681
1497745_10151883285609576_1735581302_n.j
  • Bulykin
    fasza^^ eddig 2évad ment le, asszem topicja is van, szal olvasgass ott:)
  • grizzly21
    milyen sorozat az?
  • Bulykin
    Jannifer Aniston szerepelni fog a 30Rock c. sorozat egyik részében^^
    Imádom a sorozatot, nagyon nagy, nagyon viccesXD Egyébként David Schwimmer már szerepelt a sorozatban 1 rész erejéig és nagyot alakított:) reméljük Aniston néni is jó lesz, kíváncsi vagyok milyen szerepe lesz(nem írtak róla semmit...)
  • Paulie
    bsz!
  • grizzly21
    legnagyobb
  • cassoneitaly
    Matthew Perry ma 39 éves

HAPPY BIRTHDAY MATTY!
  • trogerzsiger
    szerintem jobb ha ezt figyeled
  • chhaya #474
    ott mindig szoktam nézni, de nem találtam. :(
  • trogerzsiger
    én tecsóban láttam.
  • chhaya #472
    nem tudja vki, honnan lehet megszerezni azt a jóbarátokos könyvet, amit 2004-ben adtak ki? sehol nem leltem rá. :(
  • cassoneitaly
    Sorozatok ingyen

Kissé körülményes, de innen leszedheted

ZSÖ-DÖ-FLU-FLI
  • Vezerhangya
    vki lécci másoljon be egy linket ahonnan letölthetem az 5-6-7 évadot magyarul. előre is kösz
  • grizzly21
    eleg durva..
  • grizzly21
    :))
  • tnm #467
    még 9 év és elveszi Ross és Rachel lányát...
  • trogerzsiger
    jó idős már
  • cassoneitaly
    Matt Le Blanc / Joey / ma 41 éves

Ha esetleg Sg-zne, akkor Happy Birthday neki
  • Bulykin
    vagy Jóbarátok - Visszatekintés az elmúlt 10 évre(egyébként story tv-s felvétel, de fasza minőség) vagy pedig nemtom^^ és meg se tudom nézni, mert kölcsön van adva a dvd...
  • grizzly21
    annak mi a cime? Lehet hogy megvan, de ha nem akkor beszerzem mindenkepp.
    Nekem az is nagyon tetszik amit a szineszek mondanak, ill ahogy reagalnak annak a resznek a vegen, aminek az a cime, hogy The One With All The Others: latszik, hogy ok is meg vannak illetodve, es amit mondanak azt komolyan gondoljak. Matthew Perry mondja pl:
    "Its hard to sum up the last 10 years, but its basically like being involved in some magical thing thats much bigger than you are"
  • Bulykin
    tudoom^^ egyébként tényleg nagyon "szar" ilyen szempontból az uccsó 2 rész...én nekem van egy olyanom, hogy Visszatekintés az elmúlt 10 évre és interjúk meg minden van benne és hihetetlen hogy milyen...áhh:) értitek^^
  • grizzly21
    lehet hogy en is csak azert mondom mert meg frissen lattam..:) Egyszeruen csak nem hiszi el az ember, hogy 10 even at folyamatosan mukodott valami tokeletesen, es egyszer csak vege van
  • bubu13
    csatlakozok én is
  • Bulykin
    én is így vagyok vele, de szerintem úgyis meg fogom nézni még:) pedig én is láttam már vagy 3-4szer^^
  • grizzly21
    nah en meg ma vegere ertem megint...most neztem meg kb 3madjara, persze nem folyamatosan, kb fel-1 eve kezdtem el, most ertem be. De azt hiszem tobbszor nem nezem vegig, vagy ha igen az utolso 2 reszt kihagyom, mert epp eleg volt ezt 3szor vegignezni. Nem tudom en nem szoktam erzelgos lenni mindenen, de ez mindig nagyon szomoru..mindenki tudja es erzodik az egeszen, hogy ez az utolso:(( es a vegen amikor leteszik a kulcsokat, es korbeforog a kamera a tok ures szobaban, ahh azt nem, meg egyszer nem:(
  • tnm #457
    a rész script-je
  • tnm #456
    4x12 The One With The Embryos, ebben a részben van a játék, és a végén az átköltözés
  • Sawyer2
    Az melyik rész amikor chendler&joey egy játék miatt lakást cserél monica&rachellel?
  • Bulykin
    ez így van:) bár nemtom asszem már írtam is, hogy David Schwimmer pl. azt nyilatkozta egyszer hogy ő nem szeretné ha sokáig a Jóbarátokos Ross jutna mindenkinek az eszébe róla:)
  • grizzly21
    "Bár messze nem a Jóbarátok volt a legjobb kortárs szituációs komédia" hat melyik? En nem hiszem hogy olyan nagyon akarnanak "kitorni", penzuk van eleg, es mindenki a Jobaratokhoz fogja oket kotni igy is, ugy is.
  • Bulykin
    Mi történt a Jóbarátokkal
  • chhaya #451
    ó pedig épp azért néztem be ide, hogy a filmért nyavalyogjak... elsőre megörültem, aztán nem lesz semmi. :( nyüssz
  • Bulykin
    "Matthew Perry sajtósa után a Warner is cáfolt minden Friends-film pletykát."
    sajna:(
  • Bulykin
    jaja, de ez még csak terv az a baj, örülnék ha már a mozikban menne^^
  • Willi Betz
    Na ez jó lesz nagyon!!
  • JumpingJackFles
    szép:)
  • Bulykin
    amúgy gondoltam h fake:)
    Asszem a story tv-n láttam egy visszatekintést egyszer a sorozatra és egy interjúban elmondták a tagok, hogy ez a 10év szép és jó volt, de nem akarnak újra Jóbarátokat, hanem külön-külön szeretnék folytatni, persze a nagyon jó barátság az megmarad és tartani fogják a kapcsolatot egymással:)
  • tnm #445
    pont junkie-n írták, hogy ennek a hírnek a forrása egy olyan amerikai oldal, ami hitelességben a Blikknél is rosszabb, szal... csak óvatosan!
  • Bulykin
    Készülhet a Jóbarátok film
  • trogerzsiger
    Jó benne.
  • Bulykin
    nah ma néztem egy sorozatot, a Band of Brothers(ami egyébként zseniális háborús cucc) és ki szerepelt az első részben egy katona tiszt szerepében, aki az újoncokat "csicskáztatta" meg szivatta?? David Schwimmer...
    először fura volt ez a szerep neki, de nagyon jól csinálta, kicsit rekettes mély hang, ordibál, szivat, ő ott az Úr...nagyon jó volt:D