681
1497745_10151883285609576_1735581302_n.j
  • cassoneitaly
    A LEGJOBB videó ROSS és RACHEL kapcsolatáról...

• trogerzsiger
    igen rajta van. 5-6 ezer.
  • gruber trans
    mennyit kostál egy évad??
    és azon minden rész rajt van mert nekem van egy dvd-m azon van 4 rész-pff
  • trogerzsiger
    mediamarkt, electro word polcáról
  • gruber trans
    hali!
    nektek honnan van meg az összes rész?
    mert engem érdekelne hogy honnan tudnám leszedni!??
    aki tud segiteni az szoljon
    nagyon-nagyon hálás lennék!
    Köszi elöre is
  • bcrics
  • bcrics
    hell,,kellene 1-2 évad még....tud vki segíteni???
  • bcrics
    váááá..fibíínéni sexistennőőő.
  • bcrics
    akkor az én sorozatom most kezdődik:))))kor stimmel,,lakás stimmel..agyilag nem tiszta..na az is stimmel:))))
  • Scooby87
    tok linket adni!
  • Scooby87
    akit még érdekel mind a 10évad és debreceni itt az sg-n keressen meg üziben. Csak Debreceniek!
  • cassoneitaly
    Pinnacle Studio Plus 10.5 Titanium - al
  • trogerzsiger
    Nemrossz, mivel csináltad?
  • REALista
  • cassoneitaly
    köszike
  • chhaya #346
    megnézve, szavazva, favoritálva. =)
  • cassoneitaly
    Saját készítésű fan video... Jóbarátok : a szereplők a 10 év alatt... Remélem tetszik =))
  • chhaya #344
    köszönöm szépen.
  • Jaffa 2843
    a fontosabb zenék itt találhatok részekre bontva, vagyis a számcímek:
    http://www.friends-tv.org/music.html
  • Jaffa 2843
    Smash Mouth - Every Word Means No
    http://www.youtube.com/watch?v=VJmepq0AVdA
  • chhaya #341
    akkor is az a szám megy, amikor Monica és Ross a szilveszteri rockpartira mennek.. illetve ez az első szám, amit játszanak. valakiii léccilécci
  • chhaya #340
    vki nem tudja, mi annak a szám címe, ami Danny (a jeti) bulija alatt megy?
  • chhaya #339
    az sem jelent semmit. :D
  • Bandew
    25-26 az nem jelent semmit.
    A történetben viszont épp akkor "értek be".
  • chhaya #337
    hááát, eleve amikor elkezdődött a sorozat, a szereplők 25-26 évesek voltak, saját lakásban, saját állással, ez már azért elég felnőtt, nem? :) agyilag nem, az más kérdés. :D
  • chhaya #336
    hát legalább próbálkozott. engem mindig kiborít, ha valaki a topon hagyja abba. :))
  • grizzly21
    igen, de talan jobb igy...ezen en is sokat gondolkoztam.
    mondok egy peldat: Michael Jordan messze a legjobb volt, abbahagyta tobbszor is, megis visszajott, aztan a vegen mar sajat arnyekanak is csak arnyeka volt..mondjuk engem nem zavart, mert igy is szerettem:) de van akinek ez elronthatja az osszkepet.
  • Bandew
    De ezek a változások a felnőttéválást jelentették. A felnőttek pedig nem viccesek.
    Nem tom, én is szomorú voltam amikor megnéztem az uccsó részt, de valahogy jó érzés töltött el, hogy ez így pont jó volt, meg hogy egyszer minden jónak vége kell hogy legyen.
  • chhaya #333
    én a "jóbarátokból sosem elég" elvet vallom. =)
    hát, hogy lezárult... az attól függ, honnan nézed. a sztorit lényegében simán lehetne folytatni, inkább csak a jelentek humorossá tételével (vagy hogy is mondjam) van/volt baj, legalábbis szerintem. magát a történetet lehetne továbbvinni, mert azzal fejeződött be, hogy egy rakás változás történt a szereplők életében.
    na mindegy, reménykedni szabad. =)
  • Bandew
    Persze, hogy sokan örülnének neki! Mint ahogy sokan örülnének a további Star Wars epizódoknak is. De én úgy érzem, hogyha kaptunk valami JÓT, ami kerek, teljes és lezárult, akkor azt már kár erőltetni. Lehet a folytatás is jó, de azt csak a nosztalgia iránti vágy miatt akarjuk. Véleményem szerint így is nagyon jól jártunk a 10 évaddal, nem szabad mohónak lenni.
  • chhaya #331
    a végére szerintem is már kicsit dövögős volt. de egy "mi van velünk 5 év múlva" típusú filmnek szerintem sokan örülnének. sőt..
  • dupla2
    szia maddog00!érdekelne az ajánlatod,irj az [email protected] ra! köszi
  • Bandew
    Film tuti nem lesz és szvsz nem is kell. 10 évad nem kis idő, lezárult a történet, mindent láttunk, nem értem minek még film is. A 10. évadban már amúgy is erősen érezhető, hogy nyögősen hozták létre.
  • banok
    Amerikában és Ny-Európában is így csinálják
  • CsepeLee fiú #327
    Sajnos nagyon sok csatorna tesz a KB 20 perces sorozatok közepére is reklám. Pedig bőven elég a 45 percesekbe egyszer. De azokba meg kétszer is tesznek. Nem sokkal kezdés után, aztán már szinte a végén. A Cool tévé is ezt csinálja. Nagyon gáz.
  • trogerzsiger
    micsoda?! van közt reklám:/ egy 22 perces adáshoz reklámot rakni:/ igaz hogy ezzel sokat kaszál, de háááát.
  • Garcia
    a Jóbarátokat páros részekkel kéne vetíteni és a két rész között kéne a reklám, de nemígy h 10 perce megy aztán 15 perc reklám aztán újra 10 perc film...
  • REALista
    Hát az tényleg nagyon durva lenne ha nem lenne reklám...a Tv2-őn sem volt...
  • winnie
    csak EGY reklámot és durva lenne, ha nem raknának, nyilván nem döfi tökön magát egy csatorna.
  • Garcia
    jaja... és beraknak a közepére egy reklámot....