AMD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
számít valamit!
Ez igaz? Mert ha csak ennyi, akkor érdemes váltani...nem?
Az AM2+ -os lappal, hogy használnám ki jobban a Phenomot?
Miért rosszabb ezzel?
Saor Alba
Egy kis segítség kellene!
Lehetõségem van lecserélni a procimat. X2 6000-rõl, Phenom 9600-ra!
Érdemes? Észrevehetõ a különbség?
Igaz, hogy a lapom nem AM2+ -os.
A vga-m: HD 4850 (nem nagyon hajtja ki a mostani proci)
Elõre is Köszönöm a segítséget!!
AMD Phenom 8450 TRIPLE BOX AM2+ HD8450WCGHBOX 2,1Ghz
AMD Athlon64 X2 6000+ DUALCORE BOX Socket AM2 3,0Ghz
???
nekem a 4400+(2,3ghz)-ot alapon 1,3v-ról 1,1-re húzta le amikor 1ghz-s minimumon volt, ráadásul néha sikerült egy olyan szorzót találnia amivel a 800-as ramon 1030-on mentek, és akkor jött a fagyi.
Már jó ideje crystalcpuiddel nyomom, amit be lehet állítani... 1ghz-n 0,8v-n megy 1,1v helyett mert ennyi a minimum amit lehet adni. 1,6 ghz-n megy 0,85v-n, az alap 2,3 ghz-s órajelet, meg 1 kerek volton is betonstabilan elviszi 😄
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Jelenleg egy 32 bites XP van rajta, meg néhány apróság (böngészõ, fájlkezelõ, vírusírtó stb.)
Így alapjáraton netezés közben szépen beállt 43 fokra a proci, és 38 az alaplap...igaz ebben sokat segít az adsl modemet hûtõ, és épp a nyitott oldalú ház mellett elfújó szobai ventilátor (amíg nem ment addig stabil 50 fokon volt a processzor, az alaplapra nem emlékszem).😊
Amúgy nagyjából a szétszedés - összerakás elsõ lépésénél hasaltam volna el, ha én csinálom. Akkor is megijedtem amikor csak néztem a tápból kijövõ marha sok vezetéket...
Akkor most az a kérdés, hogy miket szoktatok futtatgatni rajta? Everest? Van annak valami verziója, vagy rákeresek a google-ban, és a legújabb verziót ráeresztem a gépre? Még mindig nem tuningolok, csak érdekel, hogy egy alap rendszer mit tud.😊
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Saor Alba
Nem nagyon vagy tisztában a mértékegységekkel. 10ms a másodperc század része. 😄
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
gombnyomástol vagy amikor bootol már,
gombnyomástol számítva meg fél perc sztem (10-15 mire felnyomja a monitort :S nvidia sucks)
nekem is olyan lapom van...m2n-e sli
off
nemtudja vki miért van az h egyszer betölt az xp mondjuk 10 ms alatt máskor meg vagy egy percig megy a csík folyamatosan és csak aztán áll fel a rendszer
az uj core 2 quadok se rosszak, csak az áruk ^^
majd meglátjuk
most egy uj házat akarok meg apróságokat venni. gyûjtöm a lovettát addigis
ja és köszi az infot !
Saor Alba
Saor Alba
15-20 ropiért AM2-est milyet lehetne beujitani? megéri egyáltalán v majd késõbb vmi komolyabb??? fogyasztás sem mind1, szal várok egy-két tanácsot
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Saor Alba
Valaki tudna linkelni az 5600+ Brisbane magos prociról tesztet, mert mindenütt csak a Windsor magost találom
Köszönöm
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Ha elkészül majd lefuttatok rajta valami izét (azt sem nagyon tudom, hogy milyen programot érdemes, Everest, 3dMark, ilyesmiket olvasok itt-ott), de igazából nem tesztgép. Nem a teszteken kell neki bizonyítania, hanem a mindennapokban.😊
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.