16997
  • Narancs
    Amúgy nem véletlenül retteg mindenki tőle
  • Narancs
    A nagyanyám több feszkót ad le mikor megtörli a műszálassal a séróját daierolás előtt mint az a Mercury
    Jó estben 250-300W, de tartok tőle ez is nagyvonalú becslés. Sztem egy FSP350 Greenpower megtenné neked, úgy két hete láttam nem egész 7-ért az iponban.
    De egy ilyen fasza konfig alá inkább ugyanezt tenném 400-asban, aka Giga Superb 460.

• Lobsterman
    Mindenki annyira retteg a Mercury tápoktól. Nem értem miért. Én nagy rajongójuk vagyok :D
    Amúgy túlfesztől, meg sima hálózati ingadozástól nem félek hogy tönkrevágja a tápot, mert elé van kötve egy szünetmentes is, úgyhogy ha magától nem fekszik meg, akkor nem hiszem hogy a következő 2-3 hónapban el fog feküdni :)
    450es tápot mostanában nem nagyon láttam rendeset 9k alatt, de lehet csak egy kicsit jobban körül kéne néznem.
  • Narancs
    Aztán majd elmegy még egyszer mikor kifingik a fusdzsunka és viszi magával a 100K-s cuccod. Nem egy gyerek volt itt a fórumon, aki nagyon sokáig használt Mercury-t, aztán a gépe bánta, meg a zsír új videókártyája. Boltban 7K körül is lehet kapni tisztességes tápokat, használtan már 5-ért is. Ezen kár spórolni, de te tudod. Elvégre saját kárán tanul az ember
  • Lobsterman
    Mér? Szerintem nagyon rula :)
    Amúgy legalább 6 éve mercury tápokat használok, és még semmi bajom nem volt velük. Mondjuk hangos, úgyhogy ha lesz fölösben 10esem, akkor veszek egy jobbat, de egyelőre a válság engem is csapkod, és az összes spóroltam elment a gép többi részére :(
  • Narancs
    "450es Mercury táp"
    Helyedben azonnal kukáznám, és vennék egy rendes tápot. Sok hajtépéstől kíméled meg magad.
  • Lobsterman
    A konfigom: ASUS M2N-SLI Deluxe alaplap, MSI R4830 1GB vidkari, 4(2*2) giga 800as Geil ram, 450es Mercury táp, proci 15*200(aka. 3GHz :))-on, fesz értéket automatán hagytam, annyira nem értek hozzá, hogy azzal kezdjek baszkurálni, everest szerint ez 1.35V. Vidkártyát is kicsit felhúztam mert képesek voltak kitenni a dobozra hogy OC és csak 5MHz-el húzták feljebb az órajelet, szóval nem hagyhattam tétlenül, 650/1000-re felvittem. Most úgy 2.5 napja megy a gép(lassú letöltés :)), most játszottam úgy 2 órát a Saints Row2-vel 10 perce, most áll a proci 40-42, az alaplap 45-48 fokon(ingadoznak :)).

FPS-eket nem tudok sok mindent mondani, mert játszani szoktam nem benchmarkolni :)
    Annyit tudok mondani hogy a Crysis Warhead érzésre 25 fps körül lehetett, Saints Row 2 úgyszintén, Grid-et viszont megnéztem amikor a gépet vettem, az 60 fölött van.
  • donoki
    és milyen konfig mellett megy ilyen jól? fps-ek?xD
  • Lobsterman
    Hát, azok után hogy láttam hogy van aki 3.7ig húzta, elég bizakodó vagyok :)
    Hiszek egy Kumában, no :)
  • Zoli007
    3,5-ig? Szerintem örülj, ha feszemelés nélkül megy 3,3-on.
  • Lobsterman
    Én is ilyet vettem nem rég, most 3Gigán fut, igaz nem gyári hűtővel, vettem hozzá 5k-ért egy coolermastert, de semmi plusz melegedést nem csinál gyári órajelhez képest, szóval szerintem bőven el tudnék vele menni 3.5ig is akár. Plusz Phenom és 65nm-es, szóval valamit biztos tud :)
  • Solten
    A Nintendo kitart az AMD mellett
  • Solten
    Mert egy 2 magos Phenom. Jó kis proci, pariban van az E7300-al. Könnyen 3GHz-re vagy a fölé húzhatod.
  • miniszterke
    akkor azt ne töllem várd:D
  • donoki
    vmi szakértő véleményére lennék kíváncsi ;o
  • miniszterke
    nekem is azt mondták hogy ezt vegyem gondoltam énis mondom neked:D:D
  • donoki
    aha, ezt a 7750-et én is néztem, de ez érdekes, miért csak 2,7 GHz-en megy? Az én procim 3-mon megy, de ennek a 7750-nek ahogy látom van L3 cache-e, de ez most miért jobb, és kevesebb ghz-en megy.. :S
  • miniszterke
    ez kell neked:D:D
  • miniszterke
    http://www.argep.hu/product_921268.html
  • kilcsir
    Ha nem tudod mennyiért szeretnél processzort venni, akkor itt nem fog tudni senki se segíteni. Legalább írd meg mennyi a max.
    Amúgy meg, ha még nincsenek gondok a játékok futtatásával, tehát minden játék úgy megy ahogy szeretnéd, addig ne vegyél processzort.
  • donoki
    amd kell...
  • rumkola
    intelt
  • Inquisitor
    A Turion a mobil verziója, kevesebbet eszik, mint az asztali verzió, meg ugye más a foglalata.
  • Blasta
    Sziasztok!
    Abban tudtok segíteni, hogy az Athlon X2 illetve a Turion X2 között mi a különbség?
  • donoki
    nemtudom:D
  • grebber
    az uj AMD Phenom II 720 BE és 810 AM3 Hát ezek nem is rosszak.alig lassabbak viszont olcsóbbak mint a phenom 2 940-es.
  • miniszterke
    te kértél procit:D + mondtam rá véleményt is hogy jobban megéri megvenni 940-st:D mert csak 6-7ezer a különbség
  • kilcsir
    mennyit szánsz rá?
  • donoki
    és akkor ezzel válaszoltál a kérdésemre :D
  • miniszterke
    x4 920 is jó szerintem:D bár nem sokkal olcsobb a 940-él szoval jobban megéri megvenni a 940-est:D:D
  • donoki
    :D:D jól van :D
    de valami barátibb árú cuccost... :D
    ám ha valaki ajánl valamit, akkor fűzze hozzá, hogy miért

amúgy az tényleg igaz, hogy 4magos proci-k nem jók game-k alá?
  • Solten
  • donoki
    Játékra milyen procit ajánlanátok? Most egy 6k+ osom van, és azt mondják kéne jobb, mert ez így rohadtul nem hajtja ki a vga-m... :S
  • Solten
    Mától elérhetőek az AM3 tokozású Phenom II processzorok
  • Solten
    Köznyomásra nagy nehezen elkészültek vele végre...
  • grebber
    Na végre!!!!

A várva várt PH-s teszt!
  • ates84

PH!-n is lehetne már egy Phenom II teszt...
  • grebber
    Teszt

Nagyon jól a Phenom 2-ők!
  • miniszterke
    nagyon tetszenek a mostani amd árak 1-re olcsobbak:)
  • Solten