681
-
#441 jaja:)
High School of the Dead-et láttam folytatjátok...big thx:D
-
Prof William #440 És szerencsére a csúcson hagyták abba. :) Tökéletes vég volt. :) -
#439 egyébként ez így jó, egyszer mindennek vége kell hogy legyen, semmi sem tart örökké:D -
#438 és ha vége lett volna a 11.évadnak akkor meg azon gondolkozol, hogy miért nem csináltak még egy 12.évadotXD és így tovább:D:D
-
JumpingJackFles #437 hát igen... igaz de így viszont azon gondolkozol, hogy 10 évadon keresztül rohadt jó volt és miért nem csináltak egy 11. évadot. -
#436 Perry bácsi új sorozatban lesz:)
KATT IDE -
#435 gondolkoztam ezen, szerintem jo igy. Igy tokeletes, szep, kerek lezart.
Nem lett volna jo ha savanyu szajizzel nezi az ember az utolso reszeket -
JumpingJackFles #434 Nem kellett volna befejezniük:( -
#433 De tény és való,hogy a Jennifer Aniston jóval több filmben játszott mint a többiek. -
#432 Sőt még abban a majmos filmben is játszott,ahol Baseballozott. -
#431 imdb-t...értettem:) -
#430 pl. Lost in Space, Charlie's Angel 1,2, de szabad ám használni az imdb-t önszorgalomból is:)
30 Rock nekem nem jött be, de az említett Greenzo-s részt megnéztem (bár annyira attól sem voltam oda) -
#429 melyik filmben játszot? -
#428 Matt LeBlanc nem nagyon játszik filmekben mostanság. Joey volt a Jóbarátok után az egyedüli amiről tudok. -
#427 nah azt majd megelssük:)
egyébként a 30 Rock sorozatban, nemtom ki nézi, de hihetetlen jó, volt egy rész, amikor Ross vendégeskedett...hááát én majd meghaltam rajta:D kúrva jó voltXD -
#426 Studio 60 on the Sunset Strip volt és elvileg egy új Showtime-os sorozatban is szerepelne (The End of Steve) -
#425 akkor jó, már megijedtem hogy még ezt sem tudom:D:D
meg ott van a Monica 2 évadot megélt Dirt - A hetilap c. sorozata és asszem Perry bácsinak is volt egy sorija, de nem jut eszembe a címe:) -
#424 check*
*ahogy Monica szokta mondani:) -
#423 Nem Ő az! -
#422 whááá...most összezavarodtam...nem ő az? vagy csak poén volt -
#421 Ez nem ugy néz ki mintha a David Schwimmer lenne:D -
#420 nem volt az jo szerintem:( sajnos -
#419 két évados volt Joey... -
#418 David Schwimmernek, azaz Rossnak:) is van egy sorozata, a Big Shots, de asszem azt is kaszálták már az első évad után...
-
#417 Kár,hogy 2005-ben abba hagyták a sorozatot...
A Joeyból meg sajnos csak másfél évet csináltak meg...pedig az is jó volt szerintem. -
#416 az a resz nagyon szomoru.. -
#415 Tegnap volt az uccsó rész a Viasat3-on:( -
#414 TY -
#413 HBD!:) -
Prof William #412 A egnapi részben ismét volt egy visszamelékezés...
Mindig röhögök hogy Ross és Chandler milyen laza csávónak akart látszani még az egyetemen. :) Azok a fejek + a beszéd... :) -
#411 legjobb szülinapi ajándék, thx:D -
Prof William #410 Végtelen idő idő idő idő.... :) -
#409 -
#408 Nah remélem meglesz az öröm , jah és külön tmn kedvéért nem ágyaztam be, csak linkeltem
Ross - Szintetizátor / ANGOL /
Ross - Szintetizátor / Magyar - de Tv-ről felvett, és rövidebb /
Ross Skótdudával játsza el a CELEBRATIONS-t =))) / Angol / -
#407 űrharc?, vagy mit mond a végén? (egyébként szintetizátor) -
#406 az a jelenet megvan valakinek (youtube) amikor Ross zongrazik? mar pontosan nem emlexem ra, de arra igen, hogy sirva rohogtem -
#405 egyik kedvenc jelenetem: Hogyan kell meginni 1 gallon tejet 10 (30) másodperc alattXD -
#404 :DDD egyik kedvenc jelenetem, ez hatalmas:D
Chandler a legnagyobb:) -
#403 [sztem pont ugyanannyi kattintás egy linkre rányomni, ahol alapból elindul a videó, mint itt a play-re, de mindegy.] -
#402 Bár tudom, hogy 'tnm'-nek nem fog tetszeni, de azé csak beágyazom a videót, mert sztem, így egyszerűbben nézhető, nemkell kattingatni
Ismét egy hatalmas rész :
Í-i Í-i Í-i
.....
Í __ Í __ Í
lol