681
-
#401 igen, mondjuk én azóta nem szeretem Fábry-t, mióta behívta Michelle Wild-ot, és tökre kiváncsi voltam, hogy vajon mennyire lesz értelmes. Aztán tökre felhúztam magam azon, hogy nem derülhetett ez ki abból a két mondatból, amennyire szóhoz jutott. Az egész azzal ment el, hogy a "címszereplő" végre okot talált arra, hogy az unalomig ismételt altesti poénjait elsüsse.
És ez azért nagy kár, mert ha jól tudom perpill. nincs olyan talk-show az országban, ahol a behívott sztárvendégeket tényleg megismerhetnénk más oldalaikról is. :( -
#400 nyilvan velemeny, tenyek nincsenek, mert amit valaki tenykent kezel, az kulso nezopontbol csak az o velemenye:) szoval en nem is irtam hogy teny, amit irtam az csak az en velemenyem, igazad van.
Es tenyleg megnezhetne, meg hagyhatna beszelni tobbet a vendegeit de o ilyen, eleve lusta, es leszarja, erre rajon hogy gondolom sok programja van es nincs is sok ideje ilyenekre -
#399 tényleg ne kezdjük el a politizálást, de amit írtál e téren, az nem tény, hanem csupán vélemény (amivel én több ponton se értek egyet).
De direkt nem ejtettem egy szót se Fábry politikai megítéléséről. Most csak szakmai szempontból, ha nekem lenne kéthetente műsorom tévében, annyival azért megtisztelném a nézőimet, vendégeimet, hogy azt a 3-5 órát rászánom abban a 2 hétben, hogy mindegyik említett filmből, sorozatból egy-egy epizódot megnézek. (Ha igazán "újságírós" akarna lenni, akkor még mégegyszer ennyit rászánna és némi google-ozás segítségével, megnézné ezeknek a műsoroknak a holdudvarát.)
Mert ez most tök az volt, hogy valamelyik szerkesztő megmondta, hogy ezeket a műsorokat sokan nézik, akkor ezek hangjait behívjuk, és akkor majd sokakat fog érdekelni ez a Showder is.
"Es nem tudjak kirugni a nagy nezettseg miatt."
Hát ez annyira nem igaz, hogy nem is tudom hol kezdjem, csak azt, hoyg ez is politikába torkolna. (Természetesen nem a nagy nézettség része.) -
#398 Fabry mar nagyon regota nyomja, es lehet ra akarmit mondani, ertekelendo hogy - most ne kezdjuk el a politikat de - egyeduli jobboldalikent allja a sarat az egesz balos-szdszes mediaval szemben. Es nem tudjak kirugni a nagy nezettseg miatt.
Nekem se tetszett hogy elnyomta a szinkronhangokat, ez igy nagyon kevesnek tunt..megnezhette volna ez igaz, de mig nekem termeszetesnek tunik hogy hetent megnezek nehany sp-ot, ugyanugy megertem hogy egy elozo generacio beli ember leszarja..en se hiszem hogy megneznek egy rajzfilmet, foleg az elso benyomas utan. nekem a SP kifejezetten primitivnek tunt elsore, kesobb szerettem meg.
Jobaratok: szerintem ugy gondolta, hogy mint a legtobb amerikai filmtermek, ez is primitivebb mint nehany minosegibb film. Es minthogy bevallottan nem latott egy kepkockat se a Jobaratokbol ez a feltetelezes ertheto. Mas kerdes hogy a Jobaratok nem primitiv, sot nekem favourite of all time:) es az is marad -
#397 Fábry egyre többet enged meg magának szerintem.. -
#396 Fábry egy barom. Egyfelől megtehette volna, hoyg legalább annyira készül a műsorára, meg a szereplőire, hogy egy-egy epizódot megnéz az emlíett sorozatokból. legalább tudta volna, hoyg kell kiejteni az SP szereplők neveit.
arra meg már nem találok szavakat, hogy valami olyasmit mondott, hogy a magyar szinkronos igyekeztek innovatívan javítani a Jóbarátok laposabb részein. Jóbarátokhoz képest Fábry egy semmi, és simán beleköt... (Öszinte leszek, eddig se rajongtam az ürgéért sok okból kifolyólag, de egyre jobban lejáratja magát.)
Mellesleg, nem tudom melyik női szinkronhang mondta, hoyg sokkal többet nevettek szinron közben, mint mikor nézték utána tévében. Tessék: így kell finoman bevallani, hogy szinkron előtt viccesebb volt. :) -
#395 hihetetlen hogy mennyire jol illenek a hangok a szereplokhoz ugy is hogy nem hasonlitanak..En angolul szoktam mondjuk nezni, ezert kicsit fura mindig hallani, de illik minden hang szerintem -
#394 Na ez nagyon jo volt, kar h ilyen rovid:( -
members #393 nagyon faja kis oldal pedig!!!!... -
#392 zsir:) -
#391 már fenn van -
#390 hm olyanom nincs..varok meg akkor:) -
#389 okes! koszi a tippet:) -
members #388 scenebits-en már fenn! -
#387 esti showder szokott lenni. keresőbe "showder"-t írj! (vagy estit, a lényeg, hogy ne 'Fábry'-t)
holnap 8-9 körül már tuti fenn lesz (tippem szerint ezt is free-ként lehet majd szedni egy darabig) -
#386 ok, majd akkor linket plz, pl ha szokott lenni ncore-on az mar jo.. -
#385 gondolkoztam, hogy felvegyem, vagy ilyesmi, de szinte azöszes torrentoldalon fent lesz majd , szal felesleges -
#384 ma voltak a magyar szinkronhangok Fabry-ban es a kurva eletbe lemaradtam rola! Hol tudnam megnezni meg egyszer? -
members #383 szép. -
#382 én fizika1 -gyel, és valszámmal vagyok _nagyon_ elmaradva, szal mondhatnám, hogy annál nehezebbek nem lesznek, de az elég szubjektív lenne.
nem tudom mennyire nehezedik, de ha felvételkor hallottál esetleg olyanokat, hogy csak az első 1-2 év a nehéz, mert ott szűrik a népet, akkor az [itt] biztos nem igaz. -
#381 naja..bar eleg kihalt a topik:s
lassan nekem is osszejon az 1 ev csuszas, bar inkabb fel evnel jarok meg csak
csak meg 1 kerdes: a 3.ev mennyivel durvabb mint a 2., mert ez a 4.felev ez nem gyengus:SS -
#380 nem, első BSC-s évfolyam, tehát 3. éves, de legkorábban egy év csúszással végzek..:S
amúgy nekünk se ide kéne offolni:D -
#379 ja ertem, meg 5eves? en bsc 2.ev..:) -
#378 info (már néhány éve, és még néhány évig feltehetőleg...:) -
#377 latom te is vik-es vagy, info vagy villany?
egyebkent szerintem nem tordeli szet nagyon, es egyszerubb lejatszani igy -
#376 hat igen, kar:(
majd egyszer egy masik eletben..amikor mindketten macskak lesznek:) -
#375 megtennéd, hogy a jövőben csak linkeled ezeket a videókat és nem illeszted be?
no offense, csak kicsit széttördelik a topikot (csak azért kérlek, mert ez már harmadik, és feltételezem, hogy tervezel még a jövőben)
köszi. -
#374 -
#373 Ismét egy jó kis video, ezúttal Jennifer Aniston és David Schwimmer viszonyáról a "való világ"-ban
Nem értem, ha mindketten így nyilatkoznak egymásról, és ennyire aranyos, vicces, imádnivaló, és sorolhatnám még milyen jelzőkkel beszélnek a másikról, akkor most miért nincsenek együtt? Köcsög Brad Pitt... David-nek cselekednie kellett volna, mert ritkák az ilyen nők... (de léteznek én is ismerek egyet) Viszont akit én ismerek, ő a legjobb lány barátom... Szóval valahogy meg is tudom érteni őket.. Mert LÉTEZIK férfi és nő között bartáság
[flash]http://www.youtube.com/v/O6NAyE9vruU&hl[/flash -
#372 Nekem van egy filmem a hat szereplőről estére megnézhetem mi van erről benne. -
#371 ez hülyeség. forrást légyszíves, mert ha csak úgy "mondták" neked, akkor csak úgy "nagyot akart mondani" valaki. -
#370 nemis hallottam még ilyenröl és sztem nem is volt ilyen hogy jennifer meg david járt volna :/ -
#369 es elobb jottek ossze valojaban mint a sorozatban? -
#368 ijjj, ezt nem mondod?!?! A sorozatot eleg sokszor lattam mar, de a hatterstorykrol nem sokat tudok.. Azt tudom, hogy azert hagytak abba, mert a vegen mar Brad Pitt elegge azon volt, hogy legyen vege, akkor mar o jart Jennifer Anistonnal -
Seten #367
Mivel egy időben ők tényleg együtt jártak. :)
-
#366 ez hatalmas XD
rakat ilyen poén van benne és hiába láttam az egész sorozatot odavissza 10x akkor is tudok rajta röhögni :D -
-
#364 Az egyik legjobb -
#363 Veszett jó sorozat :-) -
#362 na ok olyan jol jatszottak el ezt az egeszet, hogy sose tudtam elkepzelni a valosagban, hogy a szineszek ne lennenek szinten egyutt:))