AMD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amd-nél amd a jó chipset
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
most akarok Samsung 640GB-os F1-et venni
a 80GB-osom amit eladtam 4éve vettem és most is müködik
Havernak meg 1 évesen halt be teljesen a 250 gigás samsung, bár egy részét nagy nehezen sikerült lementeni, mielõtt teljesen meghalt.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
500 sata
400ide
0 rossz szektor
pedig úgy kapcsolom ki a gépet, hogy a hosszabítón lekapcsolom
nekem kettõ van, egy 80-as, és egy 250-es. A 80-as a 3 évévéel 50 rossz szektornál tart, a 250-es még csak 1-nél... és rohadt hangos lemezmûveleteknél, mind2.
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Amúgy a PH nem tesztet írt, csak egy hírt...nincs az a támogatás amiért léírnák, hogy valamibõl 1 van amikor a valóságban nincs is olyan rajta. Érted, ezen nincs mit befolyásolni. Mellesleg az összes hardverteszthez oda lehetne írni, hogy a tesztprogramok/játékok az nVidia szakértõ segítségével készültek.😄
Nézd, kellenek lámák is, különben mindenkinek csak általad elismert márkákból állna a gépe, és az összes többi cég régen megszûnt volna.😊
Amúgy mondj egy szerinted kiváló konfigot, írd be pár topikba, és van rá egy söröm (te választod ki a márkáját😄), hogy bele fognak kötni.😊
Saor Alba
ezt nem láttad a sarokba?
asusé az asrock
Saor Alba
NO MORE MSI
Saor Alba
pl samsung-nál gyors
logitech-nél nem javítgatnak hanem adnak 1 újat
acrock-nál meg kiderül
amúgy cseszheted a garit ha jó a lap de neked nem tetszik akkor cseszheted a garit
Saor Alba
ma a Samsung a jó
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Saor Alba
Megintcsak visszaértünk oda, hogy mindenki azt dícséri ami bevált neki, és azt szarozza ami nem. Ez két embernél akár ellentétes is lehet ugyanarról a márkáról. A puding próbája az evés.😊
A Samsung vinyókról én csak jókat szoktam hallani. De a WD is jó márka.
és a garanciához is másképp áll hozzá, mint pl az ipon és társai
még ÁFÁs számlát is tud adni pl Brekk mivel van neki számítógépboltja is
Vettem most valamit. Ha beválik dícsérni fogom, ha nem akkor szarozni.😄
Amúgy olvastam olyat az ASUS-ról, hogy szar, máshol meg dícsérik. Az ASrockról is olvastam mindenfélét, bár a fórumokon a szarozós hozzászólások általában 2006 elõttiek. Nem tudom, majd kiderül. Amúgy meg van rá 3 év garancia, ha szar az nekik rossz, nem nekem.😄
Ha már jó vagy rossz dolgoknál tartunk. A vinyó márkája akkor változott WD-re amikor meglátta a számítógépboltos az eredetileg megjelölt Samsungot, és heves fejcsóválásba kezdett. Állítólag nagy százaléka vissza kerül hozzá garanciális javításra, majd csere, és a csere is garanciális javításra.😊
Ugyanakkor pl a Chieftech tápra akivel eddig beszéltem mindenki azt mondta, hogy az egyik legjobb, viszont itt korábban az is a leszarozott dolgok listáján volt (asszem Maszka írta, hogy az AMD procin kívül minden fos😄)
Szóval annyi a végkövetkeztetés, hogy kipróbálom, és majd tapasztalat alapján kialakul a saját véleményem.
Az ár meg megintcsak érdekes kérdés. PH-n tudtam volna olcsóbban is, pár ezerrel, viszont se számla, se garancia. Vagyis van garancia, az eladón keresztül. Elhiszem, hogy korrekt, de mi van ha elüti a villamos?😄
pár van pár nagyon drága más márkájú lap aminek jobb a hûtése
Pedig a gigabyte-nak sikerült...
(northbridge , v. southbridge)
ゾルターン
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
nekem m3a-m van. 3 porbléma volt vele:
- túl kicsit hûtõt raktak a northbridge-re, tûzforró, bár tény hogy nem okoz problémát csak melegíti a fölötte lévõ proci bordáját.
- 2 hónap után egyszer csak puff széttört a cpu hûtõ leszorító keret, egy 290g-s gyári hûtõvel. Ez egy homemade aluminium kerettel lett helyettesítve, ez már nem törik szét.
- kicsit hangosan csicseregnek rajta a tekercsek bizonyos esetekben, bár nem vészes.
; 6400+ X2-es . Nekkem a lappal nem volt semmi problemam , annal tobb a Phenom-mal. Igenyesen vannak dobozolva , a kabelek , kolonbozo kiegeszitok is lathatoan igenyesen vannak keszitve.
ゾルターン
Pedig az.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ha játékra vetted, akkor a 4 mag olyan lesz mint babakocsira a spoiler.
Asus mellesleg egyáltalán nem minõségi.
Abit AN52 | AMD Athlon 64 X2 4000 | Samsung250GB Maxtor120GB | Club3D HD 3850 512MB DDR3 | 2GB Geil BlackDragon DDR2 800Mhz | Logitech Cordless Desktop EX110