AMD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem igazán vág ide, úgyhogy bocs, de vettem ma egy notebookot két magos amd procival (64bites) és az a nagy dilemmám, hogy mit ajánlotok 32 vagy 64 bites rendszert tegyek rá?
Saor Alba
Csak ezt akarom valamennyire kipofozni, aztán 1-2 év múlva úgy is csere lesz, szóval olyasmi kellene, amivel 1-2 évig még kihúzom...
Saor Alba
#11638: link
Saor Alba
Athlon vagy Phenom?
semmi
semmi
Azert a srac kihozott belole ennyit egy "basic" MSI lappal... <#wow1>#wow1> Nem semmi... <#smile>#smile>
Saor Alba
Saor Alba
ez olyan processzorokhoz jó ami 7es szériás
szóval úgykezdõdik hogy X2 7xxx
olyat tölts le amelyik 6os szériás
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Innen le szedtem a programot amivel állítólag processzort lehet húzni. Fel raktam és ez írja indításkor. Ilyenkor mit kell csinálnom?
A gépem adatai.
cpu:amd x2 6000+ 2.6 Ghz
Alaplap:asus Crosshair
Itt a kép róla, hogy mit ír ki.
Köszönöm is elõre is a segítségeteket.
TDU,ETS2 Nick: holecsko
Most megprobalom kitalalni hogy mi az amin stabilan megy, hogy csütörtökig tudjam hasznalni, aztan kicsereltetem. koszi a helpet.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Saor Alba
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
akkor probaljam visszatenni 3 ghz-re? És ha leáll akkor vigyem vissza ?
Saor Alba
le vagyok maradva :P
A 6000+ amúgy 3GHz-es. Ha csak 1GHz-en stabil akkor ott valami nagyon nem kerek. Ha jó a hûtés akkor cserés az a proci...
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Én vagyok az akinek leáll terhelés alatt a gépe, kicsit beletúrtam a biosba, valószínû én csökkentettem le, de legalább most nem áll le. Ha nem ennyi alapból az órajel akkor nincs más választásom mint visszavinni ?
1 vinyo
1 dvd író
1 logitech g25 kormany
1 g15 bill.
1 ATI HD 3xxx valami olcso cucc van benne mert meghalt a 8800gts .
Minden másnak saját tápja van. azaz konnektorból megy. :)
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Pont eladas elott voltunk, es leakarta fujni az uzletet...aztan lecsekkoltuk megeccer, es akkor lattuk meg, hogy elcseszte!
Kitakaritottuk, es onantol minden ment rendesen!
Lehet neked is ezvan?!
Hatha!
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Sziasztok!
Azt hiszem elkövettem egy hibát. Vettem egy 6000+ X2 -es processzort, pedig core2 ot akartam, de épp nem volt raktáron, gondoltam jó lesz a 6000+ is. Összerakom a cuccost stb... elkezdem használni, erre bizonyos idõközönként lekapcsol a gép. Ok szar a gyári hûtõ irány a bolt Zalman mittomén milyen legbrutálisabb vas megvétele + jó drága pasta. Király alapban simán müxik, de ha valami komolyabb játékot pl ARMA 2 vagy Mass Effect-et akarok rajta futtatni vége, ugyanúgy leáll, elõtte még hallom , hogy felpörög a venti amikor elkezdek játszani de szart nem ér.
Mikor újra bekapcsolom csak 75 fokon van a proci.
Valami gagyi Gigabyte olcsó alaplapban van a dolog.
mit csináljak ? Gyújtsam fel a gecibe az egész retek AMD-s k.annyát vagy tegyem bele valami folyékony hidrogénbe ? Vagy esetleg van értelmes megoldás is ? Help! Elõre is köszi.