681
1497745_10151883285609576_1735581302_n.j
  • chhaya #561
    Nem szakítottak, szakításban voltak. :PP :D
  • Paulie
    meghogy ross és rachel szakítanak megin
  • bcrics
    és nézzük ahogy bingék nevelik a kölköket?másfél órán keresztül??..benne vokXD
  • Paulie

hát reméljük
  • chhaya #557
    Hurrá. :]
  • Bulykin
    "Az ezerszer cáfolt Friends-mozifilm pletykái ismét szárnyra kaptak, hiszen ezúttal James Michael Taylor (Gunther) nyilatkozta azt, hogy élnek a filmes tervek és a hírek szerint 2011-re realizálódhatnak. Whatever."
  • trogerzsiger
    Hali!

Eladó első 7 évadnyi jóbarátok vhsn 5 ezer!! e-mail: [email protected]
  • Milan bhv

• A mindenes
  • A mindenes
    LOL
  • A mindenes
    Én most annyi mindent elkezdtem, hogy nemtudom, mit nézzek. :)
    mondjuk tegnap lecsúszott az első 6 rész. :)
    "Én vagyok a fa fiú..." :D:D
  • Norbi7
    én is úgy érzem!
  • Bulykin
    most ez a 2 vidi meghozta a kedvem:) lehet vmikor nekiugrok és elkezdem újból^^
  • A mindenes
    Bumm szívtál!!!
  • Norbi7
    eszméletlen jó!
  • A mindenes
    Zujs???
  • 5510
    http://www.youtube.com/watch?v=xKXwmEu7A2E
  • grizzly21
    ezt talaltam:

celebritytweet
  • grizzly21
    hat igaz, csak valahogy megse tudom elkepzelni, hogy M.P. Fallout3ozna.

egyebkent messze a legtobben M.Perry-re kivancsiak.

Jo elhiszem, miert ne lenne nehany naponta par percuk irni valamit..

Shwimmer egyebknent nem ugy volt, hogy Londonban el? Talalt mar not maganak?
  • tnm #542
    lehet elektronikus vásárlás is (az is lehet xbox live, vagy ilyesmiről -nekem nincs konzolom, nem tudom hogy megy ez, de tuti vannak ilyenek), de mivel azt írta, hogy last part, lehet a legutsó dlc-re gondolt.

amúgy is épeszű ember nem reklámozná így, hogy "lop"
  • grizzly21
    es ez mennyire tuti? mert pl hogy Fallout3-ozna ezt eleg nehez elhinni...es ha mar igen, akkor miert toltene le, csak nem okoz neki gondot megvenni egy jatekot.
  • cassoneitaly
    Nem. Ezek a valós profiljaik...
  • grizzly21
    ez mind kamu nem?
  • cassoneitaly
    Ross, Chandler és Monica a TWITTEREN!!!

Azaz:

DAVID SCHWIMMER

MATTHEW PERRY

és

Courtney Cox Arquette

• bcrics
    a numb(fapofa) c. filmet épp tennap néztem meg..és nagyon fasza..kicsit alter meg kiscsillag de azér jó..meglepődtem a kekszeléseken mer mégiscsak csendlör bing ..de jó vótXD
  • Norbi7
    Nekem a Pereld a nőt című filmje tetszik a legjobban, mint vígjáték, de a Numb című film is nagyon megfogott. Szerintem hihetetlen jó színész és nagyon jó az arcjátéka.
  • grizzly21
    az igaz
  • tnm #534
    ezzel sajnos nem tudok egyetérteni. nagyon meglepett anno, de Matthew Perry volt annyira profi, hogy akkori kb. 5-6 évnyi Jóbarátok fanatizmusom után 3 perc alatt sikerült velem elfelejtetnie a Studio 60 on the Sunset Strip-ben, hogy ő Chandler.
  • Prof William
    Hát igen.. Ha Perry-t más filmben látom sosem az ugrik be hogy JÉÉ ott van MP hanem Jéé ott van Chandler. :)
    Ezt nem is igen tudták sose lemosni magukról. :)
  • tnm #532
    a nézettség már nem volt annyira jó, hogy ellensúlyozza a színészek eddigre igen magas fizetését.
    emellett J.A. filmezni akart, D.S. rendezni. C.C.A ugye terhes volt (ami külön poén, hogy terhesen játszotta a meddő nőt) és Dirt-ig nem is nagyon szerepelt sehol. M.P.-ről nem tudom, hogy nála mi volt, de lehet ő is ráerősített volna a filmes vonalra. M.L.B. volt kb az egyetlen, aki csinálta volna tovább: ugye Joey. L.K. meg már több, mint 10 éve játszotta valamelyik Buffet lányt, és már Jóbarátok kezdetekor is ő volt a legidősebb, ha nem akart egész életében Phoebe maradni, akkor neki is utolsó lehetőség volt mádhoz kezdeni. (bár nem igazán sikerült neki)
  • grizzly21
    en is gondolkoztam ezen, allitolag Brad Pitt is eroltette, hogy vege legyen (aztan otthagyta J.A.-t Angelina-ert, micsoda balfasz...), aztan kicsit latszott is hogy Monica terhes volt a vegen ( ? ) - de ezt meg a storyba talan bele lehetett volna kotni.

Sajnalom en is, de szerintem jobb igy, aki kesobb megnezi egy kerek szep 10 evadot fog latni, sokkal rosszabb lenne, ha azert kellett volna abbahagyni, mert a vegen mar olyan lapos lett..
  • grizzly21
    az a jo, hogy mire a vegere ersz, mar mehet elorol:)

az utolsot en sem szeretem megnezni, meg veletlenul sem neztem most meg:(
  • Kit--Kat
    Ez így van.
  • Norbi7
    Ott a pont, bármikor, bármelyik része is megy, mindig olyan jókat tudok nevetni rajta, mint mikor először láttam. Hihetetlen milyen jó sorozat!!!
  • Kit--Kat
    Én a héten kezdtem el újra nézni az első évadtól.
    Sosem lehet megunni:)
  • Willi Betz
    Ez az utolsó része a legrosszabb:( Nem is értem miért hagyták abba 2005-ben.
  • Paulie
    ja megin vége :/
    mit kínoznak itt minket évente:D
  • Norbi7
    Ismét vége lett.
  • Bulykin
    Az ABC igent mondott a Cortney Cox nevével fémjelzett "Cougar Town" című sorozatra.
    A Cougar Town projektnek nem kisebb nevet tudtak megszerezni mint a Jóbarátok egykori sztárját Courtney Cox-ot. A háttérben pedig a Scrubs készítője Bill Lawrence munkálkodik. Producerek között megtalálható maga Courtney Cox, Kevin Biegel és David Arquette is. A történet pedig egy anyáról és 17 éves fiáról fog szólni, annak összes örömével és bánatával és mint az várható vígjáték lesz a műfaj.
  • bcrics
    És esetleg elküldenéd?