AMD

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaSzKa
intel-nél intel
amd-nél amd a jó chipset

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Sanyix
amd, ez egyértelmû

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

BaliBoy
Jelenleg melyik a jobb chipset-es alaplap, az AMD-s vagy az nvidia nforce? Egyáltalán van értelme annak, hogy melyik a "jobb"?

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

ates84
én 2 éve nyüstölök már egy 160-as Samsungot és semmi baja sem volt soha, és halk is.

MaSzKa
nekem az egyik 2éves a másik 1éves
most akarok Samsung 640GB-os F1-et venni

a 80GB-osom amit eladtam 4éve vettem és most is müködik

Sanyix
hát félévesen nekem se volt baja... a hangján kívül.

Havernak meg 1 évesen halt be teljesen a 250 gigás samsung, bár egy részét nagy nehezen sikerült lementeni, mielõtt teljesen meghalt.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

MaSzKa
nekem

500 sata
400ide

0 rossz szektor

pedig úgy kapcsolom ki a gépet, hogy a hosszabítón lekapcsolom

Solten
Nekem a 300-as, a legelsõ SATA-s széria, kutyabaja.

Saor Alba

Sanyix
"A Samsung vinyókról én csak jókat szoktam hallani."

nekem kettõ van, egy 80-as, és egy 250-es. A 80-as a 3 évévéel 50 rossz szektornál tart, a 250-es még csak 1-nél... és rohadt hangos lemezmûveleteknél, mind2.

erieskrisz
Ehhh én csak addig jutottam a proci huzásánál hgy elkezdtem olvasgatni a forumon a pctuning részt aztán irták hogy ijen szorzo meg ojan fsb és ellég is volt besokaltam <#guluszem1> mondjuk ha lenne türelmem olvasgatni hetekig eröl a témárol biztos neki birnák alni<#buck>csak még azt nem értem az én procim nem 1 csucskategoria de igy is elfut rajta minden játék meg progi de aki tunningol 1 3x ijen gyors procit az mire használja a gépét <#conf><#wilting>igaz a játékok nem futnak fullon de nekem az 1024x768 vagy 1280x1024 is ellég mármint nem mindeggyik GRID pl fullon megy 1280x1024 ben jah és boccs az off ért mert ez nem az én miért vagyok ennyire béna topic<#banplz><#wilting>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

zolee145
Eddig egyszer fordult meg a fejemben a tuning, amikor internetes olvasgatásaim folyamán belebotlottam egy írásba, miszerint a Radeon 9500-as megeshet, hogy egy 9700-as. Jól megnézi az ember a nyákot és kiderül a dolog. Jól megnéztem, megörültem, kipróbáltam...volna, de asszem valahol a második lépésnél elakadtam. Aztán ezzel véget is ért a PC tuningolós pályafutásom.😊

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

zolee145
Olyan kép is van, hogy "Fórumozóink támogatója az ASUS"?😄
Amúgy a PH nem tesztet írt, csak egy hírt...nincs az a támogatás amiért léírnák, hogy valamibõl 1 van amikor a valóságban nincs is olyan rajta. Érted, ezen nincs mit befolyásolni. Mellesleg az összes hardverteszthez oda lehetne írni, hogy a tesztprogramok/játékok az nVidia szakértõ segítségével készültek.😄

Nézd, kellenek lámák is, különben mindenkinek csak általad elismert márkákból állna a gépe, és az összes többi cég régen megszûnt volna.😊

Amúgy mondj egy szerinted kiváló konfigot, írd be pár topikba, és van rá egy söröm (te választod ki a márkáját😄), hogy bele fognak kötni.😊

Solten
Klassz hogy 780G chipsetes deszka. Általános használatra teljesen megfelelõ. Nyilván aki tuningolni szeretne nem ezt a sza.. ööö lapot választja... 😊))

Saor Alba

zolee145
Azt hiszem ez a világon mindennel így van. Ha veszel egy kiló kenyeret, ami friss, csak épp nem tetszik az íze nem reklamálhatsz. Ha veszel egy autót ami kifogástalanul mûködik, csak a papírokon szereplõ 62LE mégsem elég neked cseszheted.😊)

MaSzKa

ezt nem láttad a sarokba?

asusé az asrock

ates84
jól van hagyjad már

MaSzKa
bocs de csak lámák vesznek asfos lapot

zolee145
ASRock A780

Gondolom a cikk a megjelenésekor íródott. Érdemes a hozzászólásokon is átfutni.

Solten
Nem boltfüggõ mert a bolt ezer éve visszaadta volna ha kedves service küldte volna a cuccot...

Saor Alba

MaSzKa
amúgy ez boltfüggõ is

Solten
MSI-féle csodagarancia úgy mûködik hogy 1 hónapig javítgatják (tapasztalat).

NO MORE MSI

Saor Alba

MaSzKa
ez a garancia érdekes

pl samsung-nál gyors

logitech-nél nem javítgatnak hanem adnak 1 újat

acrock-nál meg kiderül

amúgy cseszheted a garit ha jó a lap de neked nem tetszik akkor cseszheted a garit

Solten
Utóbbi... <#vigyor> Bár ha jobban belegondolok a vevõ is... <#eljen> <#hehe>

Saor Alba

MaSzKa
régen jó volt az LG viszonylag

ma a Samsung a jó

zolee145
3 év garancia. Ki a bátrabb? Én, hogy megveszem, vagy õk, hogy 3 évet adnak rá?😄

bertino
én a NEC írókat áldom, LGrõl én is csak rosszat hallottam.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Solten
Merész kijelentés asrock lappal... <#hehe> Mindenesetre nem azt jelenti hogy 1 hónap és elfüstöl nálad. Remélhetõleg.

Saor Alba

Solten
Corsair nem márka. Legalább is tápban. Seasonicokra, CWT-kre gyárt matricát.

Saor Alba

zolee145
Másik példa: LG CD van a gépben, ezzel vettem... Ha valakinek megemlítem szinte csak rosszakat mondanak róla, nekem meg bevált, és a CD író is LG lett utána.
Megintcsak visszaértünk oda, hogy mindenki azt dícséri ami bevált neki, és azt szarozza ami nem. Ez két embernél akár ellentétes is lehet ugyanarról a márkáról. A puding próbája az evés.😊

MaSzKa
az se rossz

ates84
és a cooler master?

MaSzKa
FSP Corsair az jobb márka

ates84
A Chieftec valóban jó márka!

A Samsung vinyókról én csak jókat szoktam hallani. De a WD is jó márka.

MaSzKa
ja és cégbejegyzéses

és a garanciához is másképp áll hozzá, mint pl az ipon és társai

MaSzKa
a prohardveren számlával garanciával olcsóbban megkapod

még ÁFÁs számlát is tud adni pl Brekk mivel van neki számítógépboltja is

zolee145
Nagyszerû. Érdekes figyelni ahogyan ugyanarról a márkáról teljesen máshogy vélekednek a fórumozók. Nagyjából ez számomra annyit jelent, hogy akinek volt valamilyen márkájú cucca, és bevált neki az dícséri, akinek meg ugyanaz nem vált be az szarozza.😊
Vettem most valamit. Ha beválik dícsérni fogom, ha nem akkor szarozni.😄

Amúgy olvastam olyat az ASUS-ról, hogy szar, máshol meg dícsérik. Az ASrockról is olvastam mindenfélét, bár a fórumokon a szarozós hozzászólások általában 2006 elõttiek. Nem tudom, majd kiderül. Amúgy meg van rá 3 év garancia, ha szar az nekik rossz, nem nekem.😄

Ha már jó vagy rossz dolgoknál tartunk. A vinyó márkája akkor változott WD-re amikor meglátta a számítógépboltos az eredetileg megjelölt Samsungot, és heves fejcsóválásba kezdett. Állítólag nagy százaléka vissza kerül hozzá garanciális javításra, majd csere, és a csere is garanciális javításra.😊
Ugyanakkor pl a Chieftech tápra akivel eddig beszéltem mindenki azt mondta, hogy az egyik legjobb, viszont itt korábban az is a leszarozott dolgok listáján volt (asszem Maszka írta, hogy az AMD procin kívül minden fos😄)
Szóval annyi a végkövetkeztetés, hogy kipróbálom, és majd tapasztalat alapján kialakul a saját véleményem.

Az ár meg megintcsak érdekes kérdés. PH-n tudtam volna olcsóbban is, pár ezerrel, viszont se számla, se garancia. Vagyis van garancia, az eladón keresztül. Elhiszem, hogy korrekt, de mi van ha elüti a villamos?😄

MaSzKa
Abit-nak jó a hûtése és amióta áttértek a heatpipe-ra a közép katba azóta az a legjobb megoldás

pár van pár nagyon drága más márkájú lap aminek jobb a hûtése

Sanyix
Ugyan az a probléma? Nem képesek normális méretû hûtõbordát használni?

Pedig a gigabyte-nak sikerült...

Sanyix
Akkor elég sokan kifognak szar példányt, nem csak ebbõl.

gurubefree
Minden egyes ilyen lapon lehet az ASUS , MSI v. ABIT ugyan az a problema.
(northbridge , v. southbridge)

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

davidka003
Kifogtál egy szar példányt, de ez nem jelenti azt, hogy az Asus szar lenne.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Sanyix
nem csak amd vel volt gyenge, egyre több helyen olvasni hogy a dzsunka kategóriához közelít az asus alaplapok terén.

nekem m3a-m van. 3 porbléma volt vele:
- túl kicsit hûtõt raktak a northbridge-re, tûzforró, bár tény hogy nem okoz problémát csak melegíti a fölötte lévõ proci bordáját.
- 2 hónap után egyszer csak puff széttört a cpu hûtõ leszorító keret, egy 290g-s gyári hûtõvel. Ez egy homemade aluminium kerettel lett helyettesítve, ez már nem törik szét.
- kicsit hangosan csicseregnek rajta a tekercsek bizonyos esetekben, bár nem vészes.

gurubefree
Volt nalam bar nem sokaig 1 m3a32 Delux lap .... volt benne Phenom 9850 BE
; 6400+ X2-es . Nekkem a lappal nem volt semmi problemam , annal tobb a Phenom-mal. Igenyesen vannak dobozolva , a kabelek , kolonbozo kiegeszitok is lathatoan igenyesen vannak keszitve.

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

Solten
Van 1-2 gyenge AMD-platform-lapja, de maga az Asus korrekt. <#rolleyes>

Saor Alba

Sanyix
Aha akkor nézd meg a mai asus lapokat, pl egy m3a-t.

davidka003
"Asus mellesleg egyáltalán nem minõségi."

Pedig az.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Solten
gey? <#idiota> gagyi corsair??

Saor Alba

Sanyix
4850 alapon eléggé szénnéégõs, azt kéne bütykölgetni hogy ne lehessen rajta csirkét grillezni. 3850-is elég lett volna, hûvös, simán lehet 3870 órajelre húzni, és mindent elvisz elég jól. Ezek a gagyi kinmax gey, corsair memóriák helyett meg csx-et ajánlanék, mert rommá dícsérik, rohadt olcsó, és hihetetlen módon szabványos feszültségen is stabilak ellentétben a fentiek közûl elég sok darabbal.

Ha játékra vetted, akkor a 4 mag olyan lesz mint babakocsira a spoiler.

Asus mellesleg egyáltalán nem minõségi.

pulti
Nekem pont eladó a HD3850-em fél éves áron alul megegyezhetünk

Abit AN52 | AMD Athlon 64 X2 4000 | Samsung250GB Maxtor120GB | Club3D HD 3850 512MB DDR3 | 2GB Geil BlackDragon DDR2 800Mhz | Logitech Cordless Desktop EX110

MaSzKa
azért szaroztam le mert nem ér annyit amennyiért vettem

túlárazott márkatermék

nem a drágább a jobb de nem is az olcsó