681
1497745_10151883285609576_1735581302_n.j
  • Bulykin
    Courtney Cox a Dirt bukása után, új sorozatba kezd Cougar Town címmel!!
  • grizzly21
    en most a Studio 60-t nezem eppen, eleg jo.

aki tud meg jo sorozatot ajanlani, amiben jobaratokos szereplok szerepelnek az johet, vagy csak ugy jo sorozat is jo..pl nem tudom miert de a Joey nekem nem jott be, ez viszont tenyleg jo
  • Bulykin
    Courtney Cox 3rész erejéig beugrott a Scrubs című fergeteges szitkomba, a 8.évad első 3 részében az új kórház főnökét alakítja, nekem tetszett!:D
  • cassoneitaly
    Ciao Amici!

Készítettem egy újabb videót, ezúttal egy Ross & Rachel kapcsolatáról szólót... Remélem tetszik Kommenteket várom

--= LINK - YouTube =--
  • jennifer17
    Köszönöm, sikerült
  • tnm #516
  • jennifer17
    Én nem találom a beállításokat!
  • tnm #514
    a fórum kezdőlapján a beállításoknál
  • jennifer17
    Nem akarok senkit sem becsapni. Hol tudom az adatlapom adatait beállítani?
  • Bulykin
    beállítások:p
    nyugi, nincs semmi, csak sok az olyan aki arra utazik h átkúrjon másokat, és mivel neked se logód, se adatlapod ezért arra gondoltunk h újreg vagy aki csak azért jött hogy...
  • jennifer17
    Kérdezzetek bármit. Nincs rejtegetni valóm!
    Amúgy ho kell beállítani az adataimat???
  • jennifer17
    Most nem értem, hogy mi a probléma???
    Óvatosan??? Miért???
    Mert üres az adatlapom???
  • Prof William
    Én is pont ezt akartam mondani. Csak óvatosan.
  • tnm #508
    azért csak óvatosan! nagyon újrek a felajánló. (és merőben üres adatlappal)
  • Bulykin
    a szerencse neked kedvez:P
  • jennifer17
    sziasztok! nekem megvan a Jóbarátok összes évada. És van egy Jóbarátok visszatekintés az elmúlt 10évre és egy Jóbarátok dokumentumfilm.Akit érdekel, írjon: [email protected]
  • grizzly21
    nyilt torrent oldalakon is vannak ha angol is jo
  • Bulykin
    hát akkor...
  • matellackom
    csak 1 torrent oldalon vagyok fenn, de ott egy resz sincs felteve :( ahol fent van ott meg mar nem lehet regelni,mert le van zarva :((
  • Bulykin
    hát ha vagy fent nagyon torrentoldalakon akkor onnan, máshonnan nem nagyon tudsz, max vedd meg:D
  • matellackom
    jaj ezt az oldalt mar neztem.... eleg alacsony szinvonalu. 1 evig huzzam le a reszeket kulon-kulon, arrol nem is beszelve hogy varni kell a soromra, mert nem fizetek a letöltésért.... bocsi, de valami mas? :)
  • Bulykin
    itt nézelődj
  • matellackom
    Hello! Tudnatok nekem segiteni? Honnan tudom lehuzni a Jobaratok sorozatot magyarul?? A torrentes oldalak többsege le van zarva (ahol fent a sorozat) szoval oda nem tudok bekerulni.... Köszönöm!
  • Bulykin
    baszki ténylegXD
  • Monoton
    Az nem David Schwimmer, hanem Steve Markle.

De nagyon hasonlítanak :)
  • Paulie
    örömömre Matthew Perry is sorozatozik :)
    The End of Steve
  • Bulykin
    friss:
    David Schwimmer új sorozatban, a Testees-ben, őrült vígjáték, no comment:D
    Courtney Cox a Dirt bukása után új sorozatba fog, még készülőben, ah lesz vmi infó majd írok...
    Jennifer Aniston is vmi új sorozaton gondolkozik, eddig még semmi hír, csak pletyka, ki tudja mi lesz belőle...

ennyi^^
  • tnm #494
    gyakorlásra meg a legjobb, ha feliratosan nézed, vagy ha már elégszer láttad magyarul oda-vissza, akkor felirat se kell:D
  • grizzly21
    pont ezert kell gyakorolni
  • chhaya #492
    ezt sokaktól hallom, de sajna nincs olyan szinten az angolom... a poénok nagy része nekem elveszne. :/
  • grizzly21
    igen, az angol utan mar nekem is nagyon lapos a magyar:( pedig a hangokat jol eltalaltak szerintem, de valahogy nem az igazi az erzes..
    nekem csak az a bajom hogy van egy 30 gb-os gyujtemeny, aminek viszont a minosege nagyon nem az igazi..persze ettol meg jo, de jo lenne ha legalabb dvd szinten meg lenne, vagy nem beszelve hd-rol de olyan nincs is szerintem..ha lenne meg is vennem
  • tnm #490
    a legjobbak egyike. tipikus racionális férfi és emocionális nő párbeszéd.
    asszem egy éven belül újra le kell darálnom az egészet, mostmár kellően elfelejtettem a poénok egy részét. (mondjuk az is biztos, hogy nem magyarul fogom nézni, újabban annyira vacaknak tűnik a szinkron, hogy hátamon feláll a szőr tőle, pedig régen azzal is szerettem -nem ismertem az eredetit.)
  • chhaya #489
    Rachel: Oh Ross, hallom mi történt köztetek Charlie-val. Őszintén sajnálom.
    Ross: Oh semmi gáz! Tolonganak körülöttem a gyönyörű paleontológusok.
    Rachel: Erről van szó!
    Ross: De csak egy ilyen van, és az Ő! A többi egész nyugodtan elmehetne csőlakónak!
    Rachel: Na és ma mit csináltok Emmával?
    Ross: Azt hiszem elviszem Emmát a játszótérre.
    Rachel: Uramisten?! Micsoda?!
    Ross: Mint mondtam elviszem Emmát a "Kés, villa, olló Múzeumba".
    Rachel: Na jó idefigyelj Ross, én nem akarom hogy Emmát elvidd a játszótérre!
    Ross: Azért, mert...?
    Rachel: Na jó, ha már tudni akarod... Volt egy megrázó hintabalesetem, gyerekkoromban.
    Ross: Komolyan?
    Rachel: Igen, 4 éves voltam... és ott ültem azon a hintán és akkor hirtelen a hajam belegabalyodott a láncba és hogy ki tudjanak szedni a mamámnak bele kellett vágni a hajamba... aztán hetekig nem volt egyforma!
    Ross: És te mégis talpra álltál! Nem is tudom, ki játszhatna el egy filmben?
    Rachel: Nyugodtan kiröhöghetsz, de nem akarom, hogy Emma odamenjem! Én Claire Daines-t válaszatanám...
    Ross: Nézd, sajnálattal értesültem a tragédiádról, de a hinták teljesen biztonságosak, és Emma imád hintázni! Tudod mit? Gyere el, és nézd meg!
    Rachel: Ross, a hinták 40 mérfölddel száguldanak, igen, és van egy pillanat ott a legtetején, amikor nem tudhatod, hogy visszatérsz-e a földre!
    Ross: Valóban sok gyerek kering a föld körül... Figyusz, kérlek gyere el velünk, ha meglátod Emma mosolygó arcát, esküszöm nem bánod meg.
    Rachel: Rendben van.
    Ross: Oké, ugye nem leszel olyan anya, aki átörökíti az irracionális félelmét a gyerekére?
    Rachel: Irracionális? Rendben van, majd eszedbe juttatom, amikor legközelebb betojsz egy kis póktól!
    Ross: Persze, mert ez ugyanaz? Legalább 30 féle mérges hintafaj létezik!

muszájvolt. =D
  • Bulykin
    nem valószínű, csak pletyka volt h lesz...
  • trogerzsiger
    eddig azt mondák hogy nem.
  • bcrics
    nemtudjátok lesz e mozifilm??
  • Paulie
    .
  • chatgyerek
    hello. valakinek megvan a jóbarátok zenéje beszéd nélkül?
  • Norbi7
    Jó bizony, nem egyszer láttam már, de ha tudom mindig megnézem és még mindig jókat tudok nevetni rajta!
  • Paulie
    tökjó hogy megint leadják elöröl viasaton esténként:)