AMD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de Brisbane 5600+ se rossz 😄
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
lenne 1 kérdésem:
mit éri + venni jobban, ha a gépet játékra hasznámom:
-AMD Phenom 9550 X4 AM2+ BOX
-AMD Athlon 64 X2 6000+ AM2 BOX
olvastam olyat, hogy 4 magosat, csak 3000 órajel fölödt érdemes venni.
árban kb8000 forint a külömbség köztük.
szerintek?
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Saor Alba
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Next PC upgrade: 2022
<#taps>#taps> <#taps>#taps> <#taps>#taps>
IGP képességei:
Saor Alba
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Na ezt most mutatták nekem. Lehet, hogy ez a gond nálam is? vagy ez már nem létezik? Elég régi cikk.
Saor Alba
Miért tenne ilyet a lapom önkényesen? Nem hiszem, hogy ki akarna tolni velem.😄
Ha csak simán 12× -re rakod a szorzót, a memó 800-on fog menni csak a procid órajele meg 100MHz-val kevesebb lesz.
13-as szorzó (200-as 'alap' fsb): CPU: 2600 MHz, RAM: 742 MHz
Saor Alba
Nem az a 4 4 4 12 a bibi? Mert ír itt 400MHz-et is 5 5 5 18-nál. Vagy az mi? Csak találgatok, mint mindig.<#lama>#lama>
Na most van még egy mókás. A GPU órajele 297 MHz, az jó úgy?
A végén kiderül, hogy nemhogy húznám a gépet, még vissza van fogva rajta minden.😄
Saor Alba
533? Ha nem mondod észre sem veszem. Nem tudom. Elvileg 800-as, egy darab 2 gigás ram van benne. Azt nekem kellene beállítani, hogy rendesen menjen? ha igen akkor hol?
Triál ez is. Van egy free "Home edition" is, de az a szoftverbázison 2005-ös feltöltés. Azt érdemes leszedni? Mondjuk szerintem a 30 nap nekem bõven elég.😄
Azért van jobbra az a fehér rész, mert paintbe másoltam be print screen után, aztán jól ottmaradt.😊
Leszedtem amúgy egy 3dmark vantage triált, de telepítésnél elküldött a fenébe, azt írta: Pista required.😊 Még XP van, úgyhogy így jártam. A 3dmark06 letöltése meg megszakadt úgy 240 megánál. Majd ha lesz idõm begyûjtök valami tesztelõ progit, bár tuning nélküli rendszerrõl lévén szó sok értelme nincs. Elvileg hozza a gyári értékeket és kész.😊
:S
fotográfik kolomp edisön :D
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
sztem aki most akar vásárolni az is tegye ezt.bár nekem annyira kusza ez az AMD már :S nemtom mi legyen core2quad v phenom majd év vége eldönti
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"