
Egyébként a víz forráspontja is normál állapotban 100°C, mégsem ennyin forr el a heatpipeokban.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ha nem töltik fullra az megoldás lehet, de ugye a levegõ sem összenyomható a végtelenségig, ráadásul nemhogy hõvezetõ, hanem hõszigetelõ, így aztán nem árt ha minél kevesebb van belõle egy hõvezetésre tervezett rendszerben.
Ha egy reaktornak jó gondolom a procival is megbírkózik. Persze lehet, hogy a srácok egészen mást találtak ki.😊
"Felhasználása
hõelvezetõ folyadékként nukleáris erõmûvekben, és csúcsteljesítményû belsõégésû motorokban"
Például. De van még egy csomó. Biztosan nem higany van benne a hõtágulás miatt. Ami pont jó hõmérõnek az pont nem jó egy zárt rendszerben hõelvezetõ folyadéknak.😊
Azt szeretem az ilyen hûtõkbe hogy csak simán úgy kell felfogatni az 1+ kilójukkal a lapra, mint egy átlagosat, az senkit sem zavar, hogy széttörik a lefogókeret (ami jóval kisebbnél is le tud), meg meghajlik az egész lap.
Jönnek a téezresek! <#idiota>#idiota>
így is lehet játszani és így is jobb mint a 9600gt
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Asus M3N HD/HDMI,AMD Phenom X4 9550 Quad Core 2.2Ghz,GeIL 2x2GB DDR2 1066Mhz Dual channel,Asus EN8800GT 1GB,Samsung 640GB.Thermaltake Power Station 520W
de nem biztos hogy érdemes
jó ez
nekem mikor ilyenem volt Abit NV8-al 3700+-nak felelt meg úgy használtam
Geil Kék DDR-400@500-on használtam 1,5évig de simán ment 540Mhz-n is a ram 3-3-3-ba
Asus M3N HD/HDMI,AMD Phenom X4 9550 Quad Core 2.2Ghz,GeIL 2x2GB DDR2 1066Mhz Dual channel,Asus EN8800GT 1GB,Samsung 640GB.Thermaltake Power Station 520W
ez kell nekem 😄
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Val.szeg a memód megfogja.
Saor Alba
Lehet, hogy nem jól állítok be valamit a bios-ban?
Mit mennyire lehet beállítani?
cpu volt, memória volt, fsb, stb?